E jesi me zajebo za nepovjerovat

Mislim da je ipak ovo u Travniku u pitanju.
Povrh svega evo izbaci ss.ba klip gdje kamera sinma pred vasom tribinom a ore se Divovi, bas ste mocni

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Buu je napisao/la:
Strasni ste![]()
Betmena razvlacite po sjeveru, pijacare bogatite, kobajagi nesto palite, dizete parole neka muda spominjete. Mah cirkus na vasoj tribini
A možda je to za gradonačelnika ,ono Behmen-Betmen, jedino tu vidim neku vezu sa Sarajevom.champions1921 je napisao/la:Buu je napisao/la:
Strasni ste![]()
Betmena razvlacite po sjeveru, pijacare bogatite, kobajagi nesto palite, dizete parole neka muda spominjete. Mah cirkus na vasoj tribini
Bas betmen![]()
Ja vama prije svega cestitam na pobijedi,jer nije ne zasluzena.Igrali smo otvoreno,vi imali srece vise,nama ostaje da igramo i cekamo revans.Ono sto ja mogu reci da mi ni jedan derbi nije laske pao,kao ovaj.Mislim na poraz.Koliko god to bilo tesko,ja nemam nikakvog straha od vas,bar sto se tekme tice ,jer ponavljam ti samo smo mi krvii sto vi slavite danas.aS_Roma je napisao/la:Eh ovako da napisem i na ovu temu nesto pošto vidim ovdje vi dosta pametujete ..
Pa da krenemo redom ..
U zadnjih 10 godina ja ne pamtim da smo mi vama dali gol neki na srecu ili sadaku, i ovo sinoc pa recimo da je bilo malo srece, al i da nije bilo vase srece da je golam odbije od precku usla bi lopta u gol ..
Sto se tice utakmice i toga u pojedinim trenucima ste bili bolji na terenu, znaci samo to, al nikako niste stvorili neku 100 % sansu za gol, osim one sto je Beslija lose pucao i one Selimovica gdje je krenuo prema golu pa loptu vratio nazad, to vam je sve bilo.
Mi pored gola, smo imali 100 % sansu Hadzica, pa sansa Torlaka sa linije izbacuujete loptu i treca kad Dupovac sa 2-3 metra prebacuje prazan gol, po sansama smo bolji ... !
Sto se tice tribina ..
Bio sam na istoku na sredini istoka znaci, i treba realno reci u pojedinim trenucima ste se jace culi, jedini razlog je to sto imate kratke pjesme i sto se ponavlja ooo oooo i ono šalalala i tako to zato se i cuje u tom trenutku vise, npr kad mi pjevamo nananan ooo Sarajevo , vas nema nigdje i tako u krug .. Dalje ko stoji na jugu ili sjeveru naravno kako god neko pjevao sa suportni strana nece ga cuti to je normalno i logicno.
Tako da se djaba prepirete oko tih gluposti, derbi se napokon vraca na staro lagano i tako idemo samo naprijed.
Koreografije, papiri i ono sve ostalo je extra sa obje strane ..
Toliko od mene i pozdrav do sljedece tekme ..![]()
i skroz na kraju ps. Samo se nadam da ce se Mirsad Beslija napokon oprostiti ono je najgori igrac koji je krocio na BH terene !
Moram i edit. Kad vi izgubite vadite se na tribine i fol ko se vise cuo na tv-u, a kad dobijate nas i kad mi deremo an tirbinama onda su one nebitne .. Smijesno sa vase strane ..
Dzaba im sve,opet je Alen Avdic neponovljiv,i njegovo zvaljavo izdanje 98kadetzelje je napisao/la:ne mogu da vjerujem da neko postavlja klipove s ciljem da ismiju igraca koji gine za svoj klub.. NERMIN ZOLOTIC !!!!
mirsonii je napisao/la:@ Buu
E jesi me zajebo za nepovjerovat. Ne znam kakav ti je argument na to da je pauza poslije bakljade bila 7 minuta ocigledno nikakav. Sto se koreografije tice, kako te nije stid da ih uopste poredis. Pa mi smo istu koreografiju kao sto ste vi imali prije 4 kola u Travniku. Ne znam sta je tuznije, sto kopirate koreografiju ili sto vam je koreografija na niovu one koju mi imamo na gostovanju u Travniku.
Mislim da je ipak ovo u Travniku u pitanju.
Povrh svega evo izbaci ss.ba klip gdje kamera sinma pred vasom tribinom a ore se Divovi, bas ste mocni
Tabija je napisao/la:Ja se samo nadam da ce se ako bog da na proljece ponoviti i od strane zeljeznicara cijene ulaznica kao sto smo mi vama sada ponudili 6 km.Da nam necete ponuditi mjesta za 1000 navijaca a prodavati nam 3000 karata..na kraju kakve god da nam stavite cijene pa i 20-30 km ok al samo nam obezbijedite prostor..za te prodate karte.Treba da s ederbijima vrati stari sjaj d abude raje kao sinoc,nekada pobjedimo MI nekada VI da bude prepucavanja,zezanja..manje bakljada,tuca..ipak sse mi MRZIMO samo jedan dan u godini bar je tako kod mene..vi ste moje komsije kakvi ste god..komsije ste..i zna li ko imali gdje snikmak tekme?prije j ebilo na Vogosci..ako ko zna neka nam napise.pozdrav.
bujrum na istokTabija je napisao/la:Ja se samo nadam da ce se ako bog da na proljece ponoviti i od strane zeljeznicara cijene ulaznica kao sto smo mi vama sada ponudili 6 km.Da nam necete ponuditi mjesta za 1000 navijaca a prodavati nam 3000 karata..na kraju kakve god da nam stavite cijene pa i 20-30 km ok al samo nam obezbijedite prostor..za te prodate karte.Treba da s ederbijima vrati stari sjaj d abude raje kao sinoc,nekada pobjedimo MI nekada VI da bude prepucavanja,zezanja..manje bakljada,tuca..ipak sse mi MRZIMO samo jedan dan u godini bar je tako kod mene..vi ste moje komsije kakvi ste god..komsije ste..i zna li ko imali gdje snikmak tekme?prije j ebilo na Vogosci..ako ko zna neka nam napise.pozdrav.
Ma djaba kad ima 30 klipova nasih ne znas gdje vise grmi,a ovo je fakat smjesno sto rade,ali neka valjda zatrebalo,za lijeka im trebalo...jug-onostalgicar je napisao/la:sad sam gledao klip na ss.ba pa ovo je sramota stavili su zeljine navijace prije pocetka tekme a pitare dok pjevaju himnu pa kakva je ovo glupost , koliko su jadni
onda ako nam opet ponudite onaj mali dio..opet ce biti bez nas..i dokle tako?neznam samo zasto nam vise nedate onaj prostor kao predhodnih godina?Istok pa moze i istok al da ga osposobite za sve tekem premier lige a ne samo kada mi dolazimo.Nadam se da se slazes s ovim..a navijanje..jedan grad jedan klub dobro mozete vi pravite korteo ne mora titova ferhadija..ima za vas buljakov potok,pa buca potok,ilidža,grbavica ..otamo vas je i najvise vjero.vi ste bas ko srbi svi cipovani jebote svi isto razmislajte pa po vama ste i onaj derbi 1-2 na grbavici vi bili glasnijijug-onostalgicar je napisao/la:Tabija je napisao/la:Ja se samo nadam da ce se ako bog da na proljece ponoviti i od strane zeljeznicara cijene ulaznica kao sto smo mi vama sada ponudili 6 km.Da nam necete ponuditi mjesta za 1000 navijaca a prodavati nam 3000 karata..na kraju kakve god da nam stavite cijene pa i 20-30 km ok al samo nam obezbijedite prostor..za te prodate karte.Treba da s ederbijima vrati stari sjaj d abude raje kao sinoc,nekada pobjedimo MI nekada VI da bude prepucavanja,zezanja..manje bakljada,tuca..ipak sse mi MRZIMO samo jedan dan u godini bar je tako kod mene..vi ste moje komsije kakvi ste god..komsije ste..i zna li ko imali gdje snikmak tekme?prije j ebilo na Vogosci..ako ko zna neka nam napise.pozdrav.
izvini molim te mi imamo manje mjesta na stadionu i naravno da cete dobiti vi manje mjesta nego sto smo mi imali
a govoriti o navijanju i porediti se sa nama je presmijesno pa niste se culi dva puta u cijeloj tekmi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.