Bijeli ili šareni ?Sheyi je napisao/la:Ja jedem grah s hurmašicama.![]()

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Bijeli ili šareni ?Sheyi je napisao/la:Ja jedem grah s hurmašicama.![]()
Ma oba, ali s hljebomTheVerminator je napisao/la:Bijeli ili šareni ?Sheyi je napisao/la:Ja jedem grah s hurmašicama.![]()
Taj samHZ_ilidzaa je napisao/la:Jel iko prekuc'o angry birds na solji
Ovo nam je isto.icetea01 je napisao/la: -prije neg sto sjednem na wc-solju, obavezno moram onaj poklopac na koji se sjede pretrati wc-papirom
-kad uzmem cistu casu, moram je preprati vodom
-novcanik mi uvjek mora biti u desnom zadnjem dzepu, mobitel u prednjem desnom, a kljucevi u lijevom
Kad spomenu vodu, radi ovih redukcija vode u Sarajevu ja sada imam fobiju od toga da ustanem u po noći žedan a nema vode, pa moram prije spavanje sve moguće posude u kući napuniti vodom iako mi neće ni trebati.xaviesta je napisao/la:Im'o sam nekada bruku tih sitnica i obreda koje moram obaviti, ali vremenom me popustilo. Mada neke stvari me i danas prate, recimo kada hocu spavat uvijek pored mene mora biti casa vode inace nema šanse da zaspim![]()
Brojanje stepenica plocnika i sl. na srecu me popustilo
Zagor je napisao/la: - Ima jedna zanimljiva stvar što se tiče vjere. Ja sam prije (više nepijem) često s rajom kad izađemo u grad znao popiti 2-3 pive, a u noćima kad neizlazim u grad (kad nepijem) uvijek proučim kad legnem u krevet subhanike, fatihu i kulhuvalah, a kad dođem s vana pomalo pijan i legnem iako mogu da proučim sve to, ipak nikad to neuradim, jer kao uvrijedit ću Boga.
ista stvar kod meneZagor je napisao/la:Ja sam prije (više nepijem) često s rajom kad izađemo u grad znao popiti 2-3 pive, a u noćima kad neizlazim u grad (kad nepijem) uvijek proučim kad legnem u krevet subhanike, fatihu i kulhuvalah, a kad dođem s vana pomalo pijan i legnem iako mogu da proučim sve to, ipak nikad to neuradim, jer kao uvrijedit ću Boga.
Zagor je napisao/la: - Ima jedna zanimljiva stvar što se tiče vjere. Ja sam prije (više nepijem) često s rajom kad izađemo u grad znao popiti 2-3 pive, a u noćima kad neizlazim u grad (kad nepijem) uvijek proučim kad legnem u krevet subhanike, fatihu i kulhuvalah, a kad dođem s vana pomalo pijan i legnem iako mogu da proučim sve to, ipak nikad to neuradim, jer kao uvrijedit ću Boga.
me2...Doduse sad ne pijem.Ponekad zna uletit somersby,al to je cisto da promjenim pice , muka mi od red bulla i biter lemona.Zadnji put kad sam se napio iz cista mira me pocela "przit" savjest,iako sam imao dosta alkohola u krvi nisam se pjanski ponasao i teturao.Tu negdje smo se rastali alkohol i jaZagor je napisao/la:Ja sam prije (više nepijem) često s rajom kad izađemo u grad znao popiti 2-3 pive, a u noćima kad neizlazim u grad (kad nepijem) uvijek proučim kad legnem u krevet subhanike, fatihu i kulhuvalah, a kad dođem s vana pomalo pijan i legnem iako mogu da proučim sve to, ipak nikad to neuradim, jer kao uvrijedit ću Boga.
Zagor je napisao/la:-I ja znam često tražiti te parne il neparne brojeve. Koliko ima slova u riječi, niđe veze što to radim, al eto...
Il recimo kad nema ništa na tv-u i sad ja prebacujem kanale 1,2,3,4,5,6.....26,27,28 i stanem i vratim se na keca, pa ponovo, do 28 i tako 5-6 puta zaredom, to radim navečer, a desi se i po danu nekad.
Nesto mi je ovako otac pricao, nisam 100% siguran: Otisao jedan covjek da klanja a bio je pijan, a u dzamiji je bio covjek koji je bio trijezan, kao ovaj trijezni kaze sta ce ovaj u dzamiji ovako pijan, nesto u tom smislu, onda Allah dz.s. naredi meleku da uzme njegova dobra dijela (trijeznog) i da ih ovom pijanom, kao ovaj i u pijanom stanju se sjetio Allaha i da treba namaz obaviti. Ovako nekako mi je pricao, neke nisam bas najbolje napisao...Zagor je napisao/la:- Ja koju god olovku uzmem moram je rastavit...To mi je specialnost![]()
- Ima jedna zanimljiva stvar što se tiče vjere. Ja sam prije (više nepijem) često s rajom kad izađemo u grad znao popiti 2-3 pive, a u noćima kad neizlazim u grad (kad nepijem) uvijek proučim kad legnem u krevet subhanike, fatihu i kulhuvalah, a kad dođem s vana pomalo pijan i legnem iako mogu da proučim sve to, ipak nikad to neuradim, jer kao uvrijedit ću Boga.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 35 gostiju.