FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

TeaM87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la TeaM87 » 05 nov 2012, 09:58

slika

tri legende !

desni klik>open image in new tab
FKŽ !

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 05 nov 2012, 09:59

CARSON je napisao/la:
champions1921 je napisao/la:
CARSON je napisao/la: samo me zanima kaznu koju ce dobiti Borac
Znam da je of ali sta je to bilo vezano za Borac??
Burazeru mi smo radi 50 glupana koji su 10 sekundi navijali nesto sto netreba dobili dvije utakmice kazne a prvi smo digli frku neka smo nesto sto nije uredu nije citavu proslu sezonu se pravdamo za sudenje a 11 pobjeda u nizu smo imali eto sta me nervira
Cinjenica je da arsini nisu isti.. Mi, pa i pitari dobijamo uvjek vece kazne.. Pomenuo sam i njih jer su i oni dobijali kazne za bakljade od 7-8000 dok ostali u ligi za bakljade dobijaju kazne od 1500KM.. To je iz nekog razloga tako, dok se za pominjanje Srebrenice u negativnom kontekstu neki klubovi uopste nisu ni kaznili ove sezone.. Sta ces, tako je kako je.. Uvjek su najveci klubovi bili pod lupom i na njima se gradio autoritet.. Izmedju ostalog u ovoj drzavi i nema nista sto je fer i korektno..

Mislio sam a je sada bio neki incident na tekmi izmedju Leotara i Borca pa sam ti zato postavio pitanje..
BUDI ŽELJO !!!

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 05 nov 2012, 10:06

Buu je napisao/la:Evo neko stavio na yt

" onclick="window.open(this.href);return false; (prvo poluvrijeme)
" onclick="window.open(this.href);return false; (drugo poluvrijeme)
Pogledajte u prvom poluvremenu kako je Hadžić, hinjski, opalio Vasilića koljenom u bubrege. 44 minut snimka, odnosno 41. minut utakmice, te Suljićev start s leđa na nogu Zolotića 20 minut utakmice. Suljić nije dobio ni žuti karton.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 05 nov 2012, 10:11

Suti bolje sto vas je hadzic udero, sta bi bilo da je se poceo bacat po sesnestercu kako samo on to zna.

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 05 nov 2012, 10:12

Tkanton je napisao/la:Suti bolje sto vas je hadzic udero, sta bi bilo da je se poceo bacat po sesnestercu kako samo on to zna.
Ma to je jedan jado obicni.. Da valja igrao bi kod nas :mrgreen:
BUDI ŽELJO !!!

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 05 nov 2012, 10:17

I danas mi kroz glavu prolazi kako pada, stvarno je fuj igrac, ono treba u celu svaki dan udarat

Choks
Kontakt:

Post Postao/la Choks » 05 nov 2012, 10:48

Volim te Željo !!!
Brkica

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 05 nov 2012, 11:05

Zna li neko ko ima izvore u klubu hoce li biti kakvog sastanka u vezi stadiona.. Svojevremeno sam bio brutalno :D sasjecen kada sam se raspisao o stadionu i receno je da je sledeci sastanak "ubrzo", pa reko da vidim imamo li se cemu nadati.. Izvinjavam se na skretanju sa teme..
BUDI ŽELJO !!!

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 05 nov 2012, 11:06

storm_raider je napisao/la:
hearts je napisao/la:
storm_raider je napisao/la:hearts idi kupi prasinu u vitrinama, i ponesi 2 cekera.
Možeš ti bolje znaš ti i kreativan biti ako si htio ispasti poametan pitao sam vas tamo par pitanja pa odgovorite
Mogu ja mnogo bolje, ali moram da sidjem na tvoj nivo. Dosao si da provociras, umjesto da prasis svoje vitrine. Nakupilo se paucine.
Mislim da hearts neplanirano dijete i da su mu i puding kombinirkama radili, a tek sto nije kapacitet, jedina 10 iz života IQ.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 05 nov 2012, 11:23

Ne govori meni star djaba nikad ne idi na Kosevo,da valja igrala bi gore i reprezentacija !
Željeznicar za život cijeli !

Avanes
Kontakt:

Post Postao/la Avanes » 05 nov 2012, 11:25

Zeljo se definitivno kvalitetom dize kad je igra u pitanju. Nema izbijanja i nabijanja napamet i pokusavanja prolaska kroz 2 ili vise igraca, koliko god da igrac znao da nemoze proci. Lepta se salje prvom slobodnom igracu, igraci su poceli da koriste mozak u toku utakmice i to je nesto cime sam jako zadovoljan iako smo izgubili. Ako nastavimo ovako da igramo, a Sarajevo onako kako su igrali, titula uopste nije upitna.

Eh sad ono bitnije. Prica oko baklji i kazni na "manjim" utakmicama je uzaludna. Ova nova generacija navija jer je to furka. Prije se zivjelo za ove utakmice i kad se zijani derbi pa do zivota nam nije bilo barem 5 do 7 dana. Znalo se plakati na tribini (kad smo zijanili na penale u kupu na Grbacivi), kuci se islo pognute glave i uglavnom nikome nije bilo do price, a ne do zajebancije. Tako ja sad u masi ovih novih generacija lagano korak za korakom, prebirem utakmicu, a oni hahaha pihihi zajebaju se, smijeh na sve strane, ma ni trunke tuge neke. Navijaju iz furke i iz tog razloga i pale te baklje, da imaju slike za FB i da imaju klipove po mobitelima da se ku.rce. Zaboli njih za klub i sto odose pare za pojacanja na glupe kazne. Vjerujem da ima izuzetaka, ali velika vecina je tu iz furke.
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.

theprodigy
Kontakt:

Post Postao/la theprodigy » 05 nov 2012, 11:26

likusa je napisao/la:Ne govori meni star djaba nikad ne idi na Kosevo,da valja igrala bi gore i reprezentacija !
a dolje na Grbavici prelijepo stvarno :mrgreen:

MarkoDa
Kontakt:

Post Postao/la MarkoDa » 05 nov 2012, 11:29

Bajram barecola,kad igramo sa OlimpiCom???Unaprijed zahvalan
A zasto ne bit' obican i voljet male stvari zasto svako mora biti glavni,sta to lijepo ima obraz zakrpljen sa flekom, zasto sa tugom gledam za covjekom?

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 05 nov 2012, 11:32

theprodigy je napisao/la:
likusa je napisao/la:Ne govori meni star djaba nikad ne idi na Kosevo,da valja igrala bi gore i reprezentacija !
a dolje na Grbavici prelijepo stvarno :mrgreen:
Nasa je pa makar najgora !
Željeznicar za život cijeli !

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 05 nov 2012, 12:03

http://sphotos-e.ak.fbcdn.net/hphotos-a ... 1513_n.jpg
I u Njemačkoj nabijamo komplekse. :mrgreen:

Kad već spominjete Koševo, ono je stvarno tuga i žalost. Pa ja s juga nisam vidio ni koji se igrači zagrijavaju kod nas, šanse da ne pričam, gledam u sudiju šta će pokazat. Gledam utakmicu ko da je u drugom gradu, ništa mi nije jasno. Kladim se da je tako i pitarima na sjeveru, al neće da pričaju na taj način. Garantujem da nisu skontali da je bio go dok se igrači nisu počeli radovat.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 05 nov 2012, 12:10

Nama ne trebaju njemci, austijanci, švicarci, englezi, mi smo nama samima dovoljni da ih razvalimo ;)
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

fczeljo
Kontakt:

Post Postao/la fczeljo » 05 nov 2012, 12:21

Kad se sve smirilo, da i ja dam svoje viđenje derbija.

Kad sve razmislim i čitam/čujem komentare, sad iako nakon poraza svi se činimo još optimističniji po pitanju titule. Jasno smo pokazali kvalitet, ali ne i agresivnost i borbenost, tako da će ovo možda i dobro doći da se dozovemo i razbijemo iluzije "lako ćemo". Moramo popraviti pristup igri i onda možemo biti 10000% sigurni u titulu.

Mislim da je sva naša kilava igra u prvenstvu uzrokovana time što nam je dovoljno 10 minuta dobre igre protiv bilo koje ekipe da osiguramo sigurnu pobjedu.

Čini mi se da jedino protiv Sarajeva nam treba 20minuta (kao na prošlom derbiju). Ovaj derbi smo odigrali možda 10 dobrih minuta. Da smo gol primili u prvom poluvremenu, mislim da bismo pobjedili do kraja.

Najveći krivci su stručni štab i stariji igrači koji su trebali preuzeti odgovornost na derbiju. Također, dekoncentriranost Jamaka, Selimovića i Svrake je nedopustiva. Previše tehničkih grešaka za derbi smo napravili. Dodavanja, preciznost, šut - sve su to kvaliteti koje ova trojica sigurno posjeduju, ali ništa od toga nismo vidjeli. Zebu ne treba komentarisati, ko god je gledao utakmicu, (nije) mogao sve vidjeti. Neko spomenu da bi Brković sigurno zabio onu Mirsinu šansu. Istog sam mišljenja, pa se Bešlija može pridružiti prvopomenutoj trojci. Kao i Bogičević (puno nepotrebnih grešaka, ne mislim da je manjak kvaliteta, samo manjak pripremljenosti i koncentracije). Suprotno, najbolji su nam bili najmlađi igrači - Kvesić, Zolotić i Stanić.

Za kraj sam ostavio suđenje. Ne mislim da nas je sudija išta značajno oštetio, a posebno nemam obraza tako reći nakon onakvih propuštenih šansi sa naše strane i naivno primljenog gola. Ali ipak moram istaći da mi nikada nećemo gledati dobar fudbal dok je ovakvih jadnih sudija koji utakmicu žele da pretvore u svoj show. Zamjeram mu apsolutni nedostatak kriterija. Dalje, kod gola, ako je već prekidao zbog dima, trebao je sačekati još pola minute do minut da se dim skroz raziđe. Zbog manje bakljade na sjeveru i manje dima je na početku utakmice napravio duži prekid. Ono što me je najviše iznerviralo (a imao sam veća očekivanja, posebno kad sam vidio da utakmicu radi 6 sudija) je tolerancija papanluka. Suljić je dobio žuti karton u prvom poluvremenu. Nakon toga vuče Zolotića za dres sa leđa i sudija mu to toleriše. Hajd i ja bi mu istolerisao zato što je derbi. U drugom poluvremenu, Suljić je pri svakom prekidu nabio loptu u prazno, prigovarao sudiji više puta, napravio 5-6 prekršaja (od kojih su barem 2 za karton) i na kraju ipak završio utakmicu. Razmišljam, šta bi bilo kad bi u našoj ligi igrali Messi i C.Ronaldo?! Jedan polufudbaler Suljić može da zajbva sudiju do mile volje, a ovaj mu ne smije dati drugi žuti. Čovjek je čitavo drugo poluvrijeme proveo u destrukciji, kad god je bio blizu lopte, napravio je faul ili nabio loptu poslije zvižduka. Ako sudije tolerišu takav papanluk, onda ne možemo ni očekivati da ćemo imati išta bolje fudbalske predstave! Da ne spominjem tolerisanje istrčavanja čitave ekipe FKS nakon gola i slavlja od jedno 2-3 minute. U toj situaciji sudija treba da pusti da se igra i slavljenicima podijeliti kartone. Pa nek slave koliko god hoće, al zajbvt i protivnika i publiku i samog sudiju, ne smiju, tamam da je finale lige prvaka, a ne jedan derbi u realno amaterskoj ligi.

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 05 nov 2012, 12:27

aco,javi se

vvvbk

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 05 nov 2012, 12:35

pronađi razliku
slika
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 05 nov 2012, 12:58

Jasna je poruka upucena nama,Sjenica je sa vama!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Armija1987, Mamba21, Orvel i 25 gostiju.