Ja ganjam dvojku na Newcastle. Ovosezonski Liverpool se bukvalno muči. Odbrana totalno neuigrana, Škrtel i Agger kao da prvi put igraju zajedno, a s druge strane je tu Demba Ba (velike su šanse da će igrati danas) koji će sigurno iskoristiti i najmanju priliku koja mu se ukaže. Mislim da je Newcastle strašno podcijenjen od strane kvotadžija i to bi se moglo ganjati. Da l' sa čistom dvojkom, azijskim hendikepom 2 ili sa x2, to je do vas. Ja ću se odlučiti za opciju broj jedan - dakle, čista 2 na Newcastle.
MajklRounder je napisao/la:Zadnjih 5 tekmi u ligi nisu pobjedili
Gostujućih, da ne bi bilo zabune.

Sunderland im je zabio gol par minuta prije kraja, a dotad nisu napravili nijednu priliku. Da nije bilo Tioteovog isključenja, sumnjam da bi Sunderland zabio i taj izjednačujući gol.
Reina, Leiva, Borini i Kelly neće igrati. Možda samo vidimo Reinu, al' sumnjam da je u potpunosti oporavljen.
Gosling, Raylor, Vučkić, Tiote fale Pardewu. S tim da je samo Tiote standardan, dok su Vučkić i Gosling ipak zaduženi za kup utakmice, a Raylor je član prve osamnaestorke.
Liverpool ne briljira na Anfieldu (Reading 1:0, Stoke 0:0, u EL ih je otresao Udinese, u kupu Swansea, zatim tu ima poraz od Uniteda 1:2, neriješeno sa Cityjem 2:2, poraz od Arsenala (0:2)...Bilo kako bilo, koliko je Newcastle neuvjerljiv na gostovanjima, tako je i Liverpool na Anfieldu.
Pod Rodgersom igraju mnogo bolje (ljepše, direktnije), al' opet je to daleko od nekog Liverpoola zbog kojeg bi se isplatilo nerviranje na kvotu od 1.55.
Nego, za one koji će ganjati "specijalne igre", preporučujem under kartona. Sudac je Anthony Taylor, čisto da se zna.

Nije mu strano pokazati crveni karton, al' ipak je nešto blaži, tako da bismo mogli gledati neki meč sa najviše 3 kartona.
Sretno svima.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”