FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

amerosm
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la amerosm » 03 nov 2012, 23:09

Cestitike na pobjedi koja je bila i za ocekivati. Bayern je danas rutinski iskoristio kikseve konkurencije.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 03 nov 2012, 23:21

Mila velicanstveni :D

slika
Vom Jäger zum Gejagten

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 03 nov 2012, 23:26

Ribi nenadmasni

slika

Kroos-ov gol zasluzuje cestitke.
Vom Jäger zum Gejagten

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 03 nov 2012, 23:31

Nekako me Bayo razmaio ove sezone

Sve osim uzimanja klempe na londonskom promasaju arhitekture je cudo
Zadnja izmjena: don_burza, dana/u 03 nov 2012, 23:35, ukupno mijenjano 1 put.
Thomas Müller - Fußballgott

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 03 nov 2012, 23:34

Kako bih volio da Bayo osvoji klempu sto Burza rece, prvenstveno zbog nas navijaca Bayerna a onda zbog Riberya, ako je ko zasluzio da podigne trofej prvaka Evrope onda je to on.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 03 nov 2012, 23:38

KAd smo vec kod toga ne znam sta treba da se desi da bih se ja razocarao. Posle 19.5 moze se desiti bilo sta nece bi biti ni blizu kao sto mi je bilo 20.5 i 21.5 :( Jebote supu sam u krevetu jeo :?

Tako da bi mi titula LS legla ko melem na ranu mada sam ja to planirao da bude druga u nizu :D
Thomas Müller - Fußballgott

Klare

Post Postao/la Klare » 03 nov 2012, 23:52

effe_sa je napisao/la:Martinez je imao dobar nastup kad je ušao, ali ušao je kad smo imali sigurno vodstvo, pa tako da njegov pravi nastup želim kad se nekad rezultat bude lomio i kad bude igrao npr od početka.
:? Ne može mi biti jasno, ne može. :?
Šta si dobro kod njega vidio stvarno ne znam, ali znam šta sam ja, ali to nije dobro, nije dobro. ;)
Vidio sam jednu nesigurnost, sporost, jedan nedostatak energije, vidjeh kako ga sa lakoćom pretrčavaju, vidjeh kako ne može pratiti ni srednje brze nogometaše, i na kraju krajeva vidjeh potpuni promašaj. ;)

Nisam se htio ponavljati, moje mišljenje o Špancu se zna, ali ovo sam morao citirati, jer većina će reći da je trenutno nedorastao zadatku, a ja kažem da je apsolutno nedorastao Bayernu i ovom načinu igre.
Zadnja izmjena: Klare, dana/u 03 nov 2012, 23:54, ukupno mijenjano 1 put.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 03 nov 2012, 23:53

Umalo da zaboravim Farinelli je promasio prognozu :o

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 04 nov 2012, 01:06

Vidim svi bacaju pohvale ali ja neću, barem ne toliko ...
Jedino što mogu reći da je Ribery nezamjenjiv a ako bi se dalje gledalo onda bi bilo Nojer, Muller i Kroos, mada ovaj zadnji oscilira i dalje... Mullera ne bi dao ni za Robbena, Bastiana, Lahma, Gomeza i ostale pe*ere koji dižu 10 mil godišnje ...

Međutim ono što je meni zapalo za pažnju je to da je i danas Lahm napravio još jednu kardinalnu grešku kod rezultata 0:1 koja je mogla zakomplicirati uveliko utakmicu (sreća-nesreća i protiv Leverkusena je isto uhelaćio) ... Da je bio bolji napadač ono bi se lagano završilo golom ali sreća da (ja mislim da je bio Rudvens) lopta pobježe ... Lahm punish your self bitc*, nikad nije mogao preuzeti odgovornost a izgubio je i ono što ga do sada odlikovalo kao lidera, da je stabilan i pouzdan ... Ili je ovo nova taktika Jupp-a jer Lahm je mnogo ofanzivniji nego ranije ali to nije izgovor za onakve "blackout-e"... Sve u svemu ne piše se dobro što se tiče Lahm-a ...

dijalog
Kontakt:

Post Postao/la dijalog » 04 nov 2012, 09:37

ma bayern je promašio sa martinezom, za te pare su mogli dovesti fellainija koji je ponajbolji na toj poziciji i još bi im ostalo dosta para :roll:

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 04 nov 2012, 10:51

dijalog je napisao/la:ma bayern je promašio sa martinezom, za te pare su mogli dovesti fellainija koji je ponajbolji na toj poziciji i još bi im ostalo dosta para :roll:
Felaini u zdanje vrijeme vise igra prema naprijed,i trenutno on i Martinez ne igraju istu pozciju.Znaci Felaini neigra zadnjeg veznog.
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´

Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."

dijalog
Kontakt:

Post Postao/la dijalog » 04 nov 2012, 11:05

trxel je napisao/la:
dijalog je napisao/la:ma bayern je promašio sa martinezom, za te pare su mogli dovesti fellainija koji je ponajbolji na toj poziciji i još bi im ostalo dosta para :roll:
Felaini u zdanje vrijeme vise igra prema naprijed,i trenutno on i Martinez ne igraju istu pozciju.Znaci Felaini neigra zadnjeg veznog.
igra itekako, samo što nije klasični destruktivac već zna nešto s loptom i zna zabiti gol. on i schweini bi bili odličan tandem...

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 04 nov 2012, 11:11

dijalog je napisao/la:
trxel je napisao/la:
igra itekako, samo što nije klasični destruktivac već zna nešto s loptom i zna zabiti gol. on i schweini bi bili odličan tandem...
Ma znam sta igra pratim EPL.Ocu reci da Gustavo i Martinez su orijentisani vise defanzivno,a kad bi kupili Felainija nije taj tip igraca,ne osvaja lopte,ako to i radi onda u off pri presingu.
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´

Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 04 nov 2012, 12:00

Ma kakav Felaini ne znam zasto njega uopste dovodite u kontekst s Bayernom jer on jednostavno nije igrac za Bayu, Arsenal voli takve igrace ( citaj polovnjake ) cudi me zasto ga nisu doveli.

Klare

Post Postao/la Klare » 04 nov 2012, 12:14

Bundesliga iako većinom imaš ispravno mišljenje ovdje griješiš.
Očito da Belgijanca nisi dovoljno gledao, niti ga pod lupu stavljao,
Belgijanac igra sve, od stopera do napadača,
takav tip igrača,
trkač na duge staze, presing na visokom nivou,
snaga, skok, pas, tehnika sve na mjestu,
svjetska klasa igrača, daleko od tog polovnjaka. ;)

I da ove sezone igra iza špica, ali njegovo najbolje mjesto je na veznom centralnom,
mogao bi mijenjati Schweinija, a u paru s njim činiti neprobojni bedem,
a tenk naprijed, a naravno ne bi zaboravili ni Gustava.

No dobro, šta nam drugo ostaje nego da Španca učimo igrati lopte. :lol:

Da ne zaboravim, Can je još neiskusan, kao što smo i znali, imao je par izgubljenih lopti, greškica, čisto neiskustvo, ali isto tako je pokazao elemente koji dosta obećavaju.
Za dvije godine ćemo imati igrača visokog kalibra,
igrača koji će biti u stanju da zamijeni generala,
tako da ne treba brinuti.

A Wieser bi mogao također štošta učiniti po bokovskim pozicijama, kažu najveći njemački talenat,
Weihrauch :? , ne znam ništa, samo znam da prošao sve selekcije Njemačke, i znao je zabiti, ostaje da se vidi.

Petersen će najvjerovatnije ostati u Werderu(ako budu htjeli), ili negdje drugo, ovamo teško da se može nametnuti.

dijalog
Kontakt:

Post Postao/la dijalog » 04 nov 2012, 12:15

Bundesliga je napisao/la:Ma kakav Felaini ne znam zasto njega uopste dovodite u kontekst s Bayernom jer on jednostavno nije igrac za Bayu, Arsenal voli takve igrace ( citaj polovnjake ) cudi me zasto ga nisu doveli.
:lol: :lol: fellaini polovnjak?? :lol: :lol:

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 04 nov 2012, 12:25

@ Klare

Naravno vrlo lako je moguce da grijesim, medjutim gledao sam ga dovoljan broj utakmica i ne svidja mi se njegov stil igre, mislim da se ne bi dobro uklopio u Bayern. Naravno mozda grijesim ali to je moje misljenje. Lako je sada biti iznad prosjeka u EPL-u koji je blago receno u velikoj stagnaciji. Ko je gledao jucerasnju tekmu izmedju Utda i Arsenala znat ce o cemu pricam, pa tako i ti korpulentni igraci sada dolaze do izrazaja tipa Felaini. Ne znam ja Gustava ne bih mijenjao za 2 Felainia. Bayi treba pokretljiviji DMF tako da takve igrace ja ne bih uzimao u opticaj, no svakako mozda uprava misli drugacije. A cujem da neki govore da sada igra tog ofanzivnog veznjaka, medjutim i kada bi ga Bayo zelio dovesti, Kroosov-o ili mozda Mullerov-o mjesto na 10-ci mu ja licno ne bih nikad prepustio.
Kao sto sam rekao u EPL-u trenutno ko malo vise odskace tehnicki ili na neki drugi nacin odmah je iznad prosjeka, a zaboravlja se kakva je EPL liga trenutno.

dijalog
Kontakt:

Post Postao/la dijalog » 04 nov 2012, 12:32

epl kakva god da je je 3 puta bolja od bundeslige.

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 04 nov 2012, 12:57

farinelli123 je napisao/la: I da, da vas podsetim na ono sto sam pisao pre koji dan. Ni u subotu nema pobede u Bundesligi. :)
Tek iduce nedelje.
Previse si imao samopouzdanja :D

Alaba i Ribery...beton! :D

Odlicna subota za nas :D
Schalke izgubio,BVB remizirao,tako da smo sa 7 bodova prednosti prvi,odnosno 11 u odnosu na BVB :D

Eintracht se vec poceo hladiti.Prvo u proslom kolu izgubili od Stuttgarta,sad remizirali protiv Furtha,sto znaci da ih trebamo lijepo ugostiti u Minhenu i ispratiti kako treba :D

Inace,posle 10 odigranih kola u ligama petice,Bayern je primio najmanje golova: 4.
U Seriii A se tokom ovog vikenda igra 11. kolo,ali Juventus je nakon 10. kola imao 5 primljenih golova.
Takodje,posle Barcelone,imamo i najefikasniji napad.Barca je zabila 32,a mi 30 golova.

Evo jos malo impresivne statistike:

slika

slika
#miasanmia

KSIVLE
Kontakt:

Post Postao/la KSIVLE » 04 nov 2012, 13:04

Bayernofci čestitam vam na tituli. :oops:

Inače, Thomas Muller je čudo od igrača, najbolji igrač BL trenutno. Baš me zanima kako će Jupp podijeliti minutažu njemu, Robbenu, Kroosu i Riberyju.
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 8 gostiju.