FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

aS_Roma

Re: FK Željezničar

Post Postao/la aS_Roma » 04 nov 2012, 19:58

pile87 je napisao/la:Ako vise ikad nakon ovog derbija neko spomene kako nas sudije paze treba mu **** mater odmah u startu. Da je bilo obrnuto ne bi niko ziv ostao od placa zbog sudija ovako niko nista i ne spomenu.Amar nece cak ni da komentarise sudjenje.
po mom misljenju sudija je odron, nije nikoga bas sad toliko ostetio .. Al sjeckanje, i hrpa nepotrebnih faulova :roll:

likusa
Kontakt:

FK Željezničar

Post Postao/la likusa » 04 nov 2012, 19:58

slika

da neko dodje i nama ovako od gostujucih priredi ja ne bi vise isla na tekme zivota mi ! 8-)
Željeznicar za život cijeli !

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 04 nov 2012, 19:59

aS_Roma je napisao/la:
pile87 je napisao/la:Ako vise ikad nakon ovog derbija neko spomene kako nas sudije paze treba mu **** mater odmah u startu. Da je bilo obrnuto ne bi niko ziv ostao od placa zbog sudija ovako niko nista i ne spomenu.Amar nece cak ni da komentarise sudjenje.
po mom misljenju sudija je odron, nije nikoga bas sad toliko ostetio .. Al sjeckanje, i hrpa nepotrebnih faulova :roll:
Suljić trebao dobiti drugi žuti karton još prije poluvremena, Torlak dva puta u kratkom vremenskom roku igra namjerno rukom, jednom dobije karton drugi put ništa.
DRUG NEBI TI PUNCA

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 04 nov 2012, 19:59

To ti je jos jedan dokaz da smo MI gospoda i u svemu iznad svih ostalih a pogotovo iznad malenih.. Amara ne treba ni komentarisati jer je uvjek bio dingospo samo takav..
BUDI ŽELJO !!!

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 04 nov 2012, 20:05

pile87 je napisao/la:Ako vise ikad nakon ovog derbija neko spomene kako nas sudije paze treba mu **** mater odmah u startu. Da je bilo obrnuto ne bi niko ziv ostao od placa zbog sudija ovako niko nista i ne spomenu.[size=150Amar nece cak ni da komentarise sudjenje][/size].
Nek on njima nije htio pokvariti slavlje,pa je odma lakse,a i stoji mrtav hladan citavu tekmu i gleda kako nas sudija unistava,neuobicajeno,zar ne???

Bekric bi u svakoj ekipi Pl bio standardan i jedan od glavnih igraca,a u vecini,vjerovatno i glavni.Jedino kod nas grije klupu,kaze,nije u formi,pa kako ce biti?Kad igra na rate i dobiva milostinju od minuta,a prosli derbi okrenuo sve naopacke. Jel hoce da ga upropasti ko sto je Pericu upropastio? A momak maximalno fer ispao prema nama i prema Osimu... I jos onaj klosarski odgovor na pitanje zasto Bekric ne igra...
Nije mi jasan Osim nikako,koji klinac mali Ara,kojem ionako nece da daju loptu,moze uraditi u 90toj min,mnogo toga je cudno vezano za ovu utakmicu,mnogo. Eto Brković npr. ,da nam brzinu u veznom redu i igramo mnogo ljepse u kombinaciji sa Vernesom u napadu,a Brkovicem u vezi
Mislim,igrali smo mi lijepo,nadigrali smo ih,nisu nam pogledali na go haman,ali vidjelo se da suteri nisu najbolje raspolozeni,pa majka mu stara,mjenjaj u 60toj,mjenjaj poslje gola,al jok osim besliju u 70 i nekoj ubacuje

Dosta toga mi se mota po glavi,nesto ne zelim da podjelim sa svima,ali znam da neko vrijeme necu navijati "Amar,Amar,Osim,Osim..."

BeSha1992
Kontakt:

Post Postao/la BeSha1992 » 04 nov 2012, 20:05

champions1921 je napisao/la:
To ti je jos jedan dokaz da smo MI gospoda i u svemu iznad svih ostalih a pogotovo iznad malenih.. Amara ne treba ni komentarisati jer je uvjek bio dingospo samo takav..
bravo momak, svaka cast, vi ste veci i od Barce, Reala i ostalih... moguce sudija vam je kriv 100%, nema dalje... Mozda Amaw nije im'o kredita da nazove tatu pa da zavrsi k'o u vecini utakmica ove sezone... Zalite se jedino vam to preostaje...
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 04 nov 2012, 20:08

BeSha1992 je napisao/la:
bravo momak, svaka cast, vi ste veci i od Barce, Reala i ostalih... moguce sudija vam je kriv 100%, nema dalje... Mozda Amaw nije im'o kredita da nazove tatu pa da zavrsi k'o u vecini utakmica ove sezone... Zalite se jedino vam to preostaje...
pa da sam pitar bgm ja ne bih imao obraza pricati o nekoj vezi izmedju amara ivice i sudija u pl bih, nakon prvo otoke, pa onda gradačca
Za zivot cijeli!

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 04 nov 2012, 20:10

bagrcavi je napisao/la:
aS_Roma je napisao/la:
Suljić trebao dobiti drugi žuti karton još prije poluvremena, Torlak dva puta u kratkom vremenskom roku igra namjerno rukom, jednom dobije karton drugi put ništa.
Vrati nam na faul a nas igrac u dobroj poziciji umjesto da pusti prednost, faul iz kojeg je pucano kada su pitari dali gol, Zeba slomi Suljica nakon toga on svira loptu za Zelju tj kompenzira utakmica bi bila bolja da je sudjenje bilo bolje.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

BeSha1992
Kontakt:

Post Postao/la BeSha1992 » 04 nov 2012, 20:11

bravo momak, svaka cast, vi ste veci i od Barce, Reala i ostalih... moguce sudija vam je kriv 100%, nema dalje... Mozda Amaw nije im'o kredita da nazove tatu pa da zavrsi k'o u vecini utakmica ove sezone... Zalite se jedino vam to preostaje...[/quote]
pa da sam pitar bgm ja ne bih imao obraza pricati o nekoj vezi izmedju amara ivice i sudija u pl bih, nakon prvo otoke, pa onda gradačca[/quote]
momak izvini bgt znaci li sta Borac, Celik, Gradina nista je l' tako ??? a protiv Olimpica Torlaku nije priznat cist go, i bgt ajd mi reci sta sinoc ti nije odgovaralo ???
Visca Barca...

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 04 nov 2012, 20:13

BeSha1992 je napisao/la:
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 04 nov 2012, 20:14

BeSha1992 je napisao/la: momak izvini bgt znaci li sta Borac, Celik, Gradina nista je l' tako ??? a protiv Olimpica Torlaku nije priznat cist go, i bgt ajd mi reci sta sinoc ti nije odgovaralo ???
haj dobro borac, al sto gradina ziv bio, pa tu smo crveni fasovali, pojma ti nemas
edit: bra'o pile
Za zivot cijeli!

BeSha1992
Kontakt:

Post Postao/la BeSha1992 » 04 nov 2012, 20:16

ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:
BeSha1992 je napisao/la: momak izvini bgt znaci li sta Borac, Celik, Gradina nista je l' tako ??? a protiv Olimpica Torlaku nije priznat cist go, i bgt ajd mi reci sta sinoc ti nije odgovaralo ???
haj dobro borac, al sto gradina ziv bio, pa tu smo crveni fasovali, pojma ti nemas
kakve veze ima sto ste crveni fasovali opcenito sa sudjenjem u cijeloj utakmici... Bekric ja msm prije 2 gola malo ponese rukom loptu, kao npr Thiago iz Barce protiv Seville...
Visca Barca...

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 04 nov 2012, 20:17

BeSha1992 je napisao/la:
kakve veze ima sto ste crveni fasovali opcenito sa sudjenjem u cijeloj utakmici... Bekric ja msm prije 2 gola malo ponese rukom loptu, kao npr Thiago iz Barce protiv Seville...
cim ti msm nemam ja sta s tobom pricat
Za zivot cijeli!

BeSha1992
Kontakt:

Post Postao/la BeSha1992 » 04 nov 2012, 20:18

kakve veze ima sto ste crveni fasovali opcenito sa sudjenjem u cijeloj utakmici... Bekric ja msm prije 2 gola malo ponese rukom loptu, kao npr Thiago iz Barce protiv Seville...[/quote]
cim ti msm nemam ja sta s tobom pricat[/quote]
Ne moras ni pricati, nisi ti dr. Karabeg npr... isto k'o da su vasi igraci Said Husejinovic da ih moram znati :) ;)
Visca Barca...

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 04 nov 2012, 20:20

gledam i ne vjerujem
Za zivot cijeli!

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 04 nov 2012, 20:22

Ljudi dragi pa tek sad vidim sta je Svraka i Beslija fulali :cry:
Željeznicar za život cijeli !

BeSha1992
Kontakt:

Post Postao/la BeSha1992 » 04 nov 2012, 20:22

ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:gledam i ne vjerujem
ne moras, nije ti lahkoo nakon sinoc bgm...
Visca Barca...

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 04 nov 2012, 20:23

likusa je napisao/la:Ljudi dragi pa tek sad vidim sta je Svraka i Beslija fulali :cry:
gdje ima sazetak?
Za zivot cijeli!

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 04 nov 2012, 20:25

likusa je napisao/la:Ljudi dragi pa tek sad vidim sta je Svraka i Beslija fulali :cry:
gdje ima sazetak?
bio sad na dnevniku ftv, stvarno su fulili ne moguce :cry:
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

hearts
Kontakt:

Post Postao/la hearts » 04 nov 2012, 20:27

Kako može fuliti čovjek koji nije ni pucao ?
SAMIR NUHANOVIĆ 66'

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Doktorinho i 9 gostiju.