Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

SamoZeljo
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la SamoZeljo » 04 nov 2012, 18:43

Carlo je napisao/la:I onda se neki pametnjaković nađe da kaže da je Suarez sebičan.
Suarez je najbolji igrac Liverpoola.

Najsmjesnije mi je kad njega neko kritikuje a covjek je infuzija Liverpoola. Ali stvarno!

P.S. Ovo nije za crveni, ovo je za TAMNO CRVENI. Pokusaj amputacije noge!

Senaid L.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Senaid L.F.C » 04 nov 2012, 18:48

e shevley
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 04 nov 2012, 18:48

Shelvey iz tri stopostotne šanse ne može dati gol, pa šta je to.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

vedofeelgood
Kontakt:

Post Postao/la vedofeelgood » 04 nov 2012, 18:52

Carlo je napisao/la:Shelvey iz tri stopostotne šanse ne može dati gol, pa šta je to.
Ne zna
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger

Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 04 nov 2012, 18:52

Opet precka, pa do kad vise :roll:

Pa sta je ovo vazda nam se desi neka nesreca u zadnjim sekundama, znaci svaku tekmu ebenu.
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

AndyCarrol
Kontakt:

Post Postao/la AndyCarrol » 04 nov 2012, 18:53

Shelvey Je retardiran i nije za ekipe kao sto je Liverpool

Paraglajder
Kontakt:

Post Postao/la Paraglajder » 04 nov 2012, 18:54

Mi smo ograjisali definitivno... :(

EDIT: Eno sad Šelvi retardiran, do neki dan ste ga kovali u zvijezde. Dečko će biti pravi igrač, svako ima loš dan. Stoga, john arNE RISE.
YNWA

Senaid L.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Senaid L.F.C » 04 nov 2012, 18:57

Ma vise i nogomet i sreca i sve.Pa mi smo najveci nesretnici na planeti.Pa prazan gol ne bi pogodili,treba nam 10 suteva da damo gol i jos 20 da damo drugi gol.

Ne znam ovo sve ide na bolje,polako al ide.Ima tu neke hemije Suarez-Skrtel iz tekme u tekmu se sve bolje slazu.Enrique se dize.Al ta veza koja je na papiru jaku,steka na terenu.K'o da fali neke povezanosti,fali nesto sto su imali Gerrard-Xabi.Kao da fali osjecaj za loptu,ljubav,ljubav prema Liverpoolu fali,prema Kopu,Anfieldu.Historiji.Liverpool nije klub to je institucija.Nacini zivota i ne moze se igrati za Liverpool bez srca.U Liverpool za Liverpool se igra sa srcem,za zabavu.Za ljubav,a ne ovo.Ovako ne moze.

Rodgers je covjek koji to zna i koji osjeca a i on to mora prenijeti na igraca,na teren.
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

anfield
Kontakt:

Post Postao/la anfield » 04 nov 2012, 18:58

steta stvarno steta bila je ovo idealna prilika da dodjemo na -4 od cetvrte pozicije ali sta je tu je idemo dalje bitno je da se nastavi igrati ovako Suarez majstor svaka mu cast samo neka nastavi pogadjati
LIVERPOOL YNWA

"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI

"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 04 nov 2012, 19:02

Drugih 45 minuta nisam ni gledao. Radio sam nešto. U svakom slučaju lijepo da su makar izjednačili i vidim da je Suarez dao gol. Svaka mu čast, kapa do poda. Isto vidim da se niko ne žali na njegovo ponašanje, dobar znak. Momak je fantastičan kad je u pitanju loptanje. 8-)

Volio bih da neko nadje klip kad je taj neko dobio crveni karton. Vjerujem da je isključenje bilo opravdano, al' eto, da vidim(o). :)

svu sreću u nastavku.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 04 nov 2012, 19:03

Pogodih ja da će biti 1:1. :P

Na kraju ipak mislim da su u Liverpoolu nezadovoljni ovim. Imali su par odličnih šansi, prije svega Shelvey, ali do potpunog preokreta nisu mogli. Suarez ponovo zabio i to definitivno raduje. Ako ništa, bar njega ove sezone ide. Coloccini je zasluženo pocrvenio i sva sreća pa nije zakačio Suareza.

Nekako izgurati do januara i onda dovesti par kvalitetnih igrača zarad rotacije i konkurencije. Lijevi bek, desno krilo i napadač su po meni neophodni. Enrique slab skroz, Suso ne može kvalitetno odigrati na desnom krilu, na Downinga se ne računa, a sem Suareza Liverpool nema pravog napadača. Borini će vjerovatno još preko 2 mjeseca biti van terena. Ima tih nekih dobrih igrača kojima ističu ugovori na ljeto, a postoje velike šanse da iste ne produže pa valjda Rodgers i kompanija naprave nešto po tom pitanju, inače im se crno piše.
FK Pjetlovi

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 04 nov 2012, 19:04

vedofeelgood je napisao/la:
Carlo je napisao/la:Shelvey iz tri stopostotne šanse ne može dati gol, pa šta je to.
Ne zna
+1 ;)
nema potpisa

MarcusLFC
Kontakt:

Post Postao/la MarcusLFC » 04 nov 2012, 19:05

slika

slika

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 04 nov 2012, 19:05

Paraglajder je napisao/la:Mi smo ograjisali definitivno... :(

EDIT: Eno sad Šelvi retardiran, do neki dan ste ga kovali u zvijezde. Dečko će biti pravi igrač, svako ima loš dan. Stoga, john arNE RISE.
Treba nama štošta, ali fakat.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

mighty_reds
Kontakt:

Post Postao/la mighty_reds » 04 nov 2012, 19:07

Valjda izgurati do januara i onda bar 3 igrača dovesti. Gore klupe ne pamtim tužno je da niko nema uć na kraju kad imamo čovjeka više.
The status of being a Liverpool player keeps our players motivated.'
- Bill Shankly

R.I.P. Haris Arapović (hary_ynwa) You'll never walk alone

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 04 nov 2012, 19:07

MarcusLFC je napisao/la:slika
]
Dajte gif sa druge kamere :)

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 04 nov 2012, 19:08

reds je napisao/la:Pogodih ja da će biti 1:1. :P

Na kraju ipak mislim da su u Liverpoolu nezadovoljni ovim. Imali su par odličnih šansi, prije svega Shelvey, ali do potpunog preokreta nisu mogli. Suarez ponovo zabio i to definitivno raduje. Ako ništa, bar njega ove sezone ide. Coloccini je zasluženo pocrvenio i sva sreća pa nije zakačio Suareza.

Nekako izgurati do januara i onda dovesti par kvalitetnih igrača zarad rotacije i konkurencije. Lijevi bek, desno krilo i napadač su po meni neophodni. Enrique slab skroz, Suso ne može kvalitetno odigrati na desnom krilu, na Downinga se ne računa, a sem Suareza Liverpool nema pravog napadača. Borini će vjerovatno još preko 2 mjeseca biti van terena. Ima tih nekih dobrih igrača kojima ističu ugovori na ljeto, a postoje velike šanse da iste ne produže pa valjda Rodgers i kompanija naprave nešto po tom pitanju, inače im se crno piše.
Kako biti zadovoljan kad promašiš nešto kao što je promašio Shelvey 2x i Sterling 1x.
Ono je teže bilo promašiti nego pogoditi :?

Kako biti zadovoljan kad nadigraš protivnika u svim segmentima igre, a na kraju ispadne da si se jedva spasio poraza.
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

King Kenny
Kontakt:

Post Postao/la King Kenny » 04 nov 2012, 19:12

Realno za prvih 11 nisu Sterling (koliko god bio dobar,ne znam sto ga ovoliko forsira kad mu Assaidi sjedi na klupi),Wisdom a ni Allen koji da ga je kojim slucajem doveo Kenny nebi bio ni na klupi,frajer samo zna ponekad oduzet loptu i to je to,o nekakvom malo boljem pasu prema naprijed se ne smije ni pomislit :roll: ,bolje je igrao kad je tek dosao iz utakmice u utakmicu je sve gori.

Ali koga ubacit kad i na klupi sjede "znalci" poput Hendersona i Downinga tako da treba razumjeti i Rodgersa.

Da nema Suareza Liverpool bi bio PRIKOVAN za dno tabele.

Jako lose utakmice a uz i frustrirajuce :evil: .

Krul je danas zasluzio bar 3 zuta kartona zbog odugovlacenja,Sterling zbog onoga starta,nezz kako je prosao bez crvenog,Colocini takodje zasluzeno iskljucen.

Valjda ce se januaru ekipa dobroooo pojacat inace je ovo cisti prosjek.
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~

YNWA!

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 04 nov 2012, 19:14

vm22 je napisao/la:
MarcusLFC je napisao/la:slika
]
Dajte gif sa druge kamere :)
Ako ti poslije ovog nije jasno, prodaj TV, kompjuter, mobitel i sve drugo slicno. Iskljuci struju, internet, telefon.... kupi kakvu kolibu na brdu i zivi kako ti najbolje odgovara.

Edit: Nije bitno da li ga je udario ili ne, ovo je pokusaj amputacije noge! Za ovo se kaznjava!

hanniz
Kontakt:

Post Postao/la hanniz » 04 nov 2012, 19:16

U potpunosti razumijem Suareza, što zna biti ponekad sebičan. Pa kome god doda loptu, taj mora upropastiti akciju. Allen se polahko ističe za još jednog flopa. Baš ne razumijem što smo ga uopšte dovodili. Et' govorilo se zna dodavati oko sebe, uklapa se u stil igre itd. Pa Henderson je izmislio fudbal za njega. 15m za igrača kojem je zadatak da dodaje loptu najbližem igraču. :roll: Enrique još jednom loš. Sahin ako ovako nastavi, vratiti ga u Real. Baš ne kontam što Rodgers stavlja Susa na krilu, pored Assaidia?

Treba ovom timu još mnogo toga, novi golman, lijevi bek, desno krilo, napadač, pa možda i centralni vezni.
you'll never walk alone!

NIHAD ĐEDOVIĆ!

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], galia95, SoloControTutti, Venom i 29 gostiju.