Pa zar kod nas u bilo kojem sportu mora postojati crna rupa!? Treba ovo sve raspustit kao sto je ucinjeno u fudbalu i kosarci

Moderator/ica: Pasha
to i ja smatram kao jedino rjesenje. Sve treba krenuti ispocetka, forsirati neke nove momke jer ovi su totalni luzeri... Mi ne znamo dvije prave akcije sastaviti, igra nam je proViDna a najveca mana ove ekipa je ta losa vanjska linija.. Protok lopte je slab a za trenera je suvisno govorit jer smatram da je tu najveci problem.. Treba nam jedan pozitivan šok kao sto se desio u kosarci, fudbalu sa dolaskom novih, karizmaticnih i prije svega sposobnih ljudi...pinoglavi je napisao/la:Markovic pod hitno napolje,treba se uraditi nesto slicno kao i u kosarci,cistka igraca i strucnjak na klupi.
Pa što je zovnuo te igrače onda?Rios je napisao/la:Ova generacija rukometasa je priliku za plasman propustila protiv Madjara..Tad su gotovo svi igrali u zivotnim formama,imali i glavu i rep sto se kaze,veliku podrsku i koliko toliko solidnog trenera na klupi..Nakon toga sve pocinje ici silaznom putanjom i bojim se da je sad ova generacija dotakla dno-i igrom i atmosferom unutar ekipe..Evo i Markovic govori o "nekim" stvarima unutar tima..Nema tu vise ni srcanosti,ni borbenosti a Bogami kod nekih ni kvaliteta..Treba poceti graditi sve iz temelja..Nesto sto se desilo vec sa kosarkaskom repkom..
Znam ja to sve, sigurno da se igralo u manjoj dvorani, da bi imali više šansi.Razbojnik je napisao/la:Viceprvak Europe, samo zato jer je igrao pred punom dvoranom.legenda reala je napisao/la:
Jbg ne možeš pobjediti viceprvaka Evrope, sa samo jednom akcijom
Rukomet je sport gdje je domaci teren jako velika prednost.
a ti živiš u Aziji, jel? bože, cigla, precizanskyisthelimit je napisao/la:kad god vidim sr(t)anje u nasem rukometu utjesim se time da je rukomet samo evropski sport. Prema tome ko ga hebe
Čuj Terzic jesi ti treniro rukomet pa golman mu hvata lopte ...Terzic je igrač protiv Italije pa plesne igrača italije **** se gdje danas bio ???Nigdje,Nenadić očitao lekciju rukometa to je bek kakav Terzićkupus army je napisao/la:Ljudi mi moramo shvatiti da mi nemamo kvalitet,ja sam bio u zabludi sa ovom repkom,al protiv Austrije se vidjelo da nemamo kvalitet.Nemamo ni jednog beka koji ima razoran sut sa 11-12 metara,nasi bekovi skoro sve sutaju bez skoka.Krila nam nikako ne ucestvuju u igri.Jedino sto vrijedi ovdje je Enid,Toromanovic i donekle Terzic,pod uslovom da Terzic igra odbranu i 15-tak minuta napad.Toliko pasivno izgledamo u napadu da ne znam jel to vise smijesno ili zalosno.Jedini lijek za ovu reprezentaciju je da se totalno podmladi ekipa,svakako nemamo rezultat,necemo ga imati ni s djecom,al mozda za par godina bude sta od njih.Jednostavno ovako vise ne ide.
skyisthelimit je napisao/la:kad god vidim sr(t)anje u nasem rukometu utjesim se time da je rukomet samo evropski sport. Prema tome ko ga hebe
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.