Rukometna reprezentacija BiH

Moderator/ica: Pasha

Da li ste zadovoljni izborom Ivice Obrvana za novog selektora?

Super zadovoljan
46
23%
Zadovoljan
76
39%
Nemam stav
33
17%
Nezadovoljan
14
7%
Katastrofa
27
14%

Ukupno glasova: 196

High

Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post Postao/la High » 05 nov 2012, 09:50

Kakav je signal bio u Bijeljini?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Bijeljinacity
Kontakt:

Post Postao/la Bijeljinacity » 05 nov 2012, 09:53

High je napisao/la:Kakav je signal bio u Bijeljini?
Ako pitas za prenos utakmice,kablovska,BHT.Mada sam gledao i snimak na RTS2 nocas!

djoleprijedor
Kontakt:

Post Postao/la djoleprijedor » 05 nov 2012, 10:46

djoleprijedor je napisao/la:Sumnjam de će gledaoci večeras da uživaju u lijepom rukomet..Utakmica neće efikasna...kontam nešto do 45 golova u vrh glave...Srbiji nedostaje dosta važnih igrača,Bih igra kući pa je blagi favorit,mada je kvalitet na strani srpske reprezentacije..Ko go pobjedi ,razlika neće biti veće od 2 gola,ja se kao Srbin nadam pobjedi Srbije danas,što nije nemoguća misija,naprotiv...Biće veoma važno kako će se otvoriti utakmica..Ukoliko Bih u uvodinim minutama napravi neku seriju od 3-0,4-1..pobjediće,a ukoliko bude egal do poluvremena pobjeđuje Srbija...Ne sumnjam da će biti vrijeđenja sa tribina i u sarajevu,ali i u nišu..to je dio našeg "balkanskog folklora" i to nikada neće nestati.Uglavnom nek dešavanja sa terena skrenu više pažnje nego tribine.
Ko zna,zna :mrgreen: :D Al ubode :D
Mens sana in corpore sano.

sef_mafije
Kontakt:

Post Postao/la sef_mafije » 05 nov 2012, 11:24

treba rastjerat ovaj savez i trenera i sve redom, dosta bolji igraci sjede kod kuce a igraju neki lijevi
FK Buducnost - Ljumani - Banovici.net
Eno dole u kuglani, moji drugovi, vino piju i pjevaju mene cekaju...

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 05 nov 2012, 11:36

djoleprijedor je napisao/la:
djoleprijedor je napisao/la:Sumnjam de će gledaoci večeras da uživaju u lijepom rukomet..Utakmica neće efikasna...kontam nešto do 45 golova u vrh glave...Srbiji nedostaje dosta važnih igrača,Bih igra kući pa je blagi favorit,mada je kvalitet na strani srpske reprezentacije..Ko go pobjedi ,razlika neće biti veće od 2 gola,ja se kao Srbin nadam pobjedi Srbije danas,što nije nemoguća misija,naprotiv...Biće veoma važno kako će se otvoriti utakmica..Ukoliko Bih u uvodinim minutama napravi neku seriju od 3-0,4-1..pobjediće,a ukoliko bude egal do poluvremena pobjeđuje Srbija...Ne sumnjam da će biti vrijeđenja sa tribina i u sarajevu,ali i u nišu..to je dio našeg "balkanskog folklora" i to nikada neće nestati.Uglavnom nek dešavanja sa terena skrenu više pažnje nego tribine.
Ko zna,zna :mrgreen: :D Al ubode :D

ko ne zna, njemu dva :P
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

GT1970
Kontakt:

Post Postao/la GT1970 » 05 nov 2012, 11:48

' $ " & на & " све " " ' " $ & "" ;)

% -, " " " $ $ " " је ? $ " "... ;)

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 05 nov 2012, 12:02

GT1970 je napisao/la:' $ " & на & " све " " ' " $ & "" ;)

% -, " " " $ $ " " је ? $ " "... ;)
Pa baš da je lagano nije, bili su se sasrali na poluvremenu, pa su svi (stručni štab, igrači) skakali oko sudija i delegata ;)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 05 nov 2012, 12:31

Molim vas nemojte pokvariti i ovu temu.Pokvarili ste teme o fudbalu,kosarci u vezi toga ko ce za koga navijati pa nemojte i ovu.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

zenicanin
Kontakt:

Post Postao/la zenicanin » 05 nov 2012, 12:38

Milsio sam da cemo pobjediti Srbiju i da smo kvalitetniji ali sinocnja utakmica je pokazala koliko smo jaki odnosno slabi.Vidi se da nam fali dobrih igraca.U ovoj reprezentaciji nesto ne stima a cuo sam da su igraci prije par noci nakon poraza od Austrije pili u nekoj sarajevskoj kafani pa sta onda ocekivati.Ne mogu piti u svojim klubovima pa dosli ovdje,treba im kazne puknuti ko' sto Mamic radi.

maximusdecimus
Kontakt:

Post Postao/la maximusdecimus » 05 nov 2012, 12:42

zenicanin je napisao/la:Milsio sam da cemo pobjediti Srbiju i da smo kvalitetniji ali sinocnja utakmica je pokazala koliko smo jaki odnosno slabi.Vidi se da nam fali dobrih igraca.U ovoj reprezentaciji nesto ne stima a cuo sam da su igraci prije par noci nakon poraza od Austrije pili u nekoj sarajevskoj kafani pa sta onda ocekivati.Ne mogu piti u svojim klubovima pa dosli ovdje,treba im kazne puknuti ko' sto Mamic radi.
uvijek ista priča kad izgube :lol: da više hoće neko postaviti slike kako loču, nemoguće da niko nema mobitel s kamerom u kafani

zenicanin
Kontakt:

Post Postao/la zenicanin » 05 nov 2012, 12:46

maximusdecimus je napisao/la:
zenicanin je napisao/la:Milsio sam da cemo pobjediti Srbiju i da smo kvalitetniji ali sinocnja utakmica je pokazala koliko smo jaki odnosno slabi.Vidi se da nam fali dobrih igraca.U ovoj reprezentaciji nesto ne stima a cuo sam da su igraci prije par noci nakon poraza od Austrije pili u nekoj sarajevskoj kafani pa sta onda ocekivati.Ne mogu piti u svojim klubovima pa dosli ovdje,treba im kazne puknuti ko' sto Mamic radi.
uvijek ista priča kad izgube :lol: da više hoće neko postaviti slike kako loču, nemoguće da niko nema mobitel s kamerom u kafani
vidio ih jedan moj jaran

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 05 nov 2012, 12:48

samo_lijevo je napisao/la:Molim vas nemojte pokvariti i ovu temu.Pokvarili ste teme o fudbalu,kosarci u vezi toga ko ce za koga navijati pa nemojte i ovu.
Nije vise stvar kvarenja teme, jednostavno ne moze ti neko doci i pricati protiv tvoje reprezentacije, podsmijavati joj se i velicati nesto drugo. Ovo je rukometna reprezentacija BiH, kako joj i ime kaze, zasto da mi neko dolazi i velica Srbiju, na temi moje drzave, na temi moje reprezentacije?
Btw, napisao sam mu post, ali necu ga postati, da ne bih ja kvario temu reprezentacije BiH, jer ocigledno mi kvarimo temu sto branimo svoje.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 05 nov 2012, 13:09

Bijeljinacity je napisao/la:Ja niciji post nisam komentarisao,vec ti moj!A post se odnosio na pricu kako su posljednjih dana pojedini indijanci najavljivali razbijanje rukometne reprezentacije Srbije,a da nisu ni svjesni prosjecnosti reprezentacije BiH,najbolji dokaz je poraz od anonimusa iz Austrije,i sada mrak,kvalifikacije zavrsene!Post se odnosio na podcjenjivanje protivnika i skrivanje svojih mana!LJudi koji su na ovom forumu to i pisali sada ne kometarisu ,samo pojedinci kojima je ova utakmica ,,vise od utakmice,,a nikako sportski dogadjaj.Molio bih te da mi taj napisani post posaljes putem poruke,jel stvarno nebih da kvarim ovu temu posto mi to nije bila namjera!
Ma udure je sve, nisam citao ranije rasprave, nego sam otvorio forum i vidio tvoj post. Meni je sportski dogadjaj, a kako god da igrali, oni su moji i uvijek cu za njih navijati, a i braniti ih. Necemo vise kvariti temu ni raspravljati se, sve 5. Zivio, pozdrav iz Seher Sarajeva.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

zenicanin
Kontakt:

Post Postao/la zenicanin » 05 nov 2012, 14:01

Bijeljinacity je napisao/la:Ja niciji post nisam komentarisao,vec ti moj!A post se odnosio na pricu kako su posljednjih dana pojedini indijanci najavljivali razbijanje rukometne reprezentacije Srbije,a da nisu ni svjesni prosjecnosti reprezentacije BiH,najbolji dokaz je poraz od anonimusa iz Austrije,i sada mrak,kvalifikacije zavrsene!Post se odnosio na podcjenjivanje protivnika i skrivanje svojih mana!LJudi koji su na ovom forumu to i pisali sada ne kometarisu ,samo pojedinci kojima je ova utakmica ,,vise od utakmice,,a nikako sportski dogadjaj.Molio bih te da mi taj napisani post posaljes putem poruke,jel stvarno nebih da kvarim ovu temu posto mi to nije bila namjera!
Ja sam pisao da treba da se dode u skenderiju i da cemo vas pobijedti mislio sam da smo jaci ali et' nismo,izgubili smo i priznajem jaci ste od nas u rukometu.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 05 nov 2012, 14:03

dino-92 je napisao/la:
Bijeljinacity je napisao/la: Da li treba da navijam za BiH gdje u Skenderiji psuju Srbe,gdje na Bilinom Polju skandiraju ,Ubij Srbina,gdje su zastave sa ljiljanima koje na 49%BiH sasvim nesto drugo znace i himna Jedna si jedina.Da li tebi nesto znaci Boze pravde posto su to bile dvije jednake himne u isto vrijeme!Mada moje misljenje dijeli 95% ljudi ako ne i vise na 49%BiH.Pa ni sami reprezentativci BiH ne vole tu reprezentaciju ,mozda samo pojedinci,uglavno tu igraju igraci koji nemaju mjesta u reprezentacijama Srbije i Hrvatske.Kakav je to reprezentativac koji nece da udje sa klupe!
smeta ti ponasanje bh.navijaca u skenderiji, a sto nespominjes desavanja zadnjih sedmica u srbiji, vise puta se palila zastava bih i velicala se srebrenica, to je uredu jel tako? i onda hoces da postujem srbijansku himnu i uopsteno tu zemlju?
i sam kazes da si bio na marakani, tamo su se bacali ruze nasim navijacima i pljeskalo himni bih...
Pusti ga dino, doci ce tobe samo kasno. ;) Nije prica za ovog foruma, dobili su nas, igraci su prijatelji medjusobno to se vidjelo, e sada sto ovi kompleksasi pricaju okolo to nas ne treba tangirati. Nek svako navija za koga hoce, to je tako kako jeste i cao.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

revan
Kontakt:

Post Postao/la revan » 05 nov 2012, 14:22

Zadnje ponašanje navijača je za svaku osudu. Zašto nam to treba? Zar se doista treba spuštati na tu vulgarnu razinu i tako vrijeđati goste? Znam da će mnogi reći da i oni nama pokazuju i pišu mnogo gore stvari. Neka rade šta god hoće. To je njihova sramota. Naši navijači to ne smiju emulirati i uzvračati istom mjerom. Treba pokazati da smo iznad toga. A za ove što su publiku i rukometaše u Skenderiji "obdarili" slikama svojih stražnjica treba raspisati jednu dobru novčanu kaznu, zabraniti im dolazak na utakmice i dodati svemu tome finu krivičnu prijavu pred lokalnim sudskim organima. Srbiju je trebalo pobijediti na terenu, a ne ovim idiotlukom na tribinama.
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 05 nov 2012, 14:42

Drinin Vuče,jesi li to ti :mrgreen:
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

djoleprijedor
Kontakt:

Post Postao/la djoleprijedor » 05 nov 2012, 14:45

slika

Za vrijeme intoniranja "Bože pravde"...samo dokaz kolika je mržnja i dalje prisutna...i biće još dugo...Ne sumnjam ni da će ovi naši u Nišu ostati "dužni"...ali sve to ne vodi ničemu i velika je sramota....Kladim se da ovih nekoliko idiota ne zna ni koliko rukometna ekipa ima igrača u polju,ali bitno je da su izveli svoj performans...Jadno,jadno...Nek navija ko za koga hoće...ali ne treba se niko vrijeđati i napadatiu..Ni u Sarajevi,ni u Nišu ni Zagrebu...sport treba biti sport...
Mens sana in corpore sano.

Alfa_Muzijak
Kontakt:

Post Postao/la Alfa_Muzijak » 05 nov 2012, 14:56

djoleprijedor je napisao/la:Nek navija ko za koga hoće...ali ne treba se niko vrijeđati i napadatiu..Ni u Sarajevi,ni u Nišu ni Zagrebu...sport treba biti sport...
Apsolutno se slazem. Zbog toga nisam ni otisao na utakmicu, jer sam znao da ce biti nesto slicno. A vidio si sam da je i Skenderija bila polu prazna. Fuj.

Ali ovo su samo radili BHF-ovci. Dakle ne mozes sve u isti kos trpat.

Politika i sport ne smiju da idu zajedno.
Zadnja izmjena: Alfa_Muzijak, dana/u 05 nov 2012, 14:58, ukupno mijenjano 1 put.
NEW YORK - PARIS - PECKHAM

ZOI84
Kontakt:

Post Postao/la ZOI84 » 05 nov 2012, 14:56

Debili glupi, treba ih pohapsiti. Je li misle da ce oni koji pljuju BiH, prestati pluvati, nakon sto su oni pokazali svoje g.... U mnogo gorim vremenima kada su bili zivoti u pitanu pokazali smo da smo ljudi, a ove junacine misle brane BiH, a da ih pitate neke elementarne stvari o BiH ne bi imali pojma

Odgovori

Natrag na “Rukometna reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.