Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
rečeno je već.Londonarsenal je napisao/la:Pa dobro, može li se neko udostijiti ovdje i reći da je i Wenger kriv zbog loše igre a ne samo igrači ? Je li on mogao postaviti igru bolje i prilagoditi se malo Unitedu ? Je li baš te igrače što su loše odigrali trebao ostaviti na klupi ?
Nek ga je kritikivao Wenger, hvala Bogu. Šta, nije nezamjenjiv, pogotovo ovakav. Sljedeću tekmu bih više volio da igra Kos umjesto njega..Profesor je napisao/la:TV je zreo za klupe, da nije kapiten, odavno bi on bio tamo. Stvarno lose igra ove sezone. Ni Kos nije u nekoj brilijantnoj formi, ali sam siguran da ce brzo doci u istu nakon nekoliko utakmica.
Vec dugo vremena nisam procitao vecu gomilu glupostiniccolo je napisao/la:Ovom Arsenalu sa Wengerom i ovakvom politikom uprave je mjesto u muzeju. Treba se otrgnuti od proslosti. Treba se prilagoditi novim okolnostima. Dok se to ne desi Arsenal nece postati konkurentan i to je cinjenica. Mogao sam trpiti ovu susu sto se tice trofeja dok je Arsenal igrao "svoju" igru. Ali ovo sto sada igraju i prikazuju je odvratno. Ovo je neki neuspjeli pokusaj mancesteriziranja Arsenala. Ako hoce da igraju ovako dosadan fudbal i budu uspjesni nek kupi trojicu drvosjeca i stavi ih na sredinu, dva jaka krila i napadaca koji se zna naci u sansi i koji ce tu sansu iskoristiti. Ako vec hoces da kopiras uradi to kako treba i do kraja, ovako nece ni dokle. . . .Ili nek se vrati svom sistemu da izbore lp iduce godine.
Upravo tako. Naredba uprave je da Arsenal svake godine mora biti u plusu na transferima 15-20 miliona.CLS je napisao/la:Fan sam Man Utd i to jako dugo, vjerovatno duže nego što neki ovdje imaju godina ali da budem iskren fali onaj Arsenal sa Vierom u sredini. Razumijem i ovaj pristup Wngera ali mislim da je Arsenalu važnije sada da posluje u plusu nego bilo šta da osvoji. Uvijek je respket kada vidiš da i kada ekipa loše igra i ništa ne osvaja, ljudi i dalje ostaju vjerni ekipi.
Ma problem je Wengera što sa svakim protivnikom igra isto. Protiv boljih protivnika od nas kao što je United treba da igra sa drugačijom taktikom. Ne može on njih da dobije kvalitetom kao sto može neke ispod nas. Nema mijenjanja ni sekunde, on je sebi zacrtao dugoročni cilj plasman u ligu prvaka i prolazak grupne faze i izračunao koliko mu treba za to i to i ostvaruje. Ostalo je sve bonus, nažalost previše ne želi da ide po taj bonus jer možda će izgubiti ovo zacrtano.nedim1993 je napisao/la:rečeno je već.Londonarsenal je napisao/la:Pa dobro, može li se neko udostijiti ovdje i reći da je i Wenger kriv zbog loše igre a ne samo igrači ? Je li on mogao postaviti igru bolje i prilagoditi se malo Unitedu ? Je li baš te igrače što su loše odigrali trebao ostaviti na klupi ?
postava je bila katastrofa.
Meni se ne sviđa jer ne igramo nikako napadački, a imamo itekako igrača za takvu igru.
Ali zato jest za Njemačku,i to za prvih 11.L_blancos je napisao/la:Podolski nije igrac za Arsenala,a pogotovo za standardnih XI..
i Modric nije za Reala,pa opet igra...L_blancos je napisao/la:Podolski nije igrac za Arsenala,a pogotovo za standardnih XI..
Dok je bio mladji i doprinosio je Njemackoj,trenutno je i tamo smetalo..Cautinho je napisao/la:Ali zato jest za Njemačku,i to za prvih 11.L_blancos je napisao/la:Podolski nije igrac za Arsenala,a pogotovo za standardnih XI..
Sa tim nisi ništa rekao. Tek kada kažeš zašto nije, šta to ima a šta nema Podolski, šta to traži Arsenal od jednog igrača na njegovoj poziciji, i za koga Podolski jeste i zbog čega pa eto zbog toga nikada neće biti za Arsenal ?L_blancos je napisao/la:Podolski nije igrac za Arsenala,a pogotovo za standardnih XI..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.