Uzivaj u ove dvije sedmice

P.S. Mnogo smo jaki

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Svi pričaju o Neymaru ( momak ima neosporan talenat ali nije se još pokazao u evropi ) , ali Shaarawy je sa 20 god. trenutno prvi strijelac jedne od taktički i fizički najzahtjevnijih liga na svijetu ! A ne tamo neke kvazi - Brazliske lige . U kojoj odbrane gotovo da i ne postoje .chi3llo je napisao/la:Sad bi ti odma prepisao Quagsa, Matrija i Mirka za njega, mali je fenomenalan.francobaresi je napisao/la:Igra velikih brojeva je čudna stvar, niz je morao biti prekinut kad- tadjuventus 0244 je napisao/la:Pola foruma je čekalo kiks Juventusa da se mogu naslađivati![]()
Što se tiče utakmice, Juventus je izgubio utakmicu u prvi 15 minuta, jer da je Marchisio pogodio one dvije šanse, teško bi se Inter vratio, ali morao je doći poraz i u zadnje vrijeme se primjetilo da će se to uskoro desiti. Mozda je i bolje da je sad, nego u LP, jer tamo nema pravo na kiks, dok je ovdje sezona duga, a i Conte se vraća uskoro.
U svakom slučaju zaslužena pobjeda Intera, jednostavno Juventusu je potreban bolji napad.![]()
Što se tiče napadača , treba vam neko tipa Shaarawy![]()
![]()
@huskina reakcija i nebuloznost dovoljno opisuje period u kome su bili i jos jesu.gojzerica je napisao/la:PROMJENI DILERA, POD HITNO
+1LateraleSinistro je napisao/la:@huskina reakcija i nebuloznost dovoljno opisuje period u kome su bili i jos jesu.gojzerica je napisao/la:PROMJENI DILERA, POD HITNO
Jedno stanje se najbolje reflektuje zadrzanom unutrasnjom reakcijom koja ispliva na povrsinu u povoljnim trenucima i to sa najjasnijim izrazajem ukoliko su takvi trenuci rijetki.Izljev ovakvih emocija kao ovaj njegov post koji je neprecizan opisuje dugotrajno stanje u kojem je bio i cekao svoj trenutak a za to stanje je najvise kriv Juve.
Pogba je napisao/la:Koliko kompleksa, neodgoja i bezobrazluka u jednom postu.Huska je napisao/la:Kranje, gazenje, ubijanje, silovanje, nadigravanje...
Ubil smo ih i spustili na zenlju![]()
prvi poraz na areniprekid velikog niza
ocitana bukvica najboljem treneru italije, najjacoj ekipi poslije reala i barce
![]()
incae nemaju suta na svoj golmocna odbrana
mocni vezni red
![]()
da im nije lopovluka bili bi na razini leccea![]()
FORZA STRAMA...FORZA MILITO...FORZA INTER
zao mi onogh klovno asamoaha ubi ga Capitano, sve lik hoce nesto i ne ide
No, to govori o tvom limitiranom mozgu, pretpostavljam da čamiš u nekoj rupici i 24h sjediš za računarom, uz to 400 i kusur dana čekaš kao nekakav bijednik da bi izbacio svu nekulturu iz svog jadnog mozga.
No, nije to do tebe samo, vidim imaš mnogo kolega istomišljenika, a to mi govori u kakvoj frustraciji živite.
Drago mi je da uživate više u porazu Juventusa nego u svojoj pobjedi, ovo vam je pretpostavljam i veći uspjeh od tripleta i titula za stolom.
Bojkotasu lakse maloPogba je napisao/la:Koliko kompleksa, neodgoja i bezobrazluka u jednom postu.Huska je napisao/la:Kranje, gazenje, ubijanje, silovanje, nadigravanje...
Ubil smo ih i spustili na zenlju![]()
prvi poraz na areniprekid velikog niza
ocitana bukvica najboljem treneru italije, najjacoj ekipi poslije reala i barce
![]()
incae nemaju suta na svoj golmocna odbrana
mocni vezni red
![]()
da im nije lopovluka bili bi na razini leccea![]()
FORZA STRAMA...FORZA MILITO...FORZA INTER
zao mi onogh klovno asamoaha ubi ga Capitano, sve lik hoce nesto i ne ide
No, to govori o tvom limitiranom mozgu, pretpostavljam da čamiš u nekoj rupici i 24h sjediš za računarom, uz to 400 i kusur dana čekaš kao nekakav bijednik da bi izbacio svu nekulturu iz svog jadnog mozga.
No, nije to do tebe samo, vidim imaš mnogo kolega istomišljenika, a to mi govori u kakvoj frustraciji živite.
Drago mi je da uživate više u porazu Juventusa nego u svojoj pobjedi, ovo vam je pretpostavljam i veći uspjeh od tripleta i titula za stolom.
Ma ovo nije uvreda za tebe, ovo je realnost.Huska je napisao/la:
Najlakse je vrijedjati, ali znam ljut si, primili ste porciju koja ce vas dugo pratiti, pa treba vas razumijeti.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 0 gostiju.