A što smo zapjenili, dodji sebi udarit će te šlag.jug-onostalgicar je napisao/la:željeli vi priznat ili ne pokupili ste vecinu seljaka i oformili ekipu cast izuzetcima
pobjedili ste, pokazali betmena digli parolu iz treceg osnovne i popalili transove stare 20 godina, poneko je oteo sal a neki i kupili bogami jbga svako se snadje da ispadne faca
odlicno odradjeno a duplu cete slavit kod vjecne... cekaj kako duplu kad ste vec izbaceni iz kupa... ma haj titula je vasa jer vi ste divovi, inace to mi je jedna od najsmjesnijih navijackih pjesama
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
@ Van Basten ima njih i tamo skoro kao nas samo šute a i ovdje ti neće niko odgovoriti vidiš da ne shvataju
SAMIR NUHANOVIĆ 66'
Znači,Said im gospodski zado "prc"

- Ekonomista
- Kontakt:
Gurn'o ga do slezene.alacious je napisao/la:Znači,Said im gospodski zado "prc"![]()
Bordo bijeli!
-
- Kontakt:
lezite skretnichari,lezite
vvvbk
vvvbk

Mi smo divovi,Svako nam je pljen,
Naš je cjeli svijet,U BORDO obojen!
Zadnja izmjena: alacious, dana/u 04 nov 2012, 20:56, ukupno mijenjano 1 put.
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
hearts je napisao/la:I ti Van Basten ne prepisuj sa drugih foruma
@ nostalgičar u tor postavio sma vam pitanja ako hoćete biti konstruktivni, ako nećete u svoj tor i mekećite

a i o igri bi pricao, ne znam kako imas obraza da pricas o igri, jer smo bili bolji sinoc, znamo mi, znate i vi, al tesko priznat, tesko prevaliti preko tastatureEkonomista je napisao/la:Al brate kako ne skontaju da ovako samo sebe vise ofiraju,izgubili,dobro ni prvi ni zadnji put.Necu se javljati,sutit cu,cekati priliku da i ja zajebem nego ovako samo prave vecu smijuriju.Pa mo's misliti kako im se ovi neutralci smiju,pominju paljenje salova,zastava,betmene,parole,kakve to veze ima sa rezultatom.Nije ovo forum vatrogasaca nego sportski forum na kojem se govori o igri na terenu.
Za zivot cijeli!
Jes' vala,bili ste bolji...
Al' u qrcu
Al' u qrcu
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
ti i ne znas sta ti je idol izjavio, a javljas se, sjedi 1alacious je napisao/la:Jes' vala,bili ste bolji...
Al' u qrcu
Za zivot cijeli!
hearts je napisao/la:Oni ne shvataju da su se svjesno upecali na jednu vjerujem nesvjesnu izjavu Saida Husejinovića o prestanku karijere i tome koliko nije sklon Željezničaru![]()
Da li je pao nije pao, da li je papak ili jeste, da li je išta napravio, da li je ikoga predriblao i 24 sata nakon utakmice pokazuje koliko maštate o njemu ne obazirući se na druge aktere utakmice i ne obraćajući pažnju na recimo Nuhanovića koji niej 2 puta opucao na gol otkako je došao u Sarajevo.
Tri stvari koje niko ne pominje pa bih pitao ove Manijakse ovdje da ne idem na njihovu temu jer rijetko kad pišem kod njih.
Prvo da li je Selimović dokazao svoju veličinu kada je punom šakom udario Nuhanovića na sred terena bez lopte i da li je zaradio crveni karton koji nije dodijeljen ? (mala napomena mišljenja sam da je Suljić dobrano bio na granici ako je i nije prešao za drugi žuti odnosno crveni karton)
Drugo da li je bio penal gomana Antolovića u sudijskoj nadoknadi ?
Treće jeste li primijetili da je vaš vrli trener poslao Svraku da pokrije desnu stranu gola Antolovića, a onda se pomakao i upravo tu je pukla lopta i vratila se Nuhanoviću na glavu ?
I najvažnije ako mi može neko objasniti šta znači onaj odgovor stratega na pitanje o Bekriću na pressu ?
Kad već davite ovdje po temi budite malo konstruktivni u svopjoj komunikaciji
Intelektualci ima li vas da odgovorite ili da nas učite kad je šansa kad se udje u 16 ili kad se ne udje ?
Sinoć smo bili jednaki u ulascima u 16, 7:7, s tim da smo u ulascima u peterac mi za nijansu bolji 4:3 je za nas bilo.
Kakvih sve idiota ima majko moja draga
Bili ste bolji puno

Zadnja izmjena: hearts, dana/u 04 nov 2012, 21:00, ukupno mijenjano 1 put.
SAMIR NUHANOVIĆ 66'
- Ekonomista
- Kontakt:
Po cemu bolji,u prvom nista,u drugom dvije poluprilike i to je to.ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:[
a i o igri bi pricao, ne znam kako imas obraza da pricas o igri, jer smo bili bolji sinoc, znamo mi, znate i vi, al tesko priznat, tesko prevaliti preko tastature
Bordo bijeli!
ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:ti i ne znas sta ti je idol izjavio, a javljas se, sjedi 1alacious je napisao/la:Jes' vala,bili ste bolji...
Al' u qrcu
Šta ako ne znam?
jel' to znači da nisam smio gledat ponižavanje Selje?
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
a tu te cekam legendo, sta je s vama? prilika dupovca i go, nisu to 2 poluprilike, opet tesko prevalit preko tastature, to su 2 sto postotne prilikeEkonomista je napisao/la:Po cemu bolji,u prvom nista,u drugom dvije poluprilike i to je to.ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:[
a i o igri bi pricao, ne znam kako imas obraza da pricas o igri, jer smo bili bolji sinoc, znamo mi, znate i vi, al tesko priznat, tesko prevaliti preko tastature
@alacious tacno tako, vidis kako si i ti pametan kad hoces
Za zivot cijeli!
Ok. Bili ste bolji. Koji je rezultat bio?ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:a tu te cekam legendo, sta je s vama? prilika dupovca i go, nisu to 2 poluprilike, opet tesko prevalit preko tastature, to su 2 sto postotne prilikeEkonomista je napisao/la:Po cemu bolji,u prvom nista,u drugom dvije poluprilike i to je to.ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:[
4.10.2009.
Koje dvije Bešlija i koja je druga ?ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:a tu te cekam legendo, sta je s vama? prilika dupovca i go, nisu to 2 poluprilike, opet tesko prevalit preko tastature, to su 2 sto postotne prilikeEkonomista je napisao/la:Po cemu bolji,u prvom nista,u drugom dvije poluprilike i to je to.ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:[
SAMIR NUHANOVIĆ 66'
@ThE_mAnIaCs_1987 : Ti živiš u oblacima mali
- Ekonomista
- Kontakt:
ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:a tu te cekam legendo, sta je s vama? prilika dupovca i go, nisu to 2 poluprilike, opet tesko prevalit preko tastature, to su 2 sto postotne prilikeEkonomista je napisao/la:Po cemu bolji,u prvom nista,u drugom dvije poluprilike i to je to.ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:[
Prilika Dupovca,onda guzva nakon kornera vas igrac izbio loptu.Sut Hadzica,vanjski dio mreze,onda sansa kad je Suljic im'o cistu situaciju da puca,al nije,da je pametniji mog'o je dati gol.To je hronoloski prvo poluvrijeme.
U drugom,dali go,sut Saida lijevom nogom sa 25 metara,Antolovic skin'o zicer Nuhanovicu pred kraj.
Sad mi nabroj ti te vas silne sanse.
Bordo bijeli!
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
e tako vec mozekoalem je napisao/la:Ok. Bili ste bolji. Koji je rezultat bio?ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:a tu te cekam legendo, sta je s vama? prilika dupovca i go, nisu to 2 poluprilike, opet tesko prevalit preko tastature, to su 2 sto postotne prilikeEkonomista je napisao/la:
Po cemu bolji,u prvom nista,u drugom dvije poluprilike i to je to.
@hearts selimovic
@alacious treb'o si nesto od soljanina citirat ipak vam je on bio specijalni gost
nase prilike, u prvom ih nije bilo toliko, jedino kontra selimovic adilovic, da je ovaj drugi stigao loptu bilo bi svasta, a drugo poluvrijeme vec prezvakano milion puta, znas i sam koje su prilike u pitanju
Za zivot cijeli!
- Ekonomista
- Kontakt:
Saaaaaaaaaaaaaaaaaaid
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, AngelDiMaria, bhfanatic14, Bing [Bot], Bordo10, bosnas_, Confiance, cookiech, galia95, Haksss, HyperOS, HZbec, Imamkarbarum, Inspiracija, Jabroni, johntravolta123, misstianopenaldo, n0dix, napoleon72, nedimmmm1337, NeSamSafetee, rimljanin90, SAMO BORDO, siroliver69, strahmeipomisliti, umrobihzbogtebe1946, Venom i 264 gosta.