ne gledam utakmicu, ali evo na livescore pise da je salihovic dobio zuti???

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Ušao Sejo u desetoj minuti.bubreg je napisao/la:a vidio sam seju na klupi
ne gledam utakmicu, ali evo na livescore pise da je salihovic dobio zuti???![]()
lol cu u desetoj, aj super ali sto, sta je bilo?Knele je napisao/la:Ušao Sejo u desetoj minuti.bubreg je napisao/la:a vidio sam seju na klupi
ne gledam utakmicu, ali evo na livescore pise da je salihovic dobio zuti???![]()
http://atdhe.net/9894/watch-werder-brem ... hoffenheimPrincipatus je napisao/la:Imali neko link koji funkcionise?
Edit: Pa sta je ovo 2:0.
ja se slazem sa tarikomjocker123 je napisao/la:tarik tebe treba neko otjerati u tri lijepe p**** ***** jel' jasno..idi gledaj brazil,pusti bih na miruTarik14 je napisao/la:Defintivno je idalje van forme! Protiv Estonije i protiv Spanije je promasio prazan gol i nekoliko 100% sansi. Gol koji je dao protiv Estonije bi i djete od 5. godina dalo.
pa on sam sebi stvara sanse glupani kako se fino iskrao pa mu ga miske poturi inace.........ma i ti tarik zaboravili pomusti krave pa sad vako nervozni heeeej je......tax je napisao/la:ja se slazem sa tarikomjocker123 je napisao/la:tarik tebe treba neko otjerati u tri lijepe p**** ***** jel' jasno..idi gledaj brazil,pusti bih na miruTarik14 je napisao/la:Defintivno je idalje van forme! Protiv Estonije i protiv Spanije je promasio prazan gol i nekoliko 100% sansi. Gol koji je dao protiv Estonije bi i djete od 5. godina dalo.
joj idi cesljaj ovce ti koda si gledao krave svoje na livadi kako se igraju...e decko hebe nam se sta ti onaj kreten tarik vidite treba vam dupla dioptrija....i usput idi iz ove drzave kada ne cijenis ono sto rijetki pojedinci zele uciniti za dobrobit mene tebe i svih ljudi koji zive u ovom paklu..........tax je napisao/la:da stvara nema sta ba nadji mi jedan gol ibisevica koji je o n sve uradio
kaMinche je napisao/la:joj idi cesljaj ovce ti koda si gledao krave svoje na livadi kako se igraju...e decko hebe nam se sta ti onaj kreten tarik vidite treba vam dupla dioptrija....i usput idi iz ove drzave kada ne cijenis ono sto rijetki pojedinci zele uciniti za dobrobit mene tebe i svih ljudi koji zive u ovom paklu..........tax je napisao/la:da stvara nema sta ba nadji mi jedan gol ibisevica koji je o n sve uradio
Prosla sezona Hoffenheim protiv Köln, sam pretrcao vise nego polovinu terena i umjesto pasa sam zabija. Ah da ne zaboravim to je bio prvi goal protiv Kölna, drugi je poslije toga isto dao. Obicni goalovi u Bundesligi, najslabijoj na svjetu, svako bih dijete zabilo.ba nadji mi jedan gol ibisevica koji je o n sve uradio
zaboravio sam ovaj gol hvala na podsjecanjuŽeljoman je napisao/la:prosle sezone je ibisevic uzeo loptu na centru,prosao igrace,biciklo i gol.gledao sam tu utakmicu na sportklubu uz marjanaa tax ja mislim da se i ti zoves tarik
zar i ja----rob do bagro je napisao/la:ma svi ste vi jedne obicne krampe![]()
![]()
neMinche je napisao/la:zar i ja----rob do bagro je napisao/la:ma svi ste vi jedne obicne krampe![]()
![]()
to je bilo protiv Kolnatax je napisao/la:zaboravio sam ovaj gol hvala na podsjecanjuŽeljoman je napisao/la:prosle sezone je ibisevic uzeo loptu na centru,prosao igrace,biciklo i gol.gledao sam tu utakmicu na sportklubu uz marjanaa tax ja mislim da se i ti zoves tarik
i lose mislis