FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

storm_raider
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la storm_raider » 05 nov 2012, 00:55

hearts je napisao/la:
storm_raider je napisao/la:hearts idi kupi prasinu u vitrinama, i ponesi 2 cekera.
Možeš ti bolje znaš ti i kreativan biti ako si htio ispasti poametan pitao sam vas tamo par pitanja pa odgovorite
Mogu ja mnogo bolje, ali moram da sidjem na tvoj nivo. Dosao si da provociras, umjesto da prasis svoje vitrine. Nakupilo se paucine.
Sport je lijek za tijelo i duh.

Ikos

Post Postao/la Ikos » 05 nov 2012, 01:00

storm_raider je napisao/la:
hearts je napisao/la:
storm_raider je napisao/la:hearts idi kupi prasinu u vitrinama, i ponesi 2 cekera.
Možeš ti bolje znaš ti i kreativan biti ako si htio ispasti poametan pitao sam vas tamo par pitanja pa odgovorite
Mogu ja mnogo bolje, ali moram da sidjem na tvoj nivo. Dosao si da provociras, umjesto da prasis svoje vitrine. Nakupilo se paucine.
Mogu oni da prase ovako do sutra, nek prebroje titule i sve ce im biti jasno...

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 05 nov 2012, 01:19

Raja znal ko gdje ima snimak tekme za pogledat...sto se zolotica tice, vidi se da je to gradsko dijete koje je cijeli zivot vezan za svoj klub

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 05 nov 2012, 01:20

[youtube][/youtube]

mosaljoze1987
Kontakt:

Post Postao/la mosaljoze1987 » 05 nov 2012, 02:33

Igrac tipa Zole, u nasem slucaju je on jedini, koji igra srcem, pa i ovaj derbi je to pokazao, a neki manekeni bi mogli naucit dosta od momka koji ima muda vise nego citava ekipa zajedno, je zasluzio da preuzme kapitensku!

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 05 nov 2012, 08:03

MinjonKocka je napisao/la:Nece igrati protiv Veleza nas dobri Zola :(
Protiv partizana mogu i mene staviti i opet ce ih razvaliti.Prvo Olimpik da je uzet!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 05 nov 2012, 08:42

Evo neko stavio na yt

" onclick="window.open(this.href);return false; (prvo poluvrijeme)
" onclick="window.open(this.href);return false; (drugo poluvrijeme)
NO PYRO NO PARTY

CARSON

Post Postao/la CARSON » 05 nov 2012, 08:52

mislio sam da dugo vremena necu otvoriti ovaj forum ali ipak imam potrebu da nesto kazem sto se Amara tice nemam ni jednu zamjerku jer ni u jednom segmentu nas nisu nadigrali niti su bili bolji zao mi je sto Samir Bekric nije dobio sansu bar jedno poluvrijeme da odigra ali sefova je ipak zadnja igrac koji je me odusevljava je Zolotic nemogu da vjerujem da taj momak ima samo 19 godina svaka cast siguran sam da ce napraviti dobru karijeru
ovaj poraz nismo zasluzili ali nam se vratilo za neke utakmice koje smo dobili a nismo zasluzili nekako mi je realno da zaostajemo za prvim 3 boda jer igrama u ovoj sezoni nismo zasluzili prvo mjesto samo me strah da ova tri kola ne kiksamo kako bi dodatno zakomplikovali situaciju znaci najbitnije je da sad budemo uz igrace i Amara
odavno JUG nije bio puniji znam da ovo nije mjesto ali cu reci da jedini koji ima kapaciti da vodi juznu tribinu je Tica to je dokazao kad smo slavili Titulu kao i ovaj derbi .

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 05 nov 2012, 08:59

Poslusajte od 55:33 kuknjavu diva :lol:
[youtube][/youtube]
Jeli ga stid?? Pogledajte 29:33..

Pogledajte na 44:33 sta je uradio padavicar Hadzic pa recite jeli to za crveni ili ne.. Na 53:26 povlacenje Suljica koji vec ima zuti.. Pa jos jedan na 22:54..

Faul Vasilica kod gola je bio.. Nepotreban start..

p.s.Tonac Zeljovac je odradio svoje sa mikrofonima :lol: :lol:
Zadnja izmjena: champions1921, dana/u 05 nov 2012, 09:18, ukupno mijenjano 4 puta.
BUDI ŽELJO !!!

ripper
Kontakt:

Post Postao/la ripper » 05 nov 2012, 09:08

mosaljoze1987 je napisao/la:Igrac tipa Zole, u nasem slucaju je on jedini, koji igra srcem, pa i ovaj derbi je to pokazao, a neki manekeni bi mogli naucit dosta od momka koji ima muda vise nego citava ekipa zajedno, je zasluzio da preuzme kapitensku!
Zola jest odigrao vrlo borbeno i svaka mu cast, velika je nada Želje, ali mislim da je još premlad za kapitenske trake.
Sa 19 godina mu dati traku bi bilo kontraproduktivno, izgorio bi brzo.

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 05 nov 2012, 09:09

Raja slike s derbija imate na fb ,ko ne zna gd nek se javi na pp ! Ovo je jednom rijecju dominacija ! Volim ove ljude !

slika

Hvala na slikama ;)
Željeznicar za život cijeli !

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 05 nov 2012, 09:18

Sad hvalite zolotica a kad ste igrali 1-1 na grbavici hebavali ste mu sve po spisku, nevalja vam to posmatrate igrace od utakmice do utakmice a ne opcenito u sezoni sta napravi svako moze imat los dan. Kad ga se sjetim u gradaccu pa nas svaki igrac se odbijo od njega djelovo je ko neki matora od 30g kojem niko nista nemoze

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 05 nov 2012, 09:20

Tkanton je napisao/la:Sad hvalite zolotica a kad ste igrali 1-1 na grbavici hebavali ste mu sve po spisku, nevalja vam to posmatrate igrace od utakmice do utakmice a ne opcenito u sezoni sta napravi svako moze imat los dan. Kad ga se sjetim u gradaccu pa nas svaki igrac se odbijo od njega djelovo je ko neki matora od 30g kojem niko nista nemoze
Zolu nikad niko nije kritikovao.. Ne mahnitaj beze..
BUDI ŽELJO !!!

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 05 nov 2012, 09:26

E sad samo da nisam na mobitelu iskopo bi te postove gdje hebete zoli, cim dodjem do compa nacu ti pa poslat

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 05 nov 2012, 09:30

Tkanton je napisao/la:E sad samo da nisam na mobitelu iskopo bi te postove gdje hebete zoli, cim dodjem do compa nacu ti pa poslat
Niko ga normalan, ko ima imalo mozga ne moze kritikovati.. Uvjek ima dalabu, namcora koji kritikuju sve zivo ali takvi nisu relevantni.. Zola je tada imao 18 godina.. To prvo, a siguran sam da je i tu tekmu odigrao bolje od nekih nasih "zvijezdica" koje podbace u vecini bitnijih tekmi..
BUDI ŽELJO !!!

CARSON

Post Postao/la CARSON » 05 nov 2012, 09:31

likusa je napisao/la:Raja slike s derbija imate na fb ,ko ne zna gd nek se javi na pp ! Ovo je jednom rijecju dominacija ! Volim ove ljude !

slika

Hvala na slikama ;)

Samo jos da dodam razliku izmedju nas i njih

Ne zalimo se na sudjenje niti se furamo kako smo im ocitali lekciju u navijanju jer na ovom derbiju mi je svaki pitar priznao da smo bolje navijali mada me to uopste ne interesuje samo bi zamolio da se vise nikad nikom ne pravdamo mi smo uvijek nesto samokriticni, satro realni nesta idealiziramo da mi to ide pravo na zivce ali to je tako otkad pratim Zelju a nije mali period 30 godina samo me zanima kaznu koju ce dobiti Borac

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 05 nov 2012, 09:33

CARSON je napisao/la: samo me zanima kaznu koju ce dobiti Borac
Znam da je of ali sta je to bilo vezano za Borac??
BUDI ŽELJO !!!

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 05 nov 2012, 09:46

Čestitke komšijama na pobjedi.

Porazi nisu dobri, a sami Bog zna da li će nam ovaj poraz donijeti loše ili dobro. Odigrano je 40% prvenstva i mi smo na istoj poziciji kao i prethodne sezone sa istim brojem bodova i sa istim zaostatkom za tadašnjim liderom. Mi smo nakon 12. kola imali 26, a Široki 29 bodova i svi dobro znamo kako se sezona završila. Jednostavno smo je izdominirali na svim frontovima (prvenstvo, KUP). Iako je do kraja sezone veoma daleko, mislim da će naredna četiri prvenstvena susreta odrediti daljnji tok u prvenstvu. Mi igramo tri utakmice kući (Velež, Široki i Travnik), a gostujemo Borcu, dok lider prvenstva igra tri utakmice na strani (Slavija, Radnik i Čelik), a jednu su domaćini i to Zrinjskom.

Nakon 16. kola će se mnogo toga biti jasnije. U borbu za titulu bi se veoma lako mogao priključiti i Zrinjski, jer ima utakmicu manje, a možda čak i Široki ukoliko izvuče povoljan rezultat na Grbavici. Od pretendenata za titulu, tu je još Borac, ali zbog previranja u klubu njima dajem najmanje šanse. Ponavljam, poslije 16. kola će biti sve jasnije.

Evo malo retrospektive. Zašto nismo pobjedili na Koševu? Da bi se pobjedilo u bilo kojoj utakmici, pored želje, htijenja, znanja potrebna je i određena doza sreće. Želja, htijenje i sreća su bili na strani komšija i samo zahvaljujući tim faktorima Sarajevo je došlo do pobjede. Već je neko napisao Sarajevo nije zaslužilo da izgubi, a Željo da pobjedi. Sudija je mogao isključiti Suljića, povlačenje s leđa za dres (drugi žuti), Torlak ima žuti i onda namjerno presjeca akciju rukom, što je za crveni, ali meni je najodvratniji ispao Hadžić, koji je umjesto žutog trebao dobiti crveni karton, zbog namjernog udaranja sa leđa koljenom (u bubrege) Vasilića i to još bez lopte. To se sve odigralo pred petim sucem u naših 16 metara na gol-aut liniji. Hadžić je to uradio hinjski i zbog tog hinjaluka mi je postao omražen (neću spominjati njegovo laktanje i simuliranje). Da budem iskren, drago mi je što ni jednom od tih igrač nije dodijeljen crveni, jer bi se onda ugroženi poubijali zbog Ivice i Komiteta. Dobro je što je Sarajevo i pobjedilo, jer je Said dobar igrač. To što je ljakse i papak ništa ne umanjuje njegove fudbalske vrline. Bilo bi šteta da jedan takav igrač ne igra fudbal u našoj Ligi.

Za kraj. Mislim da ćemo odbraniti titulu prvaka BiH, te na taj način postati prva ekipa kojoj je to pošlo za rukom odkako se igra Liga na cijelom prostoru države BiH. Želji je obaveza, kao ubjedljivo najboljem klubu u državi da postavlja standarde.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

CARSON

Post Postao/la CARSON » 05 nov 2012, 09:47

champions1921 je napisao/la:
CARSON je napisao/la: samo me zanima kaznu koju ce dobiti Borac
Znam da je of ali sta je to bilo vezano za Borac??
Burazeru mi smo radi 50 glupana koji su 10 sekundi navijali nesto sto netreba dobili dvije utakmice kazne a prvi smo digli frku neka smo nesto sto nije uredu nije citavu proslu sezonu se pravdamo za sudenje a 11 pobjeda u nizu smo imali eto sta me nervira

CARSON

Post Postao/la CARSON » 05 nov 2012, 09:55

avlami97 je napisao/la:Čestitke komšijama na pobjedi.

Porazi nisu dobri, a sami Bog zna da li će nam ovaj poraz donijeti loše ili dobro. Odigrano je 40% prvenstva i mi smo na istoj poziciji kao i prethodne sezone sa istim brojem bodova i sa istim zaostatkom za tadašnjim liderom. Mi smo nakon 12. kola imali 26, a Široki 29 bodova i svi dobro znamo kako se sezona završila. Jednostavno smo je izdominirali na svim frontovima (prvenstvo, KUP). Iako je do kraja sezone veoma daleko, mislim da će naredna četiri prvenstvena susreta odrediti daljnji tok u prvenstvu. Mi igramo tri utakmice kući (Velež, Široki i Travnik), a gostujemo Borcu, dok lider prvenstva igra tri utakmice na strani (Slavija, Radnik i Čelik), a jednu su domaćini i to Zrinjskom.

Nakon 16. kola će se mnogo toga biti jasnije. U borbu za titulu bi se veoma lako mogao priključiti i Zrinjski, jer ima utakmicu manje, a možda čak i Široki ukoliko izvuče povoljan rezultat na Grbavici. Od pretendenata za titulu, tu je još Borac, ali zbog previranja u klubu njima dajem najmanje šanse. Ponavljam, poslije 16. kola će biti sve jasnije.

Evo malo retrospektive. Zašto nismo pobjedili na Koševu? Da bi se pobjedilo u bilo kojoj utakmici, pored želje, htijenja, znanja potrebna je i određena doza sreće. Želja, htijenje i sreća su bili na strani komšija i samo zahvaljujući tim faktorima Sarajevo je došlo do pobjede. Već je neko napisao Sarajevo nije zaslužilo da izgubi, a Željo da pobjedi. Sudija je mogao isključiti Suljića, povlačenje s leđa za dres (drugi žuti), Torlak ima žuti i onda namjerno presjeca akciju rukom, što je za crveni, ali meni je najodvratniji ispao Hadžić, koji je umjesto žutog trebao dobiti crveni karton, zbog namjernog udaranja sa leđa koljenom (u bubrege) Vasilića i to još bez lopte. To se sve odigralo pred petim sucem u naših 16 metara na gol-aut liniji. Hadžić je to uradio hinjski i zbog tog hinjaluka mi je postao omražen (neću spominjati njegovo laktanje i simuliranje). Da budem iskren, drago mi je što ni jednom od tih igrač nije dodijeljen crveni, jer bi se onda ugroženi poubijali zbog Ivice i Komiteta. Dobro je što je Sarajevo i pobjedilo, jer je Said dobar igrač. To što je ljakse i papak ništa ne umanjuje njegove fudbalske vrline. Bilo bi šteta da jedan takav igrač ne igra fudbal u našoj Ligi.

Za kraj. Mislim da ćemo odbraniti titulu prvaka BiH, te na taj način postati prva ekipa kojoj je to pošlo za rukom odkako se igra Liga na cijelom prostoru države BiH. Želji je obaveza, kao ubjedljivo najboljem klubu u državi da postavlja standarde.
o ovome ja pricam nek je Zelji i izgubio samo da se oni ne zale na sudjenje i komitet

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: mavi i 17 gostiju.