kakav je osjecaj pobijediti sampiona drzave i najtrofejniju ekipu u bih???adriano_leite je napisao/la:Karaj Zelju ale, karaj Zelju ale, karaj Zelju ale, Sarajevo volim te!
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Blek_Stena
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Bosna i Hercegovina, Željeznicar, Grbavica, Ivica Osim, Sergej Barbarez, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Nenad Marković, Mirza Teletović
- Burberry46
- Kontakt:
- adriano_leite
- Kontakt:
Blek_Stena je napisao/la:kakav je osjecaj pobijediti sampiona drzave i najtrofejniju ekipu u bih???adriano_leite je napisao/la:Karaj Zelju ale, karaj Zelju ale, karaj Zelju ale, Sarajevo volim te!

Lezi, miran...
A sad adio, a sad adio i ko zna gdje i ko zna kad, a sad adio...
[youtube][/youtube]
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
- Sarajlijc@
- Kontakt:
I trpaj te levate i dalje i dalje

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- Ekonomista
- Kontakt:
Blek_Stena je napisao/la:kakav je osjecaj pobijediti sampiona drzave i najtrofejniju ekipu u bih???adriano_leite je napisao/la:Karaj Zelju ale, karaj Zelju ale, karaj Zelju ale, Sarajevo volim te!

Bordo bijeli!

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Vazda bio gospodin i ost'o gospodin
Provukli su se mali dosta puta srecom u proslosti, jucer nam se to vratilo kad su oni fulali prilike na kraju. Sve u svemu svaka cast bordo lavovima na borbi. Drago mi je sto ga je zabio Nuhanovic, momak za kojeg niko nebi rekao da ce odluciti derbi ali moram priznati da bi volio da je usla Saidova majstorija direktno, uh kakav bi to gol bio.
Zadnja izmjena: Balon, dana/u 04 nov 2012, 16:53, ukupno mijenjano 1 put.
SRCE ĆE MOJE, KAO I TVOJE, VJEČNO DA KUCA, ZA BORDO BOJE!!!
04.10.2009. - 04.11.2012.

Slika iz Allianz Arene u Minhenu
04.10.2009. - 04.11.2012.

Slika iz Allianz Arene u Minhenu
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Joj braco kako je danas lijepo biti hordas i pitar, malih nigdje.
Da se osvrnem malo i na igru, pobjedili smo jer je Jovic nadmudrio Amara i zatvorio im najjace oruzje, prekide, dok smo mi upravo iz njihovog najjaceg oruzja bili najopasniji ( citaj : Dupovac x2, Nuhanovic ).
Iskreno se nadam da ce se Ademović pokazati k'o pojacanje, i da ce zauzeti mjesto u prvoj postavi. Raduje i povratak Zlatkovica, ali mora se reci da ej Tadejevic odigrao sve utakmice ove sezone vrhunski i to na razlicitim pozicijama.
Ipak imali smo mi i puno boljih izdanja ove sezone, ali 3 boda raduju naravno, pogtovo jer smobili pod ogromnim pritiskom, sada kada ga nema samo jako.
SVI U LUKAVICU !
Da se osvrnem malo i na igru, pobjedili smo jer je Jovic nadmudrio Amara i zatvorio im najjace oruzje, prekide, dok smo mi upravo iz njihovog najjaceg oruzja bili najopasniji ( citaj : Dupovac x2, Nuhanovic ).
Iskreno se nadam da ce se Ademović pokazati k'o pojacanje, i da ce zauzeti mjesto u prvoj postavi. Raduje i povratak Zlatkovica, ali mora se reci da ej Tadejevic odigrao sve utakmice ove sezone vrhunski i to na razlicitim pozicijama.
Ipak imali smo mi i puno boljih izdanja ove sezone, ali 3 boda raduju naravno, pogtovo jer smobili pod ogromnim pritiskom, sada kada ga nema samo jako.
SVI U LUKAVICU !
- Ekonomista
- Kontakt:
Cijeli dan se kurcis a ljudi nemaju nacina da ti vrate.Vise mi ih zao prcati. 

Bordo bijeli!
- Bata_Barata
- Kontakt:
A zamisli osvojis duplu krunu.Ekonomista je napisao/la:Cijeli dan se kurcis a ljudi nemaju nacina da ti vrate.Vise mi ih zao prcati.
Slavit cemo tvoje ime
dok u nama srce bije
zivio nam Osim dragi
gospodaru familije
Amar Amar Osim Osim !
dok u nama srce bije
zivio nam Osim dragi
gospodaru familije
Amar Amar Osim Osim !
- Ekonomista
- Kontakt:
Bata_Barata je napisao/la:A zamisli osvojis duplu krunu.Ekonomista je napisao/la:Cijeli dan se kurcis a ljudi nemaju nacina da ti vrate.Vise mi ih zao prcati.

O kako boli te.

Bordo bijeli!
A ja imam tugu...Bata_Barata je napisao/la:A zamisli osvojis duplu krunu.Ekonomista je napisao/la:Cijeli dan se kurcis a ljudi nemaju nacina da ti vrate.Vise mi ih zao prcati.

1921-1987 <3 Zauvijek Zajedno
Haj muzika onu moju
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
I meni je ova draga.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- Ekonomista
- Kontakt:
Pozdrav Pitari iz Gabele
Jeste se opet to nafurali ? Neka neka ...doći ce vama opet GOŠK ...

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Google [Bot], kogmagie46, Mahalac7, N3R3D, Pantelija, THEC i 42 gosta.