Kad izgubi od Željezničara što pitaš ?zeljocity je napisao/la:Nego kad ce presica Saidova gdje objavljuje da je okacio kopacke o klin??
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
SAMIR NUHANOVIĆ 66'
Eh bravo. Sad još teže povezujem kako ista ona ekipa može igrat onako loše kući, mučit se sa ispodprosječnim ekipama u ovoj ligi. Sve zavisi koje od ta dva lica pokaže Velež, ako bude kao protiv Borca mi ćemo se morat pomučit.AlemC85 je napisao/la:ako budu igrali kao protiv Borca drugo poluvrijeme, onda bi mogla biti dobra tekma......
Al' ipak, daleko je to, mi imamo u srijedu jako važnu kup utakmicu koja bi trebala pokazat karakter ekipe.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Pitam zato sto je dao izjavu.. Mozda mu je cilj oprostit se od fuce kao sampion BIH ali znamo da igra u pogresnom klubuhearts je napisao/la:Kad izgubi od Željezničara što pitaš ?zeljocity je napisao/la:Nego kad ce presica Saidova gdje objavljuje da je okacio kopacke o klin??

Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Znaš li ti šta pišeš ? PA PA Paranoja sanjao sam sva 3 bodazeljocity je napisao/la:Pitam zato sto je dao izjavu.. Mozda mu je cilj oprostit se od fuce kao sampion BIH ali znamo da igra u pogresnom klubuhearts je napisao/la:Kad izgubi od Željezničara što pitaš ?zeljocity je napisao/la:Nego kad ce presica Saidova gdje objavljuje da je okacio kopacke o klin??
Je li to pa te prenosi ?
SAMIR NUHANOVIĆ 66'
Hearts Who is your čampion?? 

Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Who is your čampion??
- pintol_TM87
- Kontakt:
Imal ko da je dobio parne kartone tj da nema pravo nastupa u sljedecoj tekmi..
ignore
ignore

Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
Poraz zaboli sreća utihne,vjera u tebe nikad ne prestaje...1921
- storm_raider
- Kontakt:
hearts idi kupi prasinu u vitrinama, i ponesi 2 cekera.
Sport je lijek za tijelo i duh.
Možeš ti bolje znaš ti i kreativan biti ako si htio ispasti poametan pitao sam vas tamo par pitanja pa odgovoritestorm_raider je napisao/la:hearts idi kupi prasinu u vitrinama, i ponesi 2 cekera.
SAMIR NUHANOVIĆ 66'
" onclick="window.open(this.href);return false;
Momak koji plače zbog poraza u derbiju! Svaka čast momčino,ovaj momak jedini voli Želju!
Momak koji plače zbog poraza u derbiju! Svaka čast momčino,ovaj momak jedini voli Želju!
- MinjonKocka
- Kontakt:
polivalentni stanic ce garant uskocitMinjonKocka je napisao/la:Nece igrati protiv Veleza nas dobri Zola

ZELJEZNICAR-19TM87-ZAVIDOVICI
imamo Tomica koji je po meni dobar igrac za nase lige.Ali prvo odraditi olimpik pa onda pricati o VelezuljozeTM je napisao/la:polivalentni stanic ce garant uskocitMinjonKocka je napisao/la:Nece igrati protiv Veleza nas dobri Zola

I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Ma sta ce uticati moja likusa, svakako smo spali na 2.000....Tko voli doci ce, tko ne voli i ne treba nam vala...likusa je napisao/la:Mogu mislit kako ce ovo na posjetu uticat

[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 04 nov 2012, 23:10, ukupno mijenjano 1 put.
Doduse upravu siDzoleZeljo je napisao/la:Ma sta ce uticati moja likusa, svakako smo spali na 2.000....Tko voli doci ce, tko ne voli i ne treba nam vala...likusa je napisao/la:Mogu mislit kako ce ovo na posjetu uticat

Željeznicar za život cijeli !
Pa samo bi nam falili još "navijači" koji pljuju nakon jednog poraza, nek je 2000 al 2000 zaljubljenika u Želju !
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
tacnije 2001 ce biti... ja cu napokon opet gledati zelju sad protiv velezaDzoleZeljo je napisao/la:Ma sta ce uticati moja likusa, svakako smo spali na 2.000....Tko voli doci ce, tko ne voli i ne treba nam vala...

https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
Jest dobro ovako nešto pročitati:

Jedan od najinteresantnijih duela je svakako između Širokog Brijega i zeničkog Čelika. Široki je u posljednje dvije sezone igrao polufinale(2010. godine) i finale prošle sezone gdje su poraženi od Željezničara, dok su Zeničani izgubili od Željezničara finale (2010. godine), te prošle sezone četvrtfinale, gdje su također izgubili od Željezničara.
Lopta mora da ide ka golu, i samo ka golu - kao što krv ide u srce!
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], JohannWolfgang i 27 gostiju.