FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
sve navijanje iz prvog poluvremena,vidim bilo je dosta posla za ovog sto je montirao klip 

" onclick="window.open(this.href);return false;
silovanje divova!!!Tica najjaci definitivno
silovanje divova!!!Tica najjaci definitivno
ZELJEZNICAR-19TM87-ZAVIDOVICI
champions1921 je napisao/la:Zna li neko ko ima izvore u klubu hoce li biti kakvog sastanka u vezi stadiona.. Svojevremeno sam bio brutalnosasjecen kada sam se raspisao o stadionu i receno je da je sledeci sastanak "ubrzo", pa reko da vidim imamo li se cemu nadati.. Izvinjavam se na skretanju sa teme..
I mene to intersuje, ali eto "ubrzo" nije izgleda jos doslo

Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
- pintol_TM87
- Kontakt:
Igral benjo sad u kupu?mislim imal pravo da igra?
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
imapintol_TM87 je napisao/la:Igral benjo sad u kupu?mislim imal pravo da igra?

- pintol_TM87
- Kontakt:
al kad se skontam uzeo mu je stana mjestoarelinho je napisao/la:imapintol_TM87 je napisao/la:Igral benjo sad u kupu?mislim imal pravo da igra?

Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
A sto se kradu karte i pare to nije jadno?, sad ce neko reci propust majko draga u istom gradu da se to desava ne ide mi nikako u glavu... 

.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....
.....SAF najbolji trener ikada.....

Necemo valjda opet s turcima poslovat

I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Dobro je dok najkorisnijeg drzi na lancu
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Joj sporta i njihovih naslova 

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Kako ide cijela pjesma tamo na 16,17 minuti ?pintol_TM87 je napisao/la:[youtube][/youtube]
Ne znam jel bilo..grmimoo
Bio je i uvijek biće simbol naše Grbavice, tako nekako na kraju ide.
Who dares, wins !
- SarajlijaTM
[youtube][/youtube]NeToBoLa je napisao/la:Kako ide cijela pjesma tamo na 16,17 minuti ?pintol_TM87 je napisao/la:[youtube][/youtube]
Sanjao sam sinoć čudan sanNeToBoLa je napisao/la:Kako ide cijela pjesma tamo na 16,17 minuti ?pintol_TM87 je napisao/la:[youtube][/youtube]
Na jugu je baklja planula
Ruke su se naše digle
Vidio sam lice Djilde
Pjevao je majko sa nama
Tad podize desnu ruku on
I zapjeva Zeljo šampion
Grbavica usta cijela
I zastava plavo-bijela
Zaviori južnom tribinom
Probudih se i sad žalim ja
Iz oka mi suza kanula
Bio je i uvijek biće
Simbol naše Grbavice
Dzevad Begic Djilda legenda
Zadnja izmjena: TMovac, dana/u 05 nov 2012, 23:18, ukupno mijenjano 1 put.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Ne znam ljudi, ali ovo je da se prepadneš. Prijeratni sam manijak, pamtim prave horde (ovi sadašnji divovi su žalost po svemu u odnosu na nekadašnje horde), ali mislim da je nakon dva zadnja derbija na Koševu sve jasno. U podjednakim uslovima (nema im krova nad glavom), još na "njihovom" stadionu definitivno manijaci su preuzeli sve. Jug krcat konstantno, sjevera se punog više niko ni ne sjeća. Hordi starih više nema, zamjena u liku divova je smješna, sva naselja nizvodno od Marin Dvora nizvodno su definitivno naša, a to je skoro pa 3/4 grada. Malo se još drže u Centru i Starom Gradu, radi blizine stadiona i to je to. Ukratko, počeo je period dominacije. Da mi je neko ovo prič'o krajem osamdesetih ne bih vjerovao jer znam dobro kako je tada bilo.pintol_TM87 je napisao/la:[youtube][/youtube]
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
a tek van sarajeva...čamac je napisao/la:Ne znam ljudi, ali ovo je da se prepadneš. Prijeratni sam manijak, pamtim prave horde (ovi sadašnji divovi su žalost po svemu u odnosu na nekadašnje horde), ali mislim da je nakon dva zadnja derbija na Koševu sve jasno. U podjednakim uslovima (nema im krova nad glavom), još na "njihovom" stadionu definitivno manijaci su preuzeli sve. Jug krcat konstantno, sjevera se punog više niko ni ne sjeća. Hordi starih više nema, zamjena u liku divova je smješna, sva naselja nizvodno od Marin Dvora nizvodno su definitivno naša, a to je skoro pa 3/4 grada. Malo se još drže u Centru i Starom Gradu, radi blizine stadiona i to je to. Ukratko, počeo je period dominacije. Da mi je neko ovo prič'o krajem osamdesetih ne bih vjerovao jer znam dobro kako je tada bilo.pintol_TM87 je napisao/la:[youtube][/youtube]

ZELJEZNICAR-19TM87-ZAVIDOVICI
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Svaka čast @čamac, nek' vide maleni šta je navijanje, a i ta činjenica koju si uocio o brojnosti je definitivno tacna.. Pa dovoljno je pogledati na facebooku, portalima, forumima, itd. cijih vise ima... Ovi isplivaju samo ovako kad pobijede Zelju, pa jbte 3 godine nisu ni marke kredita potrosili, ali sada su se sjetili, valjalo je to docekati... 

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Vidi ovih sto pisu bajke i basne(vise ovo drugo
).
Vi kada se skupite u Starom Gradu ili centru Sarajeva i krenete u korteu na utakmicu, ja cu sebi sam muda odsjeci.
Uvijek cete biti samo mali klub iz Novog Sarajeva.
jer se jako dobro zna sta je zapravo grad Sarajevo, carsija, zidine Staroga Grada, centar prestolnice...a to je bordo u preko 80%
A sada nastavite hvalospijeve, bajke i basne...Ciao manijaci, Ciao tri boda

Vi kada se skupite u Starom Gradu ili centru Sarajeva i krenete u korteu na utakmicu, ja cu sebi sam muda odsjeci.

Uvijek cete biti samo mali klub iz Novog Sarajeva.

- Sarajevo1946
- Kontakt:
E sad, ja mogu nešto drugo izvući iz ovoga tvog posta. Pogotovo iz boldiranog. Znači demografska pomjeranja tokom rata su učinila svoje i došlje navijaju za Željezničar, ne? Nešto što vi često nama pripisujte, a Bgm i mi vama i mislim da smo mi u pravu.čamac je napisao/la:Ne znam ljudi, ali ovo je da se prepadneš. Prijeratni sam manijak, pamtim prave horde (ovi sadašnji divovi su žalost po svemu u odnosu na nekadašnje horde), ali mislim da je nakon dva zadnja derbija na Koševu sve jasno. U podjednakim uslovima (nema im krova nad glavom), još na "njihovom" stadionu definitivno manijaci su preuzeli sve. Jug krcat konstantno, sjevera se punog više niko ni ne sjeća. Hordi starih više nema, zamjena u liku divova je smješna, sva naselja nizvodno od Marin Dvora nizvodno su definitivno naša, a to je skoro pa 3/4 grada. Malo se još drže u Centru i Starom Gradu, radi blizine stadiona i to je to. Ukratko, počeo je period dominacije. Da mi je neko ovo prič'o krajem osamdesetih ne bih vjerovao jer znam dobro kako je tada bilo.pintol_TM87 je napisao/la:[youtube][/youtube]

Uglavnom ne slažem se, Sarajevo ima više navijača u gradu sigurno. Na prostoru BiH ne znam, ipak ste vi radnički klub, prihvatljiviji širokim narodnim masama, jer nosite ime koje nosite, za razliku od i u većini slučajeva omraženog imena Sarajevo, koji je gradski klub.
Komentar za Horde je bezveze, iako me to previše ne tangira, jer mene teren interesuje i ne podržavam ove neke ultra furke, jbo to... Pitajte malo za mišljenje drugih, koji više znaju o tome.
Pa bujrum, prošetajte malo centrom i Čaršijom sa obilježjima na dan derbija kad ste tako dominantni! A koliko nas ima i čiji je grad, vidjećemo u maju ili junu, kada aBd bude nezapamćena i dosad neviđena proslava titule navijača gradskog tima, FK Sarajevo.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
Evo sa Nihadovog profila (pravi je ovo profil) maloprije :Elegant je napisao/la:
Zelim da izrazim demant i razocarenje, ali i ljutnju, cinjenicom da su se moje pisane rijeci zloupotrijebile i iskoristile u negativnom kontekstu putem odredjenih web portala u nasoj zemlji. Krecem od toga da sam ja navijac Zeljeznicara i kao takav u zaru borbe za pobjedu vatreno navijam za svoj klub. Ne smatram da je lose imati favorita, a i sam sam sportista i ne vrijedaju me kritike protivnickih navijaca, naprotiv, to mi je ponekad i dodatni motiv da radim jos jace. Licno nemam nista protiv Saida Husejinovica, kao ni protiv njegove igre, decko se trudi da napreduje najbolje sto moze i svaka mu cast. Nasa liga je nazalost u losoj situaciji i kada to neko javno kaze, odmah ne valja, a niko od celnih ljudi i organizacija ne pomaze da se stvari poboljsaju. Liga je puna igraca koji imaju perspektivu, talenat i ambicije da napreduju ali je tim momcima jako tesko i prolaze kroz razne prepreke do ostvarenja svojih snova, ali trud se uvijek isplati. Od srca zelim srecu svim klubovima nase nogometne Lige, ali i u drugim sportovima, da uz fair-play sto vise napreduju i predstavljaju nasu domovinu kao kvalitetnu sportsku naciju.
Sportski pozdrav,
Nihad Đedović!
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Ma nemoj mi samo ti pričati šta je Stari grad, barem meni čiji gore žive vjekovima i gdje sam odrast'o. Pa ako je igdje bilo fluktacije stanovništva bilo je u Starom Gradu. Nekad je po Vratnika (starih vratničana) navijalo za Želju. Sad kad odem gore, gotovo da ne znam nikog. Stari izumrli, mladi po stanovima, kuće se (babovina) prodavale, nema kome nije itd. Stari Grad, nažalost, više nije mjerilo ničega. Kažem, nažalost.Vamos je napisao/la:Vidi ovih sto pisu bajke i basne(vise ovo drugo).
Vi kada se skupite u Starom Gradu ili centru Sarajeva i krenete u korteu na utakmicu, ja cu sebi sam muda odsjeci.![]()
Uvijek cete biti samo mali klub iz Novog Sarajeva.jer se jako dobro zna sta je zapravo grad Sarajevo, carsija, zidine Staroga Grada, centar prestolnice...a to je bordo u preko 80%
![]()
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.