Rukometna reprezentacija BiH
Moderator/ica: Pasha
Re: Rukometna reprezentacija BiH
Sramota drzave strikes again. Ukinite ovu sramotu vise.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
E pa... Hrvatska igra u Osijeku, Srbija u Nisu... Mozda su male dvorane, ali su zato pune i ne bi ih selekcija svijeta tamo dobila.High je napisao/la:Da su babi muda, bila bi taksista.Razbojnik je napisao/la:Da je puna dvorana, bila bi druga pjesma..

Zbogom! I to, selektoru, harmandicu, terzicu, stojanovicu, doborcu, savicu...ako ima kakve djece sto nesto znaju praviti od njih igrace, ako nema, rasformirati reprezentaciju! **** ovo vise, dosta je sramote..
Volim te Bosno!!!
Jad i cemer
Pizda vam materina vi sebe smatrate igracima? **** vam pas mater! Zbog cega se I ja budala sekiram **** me svak...fuj!!
- legenda reala
- Kontakt:
Ma vala da su dvije dvorane pune, mi bi ovo izgubili.Razbojnik je napisao/la:Da je puna dvorana, bila bi druga pjesma..

Cijelo prvo poluvrijeme sam se pitao, a šta ćemo kad nam nađu rješenje za Toromanovića, jer znam da Terzić-Doborac-Panić ne mogu pogoditi iz vana

Jbg ne možeš pobjediti viceprvaka Evrope, sa samo jednom akcijom

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- maximusdecimus
- Kontakt:
jbg, da smo kompletni k'o Srbija bila bi to druga priča 

Ma treba sebi priznati da smo teška hantraga..nit imamo igrača a niti stručnjaka..koliko su nam samo gorčine donijeli to je nevjerovatno..i pustite te priče da je puna dvorana....ako se želimo nekada negdje plasirati( a daj bože da većina nas to doživi..evo 17 godina smo u qurcu)od deset akcija moraš dati 8-9 golova a mi od deset damo jedan ili u najboljem slučaju dva...e to oči moje slatke tako ne ide...
Odlicno si rekao, nemamo beka sutera, krila su totalno slaba i to je to. Jad, bjeda i cemer...legenda reala je napisao/la:Ma vala da su dvije dvorane pune, mi bi ovo izgubili.Razbojnik je napisao/la:Da je puna dvorana, bila bi druga pjesma..![]()
Cijelo prvo poluvrijeme sam se pitao, a šta ćemo kad nam nađu rješenje za Toromanovića, jer znam da Terzić-Doborac-Panić ne mogu pogoditi iz vana![]()
![]()
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- skyisthelimit
jbt ne dadnes 20 golova za 55 minute i onda ocekujes da ces zabiti 5 a ne primiti nijedan 

15.10 - 15.06 ...
Viceprvak Europe, samo zato jer je igrao pred punom dvoranom.legenda reala je napisao/la:
Rukomet je sport gdje je domaci teren jako velika prednost.

Nama ni to nije prednostRazbojnik je napisao/la:Viceprvak Europe, samo zato jer je igrao pred punom dvoranom.legenda reala je napisao/la:

FK Željezničar
Chelsea FC
Chelsea FC
Samo cu reci da smo dali 1 **** gol sa krila.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Markovic pod hitno napolje,treba se uraditi nesto slicno kao i u kosarci,cistka igraca i strucnjak na klupi.
Nad tobom sunce najljepše sja
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Kamo srece da su navijaci napravili neko sranje pa da nas EHF suspenduje do Sudnjeg dana..
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Rasformirati ove hadalje iz qurcometne reprezentacije i nek igraju bocanje Markicom Dodikom,valjda nesto pametno i nauce.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Smijali su se meni kada sam govorio da necemo uspjeti ni u ovim kvalifikacijama...odmah veceras trebaju pasti pojedine ostavke, a najvaznije je dovesti kvalitetnog strucnjaka i dati mu odrijesene ruke u stvaranju novog sistema i nove reprezentacije.
Zao mi je samo onih koji su otisli gledati ovaj JAD i CEMER i za to morali platiti ulaznicu.
Zao mi je samo onih koji su otisli gledati ovaj JAD i CEMER i za to morali platiti ulaznicu.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- maximusdecimus
- Kontakt:
vidimo, Srbija nas s drugim timom rastura na domaćem terenu. znači nisu oni samo zbog domaćinstva bili drugi, nego su imali i igru, borbenost, naravno i sreće koja je potrebna u sportu. to što ti to nisi vidio, tvoja stvar. a igrače imaju sigurno da budu top 5,6 u EuropiRazbojnik je napisao/la:Viceprvak Europe, samo zato jer je igrao pred punom dvoranom.legenda reala je napisao/la:
-
- Kontakt:
Ne znam šta se dešava oko reprezentacije i slicno ali Harmandicu nuditi da u 50 minuti ulazi u utakmicu je vise nego smijesno.Terzić qrac od igrača.Toromanovic i Tahirovic odlicni.
Nije mi jasno da u čitavoj državi nemaju lijevo krilo da mjenja se sa Stojanovic ili desno da se mjenja sa Vražalićem.
Nenadić očitao lekciju iz rukometa zvijezdama poput Terzića kojem golman žive lopte hvata.
Vražalic poslije utakmice sa Njemačkom ništa nije pokazao i u Ademarleonu nema vise utakmica sa 7 i vise golova sve je to slabo.
Doborac dobar al trebalo je dati i Harmandicu malo minutaže.
Šta je sa Jaškićem on uopšte nije loš igrač.
Sramota je igra i taktika BiH jer je Srbija dosla i odigrala slabo i na kraju nas dobila.
Nije mi jasno da u čitavoj državi nemaju lijevo krilo da mjenja se sa Stojanovic ili desno da se mjenja sa Vražalićem.
Nenadić očitao lekciju iz rukometa zvijezdama poput Terzića kojem golman žive lopte hvata.
Vražalic poslije utakmice sa Njemačkom ništa nije pokazao i u Ademarleonu nema vise utakmica sa 7 i vise golova sve je to slabo.
Doborac dobar al trebalo je dati i Harmandicu malo minutaže.
Šta je sa Jaškićem on uopšte nije loš igrač.
Sramota je igra i taktika BiH jer je Srbija dosla i odigrala slabo i na kraju nas dobila.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.