vi ste od 67. navijali, vi ste navijači, bravo dječko
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Volio bih i ja pogledati ali raja prica da su se poceli nazirati tek kada su zabili golAmar_TM87 je napisao/la:Hocel' biti repriza neka da vidim tochampions1921 je napisao/la:
P.S. Danas slusam pravdanja pitara koji su preko TV-a gledali tekmu po pitanju zasto su manijaci bili glasniji.. Vadiona im da su mikrofoni bili na jugu jer je, kao, tonac zeljovac![]()
![]()
Ma to sam i ja cuo, i jaran mi pitar govori: "ma samo su se manijaci culi ali to je sigurno jer su mikrofone kod juga stavili"champions1921 je napisao/la:Volio bih i ja pogledati ali raja prica da su se poceli nazirati tek kada su zabili golAmar_TM87 je napisao/la:Hocel' biti repriza neka da vidim tochampions1921 je napisao/la:
P.S. Danas slusam pravdanja pitara koji su preko TV-a gledali tekmu po pitanju zasto su manijaci bili glasniji.. Vadiona im da su mikrofoni bili na jugu jer je, kao, tonac zeljovac![]()
![]()
Valjda je neko snimao pa ce zakaciti tekmu negdje..
Ma ti si gigantmirsonii je napisao/la:Uozbilji se kompleksasu, mi vama redovno zadajemo zadace, to je valjda vec jasno. U pojedinim momentima ste prestajali navijati dok se orilo sa istoka i Sjevera, a od 67. necemo spominjati, znas ti dobro.![]()
Ipak treba priznati da ste bili solidni do te 67. ako poredimo recimo 7.11.2009 ( Grbavica ), gdje je nas 1500 nadglasalo vas 4000. Ali dobro trudite se, nemam nista protiv jos kad bi na terenu malo uznapredovali ..
Ma to je do polozaja zvijezda...Invincibles je napisao/la:Evo ja sam totalno neutralan sto se tice ova dva kluba,i mogu rec' da ono sto sam gledao i slusao,cijelo prvo i 10min nastavka,Manijaci su bukvalno silovali Horde...Dakle,na tv-u je tako zvucalo i izgledalo,a sad je l' do tonca,kamermana,razglasa ili cega vec,ne bih vam znao odg...
NI u jednom momentu nisam bio ironican.. Prenosim pricu pitara, a oni krive tonce zeljovcemirsonii je napisao/la:@ champions1921 - pravdas se druze ironijom, pokusavas da neargumentovano kazes kako si ti upravu.
To je djelimicno opravdano ali nikako time da je tonac manijak, vas nije ni bitno. Poenta je da su mikrofoni postavljeni na juznom dijelu zapada, zasto je to tako ne znam, ali tako je godinama. Tako nama na stadion dodje i 200 Red Armya, 100 Robova i cuju se na tvu, a na stadionu se ne cuju cak ni na tom zapadu.champions1921 je napisao/la:NI u jednom momentu nisam bio ironican.. Prenosim pricu pitara, a oni krive tonce zeljovcemirsonii je napisao/la:@ champions1921 - pravdas se druze ironijom, pokusavas da neargumentovano kazes kako si ti upravu.
Ja sam rekao niste imali bas mrtvu 100 % sansu, ne moze se sansom nazvati ako lik ide samo prema golu i ne opuca prema njemu ili ipak moze, ako moze onda OK ..ZZtop10 je napisao/la:@aS_roma
je li to sreca sto imamo golmana na golu ?![]()
i prvo kazes da nismo imali sansi pa onda nabrojis dvije 100 %-tne nase sanse
Strasni stemirsonii je napisao/la:Duhovito naravno, zato vas i volim, na ovo bih samo rekao da smo uplaili u 60.toj a da je slobodnjak izveden u 67.oj, sto se navijanja tice, necu se porediti s vama jer vi niste navijaci, navijaci navijaju 90 minuta.Buu je napisao/la:Zar ste vi navijali i palili ?mirsonii je napisao/la:Dobro jutro " dominatori ", jestel svoja muda pojeli recite nam ?
Samo da vam pozdravim koreografiju koja je briljantna toliko da smo mi istu imali prije 4 kola u Travniku, ali s obzirom da ste vi dominatori oprosteno vam je.
Lijepo ste navijali u prvom, ne znam samo gdje nestadoste u drugom ? Mozda vas je nas dim omeo ?
Ma hajde zivi vi meni bili 100 godina da imam s kim da se igram.
Ipak postovanje, drugi ste najbolji trenutno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 25 gostiju.