Rukometna reprezentacija BiH

Moderator/ica: Pasha

Da li ste zadovoljni izborom Ivice Obrvana za novog selektora?

Super zadovoljan
46
23%
Zadovoljan
76
39%
Nemam stav
33
17%
Nezadovoljan
14
7%
Katastrofa
27
14%

Ukupno glasova: 196

Yucca
Kontakt:

Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post Postao/la Yucca » 04 nov 2012, 13:25

High je napisao/la:Ima da nas razbiju.

potpis
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 04 nov 2012, 13:34

Ovo ce BIH da dobije.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 04 nov 2012, 13:43

Moraju pobjediti i iskupiti se za poraz u Linzu!
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 04 nov 2012, 13:45

samoradnik

Stanković je solidan bek, kad ima svoj dan može svaku ekipu uništiti, a dosta dobro se snalazi i na krilu, koje je jedna od najdeficitarnijih pozicija u srpskom rukometu trenutno, tako da nama dobro dođe, igrač manje u rotaciji, Vujin ako krene u promašaje, nema ga ko zamjeniti.
Pratio sam Mitrovića ove sezone u dresu Partizana i znam ko je i šta može, Šešum je trenutno prvi izbor i samo nešto nepredviđeno sa njim, može dati šansu Mitroviću, inače on će samo ući da odmori Žarka ;)

Što se tiče navijača, jasno se vidjelo šta je pisalo na djelovima tribine, gdje su se palile zastave BIH i dr. stvari, al nebitno , nećemo o tome, jer tome svakako nije mjesto na forumu, kao ni na sportskim terenim.
Moraš priznati da većina će otići na utakmicu iz nekih drugih razloga, to je kod nas tako u ex Ju, da izviždi himnu (BIH,Srbije,Hrvatske), ispsuje majke (četničke,balijske,ustaške). Jbg to je kod nas svakodnevnica, iako su loši rezultati, zbog tog nacionalnog nekog naboja, opet očekujem dobru posjetu.

E sad oko toga da su se navijači "svađali", ne znam, to bi trebao pitati edinja-bih on je bio na tekmi, pa ima li istine, ili su samo šuplje .

A ne vjerujem da je pustana ona utakmica prije 3-4 godine kad već se igralo, mi smo npr. tada bila dosta jači nego sad, kao i što je Srbija bila dosta slabija.Naša ekipa u svojim "najboljim danima" dok je Srbija bila u nekom novom stvaranju, kao konačni cilj se postavljao dobar rez. na domaćem terenu što je na kraju i ostvareno .

Sad su Ilić,Stanić,Vujin među najboljima igračima u Evropi na svojim pozicijama, a tad nisu bili.
I da je pustana utakmica u Skenderiji, onda bi nas Srbija tada i u Čairu razbila, a ustvari smo držali egal nekih pedeset minuta, i bili jako blizu dobrog rezultata(poraza sa manje od 3 razlike), na kraju nismo uspjeli, mislim da smo poraženi sa +5.

Za večeras i sami Vuković, kao i igrači Srbije, BIH daju ulogu favorita, dugo su u rukometu i znaju šta znači domaći teren, + još se zna da su i dalje ovdje jako zategnuti odnosi i da se igrači nabriju za ovakve duele nenormalno.

Pobjeda BIH 3-4 razlike i večeras kao i prije tri godine.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

djoleprijedor
Kontakt:

Post Postao/la djoleprijedor » 04 nov 2012, 14:02

Sumnjam de će gledaoci večeras da uživaju u lijepom rukomet..Utakmica neće efikasna...kontam nešto do 45 golova u vrh glave...Srbiji nedostaje dosta važnih igrača,Bih igra kući pa je blagi favorit,mada je kvalitet na strani srpske reprezentacije..Ko go pobjedi ,razlika neće biti veće od 2 gola,ja se kao Srbin nadam pobjedi Srbije danas,što nije nemoguća misija,naprotiv...Biće veoma važno kako će se otvoriti utakmica..Ukoliko Bih u uvodinim minutama napravi neku seriju od 3-0,4-1..pobjediće,a ukoliko bude egal do poluvremena pobjeđuje Srbija...Ne sumnjam da će biti vrijeđenja sa tribina i u sarajevu,ali i u nišu..to je dio našeg "balkanskog folklora" i to nikada neće nestati.Uglavnom nek dešavanja sa terena skrenu više pažnje nego tribine.
Mens sana in corpore sano.

xinxee
Kontakt:

Post Postao/la xinxee » 04 nov 2012, 15:04

djoleprijedor je napisao/la:Sumnjam de će gledaoci večeras da uživaju u lijepom rukomet..Utakmica neće efikasna...kontam nešto do 45 golova u vrh glave...Srbiji nedostaje dosta važnih igrača,Bih igra kući pa je blagi favorit,mada je kvalitet na strani srpske reprezentacije..Ko go pobjedi ,razlika neće biti veće od 2 gola,ja se kao Srbin nadam pobjedi Srbije danas,što nije nemoguća misija,naprotiv...Biće veoma važno kako će se otvoriti utakmica..Ukoliko Bih u uvodinim minutama napravi neku seriju od 3-0,4-1..pobjediće,a ukoliko bude egal do poluvremena pobjeđuje Srbija...Ne sumnjam da će biti vrijeđenja sa tribina i u sarajevu,ali i u nišu..to je dio našeg "balkanskog folklora" i to nikada neće nestati.Uglavnom nek dešavanja sa terena skrenu više pažnje nego tribine.
Favorit je Srbija,ti to dobro znaš,i bez standardni igraca ..oni ce da ginu za svoje dresove..stoga nemoj govoriti da je BiH tu i tamo nesto pred svojim navijacima..Ja neznam da li ce skenderija biti puna ili polu prazna...ali ajd..nadati se dobroj utakmici,a ostalo nek ostane po strani :D

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 04 nov 2012, 16:13

Moze mi neko objasnit konstantan pad kvote na Bosnu? Sa 4.4 pala je na 2.9 za jedan dan :? I jeste 4.4 malo prevelika kvota,ali odavno se znalo ko je sve u Srbiji povrijedjen tako da nije zbog toga...
Nad tobom sunce najljepše sja

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 04 nov 2012, 16:20

u koliko je utakmica i gdje se moze glwdat?

xinxee
Kontakt:

Post Postao/la xinxee » 04 nov 2012, 16:20

ahmic je napisao/la:u koliko je utakmica i gdje se moze glwdat?
BHT1 ,a imaš sportski program u 16:30...a utakmica je u 17:00

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 04 nov 2012, 16:22

Nemam bht,jbg

kupus army
Kontakt:

Post Postao/la kupus army » 04 nov 2012, 16:26

Ima i na RTS 2 prenos mozda neko nema BHT,a ima RTS,kao sto nemamo ni mi u Janji.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!

soba 39
Kontakt:

Post Postao/la soba 39 » 04 nov 2012, 16:30

Ako danas BiH nedobije Srbiju ja onda ne znam kad će.Srbija desetkovana,desetak igrača povređeno
"Indija,Pakistan..."

mujoisuljo
Kontakt:

Post Postao/la mujoisuljo » 04 nov 2012, 16:30

pinoglavi je napisao/la:Moze mi neko objasnit konstantan pad kvote na Bosnu? Sa 4.4 pala je na 2.9 za jedan dan :? I jeste 4.4 malo prevelika kvota,ali odavno se znalo ko je sve u Srbiji povrijedjen tako da nije zbog toga...
Pad kvote znači da se igra na Bosnu, tako je na stranim kladama a naši vjerovatno kopiraju kvote.
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 04 nov 2012, 16:31

ojjj mati igramo sa srbijom a skenderija prazna :( :(

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 04 nov 2012, 16:33

Nisu zasluzili svojim igrama i borbom za drzavni dres vise

xinxee
Kontakt:

Post Postao/la xinxee » 04 nov 2012, 16:35

Dvorana Mirza Delibasic..ispunjena 20% :lol:

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 04 nov 2012, 16:36

ronaldo99 je napisao/la:ojjj mati igramo sa srbijom a skenderija prazna :( :(
Nista bolje nisu ni zasluzili...ja prvi nisam ni pomislio da odem,i to malo raje sto ce otici je doslo jel se igra protiv Srbije,inace nebi ni to bilo...ali drago mi je da se ovdje ne prica toliko o tome da raji nije stalo do toga da ode tek tako i da hebe gostima sve od do puca ljudima neka stvar sto ovi sosoni dolaze...definitivno,nema rezultata nema publike tako i treba da bude,sve dok oni ne promjene svoj pristup prema dresu samim tim i prema narodu svako ko im dodje je premija
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 04 nov 2012, 16:40

miky_hz@ potpis druze ja licno nisam otisao samo zbog sramne igra protiv Austrije ali i prijasnjih utakmica apsolutno mi nije bitno igramo li protiv srbije ili nekog drugog svojim igrama i borbom za drzavni dres moras natjerati publiku da dode i bodri te

delpy
Kontakt:

Post Postao/la delpy » 04 nov 2012, 16:44

ima li iko link za utakmciu??
<3 Vječna Ljubav Čeličnog Grada <3

★ 30 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 04 nov 2012, 16:45

xinxee je napisao/la:Dvorana Mirza Delibasic..ispunjena 20% :lol:
Trebala je bit skroz prazna.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Odgovori

Natrag na “Rukometna reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.