Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Ma neka, ljudi ovdje zele prodati Reinu pod svaku cijenu, eto im sada, Jones je golman za Championship.
- donCorleone1892
- Kontakt:
Nije Jones kriv mozda i jest, de pogledaj obrane dole enrique se okrece ko na ringispilu a wisdom ne smije u blok ko kakva zenska...Paraglajder je napisao/la:Koji je više qrac ovog Rodgersu sa ovom tarabom Jonesom na golu?

- Paraglajder
- Kontakt:
Nisu Wisdom i Jones krivi što ne znaju, kriv je ovaj panj od trenera koji ih konstantno gura. Johnson i Reina kakvi god da su, bolji su.
YNWA
Jeftin gol.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
- donCorleone1892
- Kontakt:
Pusis li staParaglajder je napisao/la:Nisu Wisdom i Jones krivi što ne znaju, kriv je ovaj panj od trenera koji ih konstantno gura. Johnson i Reina kakvi god da su, bolji su.

- Senaid L.F.C
- Kontakt:
Dokle Bože ovako dokle?
De Rizo kakvu dovu za nas na dzumi prouci.
Pa ovo stvarno nema nigdje dodaj,trci,vako-nako.Kad treba osutat niko ne smije.Dodat zadnji pas niko ne zna.I onda 45+ prodor.Nasi ko kakva djeca u blok ne smiju i go.Gubimo.
Gerrard blize Suarezu Downing desno,Assaidi lijevo i igraj.
@paraglajder glen je ozlijedjen,zbog toga ne igra
Pa ovo stvarno nema nigdje dodaj,trci,vako-nako.Kad treba osutat niko ne smije.Dodat zadnji pas niko ne zna.I onda 45+ prodor.Nasi ko kakva djeca u blok ne smiju i go.Gubimo.
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
- Paraglajder
- Kontakt:
Zna se tu i tamo posolit' u papir. Šta je sa Kellyem? Je l' i on ozlijeđen?donCorleone1892 je napisao/la:Pusis li staParaglajder je napisao/la:Nisu Wisdom i Jones krivi što ne znaju, kriv je ovaj panj od trenera koji ih konstantno gura. Johnson i Reina kakvi god da su, bolji su.? Povrijeđeni nema ih... Ko ce ti igrat ??
YNWA
- BeyKopites
- Kontakt:
A ko da brani - Gulacsi ? Kad nisi upućen, nekad je bolje šutiti.Paraglajder je napisao/la:Koji je više qrac ovom Rodgersu sa ovom tarabom Jonesom na golu?
Newcastle isto ništa, ovo bi svaki normalan rival iskoristio, al' samo mi NE

Allen loš

"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
- donCorleone1892
- Kontakt:
Slazem se..Allen trckara a Sterling zna al ko da ne smije sam prici gol a kladim se da bi po ekipe mogo preci sam tako i Wisdom lik jak,sirovina samo ne smije bkt...Senaid L.F.C je napisao/la:Dokle Bože ovako dokle?
Nek se stidi prvo Gerrard a onda svi ostali, sve ja shvatam, legenda si kluba, za mene najveci igrac koji je ikad nosio crveni dres al to ti ne daje za pravo da onako bezobrazno ponasas na terenu. Kapetane ako ti se ne igra ima klupa pa bujrum.
I don't believe in God, but I'm afraid of him.
Assaidi in, Suso out.
Shelvey in, Šahin out.
Shelvey in, Šahin out.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
ima li neko dobar link za livestream ove utakmice?
hvala
hvala
Life is a bitch and then you die.
You'll never walk alone.
Samo Saraj'vo.
You'll never walk alone.
Samo Saraj'vo.
- Paraglajder
- Kontakt:
E nek' si ti upućen, ljubi te deda. Gulacsi je za ovog bogalja izmislio branjenje.BeyKopites je napisao/la:A ko da brani - Gulacsi ? Kad nisi upućen, nekad je bolje šutiti.Paraglajder je napisao/la:Koji je više qrac ovom Rodgersu sa ovom tarabom Jonesom na golu?
Newcastle isto ništa, ovo bi svaki normalan rival iskoristio, al' samo mi NE![]()
Allen loš, ne znam šta mu je danas.
YNWA
Koji odron od utakmice. Nisam gledao nekih 10-tak minuta, ali ono što sam upratio je totalno bezveze.
Na početku Liverpool je napravio pritisak, ali naravno bez realizacije. Nepovezano, previše jeftinih grešaka u dodavanjima i dodavanja napamet. Cabaye sve to kaznio fantastičnim golom. Valjda uspiju izvući bod, mada je očekujem bar još jedan gol u mreži Jonesa. Totalno rasulo.
Na početku Liverpool je napravio pritisak, ali naravno bez realizacije. Nepovezano, previše jeftinih grešaka u dodavanjima i dodavanja napamet. Cabaye sve to kaznio fantastičnim golom. Valjda uspiju izvući bod, mada je očekujem bar još jedan gol u mreži Jonesa. Totalno rasulo.
FK Pjetlovi
- donCorleone1892
- Kontakt:
Paraglajder Ak treba kakva biljčica zovi xD Kelly povrijeđen
Neurofunk Napokon da ito neko kaze..nikako se ne trudi..Lose nes
Carlo zasto Shelveya ??
Neurofunk Napokon da ito neko kaze..nikako se ne trudi..Lose nes
Carlo zasto Shelveya ??
http://www.sports-x.net/" onclick="window.open(this.href);return false;anelpik je napisao/la:ima li neko dobar link za livestream ove utakmice?
hvala
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
sop://95.211.111.66:3912/6816" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.livefootballol.tv/streaming/ ... -2012.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.livefootballol.tv/streaming/ ... -2012.html" onclick="window.open(this.href);return false;
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”
- donCorleone1892
- Kontakt:
Ja taman reko ev Enrique igra..Lik davao dobre lopte dobar bio i na strani al kad vidjeh ovaj ringispil pa prodo bih ga u wisdsjdgford odmaRolex312 je napisao/la:

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.