Naše čudne sitnice

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

ahmad_tz
Kontakt:

Re: Naše čudne sitnice :)

Post Postao/la ahmad_tz » 04 nov 2012, 14:00

hattab je napisao/la:hjojjj ja kad se nafuram na menadzer samo mislim na to, kad legnem spavati razmisljam koga kupiti, koga prodati, razradjujem taktiku, bolest ziva :D sreca prodje to nakon par sezona
Potpis. Samo mene prodje kad sa Milanom osvojim sve zivo, pa onda skinem update sa nasom ligom i posamaram svijet sa Slobodom. Tad taman izadju oni update sa janurskim transferima pa krenem opet :lol:

kmecalica
Kontakt:

Post Postao/la kmecalica » 04 nov 2012, 19:17

Onaj osjecaj akd ti je ruka u gipsu pa uzmes antenu... 8-)

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 04 nov 2012, 19:44

- Nemogu/nevolim obuci trenerku bosih nogu
- Nevolim zvuk kad neko suska stiroporom
- Obicno kad trebam uciti za neki test, prvu lekciju naucim na WC-Solji, pa mi je lakse nastaviti onda :mrgreen:
- Jednom dnevno moram sjesti 5 minuta na WC solju iako nemoram obaviti nuzdu, ipak pokusam, takodjer u WC ne idem bez knjige, mobitela, novina ....
- Iz kojeg god predmeta kad pisemo nesto u svesku, moram uvijek naslov imati u nekoj boji tj. da ne bude ista kao ona kojom pisem, inace mi je onaj pogled na svesku gdje je sve monotono nepodnosljiv :lol:
- U svaku prostoriju ulazim prvo desnom nogom, isto tako kad imam utakmicu, na teren ulazim uvijek prvo sa desnom pa onda lijevom nogom.

... Ima jos toga, zasad dosta :D

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 04 nov 2012, 21:04

Goalgetter je napisao/la: - U svaku prostoriju ulazim prvo desnom nogom, isto tako kad imam utakmicu, na teren ulazim uvijek prvo sa desnom pa onda lijevom nogom.
čudo nisi desnom pa desnom :P :lol: :lol:
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

Senaid L.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Senaid L.F.C » 04 nov 2012, 21:20

Odrzavam privatni koncert u kupatilu prije tusiranja :lol: :lol: :lol:
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 04 nov 2012, 22:04

ahmad_tz je napisao/la:
hattab je napisao/la:hjojjj ja kad se nafuram na menadzer samo mislim na to, kad legnem spavati razmisljam koga kupiti, koga prodati, razradjujem taktiku, bolest ziva :D sreca prodje to nakon par sezona
Potpis. Samo mene prodje kad sa Milanom osvojim sve zivo, pa onda skinem update sa nasom ligom i posamaram svijet sa Slobodom. Tad taman izadju oni update sa janurskim transferima pa krenem opet :lol:
Moj prvi FM. 07 je bila. Ja drugi srednje. Toliko sam se bio nafurao na igricu, toliko sam je igro da sam zaboravio da imam život, prijatelje, porodicu. Pao iz fizike na polugodistu iskljucivo zbog toga. Profa mi fino reko pitam sutra od te i te lekcije, nije trebalo nesto puno naucit ali meni slađe bilo FM-a cijelu noc ganjat. :roll:

I otad svaki FM derem, jedino njega imam instaliranog od svih igrica na svijetu. Jedino njega igram. 8-) I dan danas kad započnem dobar sejv znam izaci u carsiju sa jaranima i potpuno se iskljucim iz svega i razmisljam hoce li mi dat da prosirim stadion, koliki cu budjet dobit, gdje cu skaute poslat. Bolest!
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

truts
Kontakt:

Post Postao/la truts » 04 nov 2012, 22:07

http://www.tarzanija.com/tarzanija-preporuka-fm2013/" onclick="window.open(this.href);return false;

to je to :D

Zenichanin
Kontakt:

Post Postao/la Zenichanin » 04 nov 2012, 23:45

Da se ja i ovdje upisem :mrgreen:

- dnevno idem 2x u wc i ostajem po 30-40 minuta na solji,
- one sastojke nekih predmeta koji se nalaze pored solje znam napamet, smio bih se upustiti u to da ih sam pravim
- prije kupanja, pustim muziku, i pred ogledalom sam, u fazonu Mile Kitića iz mladih dana, razvaljujem hitove 8-)
- uvijek jedem sam, ne volim da mljackaju oko mene
mrzim one stare zernturace, samo tracaju :evil:

- od 7 godine idem u djamiju i od tada do danas uvijek sjedim na istom mjestu

et toliko os mene za pocetak, imam ja tog jos :lol:
WELCOME TO CHELSEA FC
FIRST LONDON CLUB TO WIN THE CHAMPIONS LEAGUE

1905 - 19.05.

Champions of Europe - that's who we are

gojzerica
Kontakt:

Post Postao/la gojzerica » 05 nov 2012, 04:20

Dramatična tema. :D

Ja kad ''bacim'' (da prostite :mrgreen: ), odma mi se u glavi ''upali'' neka pjesma (inače od Prti Bee Gee) i ja nju moram poslušati. :mrgreen:

Dok sam manji bio imao sam neke svoje čudne navike. Naime jednom mi je bila navika da pljujem, znači stalno sam pljuvao na ulici. To je trajalo par mjeseci. Onda sam imao naviku da podrigujem (nazor, u kući). I to je trajalo možda mjesec dana. :oops:

Pošto mi je u djetinjstvu kosa bila kovrdžava, stalno dok sam gledao tv zabio bi prst u kosu i uvijao, ali uvijek na isto mjesto. :mrgreen:

U srednjoj školi sam pravio frizure i tako to, i nema šanse da bi ja ujutro otišao u školu, a da friz ne napravim. Dosta puta mi je bus pobjegao radi toga. :|

Kada pijem vodu iz čaše, nikada ne popijem cijelu čašu, nego prospem pa se opet malo naspem i napijem se. (skoro nikad ne popijem do kraja, jedino ljeti kad crkajem od žeđi :mrgreen: )

Pogledam na mobitel da vidim koliko je sati, vratim mobitel, opet ga izvadim da vidim jer prethodni put nisam vidio. :?

USB stavim pravilno al on ne uđe, onda ga okrenem opet neće, još jednom ga okrenem i onda može. :mrgreen:

Nekad znam ''jesti'' ovu kožu oko nokta. :?

Ako imam nešto veoma bitno ujutro da radim, probudim se 2 sata ranije nego što treba. :D

Nikad se ne budim naveče da pišam. (ne znam jesam li 3 puta u životu) :mrgreen:

Nekad kad mi je noga van jorgana, i ja mislim o tome kako će me nešto zgrabit, baš me nešto pecne za nju. :? Kad ne mislim o tome ništa se ne desi.

Dok sam išao u osnovnu školu, nema šanse da bi ja otišao, a da ne kažem ''ćao'' mami. Jednom sam prešao pola puta i vratio se kući da bi rekao ''ćao''. :lol:

Nekad kad sjedim iz čista mira počnem u sebi da ''psujem Boga''. :shock: (inače ne psujem uživo)

Uvijek liznem cigaru sa strane i onda je zapalim. :mrgreen:

Uvijek palim svjetlo u WC, nebitno jel dan il noć.

U osnovnoj sam kupovao sendvič i uvijek sam govorio onoj što prodaje ''salama, sir, pavlaka, kečap'', a znao sam da se zove ''topli sendvič''. Navika je čudo, a možda mene malog bilo strah da mi nešto ne izostavi. :mrgreen: :lol:

Uvijek nađem sebi neki razlog da zakasnim. Često bude neka glupost, npr. kapuljača od dukserice ne stoji fino, i ja nju sve namještam, al nikako da je namjestim i tako zakasnim. :x :(

Kad jedem bananice uvijek prvo pojedem onu čokoladu okolo.

Eto dosta od mene za sada, valjda se još nečega sjetim. :)

kmecalica
Kontakt:

Post Postao/la kmecalica » 05 nov 2012, 10:54

gojzerica je napisao/la:Dramatična tema. :D

Ja kad ''bacim'' (da prostite :mrgreen: ), odma mi se u glavi ''upali'' neka pjesma (inače od Prti Bee Gee) i ja nju moram poslušati. :mrgreen:

Dok sam manji bio imao sam neke svoje čudne navike. Naime jednom mi je bila navika da pljujem, znači stalno sam pljuvao na ulici. To je trajalo par mjeseci. Onda sam imao naviku da podrigujem (nazor, u kući). I to je trajalo možda mjesec dana. :oops:

Pošto mi je u djetinjstvu kosa bila kovrdžava, stalno dok sam gledao tv zabio bi prst u kosu i uvijao, ali uvijek na isto mjesto. :mrgreen:

U srednjoj školi sam pravio frizure i tako to, i nema šanse da bi ja ujutro otišao u školu, a da friz ne napravim. Dosta puta mi je bus pobjegao radi toga. :|

Kada pijem vodu iz čaše, nikada ne popijem cijelu čašu, nego prospem pa se opet malo naspem i napijem se. (skoro nikad ne popijem do kraja, jedino ljeti kad crkajem od žeđi :mrgreen: )

Pogledam na mobitel da vidim koliko je sati, vratim mobitel, opet ga izvadim da vidim jer prethodni put nisam vidio. :?

USB stavim pravilno al on ne uđe, onda ga okrenem opet neće, još jednom ga okrenem i onda može. :mrgreen:

Ako imam nešto veoma bitno ujutro da radim, probudim se 2 sata ranije nego što treba. :D

Nikad se ne budim naveče da pišam. (ne znam jesam li 3 puta u životu) :mrgreen:

Nekad kad mi je noga van jorgana, i ja mislim o tome kako će me nešto zgrabit, baš me nešto pecne za nju. :? Kad ne mislim o tome ništa se ne desi.

Dok sam išao u osnovnu školu, nema šanse da bi ja otišao, a da ne kažem ''ćao'' mami. Jednom sam prešao pola puta i vratio se kući da bi rekao ''ćao''. :lol:

Nekad kad sjedim iz čista mira počnem u sebi da ''psujem Boga''. :shock: (inače ne psujem uživo)

Uvijek liznem cigaru sa strane i onda je zapalim. :mrgreen:

U osnovnoj sam kupovao sendvič i uvijek sam govorio onoj što prodaje ''salama, sir, pavlaka, kečap'', a znao sam da se zove ''topli sendvič''. Navika je čudo, a možda mene malog bilo strah da mi nešto ne izostavi. :mrgreen: :lol:

Uvijek nađem sebi neki razlog da zakasnim. Često bude neka glupost, npr. kapuljača od dukserice ne stoji fino, i ja nju sve namještam, al nikako da je namjestim i tako zakasnim. :x :(

Eto dosta od mene za sada, valjda se još nečega sjetim. :)
:lol: :lol: znaci plac

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 05 nov 2012, 13:08

Zenichanin je napisao/la:Da se ja i ovdje upisem :mrgreen:

- dnevno idem 2x u wc i ostajem po 30-40 minuta na solji,
- one sastojke nekih predmeta koji se nalaze pored solje znam napamet, smio bih se upustiti u to da ih sam pravim
- prije kupanja, pustim muziku, i pred ogledalom sam, u fazonu Mile Kitića iz mladih dana, razvaljujem hitove 8-)
- uvijek jedem sam, ne volim da mljackaju oko mene
mrzim one stare zernturace, samo tracaju :evil:

- od 7 godine idem u djamiju i od tada do danas uvijek sjedim na istom mjestu

et toliko os mene za pocetak, imam ja tog jos :lol:
hahahah isto i ja.. Ako je žurba neka i ne ponesem novine, onda uzmem parfeme, kreme il šta već i čitam šta piše na njima, čak sam počeo vježbati i druge jezike preko toga hahahaha.. :lol:
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

azTer
Kontakt:

Post Postao/la azTer » 05 nov 2012, 13:12

gojzerica je napisao/la: Pošto mi je u djetinjstvu kosa bila kovrdžava, stalno dok sam gledao tv zabio bi prst u kosu i uvijao, ali uvijek na isto mjesto. :mrgreen:

taj rad 8-) samo što u mene kosa nije bila kovrčava, ali svejedno sam je uvijao :lol:

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 05 nov 2012, 13:16

Kad dođem u kafić,ne mogu da zapalim dok mi konobar ne donose kafu,pa makar je čekao pola sata. :lol:

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 05 nov 2012, 13:24

-Ne volim kuci slusat muziku kad ima neko samnom..
-dobar dio dana provedem na wc solji,osim menadjerskih obaveza tamo cesto u sebi kritikujem radove danasnjih menadjera i dajem nekim klubovima tipa Valencia ,R.SOciedad finansijske injekcije i zamisljam koja bi iim pojacanja za taj novac dobro dosla..
-nekad mi je bila opsesija,danas manje,sabirati oduzimati mnoziti bilo kakve brojeve..Npr pokusvam izracunat kolika mi je mogucnost izvuci jednog profesora na svakom ispitu ako tri puta izlazim na taj ispit/Admedina je u pitanju,tuzlaci ce znat :D,sabiranje tabilica na autu i trazenje neke logike,brojeve telefona pamtim po polozaju tipki na mobitelu
-imam strah od kasnjenja,ne volim zakasnit nigdje,u skoli za 4 godine svaki dan sam dosao,a sad druga je stvar sto dodjem pa odem,al bit je uglavnom da se dodje na vrijeme pa sta ce dalje bit hebat ga.. Inace vise volim doc pola sata prije nego kasnit pet minuta
-svaki put kad odem na kafu sve na stolu oko mene strada,mislim na plasticne kasikice,papire od secera koje doslovno poderem na 100 komada,sve nesvjesno,kazu da su to zivci
-kad igram pesa ako vezem dvije izgubljene ne igram vise
-ustajem svako jutro u 9 pisam i nastavljam spavat
-sve sto ne moram uradit sam ne radim,npr u studentskom zivotu ne perem sam zube nikad i tako te stvari slicne

Ima jos,naumpast ce..

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 05 nov 2012, 13:34

Ja nekako uvijek se trudim da izbjegavam bespotrebno cekanje negdje nekoga, necega...
Pa tako ukoliko imam dogovoreno ili zakazano npr. u 10h, uvijek pokusavam stici ili biti na mjestu pa oko 09:56, 09:57 :mrgreen:
Koji djavo da budem ili dodjem 10 min. ranijeslika
Isto tako nema smisla kasniti, i uvijek se pomalo iznerviram kada drugu stranu moram cekati duze od 5 minuta. Uzas. :x

Koristenje tube, npr. paste za zube redovno ide stiskanje odozdo prema gore, sa dna tube a ne sa sredineslika...
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 05 nov 2012, 13:39

dr.van nostrand je napisao/la:
Koristenje tube, npr. paste za zube redovno ide stiskanje odozdo prema gore, sa dna tube a ne sa sredineslika...
i meni to ide na živce. Uvijek elegantno sa dna istiskivam .. ;)
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 05 nov 2012, 13:53

- Istiskujem tubu kako mi se ćefne, nakad sa sredine, nekad s dna :mrgreen:
- Kad jedem obavezno počinjem Bismillom, završavam Elhamdulillah
- Kosa mi se digne na glavi kad mi konobar u kafiću donese kafu i čašu vode a sve mokro i cijedi te kapa s istih... obavezno tražim da obriše.
- isto to me živcira kada žena uradi i odmah je ''napomenem''
- ne volim kad su mi ruke mokre. Hajd u dure more, rijeka, lupanje, fazoni, ili kad nešto radim. Čim završim obavezno brisanje ruku.
- Ne volim (ali nikako) da mi neko dira kosu... zadnji prijatelj (koji to više nije) je naučio na teži način i nakon mog upozorenja nastavio sa istim te bio nokautiran. ;)
- Kada je tekma tima za koji navijam obavezno sve lomljivo sklonim od sebe, tad sam nervozan, grickam kikiriki, čokoladice, cupkam nogama, nerijetko zapotegnem desnicom po stolu (par puta je i pukao).
- Ne volim kad stol ostaje nepospremljen, imao sam cimere kod kojih je isti bio pod mrvama starim par mjeseci :mrgreen: , ta kuhinja je bila haos i kod komšije sam pravio jesti, ili jeo u gradu.
- Kad sjednem u vozilo nemam nekog posebnog ''rituala'' osim da oštrije vozim.
- Ko god se nalazi ispred obavezno ga preteknem (ako mogu).
- U namazu obavezno stojim pognute glave i ne ''zvjeram'' okolo, ne mogu da se načudim ljudima koji dođu na namaz i onda u ''po'' istog gledaju okolo, smješkaju se, ''izviruju''...
- Auto obavezno perem minimalno jednom u sedmici, ne mogu da se vozim a unutra da je prljavo, okolo hajd hajd sve zavisi o vremenskim prilkama ali unutra mora biti cakum-pakum + uvijek svježi miris.
- Kad se parkiram bilo gdje to uvijek mora biti negdje gdje drugima neće smetati.
...

Ima toga još ali dok mi naumpadne :mrgreen:
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 05 nov 2012, 14:00

Ja i meni ovo dodje iz cista mira ,a u uzivo ne psujem nista ,ne znam zbog cega je to ali me brine :(
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

gojzerica
Kontakt:

Post Postao/la gojzerica » 05 nov 2012, 16:01

Do čega li je to jbmu. :mrgreen: :roll:

SPY
Kontakt:

Post Postao/la SPY » 05 nov 2012, 16:06

meho-medo je napisao/la:

Ja i meni ovo dodje iz cista mira ,a u uzivo ne psujem nista ,ne znam zbog cega je to ali me brine :(
Traži od doktora recept za medicinsku marihuanu da malo odmoriš glavu. Vjeruj mi. Nece ti ništa na um padat. :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.