Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

M4kaveli
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la M4kaveli » 04 nov 2012, 15:31

Kakva partija Uniteda sinoc :o
Pa sa duplo losijom sredinom onako izdominirati Arsenal je nevjerovatno.
Vidjelo se da ih je SAF bolje motivisao i pripremio za mec jer su grizli svih 90 minuta i vrsili pressing.
A najvise mi se upravo svidjelo to .. onako trebaju stalno igrati.

Ronney je trcao za dvojicu ..
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 04 nov 2012, 16:33

Rio Ferdinand has revealed that the Manchester United players were furious they did not beat Arsenal by a more handsome margin on Saturday.
Goals from Robin van Persie and Patrice Evra gave United a 2-1 victory at Old Trafford in a game that failed to live up to previous encounters between the two old rivals.
United are top of the Premier League table after slip-ups by Chelsea and Manchester City but they were still frustrated they did not beat Arsenal by more after missing a host of good chances.
The 33-year-old said: "We should have finished that game off ages ago. That is the most disappointing thing.
"If you had been in our changing room you'd have thought we lost the game, the way the mood was.
"At the end of the day it is three points. I thought it was the best shape we have had for a while, this season, and we defended as a team.
"That showed in the amount of chances we created but we should have maybe had the game won by five, six or seven but it wasn't to be."
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´

Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."

Sir Matt
Kontakt:

Post Postao/la Sir Matt » 04 nov 2012, 16:51

M4kaveli je napisao/la:Kakva partija Uniteda sinoc :o
Prikane , igralo se u 1h popodne .

Nego , Vidić je tu s ekipom oko božića , dok ga se vrati u ritam i dok zgrabi formu koja nam sigura nešto manje primljenih golova - Evans je već na Pique levelu , Smalling i Jones najverovatnije mobilni , + tridesete gazi ... hm .
Ova odbrana ionako nije slaba koliko nisu sigurni u bilo kakav potez jer iza njih stoji prepadnuto mače . A i novi dijamant sistem korišten u većini utakmica ove sezone koji nam pruža fluidnost i gdje nam radi mašta kod većine igrača je jednostavno neki put isuviše lagan za probit i unijet nemir u ekipu . Tražimo se još uvijek ali najbitnije da konkurencija , pogotovo Di Matteov Chelsea nije u prednosti kad već koristi najjaču postavku na najjače , na četiri fronta i još ga čeka svjetsko klupsko . Zaplakat će prije drugog mjeseca dvije i trinaeste , IMO .
"If you can't beat them, join them" - Michael Owen

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 04 nov 2012, 18:54

RAFAEL MOŽE POSTATI NOVI GARY NEVILLE
- Ferguson : " On je Brazilac koji trenira kao zvijer . On nikada ne propušta treninge , dečko je zaljubljenik u nogomet . Kada ljeti dođe kući u Brazil , svaki dan igra nogomet sa svojom ekipom na ulici . "

Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 05 nov 2012, 13:07

Michael Keane i Lingard izgleda idu na posudbu u Leicester: http://www1.skysports.com/football/news ... er-on-loan" onclick="window.open(this.href);return false;
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 05 nov 2012, 19:04

Eno citam da je Eduardo Da Silva porucio Willianu da ako bude isao u Englesku,da bira izmedju samo 3 tima,a to su Arsenal,Chelsea i United.
Ako ode Nani,jedna od mojih želja je upravo Willian.
Trenutno razvaljuje u Shaktaru. :D

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 05 nov 2012, 19:18

Rio-Tony-Rafa-(Vermaelen :mrgreen: )-RVP :D

slika

Patrice 8-)

slika

Wazza-Ando

slika

Clevz

slika

Malo glavometa 8-)

slika

Wazza ohladio Younga :mrgreen:

slika
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 05 nov 2012, 20:59

slika

Frajer je jednostavno previse dobar da igra za U21.
Hocu da ga vidim vise u prvom timu,kad je vec Kagawa povrijedzen,on zasluzuje da igra.
Znaci siluje onu djecu Stokea..Ne mogu mu nista..Jos kakav je gol zabio..
Nadam se da ce nesto biti od ovog momka i da je Ferguson napravio pravi izbor prilikom ovog transfera.

ruudminator
Kontakt:

Post Postao/la ruudminator » 05 nov 2012, 21:37

Narin je napisao/la:slika

Frajer je jednostavno previse dobar da igra za U21.
Hocu da ga vidim vise u prvom timu,kad je vec Kagawa povrijedzen,on zasluzuje da igra.
Znaci siluje onu djecu Stokea..Ne mogu mu nista..Jos kakav je gol zabio..
Nadam se da ce nesto biti od ovog momka i da je Ferguson napravio pravi izbor prilikom ovog transfera.
Pa jbg vidis kakve smo srece sad su u formi i Ando i Clevz Carrick manje vise,volio bih ga ja vidjeti u tandemu sa Carrickom ,da vidimo kako bi se snaso....a sledecu utakmicu bi volio vidjet Andu od prve minute,a za Powela ima vremena....
United is life the rest are mere details....Champ19ns

Sir Matt
Kontakt:

Post Postao/la Sir Matt » 05 nov 2012, 21:58

Ma nema , čekaj da se saberem i pobrišem sline . slika
Ono , uvođenje najlošijeg veznjaka ekipe u trenucima kada hvataš formu ? Prika .

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 05 nov 2012, 22:00

Sta ocekujemo devili protiv Brage? :D , ja pobjedu 0-1 :roll:
.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 05 nov 2012, 22:01

Protiv Brage gurnut Andu i Caricka,a protiv Vile onu pobjednicku sredinu sa Clevom i Carickom.Krila me najvise brinu.

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 05 nov 2012, 22:05

trxel je napisao/la:Protiv Brage gurnut Andu i Caricka,a protiv Vile onu pobjednicku sredinu sa Clevom i Carickom.Krila me najvise brinu.
I ja bi tako poceo ma kako god okrenes samo idemo pobjedu za pobjedom.. :)
.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 05 nov 2012, 22:07

DevilS je napisao/la:Sta ocekujemo devili protiv Brage? :D , ja pobjedu 0-1 :roll:
Dobit cemo minimalno.Braga je na OT pruzila solidnu prestavu,ali smo golove prejeftino primili.Ovog puta ocekujem puno bolju igru.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 05 nov 2012, 22:15

Narin je napisao/la:Eno citam da je Eduardo Da Silva porucio Willianu da ako bude isao u Englesku,da bira izmedju samo 3 tima,a to su Arsenal,Chelsea i United.
Ako ode Nani,jedna od mojih želja je upravo Willian.
Trenutno razvaljuje u Shaktaru. :D
Ja bi nesto volio Ben Arfu ako ode Nani...

Sto se tice sutrasnje tekme, ne bi me cudilo ni da bude nerijeseno. Dosta igraca ce odmarat vjerovatno. Ceka nas tesko gostovanje kod Ville. Jest da to nije ni blizu one stare Ville, ali uvijek se napale kad dolazi United i u Premiershipu je uvijek tesko igrat u gostima.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 05 nov 2012, 22:17

@Cartman
Igramo u srijedu.I odma u subotu sa Vilom.Treba odmarat neke igrace,jer je PL prioritet.

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 05 nov 2012, 22:55

Sir Matt je napisao/la:Ma nema , čekaj da se saberem i pobrišem sline . slika
Ono , uvođenje najlošijeg veznjaka ekipe u trenucima kada hvataš formu ? Prika .
Pa prika ne mislim da igra 90 minuta,nego da barem udje zadnjih 15 do 20 minuta ako rezultat bude povoljan za nas.
Sad slijede nesto "lakse" utakmice i to su mu mozda i jedine prilike da dobije neke minute..Nece sigurno protiv Citya igrati ili slicnih ekipa.
Ni Ronaldo nije bio nase najbolji krilo kada je tek dosao,pa su ga opet forsirali i na kraju nam se dobro isplatio,kako golovima i trofejima,tako i onim transferom sa kojim smo dobili ogromne novce.
Powell nam je sigurno najbolji mladi igrac (ne racunajuci Welbecka i ove sto su vec ustaljeni u prvom timu)..
Bolje njemu davati priliku nego nekim drugim,koje necu da imenujem trenutno,da ne bi kasnije jezik pregrizao.. :D

Nego mene cudi sto Macheda ne ide na loan neki..Pa nece citavu sezonu za rezerve igrati..Mada sam i prije bio siguran,a sada sam jos sigurniji da za njega nema mjesta u Uniteda,barem ne jos..Osim ako ne procvjeta u naredne 2,3 godine i izraste u vrhunskog igraca..Sto je malo vjerovatno.

Sir Matt
Kontakt:

Post Postao/la Sir Matt » 05 nov 2012, 23:14

Fletcher ili Anderson , Cleverley opcija iza Powela , ako za fiksaciju uzmemo da Carrick i Scholes počinju ? Prika je*ote , pa gdje to ima ? Ti ljudi svakog petka primaju fakin ogromnu platu , tri do četiri puta veću od Powella - a taj nije neke nadnaravne kvalitete da ga se forsa pored etabliranih igrača i igrača koji donose kvalitetu protiv bilo koga . Iza sebe ima treninge treće lige , 18 godina i kabum ajde u prvi tim Uniteda . Ono . slika
Ronaldo ? Prije svega plaćen 3x više i igrao za oho-ho puta jači klub od Crewea . Akcenat na prije svega .

Sir Matt
Kontakt:

Post Postao/la Sir Matt » 05 nov 2012, 23:28

edit: Thundestruck , ovaj si tražio ?

slika

_karabaja_
Kontakt:

Post Postao/la _karabaja_ » 05 nov 2012, 23:38

Jbt pa jos malo pocet cu se potpuno slagat sa Matom :D. Imam potpuno isto misljenje kao on u vezi zadnjih postova.
Neka Powela u kupovima, dobit ce jos koju minutu u ligi ili LP, treniranje kod najboljeg trenera svih vremena, sa dobrim saigracima...po meni dosta za pocetak i tu se moze dosta razviti, a slijedece sezone malo veca minutaza, pa ako se pokaze ide jos veca itd.
'66 WAS A GREAT YEAR FOR ENGLISH FOOTBALL. ERIC WAS BORN.

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.