pile87 je napisao/la:Ako vise ikad nakon ovog derbija neko spomene kako nas sudije paze treba mu **** mater odmah u startu. Da je bilo obrnuto ne bi niko ziv ostao od placa zbog sudija ovako niko nista i ne spomenu.[size=150Amar nece cak ni da komentarise sudjenje][/size].
Nek on njima nije htio pokvariti slavlje,pa je odma lakse,a i stoji mrtav hladan citavu tekmu i gleda kako nas sudija unistava,neuobicajeno,zar ne???
Bekric bi u svakoj ekipi Pl bio standardan i jedan od glavnih igraca,a u vecini,vjerovatno i glavni.Jedino kod nas grije klupu,kaze,nije u formi,pa kako ce biti?Kad igra na rate i dobiva milostinju od minuta,a prosli derbi okrenuo sve naopacke. Jel hoce da ga upropasti ko sto je Pericu upropastio? A momak maximalno fer ispao prema nama i prema Osimu... I jos onaj klosarski odgovor na pitanje zasto Bekric ne igra...
Nije mi jasan Osim nikako,koji klinac mali Ara,kojem ionako nece da daju loptu,moze uraditi u 90toj min,mnogo toga je cudno vezano za ovu utakmicu,mnogo. Eto Brković npr. ,da nam brzinu u veznom redu i igramo mnogo ljepse u kombinaciji sa Vernesom u napadu,a Brkovicem u vezi
Mislim,igrali smo mi lijepo,nadigrali smo ih,nisu nam pogledali na go haman,ali vidjelo se da suteri nisu najbolje raspolozeni,pa majka mu stara,mjenjaj u 60toj,mjenjaj poslje gola,al jok osim besliju u 70 i nekoj ubacuje
Dosta toga mi se mota po glavi,nesto ne zelim da podjelim sa svima,ali znam da neko vrijeme necu navijati "Amar,Amar,Osim,Osim..."