Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

LateraleSinistro
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la LateraleSinistro » 04 nov 2012, 21:23

silenT je napisao/la:
LateraleSinistro je napisao/la:
Pupi04 je napisao/la:Blago vama ;)
I ja sam evo nakon sinocne utakmice doso do zakljucka da nam je u Italiji jedina konkurencija Siena,ali malo ih yebe onaj minus na startu tako da sam ubijedjen da Inter uzima titulu ;) :arrow:
Imas pravo na svoje misljenje, samo je jedna velika razlika a to je kad se mi dizemo mi imamo osnov a to je 40-tak utakmica bez poraza a vi kad se dizete imate osnov jer ste eto pobijedili Juventus u gostima.Dakle neka razlika od 40 utakmica.
mislim da je 9 pobjeda u nizu itekako dobra osnova.. :?
slika
ma daj, pola tih pobijeda je bilo na guzove, od Partizana, zatim sudijskog guranja protiv Catanie i Sampe do srece protiv Milana.Mi kad smo igrali lose i pobijedjivali mi smo znali da igramo lose a vi u guzovaci protiv Partizana i Sampe sa crvenim kartonom vidili neki veliki jaki inter a mi ne smijemo da vidimo jacinu Juventusa koji nije porazen 49 utakmica, eto vi imate osnovu a mi ne, give me a break.Mi ostanemo ne porazeni protiv prvaka Europe i malo falilo da ih dobijemo a vi Neftchia dobijete i eto vi imate vece pravo da se dizete nego mi, eto mi arogantni.Vidjecemo na kraju.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 04 nov 2012, 21:30

LateraleSinistro je napisao/la: ma daj, pola tih pobijeda je bilo na guzove, od Partizana, zatim sudijskog guranja protiv Catanie i Sampe do srece protiv Milana.Mi kad smo igrali lose i pobijedjivali mi smo znali da igramo lose a vi u guzovaci protiv Partizana i Sampe sa crvenim kartonom vidili neki veliki jaki inter a mi ne smijemo da vidimo jacinu Juventusa koji nije porazen 49 utakmica, eto vi imate osnovu a mi ne, give me a break.Mi ostanemo ne porazeni protiv prvaka Europe i malo falilo da ih dobijemo a vi Neftchia dobijete i eto vi imate vece pravo da se dizete nego mi, eto mi arogantni.Vidjecemo na kraju.
slika
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 04 nov 2012, 21:38

koja patetika ovi juventini to je strašno pa dokle više? :lol:
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

LateraleSinistro
Kontakt:

Post Postao/la LateraleSinistro » 04 nov 2012, 21:40

baresi#6 je napisao/la:koja patetika ovi juventini to je strašno pa dokle više? :lol:
Idi vidi hocel neki arap vas kupit.Pusti nas da raspravljamo s ljudima, postao si pravo dosadan a nisi bitan jer ti je klub daleko iza intera i juventusa.Isto malo dijete koje zeli da se cuje u raspravi dva odrasla covjeka, et tako mi djelujes konstantno.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Pupi04
Kontakt:

Post Postao/la Pupi04 » 04 nov 2012, 21:41

@juventus 0244 Shvatio sam da se odnosi na ostale,ali kazem da upravo zbog izdignutog bezobraznog stava i ostali su se pronasli u ovoj pobjedi Intera...
Ja barem gledam te sudijske odluke kao greske koje se svakom desavaju,katastrofalno je kad to direktno odluci rezultat utakmice ali to se mora kaznjavati pa nek bolje rade svoj posao,ukoliko neko ima umjesanosti i koristi od tih gresaka sigurno ce kad tad se kazniti...
Te izjave su vise puta iznesene tako da nije rijec o zezanciji,ni mi realno nismo ocekivali ovako brzo ovako dobar Inter,ali smo se nadali da mozemo biti pri vrhu,ali sezona je duga i vidjet cemo kako ce na kraju zavrsit...

P.S. ko se to od Interista uzdigo pa prica kako je ova ekipa najjaca,najdominantnija :?: nama i dalje je cilj povratak u LP ako dodjemo u priliku da uzmemo titulu pokusat cemo sigurno,ali da cemo vas razbit u Milanu,da cemo vas sad otpuhat i uzet dominantno titulu,to nisam vidio,a i budala zna da je to nerealno,a vi ste svoju realnost vec iskazali i prhnuli u vjetar...
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...

Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !

Nedved11
Kontakt:

Post Postao/la Nedved11 » 04 nov 2012, 21:47

Hvala Juve! :)
slika

Bas ovako stvari stoje
slika
*38* SCUDETTI VINTI SUL CAMPO*

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 04 nov 2012, 21:55

Saurman je napisao/la:Mislim da će Juventus na polusezoni imati nedostižnu prednost u odnosu na konkurenciju ako je uopšte i ima.
Kad kreće to odljepljivanje?Već je početak 11.mjeseca.Šta se čeka?
Sarajevo1946 je napisao/la:Po meni Inter nema šta tražiti u Torinu...
Sarajevo1946 je napisao/la:U subotu će Inter doći po svoje u Torinu. 8-)
Po svoje smo došli.3 boda su tu.Hvala i doviđenja.

Čuj,ovaj Pogba priča o nekim provokacijama...nemoj da ti postove počnem izvlačit... :roll:

Gospodin Andrea Stramaccioni:
Iz Juventusa nisu bili korektni prije ove utakmice. Bili su jako sarkastični u izjavama, pogotovo prema meni. Mislim da je, ako ništa drugo, Inter zaslužio malo više poštovanja jer je taj klub ipak nedavno dominirao talijanskim nogometom. Pa, i europskim.
slika
Pupi04 je napisao/la: Svi slave zbog stava juventina ovdje,za sve sto se reklo popijena je velika samarcina i svi uzivaju u tome,a ne zbog kompleksa o juventusu i koliko je veliki ili mali...
Eto vam.Sve je objašnjeno.Ubuduće smanjite doživljaj.slika

Sarajevo1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevo1946 » 04 nov 2012, 22:01

Bezveze se prepirete. U narednim utakmicama ćemo vidjeti kako se i je li se ovaj poraz Juventusa, odnosno pobjeda Intera odrazio na dvije ekipe, koje će se boriti za Scudetto.

Inter ima 3-4 lakše utakmice, a Juve nešto teže, pa onda obrnuto...

Ne znam samo šta hoće ovi nesvrstani. :mrgreen:
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10

Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 04 nov 2012, 22:07

Inter se ne bori za Scudetto,Inter ze bori za mjesto u LP iduće sezone.I to je jedini cilj (da ne kažem imperativ) Strame i ekipe.

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 04 nov 2012, 22:08

LateraleSinistro je napisao/la:
baresi#6 je napisao/la:koja patetika ovi juventini to je strašno pa dokle više? :lol:
Idi vidi hocel neki arap vas kupit.Pusti nas da raspravljamo s ljudima, postao si pravo dosadan a nisi bitan jer ti je klub daleko iza intera i juventusa.Isto malo dijete koje zeli da se cuje u raspravi dva odrasla covjeka, et tako mi djelujes konstantno.
šta je sad mijenjate priču nije više solo juve sad je i solo inter i solo juve jel? :lol:
moram malo da vam stavim soli na ranu zato što ste se previše digli. vidim pirlo na 'nivou' ove sezone baš kako sam očekivao :lol:
nego pogba je pravo dobro odigrao strpao je guarina u džep a vječiti talenat giovinco je još jednom maestralno odigrao i uništio interovu odbranu na čelu sa stamenim i bezgrešnim žabcem ranocchiem :lol:
nego priznaj muški inter je uništio staru ravaku i ovaj puta ni sudija nije mogao ništa (suljo muntari :) ) nema od kmečenja i bojkotiranja ništa. šta je tu je bit će bolje ima bar ta liga prvaka, ups :lol:
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 04 nov 2012, 22:19

baresi#6 je napisao/la: šta je sad mijenjate priču nije više solo juve sad je i solo inter i solo juve jel? :lol:
moram malo da vam stavim soli na ranu zato što ste se previše digli. vidim pirlo na 'nivou' ove sezone baš kako sam očekivao :lol:
nego pogba je pravo dobro odigrao strpao je guarina u džep a vječiti talenat giovinco je još jednom maestralno odigrao i uništio interovu odbranu na čelu sa stamenim i bezgrešnim žabcem ranocchiem :lol:
nego priznaj muški inter je uništio staru ravaku i ovaj puta ni sudija nije mogao ništa (suljo muntari :) ) nema od kmečenja i bojkotiranja ništa. šta je tu je bit će bolje ima bar ta liga prvaka, ups :lol:
slika
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

gojzerica
Kontakt:

Post Postao/la gojzerica » 04 nov 2012, 22:21

baresi#6 je napisao/la: šta je sad mijenjate priču nije više solo juve sad je i solo inter i solo juve jel? :lol:
slika

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 04 nov 2012, 23:11

@baresi :lol: :lol:

@LateraleSinistro aferim
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 04 nov 2012, 23:27

Ovdje se poraz Juveta iscekivao vise nego carsaf u Albanca kada kcerku udaju.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 05 nov 2012, 00:01

nije se nista iscekivalo,samo se potvrdilo,,svi su znali da je Inter jaci i bolji od Juventusa,jedino nas Siena zeza,,
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

gojzerica
Kontakt:

Post Postao/la gojzerica » 05 nov 2012, 00:15

[youtube][/youtube]

Nedved11
Kontakt:

Post Postao/la Nedved11 » 05 nov 2012, 00:18

adointer je napisao/la:nije se nista iscekivalo,samo se potvrdilo,,svi su znali da je Inter jaci i bolji od Juventusa,jedino nas Siena zeza,,
Are you OK? :?

Do you need any help?

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 05 nov 2012, 00:49

hajmo 3 sul campo svi u glas:"lo sai per un gol,io darei la vita,la mia vita,,,"

slika

[youtube][/youtube]

i nemojte mi pisat na njemacki,ne razumijem ga,, :oops:
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

Nedved11
Kontakt:

Post Postao/la Nedved11 » 05 nov 2012, 01:10

adointer je napisao/la:hajmo 3 sul campo svi u glas:"lo sai per un gol,io darei la vita,la mia vita,,,"

slika

[youtube][/youtube]

i nemojte mi pisat na njemacki,ne razumijem ga,, :oops:
slika :mrgreen:

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 05 nov 2012, 01:14

slika

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.