S obzirom da si ti mason i u stvari iz sjene vladaš ovim forumom,predlažem radikalno rješenje za trenutnog admina koji je očito ljubomoran na popularnost koju ti uvažavaš među forumašima

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Dosta je više i Monologa,nekad je učestovao u vrijednim diskusijama sad se srozao na konstantne diskusije sa Makaveliem tipa je li Pedro jedan od najboljih krila na svijetuDonnie Darko je napisao/la:Jos mjesec do izbora za forumasa godine. Ajmo predizborne kampanje folovi golovi
Nema konkurencije ove godine.Drug sarma se pomalo izgubio.Ja uglavnom znam da ću za Harishpa glasat u izboru za zlatnu kantu,sentimentalan sam,oduvjek sam glasao za njeg,sada je to već moć navike
Boji se konkurencije, vidiš ti njegaDylan Dog je napisao/la:Ljegendo samo da znaš da mi je admin obrisao potpis u kojem je pisalo da zahtjevamo momentalni izbor tebe za moderatora na ovom podforumu![]()
Paja je bez obzira na sve i dalje kralj ovog foruma.Donnie Darko je napisao/la:Jos mjesec do izbora za forumasa godine. Ajmo predizborne kampanje folovi golovi
Nece da moze. Bog sami zna sta bi ti Formuli uradio da imas vlast.legenda reala je napisao/la:Boji se konkurencije, vidiš ti njegaDylan Dog je napisao/la:Ljegendo samo da znaš da mi je admin obrisao potpis u kojem je pisalo da zahtjevamo momentalni izbor tebe za moderatora na ovom podforumu![]()
![]()
![]()
A bar bi ti trebao da znaš da mene funkcija moda ne interesuje, samo admina, i to onaj njegov nik, da mi da
paja je najbolji u pocetku bio, kad je pisao u pjesmama i stihovima. kasnije je to bio cikicanga, ili kopija istog. jedno vrijeme je pisao i kao ljubav.D10S je napisao/la:Paja je bez obzira na sve i dalje kralj ovog foruma.Donnie Darko je napisao/la:Jos mjesec do izbora za forumasa godine. Ajmo predizborne kampanje folovi golovi
ne bih, sad bi mi ona Mafija United bila na tapeti, samo bi pratio Eda i Bosca i banove im djelio, da nikad ne uđu iz Trajte nigdjeRooney88 je napisao/la:
Nece da moze. Bog sami zna sta bi ti Formuli uradio da imas vlast.
Aha. Meni je prije bio najjaci kad uleti na spanski pdf pa ga uzore uzduz i poprijekoDonnie Darko je napisao/la:paja je najbolji u pocetku bio, kad je pisao u pjesmama i stihovima. kasnije je to bio cikicanga, ili kopija istog. jedno vrijeme je pisao i kao ljubav.
jedino ako dodas i Hercegovac mozda budem.Dylan Dog je napisao/la:Devile,jesil' ti Bosanac
Kako nisi, zar tvoji nisu iz SarajevaDevil je napisao/la:jedino ako dodas i Hercegovac mozda budem.Dylan Dog je napisao/la:Devile,jesil' ti Bosanac
Nisam ja nista rek'o.legenda reala je napisao/la:Kako nisi, zar tvoji nisu iz SarajevaDevil je napisao/la:jedino ako dodas i Hercegovac mozda budem.Dylan Dog je napisao/la:Devile,jesil' ti Bosanac![]()
vjeruj mi da bi obradovo pola foruma njegovim banom, banuj i Pamela makar na 7 dana.legenda reala je napisao/la:Ma znam, zato te i pitam![]()
Nego zašto ti ne banuješ onog sa nikom Devils![]()
nije pitao za autorska prava kad se regao, ne znam kako je admin dopustio registraciju ikako
![]()
moraš to malo pogurati