Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

fukara87
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la fukara87 » 05 nov 2012, 11:15

Navijac sam Liverpoola od 99 godine al nebitno je to sad , sta hocu da kazem, slabije ovdje pisem na ovoj temi ali vas redovno pratim i citam vase komentare, ne mogu da vjerujem koliko navijaca Liverpoola pametuje ovdje, ovaj Rodgers forsira mlade igrace sto mi se svidja i mislim da ce bit napretka u Liverpool treba samo pustit ovog mladog trenera da radi ono sto je zamislio, treba nama podhitno jedan Golman dobar jer Reina i Jones nisu vise za prvog golmana Liverpoola, dobro bi bilo dovesti nekog napadaca jer nam stvarno fali. Sada slijedi utakmica sa Anzijem koliko znam i u Nedjelju igramo protiv Chelsea i imam osjecaj da cemo na toj utakmici prokinut i pobjedom uci u niz dobrih rezultata. Treba samo strpljenja sa ovom ekipom i treba vjerovati Brendanu.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

donCorleone1892
Kontakt:

Post Postao/la donCorleone1892 » 05 nov 2012, 11:17

Kao što kažu "Sabura ljudi ".Važno je da Rodgers ne dobije otkaz kakav god on bio. Možda će ovo potrajati ali izaće nabolje. Brendan je dobar i talentiran trener koji zna šta radi. Ko nije pregledao onaj dokumentarac "Being Liverpool" nek pogleda i vidjeće o čemu se radi.
S druge strane mi moramo biti zahvalni dragome Bogu što smo na ovoj poziciji i što nismo još "fenjeraši" gledajući kakve igrače posjedujemo.
Nemamo napad a to je ono što nam se dešava da imamo 70% posjeda lopte, Šuteve sve ali nema realizacije.
Nemamo obranu jer kad gledam utakmicu ja svaki napad protivnika moram strahovati a i vi sigurno da li će Skrtel asistirat glavom ili zakucat sam sebi.
Nakon januara bi mogli nešto očekivat opasnije a dotad je sve igra na opstanak!!!
YNWA

donCorleone1892
Kontakt:

Post Postao/la donCorleone1892 » 05 nov 2012, 11:23

fukara87 je napisao/la:Navijac sam Liverpoola od 99 godine al nebitno je to sad , sta hocu da kazem, slabije ovdje pisem na ovoj temi ali vas redovno pratim i citam vase komentare, ne mogu da vjerujem koliko navijaca Liverpoola pametuje ovdje, ovaj Rodgers forsira mlade igrace sto mi se svidja i mislim da ce bit napretka u Liverpool treba samo pustit ovog mladog trenera da radi ono sto je zamislio, treba nama podhitno jedan Golman dobar jer Reina i Jones nisu vise za prvog golmana Liverpoola, dobro bi bilo dovesti nekog napadaca jer nam stvarno fali. Sada slijedi utakmica sa Anzijem koliko znam i u Nedjelju igramo protiv Chelsea i imam osjecaj da cemo na toj utakmici prokinut i pobjedom uci u niz dobrih rezultata. Treba samo strpljenja sa ovom ekipom i treba vjerovati Brendanu.
Volio sam uvijek pričati sa "starim navijačima" jer znaju šta pišu.....

dijalog
Kontakt:

Post Postao/la dijalog » 05 nov 2012, 12:15

......................pojačanje..........................

...johnson....agger.........škrtel.......pojačanje...

........................lucas..............................

...............allen.............sahin.....................

.......................gerrard.............................

...............suarez...........pojačanje...............

llorisa su imali ispred nosa... sad bi begović bio odličan...
lijevi bek mi nijedan ne pada na pamet...
u napad jovetić ili demba ba

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 05 nov 2012, 12:22

Vjerovatno je igra bila lošija,ali Kenny je imao rezultate,igrao bez Suareza 8 utakmica,bez Gerrarda,bez Lucasa cijelu sezonu...ali je i krivac za flopove poput Downinga,Hendersona,Carrola i Adama.
Kakogod,Kenny je MORAO da dobije još jednu sezonu da vidimo na šta bi to ličilo a sad ...
You'll never walk alone.

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 05 nov 2012, 12:28

VolimLiverpool je napisao/la:Vjerovatno je igra bila lošija,ali Kenny je imao rezultate,igrao bez Suareza 8 utakmica,bez Gerrarda,bez Lucasa cijelu sezonu...ali je i krivac za flopove poput Downinga,Hendersona,Carrola i Adama.
Kakogod,Kenny je MORAO da dobije još jednu sezonu da vidimo na šta bi to ličilo a sad ...
Imali smo mi igru i s Kennyjem. Stvarali smo najvise sansi poslije Cityja. Dakle, prica da smo igrali lose pqda u vodu.

Podrzavam Rodgersa, ali smatram da je Kenny s losijom ekipom bio bolji.

http://t.co/YMdx7Ulx" onclick="window.open(this.href);return false;
ESPN kaze da smo zainteresovani za Huntelaara, vidjecemo sta ce biti.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 05 nov 2012, 12:43

Za nadati se da će ovaj sastav igrati protiv Anzhija:

----------------Jones------------------
---Wisdom--Carra--Coates--Jack---
----Shelvey---Henderson---Suso----
----Downing---Morgan---Assaidi----

Neka odmaraju Skrtel, Agger, Enriqe, Sahin, Allen, Gerard, Sterling, Suarez.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 05 nov 2012, 12:59

slika 8-)
Polahko ljudi, polahko. Nakon uvodnih mečeva prošle sezone Liverpool je igrao odlično, samo je nedostajala realizacija. Igra je stvarno bila dobra. Zato je drugi dio sezone bio totalni očaj. Rodgers je loše startovao, ali vidjet' ćemo kako će se stvari odvijati dalje.
Pokvarena prskalica natopila navijače Liverpoola na Anfieldu :mrgreen:

Brojni navijači Liverpoola doživjeli su doslovce "hladan tuš" na Anfieldu u nedjeljnoj utakmici 10. kola engleskog nogometnog prvenstva protiv Newcastlea (1-1)...

Naime, kvar prskalice uzrokovao je da navijači u prvih 20 redova Main Standa budu dobro zaliveni hladnom vodom.

Incident se dogodio neposredno prije početka drugog poluvremena, prije izlaska momčadi, kada se prskalica namijenjena za zalijevanje travnjaka okomila na gledatelje.

"Tuširanje" su sretno izbjegli članovi direktorske lože, uključujući jednog od Liverpoolovih direktora Iana Ayrea, koji još nisu bili zauzeli svoja mjesta.
Pa ti idi gledati Liverpoola. :lol:
FK Pjetlovi

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 05 nov 2012, 13:26

Ma ja neznam sta vi uopste cekate s dovodjenjem nekih igraca. Trebate pljuniti sad u januaru 15 ak mill za Lorentea i to je to. Nema sta cekati ljeto i onda strepiti ko ovca noza za koga ce on potpisati. To se rijesi odmah i gotovo. Ista stvar je i sa Walcotom...ako ga vec neecte dovesti u januaru onda treba neki predugovor s njim potpisati.

Ako dovedete ova dva igraca,moje misljenje je da sredinu netrebate dirati. Trebate se samo pojacati s jednim dobrim zadnjim veznim. Lasana Diara je odlican za toga.

------ Lass Diara-------
---Sahin---------Gerrard

Walcot ----Lorente---Suarez

S ovim biste pojacali tim za 100% a sve bi vas to kostali 20.maximalno 30 mill eura.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 05 nov 2012, 13:32

slika :mrgreen:
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 05 nov 2012, 13:43

Ova ekipa uz Huntelara i Walcotta može biti u TOP 6 sigurno.

Carlo,istina je da smo stvarali šanse i sa Kennyem ali protiv jačih ekipa smo više igrali zatvoreno nego napadački.
Kenny je trebao ostati,ali jbg.
You'll never walk alone.

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 05 nov 2012, 13:56

E hoće vam Walcott i pomoći u ostvarenju vaših ciljeva u pm. :roll:
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

Sasha L.F.C.
Kontakt:

Post Postao/la Sasha L.F.C. » 05 nov 2012, 13:57

Stivijevih šest stotina...

Malo je ljudi u svetu fudbala kao što je Stiven Džerard.

Vrsta kojoj on pripada izumire u svetu modernog fudbala, fudbaleri koji svojim primeriom požrtvovanosti i posvećenosti jednom klubu mogu se nabrojati na prste jedne ruke.

Stiven Džerard je čovek koji je svoju čitavu karijeri proveo u Liverpulu u kome je debitovao 1998. godine, a kapitensku traku prvi put stavio na ruku 2003.

Sa svojim voljenim Liveprulom osvojio je dva FA Kupa, tri Liga Kupa, dva Komjuniti Šilda, jedan UEFA Kup, dva Super kupa i jedan trofej Lige Šampiona.

Bio je uz svoj tim u dobru i zlu, ne predaje se i ne odustaje.

U nedelju je popularni “Stivi Dži” zabeležio jubilej, protiv Njukasla je odigrao svoj 600. meč u crvenom dresu.
Na tome mu je posebno čestitao Ian Raš.

“To je svakako fantastično ostvarenje. Brojka od 600 pokazuje koliko je Stiven lojalan svom klubu, Treba da bude ponosan zbog svog jubileja.”, rekao je Raš.

[youtube][/youtube]
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 05 nov 2012, 14:14

Huntelaar vrlo vjerovatno dolazi u Liverpool, a njemu ne treba 5 100% prilika da zabije gol.

anfield
Kontakt:

Post Postao/la anfield » 05 nov 2012, 14:24

ma rano je govoriti o tome ko dolazi u Liverpool jer sve su to samo spekulacije za mene bi Huntelaar bio opcija broj 1 u januaru (nadam se da i Brendan tako misli :D ) zbog njegovih golgeterskih sposobnosti, a i zbog partnerstva sa Suarezom iz dana kada su zajedno igrali u Ajaxu
LIVERPOOL YNWA

"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI

"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 05 nov 2012, 14:28

SamoZeljo je napisao/la:Huntelaar vrlo vjerovatno dolazi u Liverpool, a njemu ne treba 5 100% prilika da zabije gol.
Njemu trebaju 3 100% prilike da zabije gol :mrgreen: Šalim se, naravno.
Uz pretpostavku da bi došao za neke "male" pare, s obzirom da je jako kvalitetan i da mu ističe ugovor, bio bi pojačanje u pravom smislu te riječi.
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

Senaid L.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Senaid L.F.C » 05 nov 2012, 14:31

Ja sam bio preoptimistican i to je istina za druge ne znam :oops: :oops: i to nakon Gomela.Jednom reko vise nikad.

U januaru nadam se napadacu,da je jucer na mjestu Shevleya(nakon prodora Suareza) bio jedan klasicni CF mi bi vjerovatno slavili,il kod bilo koje Shevleyeve prilike.Jednostavno Suso i Sterling nisu klasicni napadaci.Vise mi na veznjake vucu,a ni Sule nije klasicni napadac a trese.Samo da mu je neko kao Huntellar/Llorente tresao bi jos vise.Mozda ne on ali Liverpool da.

Vratio se @Sasha
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

dijalog
Kontakt:

Post Postao/la dijalog » 05 nov 2012, 14:40

osim napadača, liverpoolu treba još i lijevi bek i krilo. naravno i golman.
šta mislite o sergiu asenju?

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 05 nov 2012, 14:46

fukara87 je napisao/la:Navijac sam Liverpoola od 99 godine al nebitno je to sad , sta hocu da kazem, slabije ovdje pisem na ovoj temi ali vas redovno pratim i citam vase komentare, ne mogu da vjerujem koliko navijaca Liverpoola pametuje ovdje, ovaj Rodgers forsira mlade igrace sto mi se svidja i mislim da ce bit napretka u Liverpool treba samo pustit ovog mladog trenera da radi ono sto je zamislio, treba nama podhitno jedan Golman dobar jer Reina i Jones nisu vise za prvog golmana Liverpoola, dobro bi bilo dovesti nekog napadaca jer nam stvarno fali. Sada slijedi utakmica sa Anzijem koliko znam i u Nedjelju igramo protiv Chelsea i imam osjecaj da cemo na toj utakmici prokinut i pobjedom uci u niz dobrih rezultata. Treba samo strpljenja sa ovom ekipom i treba vjerovati Brendanu.
E vidis u cemu je poenta, nama svake sezone nesto "treba". Nikad da u jednu udjemo kako valja, da imamo skrpljen tim. Ja razumijem da ni Ameri nece vise bacat pare na kojekakva pojacanja koja se nece isplatiti, ali, mogu se kladit da ce opet doc januar kad ce se mozda nabavit taj jedan napadac, ( o golmanu sumnjam da razmisljaju), a nama ce opet nesto falit i opet ce biti ista prica na terenu.... Imam neki osjecaj da kod nas i treneri i svi ti ljudi u administraciji rade po principu "daj sta das".Ne vidim nikakvu ozbiljnost, nikakav pravi plan koji bi izlozili vlasnicima, sa nekim osnovama i onda dobili finansijsku podrsku, a nerviram se svake Bozije sedmice gledajuci Liverpool koji vise nije u stanju preokrenuti rezultat, pruziti utakmicu za pamcenje....Ja da vidim neke znacajnije znakove napretka, meni ne bi bilo mrsko cekat, ovako ne vidim ni da su ovi na terenu ni u upravi sposobni za nesto vise....
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

dijalog
Kontakt:

Post Postao/la dijalog » 05 nov 2012, 14:49

ameri su dali pare, ali je dalglish 100 mil potrošio na downinga, hendersona i carrolla... koji zajedno ne vrijede više od 15 mil...

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.