samo se ti smij,al suarez i lavezzi u napadu bi harali,jedino bi falcao bio bolji.jest da lavezzi nije klasicna spica al sa suarezom bio bio nesto najbolje.kakav huntelar.ako nam on dodje tek tad smo propali.Civa je napisao/la:Jarane , izvini , ali na tvoje postove nekad stvarno mi dode do burst out laughing ali pravoyoungredcomps je napisao/la:ma kakav huntelar,nama trebaju llorente,walcot i i ovaj covjek http://www.soccerway.com/players/james-mcclean/75127/" onclick="window.open(this.href);return false;
sve se ovo moze dovesti za nekih 35-40 mil maksimalno.i onda imamo ekipu za sami vrh .
al BR sigurno vec sad zna koga ce dovesti,pametan je on,samo nece da govori o njima.
vidit ce te kad nas iznenadi i kad nam dovede lavezia,koji nije zadovoljan u psg-u![]()
![]()
![]()
kakav Lavezzi
![]()
![]()
Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- youngredcomps
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'
Ako hoces Lavezzia,znas kakve pare moras dati.Za te pare sto bi dao za njega,mozes kupiti 3 dobra igraca,da ne kažem korisnija timu nego Lavezzi.
- youngredcomps
- Kontakt:
tesko da neko bude los kao ova dvojica,a mclean je igracina,to ces vidjeti kad ode neki bolji klub.Narin je napisao/la:McClean je cisti prosjek,nista vise,ne bi nista bio bolji nego Downing,Henderson i ostali.youngredcomps je napisao/la:ma kakav huntelar,nama trebaju llorente,walcot i i ovaj covjek http://www.soccerway.com/players/james-mcclean/75127/" onclick="window.open(this.href);return false;
sve se ovo moze dovesti za nekih 35-40 mil maksimalno.i onda imamo ekipu za sami vrh .
al BR sigurno vec sad zna koga ce dovesti,pametan je on,samo nece da govori o njima.
vidit ce te kad nas iznenadi i kad nam dovede lavezia,koji nije zadovoljan u psg-u
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'
- youngredcomps
- Kontakt:
sta ti mislis da ce dobiti WC igraca za 5 mil.ako hoces wc moras dati pare.pa huntelar da ima jos 5 godina ugovora ne vrijedi vise od 7 mil.pa njemu je 29 god.bolje im je onda da vrate carrollaNarin je napisao/la:Ako hoces Lavezzia,znas kakve pare moras dati.Za te pare sto bi dao za njega,mozes kupiti 3 dobra igraca,da ne kažem korisnija timu nego Lavezzi.
- peppo_owen
- Kontakt:
a Lavezzi ti ko neki klasni igracyoungredcomps je napisao/la:sta ti mislis da ce dobiti WC igraca za 5 mil.ako hoces wc moras dati pare.pa huntelar da ima jos 5 godina ugovora ne vrijedi vise od 7 mil.pa njemu je 29 god.bolje im je onda da vrate carrollaNarin je napisao/la:Ako hoces Lavezzia,znas kakve pare moras dati.Za te pare sto bi dao za njega,mozes kupiti 3 dobra igraca,da ne kažem korisnija timu nego Lavezzi.

ko igra za raju i zanemaruje tatiku,zavrsice karijeru u nizerazrednom "Vratniku"
McClean je limitiran igrac.
I za Downinga i Younga su govorili da su igracine i da kada odu u veci klub da ce se pokazati,a na kraju su ispali samo prosjecni fudbaleri iz prosjecnih timova u Engleskoj.
McClean koristi jednu nogu samo,kao sto to Radi i Valencia,samo sto je Valencia i brzi i jaci u duelu i da ne kazem ima bolji udarac.
McClean je nesto kao losa verzija Garetha Balea.
McClean moze prolaziti odbrane Wigana,Vile i ostalih timova,ali protiv jacih timova,izgubi se na terenu.
Kao sto je slucaj bio protiv Citya,3 puta je izgubio loptu u svoj sesnaestercu i njegova sreca je sto Tevez i ostali to nisu znali iskoristit.Previse komplikuje,lik pokusava neke fazone raditi u svom kaznenom prostoru,a prate ga 3 igraca i naravno da ce izgubiti loptu.
Nije los igrac,ali on je igrac za prosjecan tim kao sto je Sunderland.
Npr jedan Ben Arfa je daleko bolji igrac od McCleana i to dosta bolji.
A sto se tice WC igraca,samo trebas imat dobre skaute i pratiti situaciju u odredjenim klubovima.Arsenal je Cazorlu uzeo za 12M,United Kagawu za nesto malo vise.Reus je takodjer za ne tako veliku svotu novca dosao u Dortmund.Imas takvih slucajeva dosta..
..To su igraci koji su koliko toliko dokazani,a poprilicno jeftini.
I za Downinga i Younga su govorili da su igracine i da kada odu u veci klub da ce se pokazati,a na kraju su ispali samo prosjecni fudbaleri iz prosjecnih timova u Engleskoj.
McClean koristi jednu nogu samo,kao sto to Radi i Valencia,samo sto je Valencia i brzi i jaci u duelu i da ne kazem ima bolji udarac.
McClean moze prolaziti odbrane Wigana,Vile i ostalih timova,ali protiv jacih timova,izgubi se na terenu.
Kao sto je slucaj bio protiv Citya,3 puta je izgubio loptu u svoj sesnaestercu i njegova sreca je sto Tevez i ostali to nisu znali iskoristit.Previse komplikuje,lik pokusava neke fazone raditi u svom kaznenom prostoru,a prate ga 3 igraca i naravno da ce izgubiti loptu.
A sto se tice WC igraca,samo trebas imat dobre skaute i pratiti situaciju u odredjenim klubovima.Arsenal je Cazorlu uzeo za 12M,United Kagawu za nesto malo vise.Reus je takodjer za ne tako veliku svotu novca dosao u Dortmund.Imas takvih slucajeva dosta..
- VolimLiverpool
- Kontakt:
http://www.thisisanfield.com/2012/11/ar ... -man-team/" onclick="window.open(this.href);return false;
You'll never walk alone.
- youngredcomps
- Kontakt:
pa upravo to.koliko je van persie imao ugovor,pa je opet placen 20+mil,iako ima 29 god.al to je gol masina ,a ne kao huntelar.pa on nezna nabiti loptu.ben arfa je igracina i jedno od najboljih krila u engleskoj.Narin je napisao/la:McClean je limitiran igrac.
Evo ovako povrsno neki igraci koji bi poolu dobrodosli:
Danny(zenit) jes da ima skoro 30 god,ali je igracina,Valbuena moze igrati na krilu a takodjer u sredini,Muniain samo ovaj ce biti Unitedov
,a sto se strikera tice Cardozo iz benfice zvjer i vec pomenuti Huntelar koji samo zna zabit.Mislim da sem Muniaina i mozda Huntelara nijedan od ovih igraca ne kosta vise od 20 milki.
Danny(zenit) jes da ima skoro 30 god,ali je igracina,Valbuena moze igrati na krilu a takodjer u sredini,Muniain samo ovaj ce biti Unitedov

Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
da li si ti gledao Huntelaara kako covjek igra i zabija zvijer masina za golove ako ovu priliku nasa uprava ne iskoristi oni su totalno glupi i bez mozga jer mi boljeg a jeftinijeg igraca necemo moci naci prava je sica tih 10-ak miliona za Huntelaarayoungredcomps je napisao/la:pa upravo to.koliko je van persie imao ugovor,pa je opet placen 20+mil,iako ima 29 god.al to je gol masina ,a ne kao huntelar.pa on nezna nabiti loptu.ben arfa je igracina i jedno od najboljih krila u engleskoj.Narin je napisao/la:McClean je limitiran igrac.
LIVERPOOL YNWA
"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI
"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI
"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI
"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI
Neka priča ko šta hoće, ali volio bih da poslije januara bude ovakva ekipa:
-------------Reina------------
-Glen-Skrtel-Agger-Enriqe-
---Sahin--Lucas--Gerard---
-Walcot-Huntelaar-Suarez-
Klupa: Jones, Coates, Wisdom, Shelvey, Suso, Raheem, Borini.
-------------Reina------------
-Glen-Skrtel-Agger-Enriqe-
---Sahin--Lucas--Gerard---
-Walcot-Huntelaar-Suarez-
Klupa: Jones, Coates, Wisdom, Shelvey, Suso, Raheem, Borini.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Kelly je povrijeđen do kraja sezone, Allen neka se mijenja sa Lucasom i Susom ( ovom bi godila posudba ), Henderson neka ga malo na tribinama, dok Downing pravac Gradina iz Srebrenika na posudbu a može i prodaja.VolimLiverpool je napisao/la:Kelly,Allen,Downing,Henderson ? Sve na prodaju ?
Wolves U-21 - Liverpool U-21 1-4. Dva gola Pacheca.
- youngredcomps
- Kontakt:
joj sto bi volio da nam dodje huntelar,pa da vidite tu gol masinu,sta vam je ljudi kad vidi jednog sovkrosa,hutha,viliamsa...a da ne govorim o wc stoperima ima da se usere.llorentea moramo dovesti ako mislimo popraviti realizacijuanfield je napisao/la:
da li si ti gledao Huntelaara kako covjek igra i zabija zvijer masina za golove ako ovu priliku nasa uprava ne iskoristi oni su totalno glupi i bez mozga jer mi boljeg a jeftinijeg igraca necemo moci naci prava je sica tih 10-ak miliona za Huntelaara
- youngredcomps
- Kontakt:
1. Theo Walcott (Arsenal),
2. Mapou Yanga-Mbiwa (Montpellier),
3. Moussa Sissoko (Toulouse),
4. Keisuke Honda (CSKA Moskva),
5. Lewis Holtby (Schalke 04),
6. Daniel Carrico (Sporting Lisabon),
7. Juan Manuel Vargas (Fiorentina),
8. Zdravko Kuzmanovic (Stuttgart),
9. Douglas (FC Twente),
10. Klaas Jan-Huntelaar (Schalke 04),
11. Fernando Llorente (Athletic Bilbao).
ovi igraci bi se mogli dovesti jeftino jer im istice ugovor
2. Mapou Yanga-Mbiwa (Montpellier),
3. Moussa Sissoko (Toulouse),
4. Keisuke Honda (CSKA Moskva),
5. Lewis Holtby (Schalke 04),
6. Daniel Carrico (Sporting Lisabon),
7. Juan Manuel Vargas (Fiorentina),
8. Zdravko Kuzmanovic (Stuttgart),
9. Douglas (FC Twente),
10. Klaas Jan-Huntelaar (Schalke 04),
11. Fernando Llorente (Athletic Bilbao).
ovi igraci bi se mogli dovesti jeftino jer im istice ugovor
Full-time: U21s - Wolves 1-5 Liverpool | Goals: Pacheco x2, Adorjan 1, Ngoo 1, Teixeira 1.
Tri od prva četri, sem Mbiwe i dovest Huntelara i eto ga. Na konju. 

Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Kelly se vraća oko januara nekad ja mislim.Henderson je napisao/la:Kelly je povrijeđen do kraja sezone, Allen neka se mijenja sa Lucasom i Susom ( ovom bi godila posudba ), Henderson neka ga malo na tribinama, dok Downing pravac Gradina iz Srebrenika na posudbu a može i prodaja.VolimLiverpool je napisao/la:Kelly,Allen,Downing,Henderson ? Sve na prodaju ?
Wolves U-21 - Liverpool U-21 1-4. Dva gola Pacheca.
Za Susa trenutno nema mjesta (

You'll never walk alone.
Ja sam Susu, kad je tek počeo igrati za Liverpool ove sezone, stalno miješ'o sa Pachecom. I oduševljav'o me j' tad svojom igrom, al' sam stalno u sebi govorio kako će teško biti neki veliki igrač s obzirom da mu je 21. godina. Ipak malo kasnije sam vidio da 21 godinu ima Pacheco. Suso je odličan igrač, moram priznat. 

Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
Suso i Raheem su talenti od kojih nema nikakvog efekta evo već, pa skoro, 3 mjeseca. Trči, trči, trči, promaši nemoguće, slabo u odbrani, sterilno u napadu, bez gola, asistencije, nejako u duelu, neprecizno u šutu, šutevi ko u žena sa štiklama ... Njihova sreća je to što su naša djeca pa im gledamo kroz prste. Inače, nikakva hljeba od njih nema, za sada.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.