FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
srecom pa krosonja smiri nerve poslije duela sa adlerom i uputi dobar centarsut.
svinjcek glavom za uno:zero.
svinjcek glavom za uno:zero.
Vom Jäger zum Gejagten
-
- Kontakt:
Kad je krenuo Kroos u onaj prodor, kontam sad ce stativu pogoditgeronimo je napisao/la:srecom pa krosonja smiri nerve poslije duela sa adlerom i uputi dobar centarsut.

I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
kontrola tekme 100%
Najvaznije da smo ih opcepili i sad se moze malo lakse igrati. Najbolje bi bilo kad bi do 60 minute dali i drugi
Najvaznije da smo ih opcepili i sad se moze malo lakse igrati. Najbolje bi bilo kad bi do 60 minute dali i drugi

Thomas Müller - Fußballgott
- schweinsteiger
- Kontakt:
ZASTO HRLE NAPRIJED ?!
u 40. minuti na gostovanju povedu i umjesto da malo "stanu na loptu" oni opet napadaju.
Kroos izvodi korner svi igraci osim Neuera u krugu od 40 metara HSVovog gola
nije ni cudo sto primamo glupe golove.
Mandzukic u svakoj situaciji gine za loptu.Pred kraj poluvremena gotovo da je leg'o na zemlju i nogom izbija loptu igracu koji je iza njega
u 40. minuti na gostovanju povedu i umjesto da malo "stanu na loptu" oni opet napadaju.
Kroos izvodi korner svi igraci osim Neuera u krugu od 40 metara HSVovog gola

nije ni cudo sto primamo glupe golove.
Mandzukic u svakoj situaciji gine za loptu.Pred kraj poluvremena gotovo da je leg'o na zemlju i nogom izbija loptu igracu koji je iza njega

#miasanmia
Bayern vodi 1-0 nakon naizgled izgubljene situacije, ali Kroos odlično pronalazi Schweinsteigera koji glavom pogađa za 1-0.
Po meni apsolutno zasluženo vodstvo iako je i HSV imao nekoliko prilika. Drugo poluvrijeme bi trebalo rutinski odraditi, jer će HSV najvjerovatnije više napadački odigrati, a moraće ako misle barem bod uzeti, a znamo svi kako Bayo igra kad mu se ostavi prostora pozadi.
I Ribery svaka čast, kakav dribling momak ima.
Po meni apsolutno zasluženo vodstvo iako je i HSV imao nekoliko prilika. Drugo poluvrijeme bi trebalo rutinski odraditi, jer će HSV najvjerovatnije više napadački odigrati, a moraće ako misle barem bod uzeti, a znamo svi kako Bayo igra kad mu se ostavi prostora pozadi.
I Ribery svaka čast, kakav dribling momak ima.
Zato sto smo Bayern i napadamo na svakom stadionu na dunjalukuschweinsteiger je napisao/la:ZASTO HRLE NAPRIJED ?!

Thomas Müller - Fußballgott
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
0-3 lagano 

don_burza je napisao/la:Zato sto smo Bayern i napadamo na svakom stadionu na dunjalukuschweinsteiger je napisao/la:ZASTO HRLE NAPRIJED ?!

suti, ima onih koji ne prihvataju ovu filozofiju igre. jbga, sjecaju se onih dana kada je igra bayerna bila dosadna, blijeda, pobjede dolazile uz veliku porciju srece i neizbjeznu pomoc sudaca.
ovo je maaaaaaajka. samo da se titule pocnu redati, inace...

ovo zasad (po meni) ocekivano. tanak je ovaj hamburger, sad-pa-sad ga pojedes.

Vom Jäger zum Gejagten
- BrutalConfidence
- Kontakt:
Hehe kako mocno zvucidon_burza je napisao/la:Zato sto smo Bayern i napadamo na svakom stadionu na dunjalukuschweinsteiger je napisao/la:ZASTO HRLE NAPRIJED ?!
...
3. just show up
4. start anywhere
5. act now
6. be average
7. stay on course
8. enjoy the ride!
- BavaracZenica
- Kontakt:
Braco bavarci cestitam nam na odlicnoj igri i pobjedi, samo da se ipak dokaze jos jednom ko je najbolji u Bundeski trenutno a i da je ona utakmica protiv apotekara bila cista nesreca a sreca za njih.
Muller majstorski nema sta, drago mi je da Svajni postize golove, sjecate se prosle godine kak su ga skrsili pa odmah nam i igra cjela pala
Sad pobjedit Lillea i malo rascistit stvari i na polju lige prvaka... i naravno sutra saznat ko nam je protivnik u kupu pa i na tom planu nastavit pohod..

Muller majstorski nema sta, drago mi je da Svajni postize golove, sjecate se prosle godine kak su ga skrsili pa odmah nam i igra cjela pala

Sad pobjedit Lillea i malo rascistit stvari i na polju lige prvaka... i naravno sutra saznat ko nam je protivnik u kupu pa i na tom planu nastavit pohod..

FC Bayern !!!!!
na kraju lakse do pobjede nego ocekivano. najprije zahvaljujuci jednom od najvecih igraca danasnjice - riberyju, kao i ostatku ekipe koja je djelovala samouvjereno i tako na nacin "kap po kap" dokusurila svoga protivnika.
igraci koji su upali u laganu rupu (kroos) su se probudili, müller - majstor dere kako mu naumpadne, starjesina basti osim dirigovanja terenom i ogromne trke, uspjeva zabiti i to glavom (golema rijetkost).
idemo dalje, lever je (po svemu sudeci) bio prolazna "bolest" i po mnogima je osim razocarenja donio i nesto dobrog.
igraci koji su upali u laganu rupu (kroos) su se probudili, müller - majstor dere kako mu naumpadne, starjesina basti osim dirigovanja terenom i ogromne trke, uspjeva zabiti i to glavom (golema rijetkost).
idemo dalje, lever je (po svemu sudeci) bio prolazna "bolest" i po mnogima je osim razocarenja donio i nesto dobrog.
Vom Jäger zum Gejagten
Sve je riješeno tokom uvodnih minuta 2. poluvremena. Nakon Muller-ovog gola znalo se da će Bayern odnijeti sva 3 boda sa ovog gostovanja. Nego, mnogo važnije je to što se igrači nisu puno istrošili jer je tokom sedmice Liga šampiona.
Od pjedinaca bi izdvojio Kroosa, koji je po mom mišljenju igrač utakmice. Muller je odigrao veoma dobro i mislim, da što se završnice tiče, je jedan od najboljih u Bayernu. Ja bih njega na špica jednu utakmicu pa kud puklo da puklo, on je rođeni spic ( samo malo mase da nabaci). Schweini je bio veoma dobar također, kao i Ribery.
Nego, najviše me Javi razočarao. Ponovo žuti karton i ništa specijalno nije uradio, ali biće vremenom bolji jer je on ipak kvalitetan fudbaler, ko je gledao Atlethic Bilbao znaće šta mislim.
Od pjedinaca bi izdvojio Kroosa, koji je po mom mišljenju igrač utakmice. Muller je odigrao veoma dobro i mislim, da što se završnice tiče, je jedan od najboljih u Bayernu. Ja bih njega na špica jednu utakmicu pa kud puklo da puklo, on je rođeni spic ( samo malo mase da nabaci). Schweini je bio veoma dobar također, kao i Ribery.
Nego, najviše me Javi razočarao. Ponovo žuti karton i ništa specijalno nije uradio, ali biće vremenom bolji jer je on ipak kvalitetan fudbaler, ko je gledao Atlethic Bilbao znaće šta mislim.
HSV se solidno branio u prvom dijelu ali ih je opet jedna katastrofalna greska skupo kostala.
U drugom dijelu odmah otvorena igra i naravno uslijedila je kazna!
Ne ide sa Bayernom otvoreno.
Tomas Muller odlican
Oni koji su ga prozivali igracem koji zivi od stare slave imaju sve manje argumenata da ga blate. Ribery, majstor! On kada igra, onda daje ovoj ekipi jednu sasvim drugu dimenziju.
Evo malo i statistike:

Ne bas uobicajen posjed lopte, ali nema veze
I trenutna tabela:

Dominacija!
U drugom dijelu odmah otvorena igra i naravno uslijedila je kazna!
Ne ide sa Bayernom otvoreno.
Tomas Muller odlican

Evo malo i statistike:

Ne bas uobicajen posjed lopte, ali nema veze

I trenutna tabela:

Dominacija!
Da sam nešto ovakvo očekivao, iskren ću biti i reći da nisam.
Pobjedi sam se nadao, HSV se dobro držao do trenutka odluke, skoka nebeskog do tada nevidljivog Mullera, petljanja kako samo on umije Kroosa(preći golmana nije za njega
), te smirenosti neviđene u krajnje zbunjujućoj situaciji, situaciji gdje i najsmireniji smiraja nemaju, pažljivo čeka i dočeka slobodnog Generala, kojem ne preostaje ništa drugo nego se nakloniti na sjajan centaršut Kroosa, već spomenutog.
Slijedi raspad sistema, a sjećamo se krize u doba Gaala kada nam otvaranja drugih poluvremena bijahu velika mora noćna, no sada se to okrenulo naopačke, furiozan start poluvremena drugog, već spomenutog, te sjajan potez Mullera, onako sam se i ja znao okrenuti kada sam lopte igrao u dalekoj prošlosti
, inače te okrete i zbunjenost golmana protivničke ekipe, kao i drugara pamtim i danas.
Treći gol, asistenciju pišemo
, ne pamtim
, a kako bih i pamtio kada Kroos zakuca iz ne baš tako lagane situacije, ljevicom, divan ugao, krasan gol, nema šta.
Pokazana je šampionsak igra(još jednom), napad je funkcionisao, Ribery dosta viđen, Alaba nastavlja da trči, a također i odbranu pohvaliti moramo, bili su ostavljani onako u jednom navratu, no kvalitet pokazali, Dante
, čova yebeno smiren, nema grubosti, nema prekršaja, sve čisto uzima, kontrola lopte, pasovi..., ne mogu opisati koliko me prijatno iznenadio, nemam riječi da opišem način na koji čovjek igra, briljira u našem dresu...
Dosta da ne nabrajam sve pojedince i pojedinosti, idem da vidim ima li šta za citiranja
, a zabijeno preko 40, tačnije 44, ako me pamćenje brojka dobro služi!

Pobjedi sam se nadao, HSV se dobro držao do trenutka odluke, skoka nebeskog do tada nevidljivog Mullera, petljanja kako samo on umije Kroosa(preći golmana nije za njega

Slijedi raspad sistema, a sjećamo se krize u doba Gaala kada nam otvaranja drugih poluvremena bijahu velika mora noćna, no sada se to okrenulo naopačke, furiozan start poluvremena drugog, već spomenutog, te sjajan potez Mullera, onako sam se i ja znao okrenuti kada sam lopte igrao u dalekoj prošlosti

Treći gol, asistenciju pišemo

Pokazana je šampionsak igra(još jednom), napad je funkcionisao, Ribery dosta viđen, Alaba nastavlja da trči, a također i odbranu pohvaliti moramo, bili su ostavljani onako u jednom navratu, no kvalitet pokazali, Dante

Dosta da ne nabrajam sve pojedince i pojedinosti, idem da vidim ima li šta za citiranja

Svega 4 gola u 10 utakmica, ili 9 u njih 16, puno li je, puno li jenije ni cudo sto primamo glupe golove.

A šta je dobro donio znaju samo oni naj, naj poznavaoci ove igre.lever je (po svemu sudeci) bio prolazna "bolest" i po mnogima je osim razocarenja donio i nesto dobrog.

- anelbavarac
- Kontakt:
Toliko o stizanju domuza nase prednosti
,jasno je kao dan da nam trenutno nema konkurenta u bundesligi,i ne znam sta se moze desiti da ne osvojimo salataru.
Pozdrav braco bavarci i idemo ovo izdominirati do kraja.

Pozdrav braco bavarci i idemo ovo izdominirati do kraja.
- Omerbavarac
- Kontakt:

We are sexy and we know that!!!
Kakva partija, kakvo dominiranje.

Tesko je sve ovo opisati, jos uvijek mi nije jasno da mozemo ovako protivnika nadigrati i rastaviti na djelice.
Ono protiv Leverkusena je ocigledno bila losa noc ili su kladionice upetljale svoje prstice.

Prije pocetka utakmice sam bio strasno iznerviran neubacivanjem Robbena, jer sam podcijenio Mullera, ali me je ovaj zakuc'o za sva vremena. Aferim momcino za onu lucidnost i prelijep gol.
Ribery je po ko zna koji put pokazao svoju klasu, sumnjam da vise iko postoji da moze tvrditi da je on samo jedan prosjecan igrac ili da nije medju top 5 u Svijetu.
Kroos ponovo fenomenalan iako me kod prvog gola strasno nanervirao, ali na svu srecu se ispravio.
Prednost se ponovo vratila, a oba nasa glavna konkurenta su kiksala, tako da smo ponovo usamljeni na vrhu sa sasvim dovoljnom zalihom, ali ne treba na ovom stati, nego treba nastaviti u istom ritmu.
Slijedi domacinstvo protiv Lillea gdje moramo traziti nova tri boda i da se napokon razjasne neke stvari.
AUF GEHTS DIE ROTEN!!!
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Centre forward
- Kontakt:
Najbitnije je da smo vratili konstantnost.Posle Bate-a sam se malo zabriG'o moram priznat'.Odlicna utakmica,kontrola u svakom segmentu.Btw Mandžo k'o veliki,pravi borac,ma Balkanac
,tacno se zapitam dal' ce ga imat srca poslat na klupu kad se Mario(1) vrati.
.Bice zanimljivo u svakom slucaju.Jaki smo k'o NATO 

05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
" onclick="window.open(this.href);return false;
kakva majstorija,svaka cast
kakva majstorija,svaka cast
Velika pobjeda i jedan od bitnijih koraka do titule, jer pobijedilo smo na gostovanju na kojem 5 puta uzastopno nismo pobijedili, kod solidnog Hsv-a kojeg smo još izdominirali. HSV je još ekipa koja je pronašla formu i ima kvalitet i onda naša ekipa odigra ovako furiozno, moćno i fenomenalno.
Ribery je svoju najjaču sezonu odigrao u prvoj sezoni kad je došao, a sada je i tu sezonu nadmašio i premoćan je, jednostavno najbolji igrač nakon Messija. Ja sam i prije ga stavljao u top 5 i isticao njegove kvalitete al znao sam spomenut da imaju pored Messija možda jedan, dva igrača koja su ispred njega, ali sada je dostigao nivo gdje je još moćniji, gdje je jednostavno još fantastičniji. Ljepota je gledat tu brzinu, okrete, brzinske poteze i te sjajne driblinge, brzinu razmišljanja i ta sjajna proigravanja.
Još jedna je stvar bitna jednostavno kad je u top formi i Muller onda je i to bitan segment, jedan je to isto od najbitniji naših igrača. A onaj danas gol Mullera je jedan od najljepših. Muller je koristan i kad igra ispod nivoa, zbog svoje požrtvovanosti i borbe, a kad je još u dobroj formi ko sad, onda rastura i razvaljuje.
Lijeva strana nam ipak najbolje funkcioniše, a tu ogroman doprinos daje Alaba, jednostavno on i Ribery sjajno funkcionišu.
Schweini je isto ove sezone sve češće strijelac, dobar je, Gusta opet na nivou. A nakon što se malo uspavao u nekim prošlim utakmicama, Kroos je u ovoj bljesnuo. Ja kod njega samo te oduške u pojedinim utakmicama mrzim, a da kvalitet ima, ima sigurno.
Martinez je imao dobar nastup kad je ušao, ali ušao je kad smo imali sigurno vodstvo, pa tako da njegov pravi nastup želim kad se nekad rezultat bude lomio i kad bude igrao npr od početka.
Obrana s Boatengom i Danteom sjajno funckioniše. Zabrinut sam za Neuera jer malo šuteva na gol dobiva, pa onda opet ako u nekoj utakmici primi gol, ispast će opet kriv
9 pobjeda i 1 poraz u 10 kola su sjajan bilans, a impresivan je podatak da smo ostvarili svih 5 gostujućih pobjeda bez ijednog primljenog gola i time postavili rekord. Inače ovih 30 golova zabijenih isto su impresivni i ta brojka je samo jednom nadmašena nekad tamo u 70-tim godinama.
Treba ovako nastavit, ovo je veliki korak u ligi, sve dobro ide, a treba postat opet opasniji i nakon prekida i kornera kako bi se prelomile neke utakmice koje budu gurave. Taman da uspješno i bez tog segmenta dođemo do salatare, opet ovaj dio igre može biti bitan u Ligi prvaka.
Ribery je svoju najjaču sezonu odigrao u prvoj sezoni kad je došao, a sada je i tu sezonu nadmašio i premoćan je, jednostavno najbolji igrač nakon Messija. Ja sam i prije ga stavljao u top 5 i isticao njegove kvalitete al znao sam spomenut da imaju pored Messija možda jedan, dva igrača koja su ispred njega, ali sada je dostigao nivo gdje je još moćniji, gdje je jednostavno još fantastičniji. Ljepota je gledat tu brzinu, okrete, brzinske poteze i te sjajne driblinge, brzinu razmišljanja i ta sjajna proigravanja.
Još jedna je stvar bitna jednostavno kad je u top formi i Muller onda je i to bitan segment, jedan je to isto od najbitniji naših igrača. A onaj danas gol Mullera je jedan od najljepših. Muller je koristan i kad igra ispod nivoa, zbog svoje požrtvovanosti i borbe, a kad je još u dobroj formi ko sad, onda rastura i razvaljuje.
Lijeva strana nam ipak najbolje funkcioniše, a tu ogroman doprinos daje Alaba, jednostavno on i Ribery sjajno funkcionišu.
Schweini je isto ove sezone sve češće strijelac, dobar je, Gusta opet na nivou. A nakon što se malo uspavao u nekim prošlim utakmicama, Kroos je u ovoj bljesnuo. Ja kod njega samo te oduške u pojedinim utakmicama mrzim, a da kvalitet ima, ima sigurno.
Martinez je imao dobar nastup kad je ušao, ali ušao je kad smo imali sigurno vodstvo, pa tako da njegov pravi nastup želim kad se nekad rezultat bude lomio i kad bude igrao npr od početka.
Obrana s Boatengom i Danteom sjajno funckioniše. Zabrinut sam za Neuera jer malo šuteva na gol dobiva, pa onda opet ako u nekoj utakmici primi gol, ispast će opet kriv

9 pobjeda i 1 poraz u 10 kola su sjajan bilans, a impresivan je podatak da smo ostvarili svih 5 gostujućih pobjeda bez ijednog primljenog gola i time postavili rekord. Inače ovih 30 golova zabijenih isto su impresivni i ta brojka je samo jednom nadmašena nekad tamo u 70-tim godinama.
Treba ovako nastavit, ovo je veliki korak u ligi, sve dobro ide, a treba postat opet opasniji i nakon prekida i kornera kako bi se prelomile neke utakmice koje budu gurave. Taman da uspješno i bez tog segmenta dođemo do salatare, opet ovaj dio igre može biti bitan u Ligi prvaka.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.