Sir Matt je napisao/la:Ma nema , čekaj da se saberem i pobrišem sline .

Ono , uvođenje najlošijeg veznjaka ekipe u trenucima kada hvataš formu ? Prika .
Pa prika ne mislim da igra 90 minuta,nego da barem udje zadnjih 15 do 20 minuta ako rezultat bude povoljan za nas.
Sad slijede nesto "lakse" utakmice i to su mu mozda i jedine prilike da dobije neke minute..Nece sigurno protiv Citya igrati ili slicnih ekipa.
Ni Ronaldo nije bio nase najbolji krilo kada je tek dosao,pa su ga opet forsirali i na kraju nam se dobro isplatio,kako golovima i trofejima,tako i onim transferom sa kojim smo dobili ogromne novce.
Powell nam je sigurno najbolji mladi igrac (ne racunajuci Welbecka i ove sto su vec ustaljeni u prvom timu)..
Bolje njemu davati priliku nego nekim drugim,koje necu da imenujem trenutno,da ne bi kasnije jezik pregrizao..
Nego mene cudi sto Macheda ne ide na loan neki..Pa nece citavu sezonu za rezerve igrati..Mada sam i prije bio siguran,a sada sam jos sigurniji da za njega nema mjesta u Uniteda,barem ne jos..Osim ako ne procvjeta u naredne 2,3 godine i izraste u vrhunskog igraca..Sto je malo vjerovatno.