Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- vedofeelgood
- Kontakt:
Re: Arsenal
Jest to sve Arnele al kako ja to da objasnim navijacima drugih timova? Prosto nemoguce, jer njihovi timovi se ne bave nicim slicnim kao sto to Arsenal radi. Zato necu vise da se nerviram zbog Arsenala, sto sam se nervirao, nervirao sam se, sad je red na njih da opravdaju ime kluba za koji igraju.
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
Arsene Wenger
Mogao si komotno i Shamakha da podvuces. To su ti jarani koji sedmicno po ovoj procjeni progutaju u nista 545 000 sedmicno... Godisnje ode 24,5 miliona u nista. To je jedno odlicno pojacanje...Arnelinho je napisao/la: Edit:
Plate igraca.
Lukas Podolski £107,000 £5,564,000
Tomas Rosicky £80,000 £4,160,000
Andrey Arshavin £75,000 £3,900,000
Santi Carzorla £70,000 £3,640,000
Mikel Arteta £70,000 £3,640,000
Thomas Vermaelen £70,000 £3,640,000
Theo Walcott £60,000 £3,120,000
Per Mertesacker £60,000 £3,120,000
Olivier Giroud £60,000 £3,120,000
Gervinho £60,000 £3,120,000
Bacary Sagna £60,000 £3,120,000
Marouane Chamakh £60,000 £3,120,000
Andre Santos £60,000 £3,120,000
Jack Wilshere £60,000 £3,120,000
Abou Diaby £60,000 £3,120,000
Nicklas Bendtner £50,000 £2,600,000
Sebastien Squillaci £50,000 £2,600,000
Denilson £50,000 £2,600,000
Johan Djourou £50,000 £2,600,000
Laurent Koscielny £50,000 £2,600,000
Aaron Ramsey £50,000 £2,600,000
Lukasz Fabianski £50,000 £2,600,000
Wojciech Szczesny £50,000 £2,600,000
Ju Young Park £50,000 £2,600,000
Kieran Gibbs £50,000 £2,600,000
Vito Mannone £20,000 £1,040,000
Alex Oxlade-Chamberlain £20,000 £1,040,000
Carl Jenkinson £20,000 £1,040,000
Emmanuel Frimpong £20,000 £1,040,000
Ryo Miyaichi £15,000 £780,000
Francis Coquelin £15,000 £780,000
Ignasi Miquel £10,000 £520,000
Joel Campbell £10,000 £520,000
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
- Marsal
- Kontakt:
Kokolan ne zarađuje baš mnogo...a neki od igrača sa liste su plaćeni manje 100%
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
:O Plate Podoslkog
Nema sanse da je opravdano
Pa RvP su nudili "samo" £130,000...

"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
- vedofeelgood
- Kontakt:
Ma nije istina da Lukaš ima 107 hiljada, pa sta vam je, jedan Cesc je imao 130k cini mi se, vise nije, nije Wenger polupao loncice 

Arsene Wenger
Arsene Wenger
- Marsal
- Kontakt:
Nema Poldi toliku platu, a-a, ni u najluđim snovima.
Također Rosicky zarađuje manje. Najplaćeniji igrač nam je Arshavin, milion posto. Ali otprilike su ove plate tačne.
Također Rosicky zarađuje manje. Najplaćeniji igrač nam je Arshavin, milion posto. Ali otprilike su ove plate tačne.
110 Cesc imao.vedofeelgood je napisao/la:Ma nije istina da Lukaš ima 107 hiljada, pa sta vam je, jedan Cesc je imao 130k cini mi se, vise nije, nije Wenger polupao loncice
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Nisam ga vidio @Gunner. A za Podolskog se i govorilo da će imati 100k kad je dolazio. Izgleda da je ipak 107k u pitanju.
Praktično juniorima ih zamjenit i kupiti dva bolja igrača, isplativije.
Praktično juniorima ih zamjenit i kupiti dva bolja igrača, isplativije.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
-
- Kontakt:
Ma niko u historiji Arsenala nije imao "veliku" platu osim Henrya a to je bilo 120 ili 130, Podolski nema preko 100 sigurno, Fabregas je u zadnjoj sezoni imao 100 sa bonusima mozda malo vise.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
I ne objašnjavam im. Ja bih radije da meni neko objasni kako može navijati za sve te ružne klubove, al' ni to ne tražim bar dok ne osjetim potrebu.vedofeelgood je napisao/la:Jest to sve Arnele al kako ja to da objasnim navijacima drugih timova? Prosto nemoguce, jer njihovi timovi se ne bave nicim slicnim kao sto to Arsenal radi. Zato necu vise da se nerviram zbog Arsenala, sto sam se nervirao, nervirao sam se, sad je red na njih da opravdaju ime kluba za koji igraju.

105 Cesc da budemo tacniji...Marsal je napisao/la:Nema Poldi toliku platu, a-a, ni u najluđim snovima.
vedofeelgood je napisao/la:Ma nije istina da Lukaš ima 107 hiljada, pa sta vam je, jedan Cesc je imao 130k cini mi se, vise nije, nije Wenger polupao loncice
110 Cesc imao.

Carl Jenkinson je World Class!!!!
- vedofeelgood
- Kontakt:
Cisto sumnjam onda da ce se i u naredne 2-3 godine promjeniti ista po pitanju Arsenala. Kad Arsene Wenger napusti ovaj klub, tek tad ocekujem rasulo
Arsene Wenger
Arsene Wenger
- TheVerminator
- Kontakt:
Znam da nije ni ovo 100% sigurno, ali kada je potpisao ovo je većina portala pisala:
Rasprodat to što prije, dok ih još neko i hoće. Većina njih je u dobrim godinama. Ma ne mora ih ni prodati, nek im isteknu yebeni ugovori, s obzirom da igraju dvije utakmice godišnje.
Tako da, su ove plate koje je Arnel postavio većinom tačne. Pazi 24,5 miliona godišnje, većina ovih je ovdje dvije-tri godine, tako da je ovo 50ak miliona funti za dvije godine.According to various reports, Podolski has agreed a four-year deal with the Gunners, and will earn £100,000-per-week over the course of his contract.

Rasprodat to što prije, dok ih još neko i hoće. Većina njih je u dobrim godinama. Ma ne mora ih ni prodati, nek im isteknu yebeni ugovori, s obzirom da igraju dvije utakmice godišnje.
Victoria Concordia Crescit
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
Wenger je Arsenal i napravio takvim, da ovisi o njemu.To sada nije lose a nije ni tesko biti ovisan o nekom ko zna da radi onako kako se od njega ocekuje i kako on to zeli.vedofeelgood je napisao/la:Cisto sumnjam onda da ce se i u naredne 2-3 godine promjeniti ista po pitanju Arsenala. Kad Arsene Wenger napusti ovaj klub, tek tad ocekujem rasulo
Problem bi mogao nastati kasnije, kad/ako on ode. Slazem se da bi u tom slucaju nastalo pravo rasulo. Ovo sad je nista kako bi tek bilo. Samo, ne treba zaboraviti da je i sada rasulo. Kad dobri igraci zele da napuste i napustaju klub, znaci da nesto ne stima. To u svakom slucajo nije nesto sto se desava TOP timovima.
- vedofeelgood
- Kontakt:
Upravo tako. Kada ode nastat ce rasulo u pravom smislu te rijeci, raspad sistemaSamoZeljo je napisao/la:Wenger je Arsenal i napravio takvim, da ovisi o njemu.To sada nije lose a nije ni tesko biti ovisan o nekom ko zna da radi onako kako se od njega ocekuje i kako on to zeli.vedofeelgood je napisao/la:Cisto sumnjam onda da ce se i u naredne 2-3 godine promjeniti ista po pitanju Arsenala. Kad Arsene Wenger napusti ovaj klub, tek tad ocekujem rasulo
Problem bi mogao nastati kasnije, kad/ako on ode. Slazem se da bi u tom slucaju nastalo pravo rasulo. Ovo sad je nista kako bi tek bilo. Samo, ne treba zaboraviti da je i sada rasulo. Kad dobri igraci zele da napuste i napustaju klub, znaci da nesto ne stima. To u svakom slucajo nije nesto sto se desava TOP timovima.

Arsene Wenger
Arsene Wenger

"It's one of premier league's oldest lessons .
Ma ofiran photoshop.. 

[youtube][/youtube]
Neko se nasalio, i to fino
Stvarno odvratan potez santosa, familiju sam mu spomenuo kad sam vidio sta uradi.
Neko se nasalio, i to fino

Stvarno odvratan potez santosa, familiju sam mu spomenuo kad sam vidio sta uradi.
- waynerooney
- Kontakt:
Jel Santos inace igra onako kriminalno kao sto je juce igrao?
Znaci pitam bez zajebancije. Lik je juce ispao najmanje 5 puta, Valencia ga je pravio budalom. Pa bilo je i situacija gdje je djelovao skroz nezainteresovano... Strasno losa partija.
Znaci pitam bez zajebancije. Lik je juce ispao najmanje 5 puta, Valencia ga je pravio budalom. Pa bilo je i situacija gdje je djelovao skroz nezainteresovano... Strasno losa partija.
A host of Premier League clubs are tracking new Polish scoring sensation Arkaduisz Milik.
The 18-year-old’s played twice for his national team – and was watched by scouts from all over Europe last week when his Polish club Gornik Zabrze played Ruch Chorzow in the league.
Milik had trials at Reading and Tottenham two years ago – and was offered a contract at Spurs.
But he preferred to establish himself in Poland and has been hugely impressive with Gornik.
Milik is only on a one-year contract at Gornik.
Everton, Liverpool, Arsenal and Fulham were all at that league match last week along with European clubs Hannover, Lille and AC Milan.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.