al momci igraju odlicno,samo nastavite tako
Kako im se ne isplati,ta isto moraju putovati po federaciji,ta nije ni RS daleko !Rosas7 je napisao/la:mislim da branitelj nece ici na pl,ne isplati im se![]()
skuplje je dosta sve od organizacije pa nadalje,moraju placat stadion pod bb,a nece imati puno gledatelja,al opet ko zna ikicu moze on svebekicamir je napisao/la:Kako im se ne isplati,ta isto moraju putovati po federaciji,ta nije ni RS daleko !Rosas7 je napisao/la:mislim da branitelj nece ici na pl,ne isplati im se![]()
Ni dedo ti ga nije doživljav'obekicamir je napisao/la:Velez u Hercegovini ne dozivljavamo
Zoom088 je napisao/la:Ni dedo ti ga nije doživljav'obekicamir je napisao/la:Velez u Hercegovini ne dozivljavamo
http://www.transfermarkt.co.uk/en/alan- ... 38563.htmlElWeddo23 je napisao/la:Svaka čast Branitelju na današnjoj utakmici, koliko god rezultat drugačije govori, treba reci da je Branitelj odigrao dobro i izuzetno korektno (Crveni kartoni su pre.eravanje sudije, moglo je mozda i bez toga).... Zanima me koja su ono dvojica tamnoputih igrača ( brojevi 19 i 20) u redovima Branitelja....odlični su....
dokazali su to na sudu majstoreNeToBoLa je napisao/la:Zakonski nasljednik Lokomotive ?
Kada, devedesettreće ? Ma vi majke mi niste normalni.Rosas7 je napisao/la:dokazali su to na sudu majstoreNeToBoLa je napisao/la:Zakonski nasljednik Lokomotive ?
Zoom088 je napisao/la:Ikic je veliki gospodin i covjek koji puno ulaze u sport opcenito.
Ako ostane uz Branitelj, s ovakvom strukturom i radom kakvi su sada, Branitelj bi mogao biti jos jedan "Siroki Brijeg", tj. najorganizovaniji klub u BiH.
razumjem ja tebe,al vidis da je sportski centar pripao branitelju,plus sadasnja lokomotiva je duzna platiti branitelju oko pola milijuna maraka,zato jer ih je tuzila ,a izgubila postupakNeToBoLa je napisao/la: Kada, devedesettreće ? Ma vi majke mi niste normalni.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.