Rukometna reprezentacija BiH

Moderator/ica: Pasha

Da li ste zadovoljni izborom Ivice Obrvana za novog selektora?

Super zadovoljan
46
23%
Zadovoljan
76
39%
Nemam stav
33
17%
Nezadovoljan
14
7%
Katastrofa
27
14%

Ukupno glasova: 196

Yucca
Kontakt:

Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post Postao/la Yucca » 03 nov 2012, 17:28

Sutra 100% gubimo tako da necu doci na utakmicu jer muka mi je gledati setace na terenu a ionako nisu zasluzili da imaju podrsku sa tribina bilo kakvu
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Civa
Kontakt:

Post Postao/la Civa » 03 nov 2012, 17:41

Yucca je napisao/la:Sutra 100% gubimo tako da necu doci na utakmicu jer muka mi je gledati setace na terenu a ionako nisu zasluzili da imaju podrsku sa tribina bilo kakvu
Neka lijepo je to malo otici vidjeti , jos ako znas cijenu ulaznice napisi , bio bih ti zahvalan puno :D
Tako blizu, a tako daleko.

lifebook
Kontakt:

Post Postao/la lifebook » 03 nov 2012, 17:43

@yucca-ti svakako 10 god. nisi ni gledao repku,pa tako ne moraš ni sutra. Bolje ti je ba 10-ku potrošit na meze i onda opet pljuvat po forumu iz fotelje.;-)

zenicanin
Kontakt:

Post Postao/la zenicanin » 03 nov 2012, 18:41

Yucca je napisao/la:Sutra 100% gubimo tako da necu doci na utakmicu jer muka mi je gledati setace na terenu a ionako nisu zasluzili da imaju podrsku sa tribina bilo kakvu
Nemoj dolaziti i kada se bude pobjedivalo.

xinxee
Kontakt:

Post Postao/la xinxee » 03 nov 2012, 20:56

Civa je napisao/la:
Neka lijepo je to malo otici vidjeti , jos ako znas cijenu ulaznice napisi , bio bih ti zahvalan puno :D
Mislim da je 10 KM..al nisam siguran :D ..ma ja da sam na njihovom mjestu,dao bih to sve dzabe..

hodža
Kontakt:

Post Postao/la hodža » 03 nov 2012, 23:10

Je.bat ćemo im majku !!!

Uzimamo ovo sutra...
FORZA MARŠAL !!!

gazda664
Kontakt:

Post Postao/la gazda664 » 03 nov 2012, 23:40

KAKO STE VI JADNI,PA KAKVE STE VI PATRIOTE IZGUBIMO JEDNU UTAKMICU I ODMAH MI NAJGORI!!!! CCCC

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 03 nov 2012, 23:43

gazda664 je napisao/la:KAKO STE VI JADNI,PA KAKVE STE VI PATRIOTE IZGUBIMO JEDNU UTAKMICU I ODMAH MI NAJGORI!!!! CCCC
Jah,inače igraju odlično,zalomila se jedna loša partija :roll:
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

kmecalica
Kontakt:

Post Postao/la kmecalica » 03 nov 2012, 23:44

Sutra se ne ide radi sporta... 8-) ;)

gazda664
Kontakt:

Post Postao/la gazda664 » 04 nov 2012, 00:23

Dylan Dog je napisao/la:
gazda664 je napisao/la:KAKO STE VI JADNI,PA KAKVE STE VI PATRIOTE IZGUBIMO JEDNU UTAKMICU I ODMAH MI NAJGORI!!!! CCCC
Nebitno kako igraju kad gube najgori su a kad pobjeđuju najbolji mi smo takvi.Pobjeđivali ili gubili 20 razlike uvijek cu navijati i bodriti BIH reprezentaciju!!!!

kaca
Kontakt:

Post Postao/la kaca » 04 nov 2012, 07:46

gazda664 je napisao/la:
Dylan Dog je napisao/la:
Nebitno kako igraju kad gube najgori su a kad pobjeđuju najbolji mi smo takvi.Pobjeđivali ili gubili 20 razlike uvijek cu navijati i bodriti BIH reprezentaciju!!!!
Ova reprezentacija i savez nisu zaslužili podršku treba ih bojkotovati da dođe do smjena pa onda ispočetka imamo tu djecu pa hajmo probati sa njima,ako sad budu imali podršku nikad ih nećeš maći sa stolice.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 04 nov 2012, 09:42

Selektor reprezentacije Srbije, Veselin Vuković, ostao je i bez osmog igrača iz olimpijskog sastava “Orlova” proteklog leta. To je desni bek Ivan Stanković, čija je povreda ipak dovoljno ozbiljna da onemogući njegov nastup u “Skenderiji” u nedelju od 17 časova.
pa jbt hoće li ovi imati i jednog beka, do početka utakmice :P
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

hamzaTM87
Kontakt:

Post Postao/la hamzaTM87 » 04 nov 2012, 09:53

kmecalica je napisao/la:Sutra se ne ide radi sporta... 8-) ;)
:lol: :lol:
Zadnja izmjena: hamzaTM87, dana/u 04 nov 2012, 10:06, ukupno mijenjano 1 put.
ZELJEZNICAR 1921!

samoradnik
Kontakt:

Post Postao/la samoradnik » 04 nov 2012, 09:57

legenda reala je napisao/la:
Selektor reprezentacije Srbije, Veselin Vuković, ostao je i bez osmog igrača iz olimpijskog sastava “Orlova” proteklog leta. To je desni bek Ivan Stanković, čija je povreda ipak dovoljno ozbiljna da onemogući njegov nastup u “Skenderiji” u nedelju od 17 časova.
pa jbt hoće li ovi imati i jednog beka, do početka utakmice :P
Malo je glupo s moje strane,ali i bolje što Stankovića neće biti,nije u nekoj naročitoj formi,to se vidjelo i protiv Rusije.... ;) Završismo s bekovima... Legendo mogao bi ti upoznati malog Mitrovića ;) on će sigurno danas dobiti šansu.. Dok za Dragaša i Marsenića nisam siguran ;) (radi se o dva velika potencijala,ne samo srpskog rukometa) ;):..
E sad ljudi dvije stvari me zanimaju,ustvari tri... (bez da neko shvati kao provokaciju)...
Pročitao sam u austrijskim medijima kako je za vrijeme ili posle,nisam siguran, utakmice u Lincu bilo sukoba između navijača BiH? Da li neko zna uzrok istih?
Druga stvar, vidim već sinoć neki su na ovoj temi pisali kako ne idu na utakmicu zbog utakmice,već zbog nekih drugih stvari?! Moram priznat dosta takvi postovi djeluju neukusno,da ne kažem idiotski,ma ko ih pisao... I kontam nešto ako neko ne ide na sportsku priredbu zbog sporta,već zbog primitivizma koliko onda on nije svjestan da se tako reprezentaciji samo škodi???
Legendo ti si takođe vidim prozvao kako ljudi iz RS-a su isključivi krivci za ono u Čairu?! Samo bih te podsjetio u Nišu nije bilo više od 800 ljudi iz RS-a,još nekih 300 iz CG..Dakle 80% je bilo domaćih navijača..... Ti stvarno misliš kako isključivo navijači iz RS su krivci??? Moraš priznat kako to nije objektivno... Isto tako što su u Sarajevu oni pokliči i pjesme djelo uglavnom Sarajlija,a ne ljudi iz Tuzle,Goražda,Neuma,Bihaća ;) To da smo jasni...
I da ono najzanimljivije...Pričam sinoć sa jednim jaranom o očekivanjima danas,inače rukometaš lokalnog kluba.... On mi je rekao jednu stvar,naravno želim pitati koliko je ko upućen...
Zapravo pred utakmicu u Skenderiji u onim kvalifikacijama,tadašnje rukovodstvo RSS,zajedno u dogovoru sa Cveletom donosi odluku da se utakmica u Sarajevu pusti ;) ,navodno svi su bili uvjereni da će BiH imat bolji skor od Rusa,što znači dobit iste u Skenderiji i tako kao druga proći dalje?! Volio bi da neko ovo prokomentariše,ali neko ko prati rukomet,a ne napaljeni klinci koji idu radi drugih stvari na utakmice....
Navodno je dogovor usledio 3 dana pred utakmicu,a tadašnji selektor i čini se Terzić su se sastali dan prije utakmice sa srpskim selektorom gdje su detalji precizirani.... Ako se ovo stvarno desilo pišam se u facu i Terziću s jedne, i Cveletu i predsjedniku RSS s druge strane... ;)
Danas smatram da će i pored toliko odsutnih igrača Srbija imat veće šanse za pobjedu....

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 04 nov 2012, 11:27

S obzirom da svaki rukometni anonimus protiv naše reprezentacije odigra utakmicu života i ima 20 odbrana(dobrano uzrokovano bezidejnim napadima i teškim šutevima naših rukometaša),od jednog kvalitetnog golmana kakav je golman Srbije očekujem 30 odbrana.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

lifebook
Kontakt:

Post Postao/la lifebook » 04 nov 2012, 11:53

A sad via Sarajevo...Bosnaaaa... !!!

xinxee
Kontakt:

Post Postao/la xinxee » 04 nov 2012, 13:00

Nemogu docekati utakmici..Pa neka gube,ali uvjek me nesto vuče da gledam svoju repku :lol:

High

Post Postao/la High » 04 nov 2012, 13:02

Ima da nas razbiju.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Vedad87
Kontakt:

Post Postao/la Vedad87 » 04 nov 2012, 13:08

Ja obavezno idem. Iako sam jako bio razocaran predstavom u Austriji, ne mogu a da ne odem na tekmu. Duboko se nadam da ce odigrati bolje i pobijediti Srbiju....ako izgube, zelja mi je da se podmladi repka i da gospodin Markovic odstupi sa mjesta selektora jer je ocigledno da nema autoriteta ...

VOLIM TE BIH
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”

mehmedovic
Kontakt:

Post Postao/la mehmedovic » 04 nov 2012, 13:13

High je napisao/la:Ima da nas razbiju.
- вас " :)... & 9 " " $... $ ' ",%, "," " " ? ? " $...

Odgovori

Natrag na “Rukometna reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.