Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

SlevinKelevra
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la SlevinKelevra » 03 nov 2012, 18:08

SlevinKelevra je napisao/la:Tiket 3

Racun: 17.20 KM

Dortmund- Stuttgart (PP).......1....1.55 slika
Hannover- Augsburg..........ddg....1.15 slika
Empoli- Pro Vercelli...........ddg....1.20 slika
Swansea- Chelsea.............gdg....1.15 slika
Nott. Forest- Millwall..........ddg....1.15 slika

2.83 x 7.20 KM = 20.37 KM

Racun: 10.00 KM
slika

Komentar: Nevjerovatni promasaji Dortmunda, precka u 89oj, Stuttgartu oprosten crveni u 15oj minuti. Ostalo bez vecih problem. Vikend, kao i obicno, poceo lose.

Racun: 10.00 KM slika

Citizen-X
Kontakt:

Post Postao/la Citizen-X » 03 nov 2012, 18:17

Citizen-X je napisao/la:a jos bolje X2 Slaven Belupa 1.75 ;)

mislim ili ili je i kvota 1.15, 1.20 pogotovo na balkanoidnim igrama i sportovima - ubio se hljeb za prodat tekmu....

totalno bezveze i strepis isto za kvotu 1.15 k'o za kvotu 3.5.... pa kad vec strepim isto igracu za veci value ha ja....

a ne za mizeriju...

Janowitz bi se mog'o odigrat i danas gubio je juce set sa Tipsijem pa ga trehno ko aslamu
Isto bi se moglo desit i Simonu uzevsi u obzir da ima falširane diode u glavi - ako brzo trehne otresce ga na isti nacin :mrgreen:

:mrgreen:
:)
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....

kmecalica
Kontakt:

Post Postao/la kmecalica » 03 nov 2012, 18:39

Sarajevo-Zeljeznicar x/x

Buducnost - Cibona 2 3.0

dijabola
Kontakt:

Post Postao/la dijabola » 03 nov 2012, 22:22

Eh da vidimo večeras, dubl:
Washington-Boston 2 @ 1.40
Washingtonu fale Wall i Nene, dva glavna igrača kad je u pitanju pick&roll igra, a bez Wall-a nisu ni upola jaki u tranziciji. Boston je krenuo sa 0-2 omjerom i ovo je svojevrsna must-win utakmica. Očekujem dobru partiju Ronda koji kaže kako mora biti bolji u odbrani i večeras bi mogao da upropasti mlade Wizzardse, naročito A.J. Price-a. I to na obe strane parketa.
Brooklyn-Toronto 1 @ 1.50
Tek nakon što sam uplatio shvatio sam da ovo možda i nije pametno igrati. Na strani domaćih je talenat u napadu, prednost Derona Williamsa nad Calderonom i Lowry-em, te činjenica da se radi o prvoj utakmici pred 'novim' navijačima. Nadam se da će to bit dovoljno, s obzirom da im visoki igrači (Lopez, Humphries, Blatche, Teletović) odbranu gotovo da i ne igraju, pa bi se Valanciunas i Bargnani mogli nazabijati lakih poena. No ipak očekujem pobjedu domaćih, možda i zbog situacije u gradu, nešto slično kao New York sinoć.

Single:
Indiana-Sacramento under 192,5 @ 1.70
Sacramento ima ogromnih problema u napadu, bilo da pričamo o postignutim poenima ili o procentima šuta. Coach kao glavni razlog za to zapravo vidi ishitrene šuteve pa je za očekivati da igraju kontrolisaniju košarku što vuče na under. Ni domaći ne briljiraju u napadu zasad, što je i očekivano, s obzirom da im nedostaje Granger a na poziciji playmakera su tanki. Zapravo su i pobjedu protiv Raptorsa ostvarili jer su se u drugom dijelu utakmice potrudili u odbrani. Indiana je prava radnička ekipa, koja će se pred domaćim navijačima pokušati iskupiti za poraz od Bobcatsa, a očekujem da to urade onako kako najbolje znaju - odbranom i half-court napadima preko Hibberta.
Kolumna: http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=35&t=6347

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 03 nov 2012, 22:29

Miami-Denver , Denver under 97,5
Denver zabio sinoc 89 poena Orlandu, prije toga 75 u Philadelphiji.
Kod njih nesto ne stima, ocajno su poceli sezonu, a danas je na njih postavljena granica 97 poena kod Miamija.
Miami sinoc dozivio debakl u New Yorku, ocekujem ih veceras ozbiljne i gladne pobjede.
Tesko mi je povjerovati da ce Nuggetsi proigrati bas u Miamiju, jos da ce zabiti oko 100 poena...

B Griffin 18,5 over
Prvu ut. protiv Memphisa ocekivano zaustavljen, zabio 11 poena, sinoc protiv Lakersa 15, manje igrao zbog faulova.
Veceras igra protiv slabije odbrane i mislim da bi trebao prebaciti 18 koseva.
Prosle sezone Warriorsima je uvijek zabijao preko 20 poena:
22-21-27-20. Ocekujem ga i veceras oko 20.
-----------------------------

Brooklyn Netsi zapocinju novu eru, novi pocetak u super novoj dvorani, tako da mislim da im je vazno krenuti sa pobjedom.
Ne vjerujem da ce razocarati, protivnik im je po mjeri.

Boston nakon dva poraza ima finu priliku za pobjedu, Washington i dalje u problemima, i bice sve dok se ne vrate Nene i Wall.
Pobjeda Celticsa -6,5
od igraca bih isto probao

Jennings over 17,5
J Johnson over 16,5
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

zlatniljiljan
Kontakt:

Post Postao/la zlatniljiljan » 03 nov 2012, 22:58

zlatniljiljan je napisao/la:Ja mislim da je doslo vrijeme da i torinska drolja jednom cucne

Juventus-Inter 2 4.7 kv

_karabaja_
Kontakt:

Post Postao/la _karabaja_ » 03 nov 2012, 23:00

_karabaja_ je napisao/la: Olimpic-Slavija 1 1,7
Man.Utd-Arsenal 1 1,65
Macc. Tel A.-Hap.R.Gan. 1 1,25

Tottenham-Wigan 1 1,25
Benfica-Guimaraes 1 1,45

Kvota 6,35

Fulham-Everton X 3,0
Norwich-Stoke 2 2,7
PSG-St.Etienne (h 0:1) X 3,9
Juventus-Inter (1.p) X 2,4

Kvota 75

Široki Brijeg - Travnik 1 1,20
Man.Utd/gol - Arsenal DA 1,15
Hannover/gol - Augsburg DA 1,15
Norwich - Stoke(zg.1p) 0-1 1,30
Milan - Chievo(1,5) Manje 1,15
Barcelona - Celta(h.0:1) 1 1,20
Real M. - Zaragoza(h.0:1) 1 1,20

Millonarios - Envigado 1 1,50

Kvota 5,12

Novi Pazar - Sloboda Už. 1 1,95
Široki Brijeg - Travnik 1 1,20
Rijeka - Zagreb 3.11. 15:00 1 1,60

Fulham - Everton(1.p) X 1,90
Norwich - Stoke(1.p) X 1,90

Valenciennes - Sochaux 1 1,60

Kvota 21

I jedan onako iz zafrkancije (a ti mi najcesce i prodju :D)

Olimpic - Slavija 1 1,70
Man.Utd - Arsenal 1 1,65

Tottenham - Wigan 1 1,45
Dynamo K. - Tavriya 1 1,25
Barcelona - Celta(d/n) NE 1,80
Real M. - Zaragoza(d/n) NE 1,80
PSV - Heracles 1 1,20
Benfica - Guimaraes 1 1,25

Napoli - Torino 1 1,50
Leverkusen - F.Dusseldorf 1 1,45
Lyon - Bastia 1 1,45

Kvota 77,92
Los dan, nadam se da ce ovi kolumbijci dobiti pa da makar malo popravim, jos na jednom sam masio samo Juventusa x prvo poluvrijeem (zahvaljujuci sudijama) :x
'66 WAS A GREAT YEAR FOR ENGLISH FOOTBALL. ERIC WAS BORN.

_karabaja_
Kontakt:

Post Postao/la _karabaja_ » 03 nov 2012, 23:03

_karabaja_ je napisao/la:
IlPrincipe je napisao/la:trebaju mi 4 sigurna para da su im kvote do 1.40 najviše .. namjeravam veliku lovu uloziti. Pa ako neko ima neka napise, ne mislim dojave -.- vec obicne parove samo da si siguran u njihov dobitak. Mogu biti i dvoznaci ..
Prvo da ti kazem siguran par ne postoji :D.
Evo ti prijedlog listica:
Manchester Utd.------1 1,85
Siroki-Travnik-----1 1,2
Hanover daje gol---1,15
Milan prima manje od 1,5 golova---1,15
Real i Barca 1
Kvota ti bude oko 3,5

Moj ti je savjet da izbjegnes PSG ako je u pitanju veci ulog, ja sam i Milana danas izbjegavao...
Steta sto nisi uplatio ovo, jer vidim da si masio Debrecena, a kvota je gotov ista bila.

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 03 nov 2012, 23:11

dr.van nostrand je napisao/la:Willem II-Utrecht 2 1,85
FT: 1:5 :)
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
silver & black

kmecalica
Kontakt:

Post Postao/la kmecalica » 03 nov 2012, 23:50

kmecalica je napisao/la:Sarajevo-Zeljeznicar x/x

Buducnost - Cibona 2 3.0
Steta za vjeciti derbi, najrealnije bi bilo nerijeno da je ostalo al nmvz... :) ;)

Just do it
Kontakt:

Post Postao/la Just do it » 04 nov 2012, 00:12

Just do it je napisao/la:za sutra

Manchester - Arsenal 3+ 1,55
Fulham - Everton X 3,00
Norwich - Stoke X 3,00
Sunderland - Aston V. 1 1,95
Swensea - Chelsea X 3,40
Tottenham - Wigan 1 1,45
West Ham - Man City 2 1,65

Dortmund - Stuttgart 0-3 1,50
Hannover - Augsburg 1 1,70
M.gladbach - Freiburg 1 2,10
Hoffenhaim - Schalke 1 ili X 4,00 - 3,20

Milan - Chievo 1 1,45
Juventus - Inter X 3,40ccc

Malaga - Rayo 1 1,40
Valenica - Atld Madr X 3,10

Nice - Nancy 1 2,00
Troyes - Montpellier 1 3,15

Sarajevo - Željezničar X 3,10

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 04 nov 2012, 02:17

Liverpool FC - Newcastle Utd - 1 - 1,55
Ima li neki razlog za ovako nisku kvotu na Liverpool, niti su igracki nesto jaci od Newcastlea niti stanje na tabeli daje nekog osnova za tu kvotu pa ako ima neko kakav info dobro bi bilo da podijeli inace ganjam X2 pri 2,50 :D
Alessandro Del Piero !

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Unknown Genius
Kontakt:

Post Postao/la Unknown Genius » 04 nov 2012, 03:30

10DelPiero je napisao/la:Liverpool FC - Newcastle Utd - 1 - 1,55
Ima li neki razlog za ovako nisku kvotu na Liverpool, niti su igracki nesto jaci od Newcastlea niti stanje na tabeli daje nekog osnova za tu kvotu pa ako ima neko kakav info dobro bi bilo da podijeli inace ganjam X2 pri 2,50 :D
Njukasl je dosta loš u gostima, ove sezone u 4 meča nisu ostvarili ni jednu pobjedu na strani, a imali su 2 utakmice protiv relativno slabijih protivnika. Uz to, nisu na Anfieldu uzeli ni boda u zadnjih 7 gostovanja, tako da je zbog toga kvota samo 1, 55 na pobjedu Liverpula.
Moje ime ovdje od sad znači pravda.

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 04 nov 2012, 08:45

dr.van nostrand je napisao/la:Miami-Denver , Denver under 97,5
Denver zabio sinoc 89 poena Orlandu, prije toga 75 u Philadelphiji.
Kod njih nesto ne stima, ocajno su poceli sezonu, a danas je na njih postavljena granica 97 poena kod Miamija.
Miami sinoc dozivio debakl u New Yorku, ocekujem ih veceras ozbiljne i gladne pobjede.
Tesko mi je povjerovati da ce Nuggetsi proigrati bas u Miamiju, jos da ce zabiti oko 100 poena...

B Griffin 18,5 over
Prvu ut. protiv Memphisa ocekivano zaustavljen, zabio 11 poena, sinoc protiv Lakersa 15, manje igrao zbog faulova.
Veceras igra protiv slabije odbrane i mislim da bi trebao prebaciti 18 koseva.
Prosle sezone Warriorsima je uvijek zabijao preko 20 poena:
22-21-27-20. Ocekujem ga i veceras oko 20.

Brooklyn Netsi zapocinju novu eru, novi pocetak u super novoj dvorani, tako da mislim da im je vazno krenuti sa pobjedom.
Ne vjerujem da ce razocarati, protivnik im je po mjeri.

Boston nakon dva poraza ima finu priliku za pobjedu, Washington i dalje u problemima, i bice sve dok se ne vrate Nene i Wall.
Pobjeda Celticsa -6,5
od igraca bih isto probao

Jennings over 17,5
J Johnson over 16,5
Denver :o :lol:

Boston :x

Palmeiras-Botafogo 1 2,00
Palmeiras pokazuje veliku zelju, i to mi je dovoljno da na njih igram.
Ponovo su bez Valdivie, ali ovaj put su i bez Fernandinha i T Helena.
Gosti imaju mnogo vise problema sa izostancima:
jako bitan Seedorf, Lucas Zen, Mattos i F Ferreira.
Botafogo je svjestan da ne mogu dohvatiti C Libertadores, ono teoretski mogu ali su za takvo nesto sanse jako male.
Palmeiras kod kuce vise nema pravo na neuspjeh, igraju dobro, bore se, vjeruju u ostanak, igraju kod kuce i mislim da mogu i da ce dobiti Botafogo.
Inace u Sao Paolu protiv Botafoga u zadnjih 10 ut. Palmeiras ima samo jedan poraz.
silver & black

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 04 nov 2012, 09:24

Jucer na onom " nesigurnom " listicu , skidam :
Juve - Inter 2 5.0
Dortmund - Stuttgart x 4.2
Fulham - Everton x 3.0
Valencia - Atletico 1 2.2

I padam na Troyes - Montpelier 2 2.05 kvota :cry:

dijabola
Kontakt:

Post Postao/la dijabola » 04 nov 2012, 09:33

dijabola je napisao/la:Eh da vidimo večeras, dubl:
Washington-Boston 2 @ 1.40
Washingtonu fale Wall i Nene, dva glavna igrača kad je u pitanju pick&roll igra, a bez Wall-a nisu ni upola jaki u tranziciji. Boston je krenuo sa 0-2 omjerom i ovo je svojevrsna must-win utakmica. Očekujem dobru partiju Ronda koji kaže kako mora biti bolji u odbrani i večeras bi mogao da upropasti mlade Wizzardse, naročito A.J. Price-a. I to na obe strane parketa.
Brooklyn-Toronto 1 @ 1.50
Tek nakon što sam uplatio shvatio sam da ovo možda i nije pametno igrati. Na strani domaćih je talenat u napadu, prednost Derona Williamsa nad Calderonom i Lowry-em, te činjenica da se radi o prvoj utakmici pred 'novim' navijačima. Nadam se da će to bit dovoljno, s obzirom da im visoki igrači (Lopez, Humphries, Blatche, Teletović) odbranu gotovo da i ne igraju, pa bi se Valanciunas i Bargnani mogli nazabijati lakih poena. No ipak očekujem pobjedu domaćih, možda i zbog situacije u gradu, nešto slično kao New York sinoć.

Single:
Indiana-Sacramento under 192,5 @ 1.70
Sacramento ima ogromnih problema u napadu, bilo da pričamo o postignutim poenima ili o procentima šuta. Coach kao glavni razlog za to zapravo vidi ishitrene šuteve pa je za očekivati da igraju kontrolisaniju košarku što vuče na under. Ni domaći ne briljiraju u napadu zasad, što je i očekivano, s obzirom da im nedostaje Granger a na poziciji playmakera su tanki. Zapravo su i pobjedu protiv Raptorsa ostvarili jer su se u drugom dijelu utakmice potrudili u odbrani. Indiana je prava radnička ekipa, koja će se pred domaćim navijačima pokušati iskupiti za poraz od Bobcatsa, a očekujem da to urade onako kako najbolje znaju - odbranom i half-court napadima preko Hibberta.
2 uspješne noći zaredom :D
Kolumna: http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=35&t=6347

MajklRounder
Kontakt:

Post Postao/la MajklRounder » 04 nov 2012, 09:41

Unknown Genius je napisao/la:
10DelPiero je napisao/la:Liverpool FC - Newcastle Utd - 1 - 1,55
Njukasl je dosta loš u gostima, ove sezone u 4 meča nisu ostvarili ni jednu pobjedu na strani, a imali su 2 utakmice protiv relativno slabijih protivnika. Uz to, nisu na Anfieldu uzeli ni boda u zadnjih 7 gostovanja, tako da je zbog toga kvota samo 1, 55 na pobjedu Liverpula.
Zadnjih 5 tekmi u ligi nisu pobjedili ( ove godine nemaju nijednu pobjedu u gostima ) , zadnju pobjedu imaju u maju kada su pobjedili Chelsea , zadnje tri utakmice igrali nerjeseno ( Sunderland , Reading , Everton ) , a nisu boda Liverpoolu uzeli od 15.05.2004 godine pa ti vidi isplatil se odigrati X2 :roll:
Na staroj Blatuši zastava viori i ona govori Čelik je najbolji,ja volim KPD-om i njegov bjeli sjaj,ja volim Čelika i nikog vise znaj !

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 04 nov 2012, 10:08

Ja ganjam dvojku na Newcastle. Ovosezonski Liverpool se bukvalno muči. Odbrana totalno neuigrana, Škrtel i Agger kao da prvi put igraju zajedno, a s druge strane je tu Demba Ba (velike su šanse da će igrati danas) koji će sigurno iskoristiti i najmanju priliku koja mu se ukaže. Mislim da je Newcastle strašno podcijenjen od strane kvotadžija i to bi se moglo ganjati. Da l' sa čistom dvojkom, azijskim hendikepom 2 ili sa x2, to je do vas. Ja ću se odlučiti za opciju broj jedan - dakle, čista 2 na Newcastle.
MajklRounder je napisao/la:Zadnjih 5 tekmi u ligi nisu pobjedili
Gostujućih, da ne bi bilo zabune. 8-) Sunderland im je zabio gol par minuta prije kraja, a dotad nisu napravili nijednu priliku. Da nije bilo Tioteovog isključenja, sumnjam da bi Sunderland zabio i taj izjednačujući gol.
Reina, Leiva, Borini i Kelly neće igrati. Možda samo vidimo Reinu, al' sumnjam da je u potpunosti oporavljen.
Gosling, Raylor, Vučkić, Tiote fale Pardewu. S tim da je samo Tiote standardan, dok su Vučkić i Gosling ipak zaduženi za kup utakmice, a Raylor je član prve osamnaestorke.
Liverpool ne briljira na Anfieldu (Reading 1:0, Stoke 0:0, u EL ih je otresao Udinese, u kupu Swansea, zatim tu ima poraz od Uniteda 1:2, neriješeno sa Cityjem 2:2, poraz od Arsenala (0:2)...Bilo kako bilo, koliko je Newcastle neuvjerljiv na gostovanjima, tako je i Liverpool na Anfieldu.
Pod Rodgersom igraju mnogo bolje (ljepše, direktnije), al' opet je to daleko od nekog Liverpoola zbog kojeg bi se isplatilo nerviranje na kvotu od 1.55. :?

Nego, za one koji će ganjati "specijalne igre", preporučujem under kartona. Sudac je Anthony Taylor, čisto da se zna. :D Nije mu strano pokazati crveni karton, al' ipak je nešto blaži, tako da bismo mogli gledati neki meč sa najviše 3 kartona. :D

Sretno svima.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

ibra_barca
Kontakt:

Post Postao/la ibra_barca » 04 nov 2012, 11:00

evo jedan od mene, cl brugge - z. warege x2, ja neznam stvarno zasto je kvota na bregge 1.6 pa njima ne da fali igraca, fali sigurno nekih 8-9, dok su ovi gosti na broju bez skoro i jednog izostatka, a osim toga bregge je slab ove sezone tamo je 8-9. na tabeli dok su ovi gosti drugi, sa odlicnim skorom i na strani i ko domacini, moj prijedlog x2, vase misljenje...
...rob do bagro...

_karabaja_
Kontakt:

Post Postao/la _karabaja_ » 04 nov 2012, 11:09

Nakon jucerasnje Malage, Tottenhama, Dortmunda, PSG ko bi danas mogao bit nagazna? Kandidata ima : Napoli, Lyon, Leverkuzen, Sevilja, Besiktas, Fiorentina...

Od malo vecih kvota pokusat ganjat ovaj par Toluca-Morelia 1 s pobjedom Toluca ide na prvo mjesto i ima utakmicu manje, i CSKA-Lokomotiva 1 koja je vec pocela uspio sam odigrat, takodjer kao siguran par mi se cini G.Birligi - Elazig 1 1,75.
Hokej Mannheim-Hanover 1 1,7, Mannheim odlican kod kuce a Hanover je u donjem dijelu tabele i nista posebno u gostima.

"Sigurice"
AZ Alkmaar - Venlo 1 1,20 Venlo zadnji na tabeli, AZ dobar
Elfsborg - Atvidaberg 1 1,20 Elfsborg igra za titulu
Napoli - Torino 1 1,55 Napoli bolji i ne bi trebali uvezat 2 poraza, prilika za prikljucak na 1. mj
Sevilla - Levante 1 1,50 Sevilja mnogo bolja a i Levante slab u gostima
Lyon - Batia 1x 1,20 u super ponudi Prilika Lyonu da dodje PSG-u na bod i utakmicu manje
CSKA S. - Montana 1 1,15 Nemam neko posebno obrazlozenje :mrgreen:

Kvota 4,62

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.