Rukometna reprezentacija BiH
Moderator/ica: Pasha
Re: Rukometna reprezentacija BiH
Jednostavno treba podmladiti kompletnu ekipu,od ovi zvijezda nema vise nista oni su svoje dali i preko reprezentacije su otislu u jake klubove.Treba zahvaliti Terzicu,Harmandicu,Stojanovicu,Harmandicu,Doborcu,Toromanovicu garantujem vam da dva desna beka mlade reprezentacije Memic i Malinovic vec su sada kvalitetni od Panica i Savica.Mi nemamo u cjeloj ekipi igraca koji moze da skoci sa 10 metara i zabije npr,Sesum,sta reci za Terzica prosjecan bek ili solidan igrac u odbani.
Nemogu reci i da je do Markovica nemoze on nikog natjerat da se bori kada neko nece,mladi momci bi se bar borli pa nek gube ako treba i 20 razlike i ovako gube i sramote se.Harmandica nebi ni komentiro suvise mali igrac i velki glumac kao i vecina,Stojanovic hehe gadza ljude na tribinama kad suta.A Stanicu baca neke djecije fore,pa jedan Rutenka to nebi uradio da njegova ekipa vodi 10 razlike zato Stojanovic pokazuje ozbiljnost prema reprezenatciji.
Najbolji primjer odnosa prema reprezenatciji definitivno je potez Stojanovica kada je dao onaj penal,to je vrhunac ozbiljnosti i odgovornosti jednog igraca.
Nemogu reci i da je do Markovica nemoze on nikog natjerat da se bori kada neko nece,mladi momci bi se bar borli pa nek gube ako treba i 20 razlike i ovako gube i sramote se.Harmandica nebi ni komentiro suvise mali igrac i velki glumac kao i vecina,Stojanovic hehe gadza ljude na tribinama kad suta.A Stanicu baca neke djecije fore,pa jedan Rutenka to nebi uradio da njegova ekipa vodi 10 razlike zato Stojanovic pokazuje ozbiljnost prema reprezenatciji.
Najbolji primjer odnosa prema reprezenatciji definitivno je potez Stojanovica kada je dao onaj penal,to je vrhunac ozbiljnosti i odgovornosti jednog igraca.
- maximusdecimus
- Kontakt:
zna svako šta je mislio s tim i može se reći da njegov post ulazi u nominaciju za "Najgluplji post godine". znači sport je samo ako Amerikanci igraju. mogu onda misliti kako mu teško pada što nam odbojka ni ne postoji (inače popularniji sport od rukometa, a da nije NBA bila bi i od košarke) ili što smo u golfu k..ac od ovceamerosm je napisao/la:
Da npr. jedna Amerika koja je svijetska sila u ostalim sportovima kanta za nabijanje u svijetu rukometa, a slicno vazi npr. za Argentinu, Brazil ili Italiju. Eh sada je drugi par cipela sto smo mi u skoro svakom sportu odron.

a sigurno vene reže svaki put kad gleda svjetsko prvenstvo u ragbiju, a nas nema tamo

Zadnja izmjena: maximusdecimus, dana/u 04 nov 2012, 19:24, ukupno mijenjano 1 put.
- <3 LiMes <3
- Kontakt:
A što se tiče skandiranje, to je na nivou naše igre večeras. Mislio sam da smo preboljeli te dječije bolesti, al očito primitivizam se debelo utabao. Međutim, očekujem isto i u Nišu, jer znamo kako ljudi i tamo razmišljaju, malo je normalnog svijeta. Slažem se s većinom ovdje da treba mladu repku prebaciti, neka momci igraju jače utakmice i stiču neko iskustvo. Uigravat ljude koji imaju po 30 godina, ne ide. Neke stvari naučiš dok si mlađi, ne uče se u 4. deceniji života.
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Ma nema nas nigdje slijedećih 10 god. Nemamo mi ništa,i ovo pruenstvo da nije u BiH,ni ovi juniori ga ne bi vidjeli. Lige nam vode sudije koje mešetare sa klubovima. Kvalitet nula,organizacija lige nula,pa mi nemamo ni omladinskih prvenstava,katastrofa. Ja vam kažem,klubovi prije dovedu igrača sa strane nego da ga naprave u vlastitom pogonu. U našoj ligi jos uvijek igra Hurem,i taj isti Hurem je sinoć dao mladoj reprez 8 golova,o jbm ti rukomet.
-
- Kontakt:
Ne pricam iskljucivo za rukometnu reprezentaciju, vec uopste o rukometu, kao sportu. Nekima smeta razvoj toga sporta. Evo ovdje (u nasoj drzavi i Sarajevu) mnogima je smetao uspjeh sarajevske Bosne i reprezentacije pod vodstvom Demirovica, pa su otpustili Demirovica i rukomet je u BiH krenuo nizbrdo u svakom smisluskyisthelimit je napisao/la:Rukomet do smrti je napisao/la:
Takvi kao ti uzivaju kad rukomet kao sport nema uspjehe i raduju se tome. Zato mrs sa ovog dijela foruma gdje se prica o rukometu.
E cuj uzivam u porazu moje reprezentacije. Svasta
"Rukomet je danas najatraktivniji sport s loptom. Smatram ga perjanicom loptačkih sportova."
@rukomet do smrti, da li bi mi mogao reći zašto je otišao Prce iz Demirovićeve Bosne ( reprezentacije ) onda, i nije se želio vraćati dok isti ne odstupi s kormila ?
Možda imaš info više, zato što ovaj sport samo reprezentativno pratim ?

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- gradacac10
- Kontakt:
Dragi ADNANE HARMANDICU, kapiten je uvijek na usluzi selektoru DRZAVE, da te ubaci u zadnjih 10 sekundi, kapiten si i trebas uci, a ne odbijati uci u drugom poluvremenu, KAPITEN!
- samo_lijevo
- Kontakt:
@Legendo,eto iduce utakmice u Gorazdu.
Kratko cu zelim Imperatora Irfana za selektora,pa ga pustiti da pravi reprezentaciju.Pod njegovom rukom ne bi kurcin. od covjeka(Harmandic) i bilo ko drugi pomislio da dodje na okupljanje pa da se cuva povreda i derneci.Kao sto rece lifebook nemamo mi toliko dobrih mladjih igraca ali opet bolje je gledati njih nego ove koje cekamo od rata da nesto ucine.I za Hurema se slazem
,momak ima 30 kg viska i opet daje po 10+ golova sto u ligi i jos gore reprezentaciji.Naravno svaka cast njemu,ali ovim drugim
.
I ovom lev-atu sto govori za rukomet bolan idi igraj soccera pusti da pravi ljudi uzivaju u ovom sportu.

Kratko cu zelim Imperatora Irfana za selektora,pa ga pustiti da pravi reprezentaciju.Pod njegovom rukom ne bi kurcin. od covjeka(Harmandic) i bilo ko drugi pomislio da dodje na okupljanje pa da se cuva povreda i derneci.Kao sto rece lifebook nemamo mi toliko dobrih mladjih igraca ali opet bolje je gledati njih nego ove koje cekamo od rata da nesto ucine.I za Hurema se slazem

I ovom lev-atu sto govori za rukomet bolan idi igraj soccera pusti da pravi ljudi uzivaju u ovom sportu.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
- legenda reala
- Kontakt:
Nadam sesamo_lijevo je napisao/la:@Legendo,eto iduce utakmice u Gorazdu.![]()
Kratko cu zelim Imperatora Irfana za selektora,pa ga pustiti da pravi reprezentaciju.Pod njegovom rukom ne bi kurcin. od covjeka(Harmandic) i bilo ko drugi pomislio da dodje na okupljanje pa da se cuva povreda i derneci.Kao sto rece lifebook nemamo mi toliko dobrih mladjih igraca ali opet bolje je gledati njih nego ove koje cekamo od rata da nesto ucine.I za Hurema se slazem,momak ima 30 kg viska i opet daje po 10+ golova sto u ligi i jos gore reprezentaciji.Naravno svaka cast njemu,ali ovim drugim
.

Maglajlija je pred meč nešto naglabo, kao ima funkciju u repci, u budućnosti će imati neku drugu, vjerovatno će on to preuzeti, ako Marka da ostavku

Ja kad govorih liga slaba lifebook me izvrijeđa samo tako, taj Hurem je kod nas bio najbolji igrač prije par godina, prvi strijelac lige, i tad je imo pofinu stomačinu, i sad eto taj Hurem zabija

Ma imamo opet Vražalića,braću Burić,Delića, Panića, mladi su ako ništa, to je ona reprezentacija juniorska što je igrala EP godišta 90-91.Pridružiti im još par ovih iz ove repke što će igrati SP(Malinovića).
Ostaviti još par iskusnijih i probati napraviti ekipu

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- mehmedovic
- Kontakt:
Dylan Dog je napisao/la:Stalno se provlači da je Petar Nenadić neki kvalitetni rukometaš a ja još u njegovoj karijeri nisam vidio jedan jedini dobar potez od njega![]()
Eto,koštaše nas oni promašeni sedmerci,umjesto da imamo najmanje +5 ljudi nas stigoše.
' % - Петар $.... $ % & " "....

Bitno je da si ti čitao redom dok nisi iskopao taj moj post
Nego kako bi na utakmici?

Nego kako bi na utakmici?
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
-
- Kontakt:
Iskreno ne znam pravi razlog, možemo samo nagađati. Moguće da je bio nezadovoljan minutažom, Prce je u to doba čini mi se igrao u Španiji i to veoma dobro, a Terzić je tad u reprezentaciji imao veću minutažu od njega. Iako obadvojica tih igrača mogu odraditi jak posao i u odbrani i u napadu, Terzić je mislim provodio više vremena u napadu. Ovo ne mora biti tačno što sam rekao. Ali postavlja se i pitanje zašto je Bašić, momak koji je stvarno imao potencijal, igrao samo kad je Rađa bio na kormilu itd. Mislim da će se većina složiti kako je ova reprezentacija izgledala puno bolje pod vodstvom Demirovića iako niko nije bez grešaka.zizu1991 je napisao/la:@rukomet do smrti, da li bi mi mogao reći zašto je otišao Prce iz Demirovićeve Bosne ( reprezentacije ) onda, i nije se želio vraćati dok isti ne odstupi s kormila ?
"Rukomet je danas najatraktivniji sport s loptom. Smatram ga perjanicom loptačkih sportova."
-
- Kontakt:
Današnja utakmica,kratak video. 
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Veceras smo gledali mec dve reprezentacije koje igraju zastareli rukomet, sa kraja proslog veka.
Bolje se snasla Srbija, ali meni kao Srbinu nije to nikakva satisfakcija, jer nije pobedio bolji - vec manje los.
Ne bih da pricam o vasoj reprezentaciji, jer je ocigledno da je to neozbiljan skup igraca. Imate kvalitet za vise od ovoga, a zasto nema rezultata, to vec ne znam.
Od ovih top reprezentacija, Srbija je najveca prevara. Vukovic forsira spor rukomet, bez brzog centra i kontri, selekcija mu je diskutabilna, ideje procitane, a nema ni smisla za izmene i miksovanje akcija. Kasni sa timeoutovima, dozvoljava serije protivnika od 5-6 golova. Realno, slabo je to. OI i kvalifikacije za OI, te SP i kvalifikacije za SP su pokazale nas realni domet. EP jeste bio bljesak, ali nije to bilo samo zbog sudijske gurke i domaceg terena. Ima tu kvaliteta, pogotovo u bekovskoj liniji, ali je to malo za kontinuitet dobrih rezultata.
Tesko da Vukovic moze nesto da promeni, pa bih voleo da mu vidimo ledja nakon januara 2013.
Bolje se snasla Srbija, ali meni kao Srbinu nije to nikakva satisfakcija, jer nije pobedio bolji - vec manje los.
Ne bih da pricam o vasoj reprezentaciji, jer je ocigledno da je to neozbiljan skup igraca. Imate kvalitet za vise od ovoga, a zasto nema rezultata, to vec ne znam.
Od ovih top reprezentacija, Srbija je najveca prevara. Vukovic forsira spor rukomet, bez brzog centra i kontri, selekcija mu je diskutabilna, ideje procitane, a nema ni smisla za izmene i miksovanje akcija. Kasni sa timeoutovima, dozvoljava serije protivnika od 5-6 golova. Realno, slabo je to. OI i kvalifikacije za OI, te SP i kvalifikacije za SP su pokazale nas realni domet. EP jeste bio bljesak, ali nije to bilo samo zbog sudijske gurke i domaceg terena. Ima tu kvaliteta, pogotovo u bekovskoj liniji, ali je to malo za kontinuitet dobrih rezultata.
Tesko da Vukovic moze nesto da promeni, pa bih voleo da mu vidimo ledja nakon januara 2013.

Evo, vratih se sa tekme pa da sta god napisem. Sve u svemu, pravo razocarenje. Pocet cu od igrackog kadra:
-Ovoj reprezentaciji je potreban poptuni remont. Podmladiti igracki kadar jer ovako vise ne moze. Krila kao da nemamo. Stojanovic i Vrazalic nisu mogli dati go sa krila, a da ne pricam da ni sedmerce nisu znali dati. Nemamo kvalitetnog beka, koji ce da raspali sa 9-10 metara kad je potrebno. Ovi igraci su imali i previse sansi i vrijeme je da se da prilika mladjim igracima.
-Sa podmladjenom repkom nam je potreban i dobar strucnjak. Markovic to NIJE. Vi koji ga branite, veze nemate. Prvo, on uopste nema autoriteta, Mi imamo igraca vise i (ne znam ko) suta sa devet metara u golmana, umjesto da napravimo visak prostora. Markovic suti i ne govori mu nista. Umjesto da se dobro izdere na njega. na time-outovima, nista pametno da kaze. Njegove rijeci su: ajmo igrat' normalno...ni akcije ni nista. Ako je ko pratio Bosnu kad ju je vodio Irfan Smailagic, vidio je sta se govori na time-outu. Govore se akcija, takticka rjesenja, a ne ajmo igrat malo...katastrofa...za nadati se da se ovaj selektor nece zadrzati.
Pa, da zavrsim sa recenicom koju su izgovarali fanatikosi na kraju tekme 8ne znam je li se culo na tv prijenosu) HOCEMO PROMJENE!!!
-Ovoj reprezentaciji je potreban poptuni remont. Podmladiti igracki kadar jer ovako vise ne moze. Krila kao da nemamo. Stojanovic i Vrazalic nisu mogli dati go sa krila, a da ne pricam da ni sedmerce nisu znali dati. Nemamo kvalitetnog beka, koji ce da raspali sa 9-10 metara kad je potrebno. Ovi igraci su imali i previse sansi i vrijeme je da se da prilika mladjim igracima.
-Sa podmladjenom repkom nam je potreban i dobar strucnjak. Markovic to NIJE. Vi koji ga branite, veze nemate. Prvo, on uopste nema autoriteta, Mi imamo igraca vise i (ne znam ko) suta sa devet metara u golmana, umjesto da napravimo visak prostora. Markovic suti i ne govori mu nista. Umjesto da se dobro izdere na njega. na time-outovima, nista pametno da kaze. Njegove rijeci su: ajmo igrat' normalno...ni akcije ni nista. Ako je ko pratio Bosnu kad ju je vodio Irfan Smailagic, vidio je sta se govori na time-outu. Govore se akcija, takticka rjesenja, a ne ajmo igrat malo...katastrofa...za nadati se da se ovaj selektor nece zadrzati.
Pa, da zavrsim sa recenicom koju su izgovarali fanatikosi na kraju tekme 8ne znam je li se culo na tv prijenosu) HOCEMO PROMJENE!!!
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
Limitirana ekipa i zdravo.Sva nam se igra zasniva,na spustanju za pivota.Sramotno je kakve mi bekove imamo,koji nisu u stanju odlijepit se od zemlje i uputiti kvalitetan sut.Nemamo mi tu sta traziti.Mi smo jedina repka,koja nema beka kako treba.Onaj Sesum kad se digne i opali j eko iz topa,ili ovaj mali polovnjak sto nas je razbio,eto ni takvog mi nemamo.Nasi iredase ped kombinacija tamo vamo a niko da se digne i zvekne je Terzic ko krava,dok se digne to su scene po terenu.Mi da nemamo kavlitetne golmane nigdje nas ne bi bilo,a i ovako smo kurceva ekipa.Kad se na to sve doda gubitnicki mentalitet,nema se sta ocekivati
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
sto bi reko komentator nije sramota izgubiti od srbije 

& & ?
FC LIVERPOOL
FC LIVERPOOL
Mi uvijek u nekim kombinacijama za veliko takmičenje, nikad da odemo. Uvijek neke hajke, nade, pusta obećanja, nikad nam se ne da, ili su krivi suci, ili ovi, oni. Nikad mi sami. Srbija nije imala reprezentaciju kad smo mi igrali najbolje, dođu do prije neku godinu i odjednom naprave jaku selekciju. Ne trebamo mi ovo više igrati, neka sve ide u tri lijepe. Enide, ti si jedna legenda, da tebe nema, ne bih ni pratio tekme naše reprezentacije. Žao mi tebe što nikad nisi dostigao vrhunac i otišao dalje kad je u pitanju naša selekcija, pomjerio se sa te tačke. I Barbarez je isto tako, bio onaj najbolji, legendarni, i nikad se nije ugurao i otišao sa svojom generacijom na vel'ko takmičenje. I jednog i drugog mi žao. Nije nam niko kriv, sami smo. Neka čitava garnitura iz Saveza ode, a i ti, Markoviću.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Dugo sam razmisljao da li ista napisati i odlucih da ipak napisem par riječi.
Riba smrdi od glave. Kada to kazem od Izvršnog odbora pa dalje.
RS BIH je jedina organizacija koja nije odrzala Skupštinu punih 5 godina. Moram reći svima forumasima da nas RS nije ni registrovanveć egzistira na staroj registraciji. Pitate se zasto nisu se registrovali u skladu sa Zakonom o sportu? Pa ne postoji federalni savez. Jedno vrijeme generalni sekretar dok je bio u svadji sa Mucicem je forsirao da se izvrsi registracija Federalnog saveza, no palo je pomirenje i generalni sekretar cuva svoju g....u i sve je stalo. Kazu da je cak d aje uradjen nacrt Statuta Federalnog saveza no sada nam to ne treba Mucic i Grobar su sada u dobrim odnosima nećemo to.
Pa ljudi postujte da se izvrsavaju elementarne obaveze prema Zakonu o sportu ? sada je ponovo kriv RS RS jer sa njima (čitaj Radjoom) gensek nema dobre odnose ali isplivaće on svi drugi su krivi on nije . Covjek koji samo gleda svoj interes davno je to rekao neko iz rukometa. On i njegov poltron vozač Mirza koji pljuje po Saricu na forumima. E Mirza bolje bi ti bilo da radis posao za koji si plaćen a ne da pametujes a rukometnu loptu nisi nikaad uzeo u ruke
Marka je pokusao raditi ali ......... nije taj covjek za ove prostore. Niko nasim vlastodrscima ne valja.
Harmandic ? On kapiten zalosno ako je selektor pravi njega za sva vremena vrata reprezentacije su zatvorena U ozbiljnoj zemlji o Harmandiću bi rapravljali Disciplinski organi.. akod ans sve će se zataskati
PRIJEDLOG ZA RS BIH
ORGANIZUJTE OKRUGLI STO POZOVITE EMINENTNE STRUCNJAKE IZ OVOG SPORTA NEOVISNE OD RS BIH NEKA KAZU SVOJE MISLJENJE KAKO DALJE..
Predsjednici pozovite Hasanefendića, Demirovića, Radju, Smajlagića, Markovića, Maglaliju, Šumana, Kamenicu, Glavaša, ARSLANAGIĆA, Telu, kARALIĆA svi članovi IO poznate rukometne radnike POPOVIĆA, Salmana , Mucića , SAVIĆA, PURIVATRU, i sve druge koji mogu spasiti ovaj sport i sjediti porpičajte kuda ovo vodi i ko je problem. Dotakli smo dno mozda smo dubokozakopani u zemlji.....
SVI RADE U OLIMPIJSKIM CIKLUSIMA MI NE RADIMO NI U KAKVIM CIKLUSIMA ... MI RADIMO KAKO SE SVIDI POJEDINCIMA
Ocito nam treba prinudna uprava kao u fudbalu ........
Ima i u rukometu "Osim" koji ne zivi od rukometa ali zivi za rukomet koji nas moze odvesti na pravi put ali mnoge bi on najurio iz rukometa
PREDLAZEM POZOVITE SPASITELJE RUKOMETA NECU LICITIRATI IMENIMA ALI MEDJU GORE POBROJANIM IMA IH MNOGO KOJI BI MOGLI POMOĆI DA KRENEMO NAPRIJED
RS BIH je jedina organizacija koja nije odrzala Skupštinu punih 5 godina. Moram reći svima forumasima da nas RS nije ni registrovanveć egzistira na staroj registraciji. Pitate se zasto nisu se registrovali u skladu sa Zakonom o sportu? Pa ne postoji federalni savez. Jedno vrijeme generalni sekretar dok je bio u svadji sa Mucicem je forsirao da se izvrsi registracija Federalnog saveza, no palo je pomirenje i generalni sekretar cuva svoju g....u i sve je stalo. Kazu da je cak d aje uradjen nacrt Statuta Federalnog saveza no sada nam to ne treba Mucic i Grobar su sada u dobrim odnosima nećemo to.
Pa ljudi postujte da se izvrsavaju elementarne obaveze prema Zakonu o sportu ? sada je ponovo kriv RS RS jer sa njima (čitaj Radjoom) gensek nema dobre odnose ali isplivaće on svi drugi su krivi on nije . Covjek koji samo gleda svoj interes davno je to rekao neko iz rukometa. On i njegov poltron vozač Mirza koji pljuje po Saricu na forumima. E Mirza bolje bi ti bilo da radis posao za koji si plaćen a ne da pametujes a rukometnu loptu nisi nikaad uzeo u ruke
Marka je pokusao raditi ali ......... nije taj covjek za ove prostore. Niko nasim vlastodrscima ne valja.
Harmandic ? On kapiten zalosno ako je selektor pravi njega za sva vremena vrata reprezentacije su zatvorena U ozbiljnoj zemlji o Harmandiću bi rapravljali Disciplinski organi.. akod ans sve će se zataskati
PRIJEDLOG ZA RS BIH
ORGANIZUJTE OKRUGLI STO POZOVITE EMINENTNE STRUCNJAKE IZ OVOG SPORTA NEOVISNE OD RS BIH NEKA KAZU SVOJE MISLJENJE KAKO DALJE..
Predsjednici pozovite Hasanefendića, Demirovića, Radju, Smajlagića, Markovića, Maglaliju, Šumana, Kamenicu, Glavaša, ARSLANAGIĆA, Telu, kARALIĆA svi članovi IO poznate rukometne radnike POPOVIĆA, Salmana , Mucića , SAVIĆA, PURIVATRU, i sve druge koji mogu spasiti ovaj sport i sjediti porpičajte kuda ovo vodi i ko je problem. Dotakli smo dno mozda smo dubokozakopani u zemlji.....
SVI RADE U OLIMPIJSKIM CIKLUSIMA MI NE RADIMO NI U KAKVIM CIKLUSIMA ... MI RADIMO KAKO SE SVIDI POJEDINCIMA
Ima i u rukometu "Osim" koji ne zivi od rukometa ali zivi za rukomet koji nas moze odvesti na pravi put ali mnoge bi on najurio iz rukometa
PREDLAZEM POZOVITE SPASITELJE RUKOMETA NECU LICITIRATI IMENIMA ALI MEDJU GORE POBROJANIM IMA IH MNOGO KOJI BI MOGLI POMOĆI DA KRENEMO NAPRIJED
POTPIS !!!salihaga je napisao/la:Dugo sam razmisljao da li ista napisati i odlucih da ipak napisem par riječi.
PRIJEDLOG ZA RS BIH
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.