a kažes na ove druge napadace koji nikako ne zabijaju?dijalog je napisao/la:davno sam ja rekao da je džeko loš kad igra od 1.min i da je 100 puta bolji kad uđe pred kraj kao joker...![]()
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
oni me ne interesuju, ovo je tema "edin džeko"ZOI84 je napisao/la:a kažes na ove druge napadace koji nikako ne zabijaju?dijalog je napisao/la:davno sam ja rekao da je džeko loš kad igra od 1.min i da je 100 puta bolji kad uđe pred kraj kao joker...![]()
a mancini ako je pametan dovesti će falcaa...
Samo im još on treba, pa klupa ce im onda biti jaca nego prvi timovi top klubova. Buduci da igraju sa Edinom logicno je i da oni budu spomenuti na ovoj temidijalog je napisao/la:oni me ne interesuju, ovo je tema "edin džeko"ZOI84 je napisao/la:a kažes na ove druge napadace koji nikako ne zabijaju?dijalog je napisao/la:davno sam ja rekao da je džeko loš kad igra od 1.min i da je 100 puta bolji kad uđe pred kraj kao joker...![]()
a mancini ako je pametan dovesti će falcaa...
neka proda teveza i balotellija, a dovede jovetića kao backup.
falcao i aguero u napadu, a jokeri džeko i jovetić...
A Falcao izjavio da neće ić iz Atletico Madrida , tako da ništa od toga care..dijalog je napisao/la:neka proda teveza i balotellija, a dovede jovetića kao backup.
Edin ce poentirati do kraja utakmice,asist Aguero zivi bili pa vidjeli
Jbg,vec druga utakmica koju danas gledam bez golova.
Kako je ovaj City loš, pa oni uopšte ne koriste centaršuteve ..sve neki kratki pasovi, a nikako im ne ide.
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- maximusdecimus
- Kontakt:
sad opletite 

u pojedinim trenutcima sam pomislio : "da ovaj aguero izvodi kornere, on bi šutao na gol kad bi ih izvodio" .. Jer lik znači iz jako teške pozicije sa 3 igrača u kaznenom prostoru šuta ravno u golmana. Naravno kad je bio mali nije učio dodavanje lopte pa ne zna ni to. Raspad sistema ovaj shitty
- AlenHalilovic
- Kontakt:
Da hoce samo otic iz ovog **** kluba, gdje god.... u ovom klubu uopste ne postoji sloga.. svi sami igraju
Haj' ne pričaj gluposti, ako iko daje lopte Džeksonu, daje ih Aguero.
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
jel edin promasio neku 100%-tnu priliku il' se ovi sa fb sprdaju ?
- Cautinho
- Kontakt:
To drugo.geoxx je napisao/la:jel edin promasio neku 100%-tnu priliku il' se ovi sa fb sprdaju ?
Keep walking.
volio bi da protiv ajaxa uđe u 75. jer će ga sigurno zabiti, ovako nema teorije 

- schweinsteiger
- Kontakt:
Dzeko na klupi,dok istovremeno ne budu povrijedjeni Tevez,Aguero i Balotelli.
#miasanmia
Bolje da nije igrao, pokvari statistiku. 

Koliko god su nasi nerealni sa glasanjem, toliko je i ovaj goal.com. Nit je Tevez bio najboljii, nit Džeko najgori. Po njihovim novinarima Džeko uvijek najgori kada City izgubi utakmicu. Oni izgleda jako vole Tevezov i Mancinijev stil mrljavi loptu do iznemoglosti, pa makar i ne zabili gola nikad. Nije ni Balo najgori, pa sta su radili Nasri, Ture, Bery..
[youtube][/youtube]
Kad gledam ovaj video samo vidim koliko mu se igra promjenila otkad je u Cityju .. nema više one slobode u igri i dribljanju kao naprimjer na 0:50 . Mislim da ako bi igrači ponekad u Cityju napravili koji centaršut ili slali lopte prema njemu i bazirali igru na njega, možda bi i bio efikasniji , i počinjao u prvih 11.
Kad gledam ovaj video samo vidim koliko mu se igra promjenila otkad je u Cityju .. nema više one slobode u igri i dribljanju kao naprimjer na 0:50 . Mislim da ako bi igrači ponekad u Cityju napravili koji centaršut ili slali lopte prema njemu i bazirali igru na njega, možda bi i bio efikasniji , i počinjao u prvih 11.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.