Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

trxel
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la trxel » 03 nov 2012, 19:25

Tacno od tebe nemoze niko pobjec.Sad si doso na ovu temu pamet solit.Utakmica je gotova,tako je kako je.Svi se slozili osim tebe.
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´

Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 03 nov 2012, 19:30

Koji svi? Svi fanovi uniteda se slozili :lol:
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 03 nov 2012, 19:30

Sir Alex Fergusonu je drago vidjeti kako United bilježi uspješne rezultate, ali je iznenađen kako United nije realizirao svoje šanse tokom meča sa Arsenalom.
Robin van Persie je postigao pogodak nakon samo tri minute igre, ali United je morao čekati tek do 67. minute kada je drugi pogodak postigao Patrice Evra.Brojne prilike su imali pa čak i penal Wayna Rooneya, to je zabrinulo Fergusona.
"Izgledalo je kao da čemo se sami uništiti, mislio sam da će doći kazna za promašaje", rekao je Ferguson za MUTV i Sky Sports."Potrebno je samo primiti pogodak".
"U drugom poluvremenu oni su imali posjed lopte, i stvarno su nam bili prijetnja, nakon njihovih napada u pravo vrijeme je pogodak postigao Patrice Evra".
"To je čudna igra mnogo propuštenih šansi, trebali smo igru davno završiti.Ako pogledate prilike mislit će te da je to bila lagana igra ali to nije tačno".
"Tu je bio nedostatak realizacije u našoj igri.Bili smo isuviše jeftini, po meni jedna od najneobičnijih igara između Uniteda i Arsenala".
"Bio sam jako razočaran sa naše strane, i to u meču kod kuće.U prošloj sezoni smo izgubili titulu radi gol razlike, mislim da ove sezone to sebi ne smijemo dopustiti", dodao je na kraju SAF
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´

Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."

Bliss
Kontakt:

Post Postao/la Bliss » 03 nov 2012, 20:23

Odlican vikend :)
ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA

MoR
Kontakt:

Post Postao/la MoR » 03 nov 2012, 20:24

Eto ga i City relativan kiks, gostovanje kod WHUa je dosta teško ...

Uglavnom jako dobro kolo za United, usamljeni na vrhu, a prilično težak raspored uspješno apsolviran. Sad idu nešto lakše utakmice, ali samo na papiru lakše, mora se svako ozbiljno shvatati ...

Sve u svemu, mi ovdje uživamo 8-)

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 03 nov 2012, 20:26

Jos vise od kiksa raduje stvarno losa igra Citya. Mnogi kritikuju United sto cesto igra slabo, ali sigurno da igramo bolje od Citya ove sezone. Cesto su se vadili pred kraj utakmica, ovaj put nisu mogli. Jos ce oni bodova prosut ako ovako nastave.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 03 nov 2012, 20:56

Odlicno!

Sami smo na vrhu i to je jedino bitno. Imamo seriju laksih utakmica do gradskog derbija a i nakon tog meca slijedi serija nagaznih mina ili laksih utakmica, nazovi kako hoces. :D

Fina situacija pred nama.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Sir Matt
Kontakt:

Post Postao/la Sir Matt » 03 nov 2012, 21:23

Znam neke ljude kojima je Jonny redikul all day all night .
"If you can't beat them, join them" - Michael Owen

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 04 nov 2012, 00:15

želim da vam čestitam, pobjeda je fakat zaslužena... SAF najbolji trener ikada...sa dvaput losijom keipšokm on ubije Arsenal u pojam... sretno u nastavku sezone iako vas mrzim :D
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 04 nov 2012, 00:44

Marsal je napisao/la:želim da vam čestitam, pobjeda je fakat zaslužena... SAF najbolji trener ikada...sa dvaput losijom keipšokm on ubije Arsenal u pojam... sretno u nastavku sezone iako vas mrzim :D
Mančester je kvalitetnija ekipa od Arsenala. Ne znam, kako skonta da su 2x lošiji Bgm :mrgreen:
Vođa zna.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 04 nov 2012, 00:48

nedim1993 je napisao/la:
Marsal je napisao/la:želim da vam čestitam, pobjeda je fakat zaslužena... SAF najbolji trener ikada...sa dvaput losijom keipšokm on ubije Arsenal u pojam... sretno u nastavku sezone iako vas mrzim :D
Mančester je kvalitetnija ekipa od Arsenala. Ne znam, kako skonta da su 2x lošiji Bgm :mrgreen:
Ugledaj se na kolegu :mrgreen:

Mislim da sam i na vašem pdf-u :? mogao pročitati da imate jaču ekipu, jer vam je vezni red jači, a i odbrana također, jer su primili najmanje golova u Premu ;)
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

MoR
Kontakt:

Post Postao/la MoR » 04 nov 2012, 00:55

Sir Matt je napisao/la:Znam neke ljude kojima je Jonny redikul all day all night .
Budimo realni, neloshe to Džoni hendla ...

slika

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 04 nov 2012, 01:02

MoR je napisao/la:
Sir Matt je napisao/la:Znam neke ljude kojima je Jonny redikul all day all night .

slika
Njegova najbolja utakmica ove sezone ja mislim. Ali iskreno, Arsenal je bio totalno bezopasan. Podolski, Cazorla i Giroud kao da u zivotu nisu zajedno igrali.

MoR
Kontakt:

Post Postao/la MoR » 04 nov 2012, 01:07

Cartman je napisao/la:
MoR je napisao/la:

slika
Njegova najbolja utakmica ove sezone ja mislim. Ali iskreno, Arsenal je bio totalno bezopasan. Podolski, Cazorla i Giroud kao da u zivotu nisu zajedno igrali.

Istina da odbrana nije imala nikakvog posla, jer Arsenal stvarno nije imao nikakvih ozbiljnih aspiracija prema golu, plus što su loše stajali na terenu, plus propuh po lijevoj strani na kojoj je bio Santos, plus i Wenger koji pravi početničku grešku i ostavlja Wilsharea na terenu, iako je ovaj čitavu utakmicu jako nervozan bio i na rubu crvenog.

Realno, misterija je kako ovo nije završilo gadnije za goste.

Ne znam je li tačan ovaj podatak, ali Rooney je od 20 jedanaestaraca za United u Premiershipu pogodio samo 13 :shock:

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 04 nov 2012, 01:10

Tacno je, i ja sam to procitao. Nevjerovatno da jos ima povjerenje Fergusona sto se tice penala. To je vrlo losa statistika. Sad ne znam je li on pucao danas umjesto RVP-a zato sto je bio Arsenal, moguce je i to. Ali u buduce ocekujem da Van Persie puca.

ruudminator
Kontakt:

Post Postao/la ruudminator » 04 nov 2012, 12:38

Ev upravo odgleda snimak utakmice,bili smo dosta bolji ,ali najvise me je iznenadio Rafael ,kakvu je samo podrsku davo Valenciji po desnoj strani...sve u svemu penali nam ne idu ili ne idu rooneyu sva sreca pa nam se nisu osvetili ovi promasaji,i opet de gea prima gol a da nije njegova krivica,ferguson ovo mora nekako rijesit prosle godine smo izgubili titulu na gol razliku tako da moramo prestat prvnstveno da primamo glupe golove kao sto je ovaj Cazorle....I da ne mogu a da ne primjetim da se rusi i arapi opet zale na sudije ....uglavnom u ponedjeljak sa osmjehom na licu na poso ,pozzzz za sve i G.G.M.U
United is life the rest are mere details....Champ19ns

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 04 nov 2012, 12:54

nedim1993 je napisao/la:
Mah ja mislim da SAF ima igrače koje Arsenal ima da bi izdominiro ligu....
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

R.J.W.G.
Kontakt:

Post Postao/la R.J.W.G. » 04 nov 2012, 13:51

Marsal je napisao/la:
nedim1993 je napisao/la:
Smiješan si.
Naravno da u Arsenalu ima nekoliko igrača koji bi možda mogli naći mjesto u timu Uniteda, ali što nam je trebalo od vas to smo već doveli! :mrgreen:
LUHG!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 04 nov 2012, 14:02

Marsal je napisao/la:
nedim1993 je napisao/la:
Arsenal vjerovatno nema bolju ekipu ni od Tottenhama, tako da Wenger odlicno radi jer tu ekipu uvijek dovuce do top 4.

Thunderstruck
Kontakt:

Post Postao/la Thunderstruck » 04 nov 2012, 15:18

Kako ovo nije crveni? :mrgreen:

slika
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.