Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Enrique ima odlične predispozicije da bude sjajan igrač, ali nešta ga koči u tome. Dobro barata sa loptom, može probiti po strani, jak u duelu, ali previše griješi. Liverpoolu definitivno treba novi lijevi bek, a po meni mogu komotno i desnog dovesti.
FK Pjetlovi
- Paraglajder
- Kontakt:
Nisam znao, izvini molim te.donCorleone1892 je napisao/la:Paraglajder Ak treba kakva biljčica zovi xD Kelly povrijeđen
Neurofunk Napokon da ito neko kaze..nikako se ne trudi..Lose nes
Carlo zasto Shelveya ??

YNWA
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
Okisnuse ljudi na Anfieldu
Nema izmjena

Nema izmjena
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
- Paraglajder
- Kontakt:
- donCorleone1892
- Kontakt:
Po meni komotno čitavu obranu..Iventura xD Jedino u koga imam jos nade su Johnson i malo Dagger ovo ostalo sve poslat u Crystal Palace...reds je napisao/la:Enrique ima odlične predispozicije da bude sjajan igrač, ali nešta ga koči u tome. Dobro barata sa loptom, može probiti po strani, jak u duelu, ali previše griješi. Liverpoolu definitivno treba novi lijevi bek, a po meni mogu komotno i desnog dovesti.

- peppo_owen
- Kontakt:
Odkad ja govorim da nama treba neko da sve ovo poveze,neki igrac koji ce biti blizu Suareza,igrac tipa Silve,okretan a istovremeno jako kreativan.Sve dok se to ne rijesi,nas protok lopte ce biti dobar na nasoj polovici,ali cim dodjemo pred gol protivnika onda nastajace patnja. Po meni je to veliki problem u LFC odavno.
Nezz za vas,al meni su solidno svi odigrali,ali naravno da to moze puno bolje,fali malo vise borbe i agresivnosti
i aBd u nastavku ide preokret
Nezz za vas,al meni su solidno svi odigrali,ali naravno da to moze puno bolje,fali malo vise borbe i agresivnosti

ko igra za raju i zanemaruje tatiku,zavrsice karijeru u nizerazrednom "Vratniku"
- donCorleone1892
- Kontakt:
Da treba jedan playmaker, prodoran, jak sveee..jedan napadač i obrana i onda se nadaj vratit u top4 ovako nemos bit ni u rangu sa Wiganompeppo_owen je napisao/la:Odkad ja govorim da nama treba neko da sve ovo poveze,neki igrac koji ce biti blizu Suareza,igrac tipa Silve,okretan a istovremeno jako kreativan.Sve dok se to ne rijesi,nas protok lopte ce biti dobar na nasoj polovici,ali cim dodjemo pred gol protivnika onda nastajace patnja. Po meni je to veliki problem u LFC odavno.
Nezz za vas,al meni su solidno svi odigrali,ali naravno da to moze puno bolje,fali malo vise borbe i agresivnosti![]()

-
- Interni moderator
- Kontakt:
4 boda od lp
..pa dal ste bi normalni,jbt
..kake bolan crne lp...liverpul je mrtvi prosjek od ekipe..znaci..MRTVI PROSJEK...lijepo je bit optimista al vi simpatizeri liverpula iz Bosne ste vecinom ludi ko struja
...mogu mislit sta oni engleski bolesnici iz liverpula pisu po njihovim forumima...garant nesto kao..eto manco nam bjezi samo 15 bodova i ako uvezemo do kraja sezone bez poraza titula je blizu
...a vamo ovaj liverpul kara ko stigne..sto kuci sto na strani..de se malo pustite ba 

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Idi bolan gledaj slobodu po livadama i njivama, ne zaboravi da bacis ciglu na trenera i da opsujes igracima šta.staragarda je napisao/la:4 boda od lp![]()
..kake bolan crne lp...liverpul je mrtvi prosjek od ekipe..znaci..MRTVI PROSJEK...lijepo je bit optimista al vi simpatizeri liverpula iz Bosne ste vecinom ludi ko struja
...mogu mislit sta oni engleski bolesnici iz liverpula pisu po njihovim forumima...garant nesto kao..eto manco nam bjezi samo 15 bodova i ako uvezemo do kraja sezone bez poraza titula je blizu
![]()
...a vamo ovaj liverpul kara ko stigne..sto kuci sto na strani..de se malo pustite ba
I don't believe in God, but I'm afraid of him.
- donCorleone1892
- Kontakt:
YNWAstaragarda je napisao/la:4 boda od lp![]()
![]()
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
79%-21% u posjedu lopte
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
- donCorleone1892
- Kontakt:
Sve imamo samo ne gol...ili 2 xDSenaid L.F.C je napisao/la:79%-21% u posjedu lopte
I šta nam to vrijedi?Senaid L.F.C je napisao/la:79%-21% u posjedu lopte
konacno
majstorcina
LIVERPOOL YNWA
"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI
"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI
"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI
"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI
- donCorleone1892
- Kontakt:
GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
jedan smo dobili jos jedandonCorleone1892 je napisao/la:Sve imamo samo ne gol...ili 2 xDSenaid L.F.C je napisao/la:79%-21% u posjedu lopte
@marcus ovakav posjed smo prosle godine mogli samo sanjati
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
kakav majstor 

- AndyCarrol
- Kontakt:
Svaka mu cast
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.