9-0 naš povedoše, ali dobar comeback. 14-9 za Sixerse.
14-12, trica Kidda. Skoro pa potpuni comeback

Nije da uživam, nego u nedostatku utakmica moje ekipe, jučer i danas gledam Knickse, samo konstatujem da igraju lijepo i da bi sa ovim pristupom mogli daleko ove godine. A i vakat je vala, meni lično nisu mrska franšiza...rio_Ferdy88 je napisao/la:Nije zar da ti kao Kelt uživaš u igri ovih Knicksa, il' se samo solidarišeš sa @Carlom jer ste scouseriParaglajder je napisao/la:Konačno Knicksi na nešto liče. Vidi se ozbiljnost, i odbrana se igra, ne šali se Woodson. Vidjećemo kako će to izgledati kad se Amar'e vrati. Ljepota ih je gledati za sad...
A vala uz ovako lijepu igru ne može da se ne uživa bez obzira za koga navijaoParaglajder je napisao/la:Nije da uživam, nego u nedostatku utakmica moje ekipe, jučer i danas gledam Knickse, samo konstatujem da igraju lijepo i da bi sa ovim pristupom mogli daleko ove godine. A i vakat je vala, meni lično nisu mrska franšiza...rio_Ferdy88 je napisao/la:Nije zar da ti kao Kelt uživaš u igri ovih Knicksa, il' se samo solidarišeš sa @Carlom jer ste scouseriParaglajder je napisao/la:Konačno Knicksi na nešto liče. Vidi se ozbiljnost, i odbrana se igra, ne šali se Woodson. Vidjećemo kako će to izgledati kad se Amar'e vrati. Ljepota ih je gledati za sad...
RasturasilenT je napisao/la:Brewerti i trice puca, to i stila
Ali zadnji pokušaj za tri nije bacio loptu nego cigluSheldonCooper je napisao/la:Rasheeeeeddddd za triiiiiodlična dionica da nije bilo par greškica bila bi savršena
Carlo je napisao/la:Ali zadnji pokušaj za tri nije bacio loptu nego cigluSheldonCooper je napisao/la:Rasheeeeeddddd za triiiiiodlična dionica da nije bilo par greškica bila bi savršena
Dobar, dobarSheldonCooper je napisao/la:Carlo je napisao/la:Ali zadnji pokušaj za tri nije bacio loptu nego cigluSheldonCooper je napisao/la:Rasheeeeeddddd za triiiiiodlična dionica da nije bilo par greškica bila bi savršena
Šta kažeš na ovu trojku ha?!![]()
Rasheed je zvijer, on Camby,Thomas,Kidd jesu "starci" veterani ali sam ih poželio gledati, volim tu staru gardu košarkaša
Novak totalno pokriven, Turner mu ne da da dišesilenT je napisao/la:J.R. je lud včrsšteta što Novaku koju ne dodaju da krene raspucavanje
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.