Ovo ja čisto za ove što nisu gledali tekmu

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
E @basten da vidiš moji štrumfova na poslu, sve fini, "oo šta ima kakav si..ovo, ono", niko tekmu ne pominje, a ja se samo ono "kiselo" nasmijem, znaju oni o čemu je riječ i to im je dovoljno...VanBasten je napisao/la: Hz bojotuju taj forum već odavno. Piše jedan momak samo. Od jutros 5 vaših novih nickova![]()
Ma kakva pomoć, nego mi ovaj moj omiljeni štrumf još uvijek nedostupan na lentafo. Biće da je baterija prazna, a punjač nesto u akciji. A ovdje se vi sami nudite kao suspstitucija.
Ja nisam na vašoj temi napisao posta od sinoć a vezano za tekmu, nisam ni kad ste jedva od fenjaraša izvukli bod, ni kad vas ej Maribor potopio. Pa ni prošli kad ste nas dobili jedva s igračem više, nisam visio an temi i ciganisao.
A vi ne silazite s naše teme, dal dobili, dal izgubili...pa kad ste već tu, da se malo zabavljam.
Zar ne pratis info?High je napisao/la:Zar je moguće da nema snimka tekme?
Ima burazeru ,imaju linkovi za skidanje,ako hoces saljem ti ti na pp,posto je sa fksinfa a znam da tamo ne citasHigh je napisao/la:Zar je moguće da nema snimka tekme?
Opet ne kontate, vi ste od njega stvorili ikonu. Doduše, ikona je preteška riječ no eto.Ado1921 je napisao/la:Jadan klub gdje legenda i ikona navijaca postanes nakon 4 mjeseca samo nek ga lola "počera", a znate i sami da ce vam snovi biti ugaseni na proljece..uzivajte u radosti i slavlju nakon bodova vrijednih kao pobjeda u finalu lige sampiona..ipak ste najtrofejniji klub pobjedili svaka cast..)))
A ovdje ti se svidja ? Nevjerovatno.High je napisao/la:Baci mi na PP, živ bio.
@Sarajlijc@, ne pratim, ne volim onaj mentalitet na tom forumu.
Vidiš kako znaš.mirsonii je napisao/la:A ovdje ti se svidja ? Nevjerovatno.High je napisao/la:Baci mi na PP, živ bio.
@Sarajlijc@, ne pratim, ne volim onaj mentalitet na tom forumu.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, nedimmmm1337, riki46, Vanja8 i 30 gostiju.