Ekonomista je napisao/la:Al brate kako ne skontaju da ovako samo sebe vise ofiraju,izgubili,dobro ni prvi ni zadnji put.Necu se javljati,sutit cu,cekati priliku da i ja zajebem nego ovako samo prave vecu smijuriju.Pa mo's misliti kako im se ovi neutralci smiju,pominju paljenje salova,zastava,betmene,parole,kakve to veze ima sa rezultatom.Nije ovo forum vatrogasaca nego sportski forum na kojem se govori o igri na terenu.
Dobro zboris brate skroz,i vidim da te strumfici dodatno inspirisu kao i sve nas,al fakat su topuzi samo takvi,najupecatljivija glupost za mene koju sam procitao do sad u moru istih,kaze ovako: "na nasu nesrecu antolovicu se odbila lopta nesretno od ruke i zavrsila na nuhanovicevoj glavi"

znaci biser samo takav,a u stvari covjek spasio na momenat gol,jer bi je saidinho zakuco u 9 banki. Al to su tamo oni,a i ja sam im pred derbi porucio da se namjeste sto bolje tako da ih pakaš boli sto manje,a oni ne slusaju nego hoce na suho...e,eto vam onda....
Nego ide za par minuta sportski,ja pristavio i kahvu,pa mi secer nece trebati..
Ekonomista,haj postavi sviju ti onaj clip od Jima,prije par dana se mogao vidjeti....ti znas sigurno na koji mislim..