delpy je napisao/la:ima li iko link za utakmciu??
http://www.navidiku.rs/tv-uzivo/rts-2" onclick="window.open(this.href);return false;
Evo RTS2 nije nesto posebno ali se moze gledati
Moderator/ica: Pasha
delpy je napisao/la:ima li iko link za utakmciu??
jeste vrazalic..i ja kazem da je kraljPapastathopoulos je napisao/la:Koji je ono kralj koji je pjevao jedna si jedina, a stajao kraj harmandica ? Mislim da je vrazalic..svaka cast..
Papastathopoulos je napisao/la:Koji je ono kralj koji je pjevao jedna si jedina, a stajao kraj harmandica ? Mislim da je vrazalic..svaka cast..
Da, trebali su ostavit citavu dvoranu praznu. Previse su blagi.MakeTZ je napisao/la:Smjesne Sarajlije ponovo sto se tice reprezentacije.
I mi cemo jedno 20 razlike u Srbiji i Rusiji, a vrlo moguce i na svom od jedne od tih reprezentacija. Tako da nemamo nikakve koristi od pobjeda na svom terenu.Razbojnik je napisao/la:Kakvi komentari... Ovo je preslaba posjeta. Poraz od Austrije je visok i tezak, ali ipak ocekivan tako da nije kraj svijeta. I Srbi i Rusi ce gubiti u Austriji
Srbija nije ekipa koju se ne moze pobjediti. U ovoj grupi ce uglavnom pobjeđivati domacini pa me cudi da nema vise ljudi na tribini..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.