FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

ipetm
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ipetm » 04 nov 2012, 15:19

Bekrić je u utakmica gdje je počinjao od prve minute bio među najlošijim na terenu. Protiv Slavije u Lukavici katastrofa, u Gradačcu slabo itd. On mi je mnogo drag igrač, ali on može i mora bolje, mora se truditi na treningu i a ako se gdje napredak dokazuje onda je to kod Amara...
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

kupus army
Kontakt:

Post Postao/la kupus army » 04 nov 2012, 15:26

Realno Zeljo je bio konkretni,drzao je sredinu terena,mozda je remi najrealniji,al jbg u fudbalu je tako.Sto je tice tribina dobar derbi pravo,Manijaci dominirali u prvom poluvremenu,Horde malo bolje u drugom.Po meni najbolje izadnje Manijaka posle rata.Nadam se da ce do sledeceg derbija na Grbavici biti mala bodovna razlika,pa da bude ponovo spektakl.Vase misljenje o broju ljudi na tekmi,po meni bilo je 15 hiljada ljudi?
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 04 nov 2012, 15:31

kupus army je napisao/la:Realno Zeljo je bio konkretni,drzao je sredinu terena,mozda je remi najrealniji,al jbg u fudbalu je tako.Sto je tice tribina dobar derbi pravo,Manijaci dominirali u prvom poluvremenu,Horde malo bolje u drugom.Po meni najbolje izadnje Manijaka posle rata.Nadam se da ce do sledeceg derbija na Grbavici biti mala bodovna razlika,pa da bude ponovo spektakl.Vase misljenje o broju ljudi na tekmi,po meni bilo je 15 hiljada ljudi?
Bilo je vise 17-18 hiljada je bilo.

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 04 nov 2012, 15:34

Moje viđenje tribina s obzirom da sam bio na terenu: Jug:4000, Sjever 4500, Istok 5000, Zapad ukupno, 3000. Dolazimo do brojke od 16,17 hiljada...

White shoes never lose !

inacefindecko
Kontakt:

Post Postao/la inacefindecko » 04 nov 2012, 15:36

koji je najmlađi igrač koji je igrao derbije?
Hodžić je sigurno među najmlađim!

kupus army
Kontakt:

Post Postao/la kupus army » 04 nov 2012, 15:38

Pa s obzirom na (ne)kvalitet igre i posjete u zadnjih par godina ovo je ipak brojka koja zadovoljava,al bez obzira na brojku ovo je bio jedan od najboljih derbija sto se tice atmosfere na tribinama u zadnjih nekoliko godina.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 04 nov 2012, 15:38

inacefindecko je napisao/la:koji je najmlađi igrač koji je igrao derbije?
Hodžić je sigurno među najmlađim!
Poslije rata jeste sigurno, prije je bilo njegove generacije sigurno.

White shoes never lose !

inacefindecko
Kontakt:

Post Postao/la inacefindecko » 04 nov 2012, 15:42

jel iko išta od naših pisao po ovim javnim mrežama?

abuzenze
Kontakt:

Post Postao/la abuzenze » 04 nov 2012, 15:43

Ima li negdje snimak utakmice?

kadetzelje
Kontakt:

Post Postao/la kadetzelje » 04 nov 2012, 15:46

Nakon seniorskog vječitog derbija između Sarajeva i Željezničara sinoć, danas su svoje derbije igralikadeti i juniori.

Kadeti Sarajeva su, baš kao i njihove seniorske kolege, sa minimalnih 1:0 bili bolji od svojih vršanjaka iz Željezničara, a strijelac jedinog gola na ovoj utakmici bio je Dženan Šuman već u trećoj minuti utakmice.

Juniorska ekipa Željezničara osvjetlala je obraz tima sa Grbavice, pobjedom 4:2 nad juniorima Sarajeva u okviru 12. kola omladinske Premijer lige BiH. Alden Bešić doveo je bordo juniore u prednost u 23. minuti, a na 1:1 izjednačio je Damir Sadiković u 40. minuti.

Armin Hodžić pogodio je u 54. minuti za vodstvo Željezničara, a samo tri minute kasnije isti je igrač povisio na 3:1. Alem Plakalo smanjio je na 2:3 u 72. minuti, da bi konačan rezultat postavio Senad Kašić minutu prije kraja utakmice.

Alfa_Muzijak
Kontakt:

Post Postao/la Alfa_Muzijak » 04 nov 2012, 16:12

Ko je bio onaj vas igrac sto izadje 1 na 1 i vrati loptu nazad do Zebe cini mi se, i ovaj preko gola :lol: :?
NEW YORK - PARIS - PECKHAM

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 04 nov 2012, 16:15

Selimovic
NO PYRO NO PARTY

Alfa_Muzijak
Kontakt:

Post Postao/la Alfa_Muzijak » 04 nov 2012, 16:17

Buu je napisao/la:Selimovic
Ja sam mislio da je Adilovic, al zahvaljujem mu kako god :D
NEW YORK - PARIS - PECKHAM

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 04 nov 2012, 16:17

Alfa_Muzijak je napisao/la:
Ma i on je jednom bio u slicnoj situaciji
NO PYRO NO PARTY

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 04 nov 2012, 16:19

Buu je napisao/la:
Alfa_Muzijak je napisao/la:
Ma i on je jednom bio u slicnoj situaciji
Valjda bude postavljen snimak tekme pa da se na miru sve pogleda..
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 04 nov 2012, 16:20

O tekmi ste sve manje-vise rekli.Ja cu samo da dodam da sam sretan i ponosan sto sam dio ove lude plave armije.Hvala ti Boze za to!Na jugu je bilo svega sinoc nedostajao je kanader...

Željo šampion!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 04 nov 2012, 16:56

Armin Hodzic treba da igra puno vise minuta.. Radi se o vanserijskom igracu i mislim da bi sef trebao probati sa klasicnom 4-4-2 formacijom.. Takodjer desno krilo juniora Bajic mora imati mjesta u prvom timu.. Momak vec sada moze puno vise doprinijeti od Bese kome se na polusezoni treba zahvaliti na svemu sto je uradio za Zelju.. Ne smijemo dopustiti da tim talentovanim mladim igracima mjesto u timu zauzimaju igraci koji vise ne mogu izdrzati niti 15 minuta na terenu a posle se pitati zasto odlaze cim im neki klub ponudi da igraju u prvom timu.. Igraca poput Zole ima jos u tim omladinskim pogonima a on je primjer kako i jedan junior moze biti medju 3-4 nasa najbolja igraca ove sezone..

Mislim da je vrijeme da se nesto mijenja u taktici i formaciji jer nam je igra previse prostudirana od strane protivnika s kojima sve teze izlazimo na kraj pa cak i kada su u pitanju igracki dosta slabiji protivnici..

P.S. Danas slusam pravdanja pitara koji su preko TV-a gledali tekmu po pitanju zasto su manijaci bili glasniji.. Vadiona im da su mikrofoni bili na jugu jer je, kao, tonac zeljovac :lol: :lol: :lol:
Zadnja izmjena: champions1921, dana/u 04 nov 2012, 17:08, ukupno mijenjano 1 put.
BUDI ŽELJO !!!

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 04 nov 2012, 17:07

ne znam fakt kontao sam da cu se sjebati u slucajnu poraza jer je jbga derbi al onda kad sam vidio onu njihovu parolu nesto u fazonu ...Sad dobro znaš da grad je naš :lol: :lol: reko haj neka im ovaj derbi njima je potrebniji :), na grbavici ce biti druga prica oni me igrom vala nisu impresionirali al iskreno ni mi nismo bili cemu one prilike vala je morala jedna uci al eto ,mi smo jos u igri za duplom i to je to , tri boda u zaostatku a postalo je opce poznato da je proljece plavo tako da u titulu ne sumnjam ...

Amar_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Amar_TM87 » 04 nov 2012, 17:11

champions1921 je napisao/la:Armin Hodzic treba da igra puno vise minuta.. Radi se o vanserijskom igracu i mislim da bi sef trebao probati sa klasicnom 4-4-2 formacijom.. Takodjer desno krilo juniora Bajic mora imati mjesta u prvom timu.. Momak vec sada moze puno vise doprinijeti od Bese kome se na polusezoni treba zahvaliti na svemu sto je uradio za Zelju.. Ne smijemo dopustiti da tim talentovanim mladim igracima mjesto u timu zauzimaju igraci koji vise ne mogu izdrzati niti 15 minuta na terenu a posle se pitati zasto odlaze cim im neki klub ponudi da igraju u prvom timu.. Igraca poput Zole ima jos u tim omladinskim pogonima a on je primjer kako i jedan junior moze biti medju 3-4 nasa najbolja igraca ove sezone..

Mislim da je vrijeme da se nesto mijenja u taktici i formaciji jer nam je igra previse prostudirana od strane protivnika s kojima sve teze izlazimo na kraj pa cak i kada su u pitanju igracki dosta slabiji protivnici..

P.S. Danas slusam pravdanja pitara koji su preko TV-a gledali tekmu po pitanju zasto su manijaci bili glasniji.. Vadiona im da su mikrofoni bili na jugu jer je, kao, tonac zeljovac :lol: :lol: :lol:
Hocel' biti repriza neka da vidim to :D

mirsonii
Kontakt:

Post Postao/la mirsonii » 04 nov 2012, 17:13

Buu je napisao/la:
mirsonii je napisao/la:Dobro jutro " dominatori ", jestel svoja muda pojeli recite nam ?

Samo da vam pozdravim koreografiju koja je briljantna toliko da smo mi istu imali prije 4 kola u Travniku, ali s obzirom da ste vi dominatori oprosteno vam je.

Lijepo ste navijali u prvom, ne znam samo gdje nestadoste u drugom ? Mozda vas je nas dim omeo ?

Ma hajde zivi vi meni bili 100 godina da imam s kim da se igram.
Zar ste vi navijali i palili ?
Duhovito naravno, zato vas i volim, na ovo bih samo rekao da smo uplaili u 60.toj a da je slobodnjak izveden u 67.oj, sto se navijanja tice, necu se porediti s vama jer vi niste navijaci, navijaci navijaju 90 minuta.

Ipak postovanje, drugi ste najbolji trenutno.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Bilosta, Hansestadt, NazorUso, PointBlank i 19 gostiju.