Chicago Bulls
Re: Chicago Bulls
mozda i grijesim ali ova ekipa izgleda bolje od one iz prosle sezone.Kad se DR1 vrati ponovno borba za vrh.S ovakvim Ripom i zdravim DR1 su u igri i za titulu
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Prva petorka izgleda bolje, to je istina, ali... Koliko ce ova klupa moci iznjeti tereta je pitanje? Sve zavisi koliko ce Thibs morati opterecavati prvu petorku, i koliko ce dugo oni moci podnjeti taj teret.dema je napisao/la:mozda i grijesim ali ova ekipa izgleda bolje od one iz prosle sezone.Kad se DR1 vrati ponovno borba za vrh.S ovakvim Ripom i zdravim DR1 su u igri i za titulu
Po vama, moze li ova klupa parirati onoj proslogodisnjoj?
Asik sinoc 19 skokova, i nula poena za Roketse. To im je rekord fransize, kad je u pitanju broj skokova bez postignutog poena.
Zadnja izmjena: kad_kako, dana/u 03 nov 2012, 16:17, ukupno mijenjano 2 puta.
Postovanje treba zaraditi.
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Da su oni igrali vecinu 4/4 pa bi razumio tvoje kritike, ali starteri odigrali 2 ipo minute svaki (osim Hamiltona, koji ima nekih 20ak sec u 4/4).adriano_leite je napisao/la:Ma popizdio bio pa sam tako i pisao. Jbg. koliko sam ljut na onu boraniju s nase klupe, toliko i na Thibsa kojem ruku na srce nije ono trebala. Btw. sasvim zasluzena pobjeda i jos jednom cestitam.kad_kako je napisao/la:Ako nisi svatio ono moje "uigrvanje" kao zajebanciju, onda ebiga. Vidis smajlije bolan nebio.adriano_leite je napisao/la:http://forum.sportsport.ba/posting.php? ... &p=2064890#
Ma lik nije normalan, nije ni cudo sto vam ljudi kubure sa povredama. Jarane 25 razlike, mi 4/4 igramo sa klupom, on drzi startere do 4 minute do kraja.
Btw. ocitana nam je lekcija kako igrati kosarku, nadam se da cemo izvuci pouku. Krenulo je fino u prvoj cetvrtini do trenutka kada se odlijepiste na 8 razlike, a tu je najvise uticaja imao Boozer.
@kad_kako ako ce je uigravati na nasoj klupi, pri rezultatu od 25 razlike, onda mu svaka cast za inovativnost, posto to niko u NBA ne radi. Jaci je tempo na treningu. Btw. zbog te inovativnosti ste i imali toliko povreda koliko ste imali otkad je on na klupi.
Kazem mora da je imao neki razlog sto ih je vratio, ali koji su to... vjerovatno ce i novinari to upitati, pa mozda iz toga dobijemo odgovor.
@Salt - pa zato ja buraz i pisem ono. Da ne mjenjamo kad ga je krenulo.Ma opet je imao ofanzivni faul. To me je jedino raspizdilo veceras.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
kad_kako je napisao/la:Prva petorka izgleda bolje, to je istina, ali... Koliko ce ova klupa moci iznjeti tereta je pitanje? Sve zavisi koliko ce Thibs morati opterecavati prvu petorku, i koliko ce dugo oni moci podnjeti taj teret.dema je napisao/la:mozda i grijesim ali ova ekipa izgleda bolje od one iz prosle sezone.Kad se DR1 vrati ponovno borba za vrh.S ovakvim Ripom i zdravim DR1 su u igri i za titulu
Po vama, moze li ova klupa parirati onoj proslogodisnjoj?
Asik sinoc 19 skokova, i nula poena za Roketse. To im je rekord fransize, kad je u pitanju broj skokova bez postignutog poena.
ovako jedino mozda Korver umjesto ovog Balanelia tu se moze osjetiti neki nedostatak jer nam treba 3p koja je mogo Korver pogoditi..ostalo ne znam Brewer ponekad , ali on fula slobodna i on nam najmanje 5p u utakmici sjebe..njegovu ulogu ima Butler koji moze odigrati na njegovom nivou ..Robinson je miljama ispred proslogodisnjih PG sa klupe...Muhamed po meni je bolji od Asika, dok za Asika samo godine rade i vjerovatno ce biti bolji , ali Muhamed je ofanzivno bolji igrac..njemu samo treba vise minuta , ali kako pored ovakvog Noaha?..ovaj Radmanovic je bolji od Scalabrinia

Kako Rip igra covjek ko u dane iz Detroita pametno bez srljanja...Ripa treba potpisat na jos 2 godine na nekakav veteranski ugovor i onda dovesti jednog SG za buducnost ...jer fakat ako ove godine nesto ne uzmemo mislim da Rip treba da ostane sa ekipom koja ce se slijedece godine skupiti
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Ripa obavezno potpisat, nasli mi SG ne nasli, njega treba potpisat. Vjerujem da ce Hamilston prihvatit ugovor od 7 miliona 2 godine.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Narode gleda nam je Dema, Cutler, Stipe? ... nesto se ulijenili izgleda. 

Belineli ce da bude zlata vrijedan bikovima 

Dajte link neki.
Pratim!kad_kako je napisao/la:Narode gleda nam je Dema, Cutler, Stipe? ... nesto se ulijenili izgleda.

FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥
Ko kaze da sam se ulijeniokad_kako je napisao/la:Narode gleda nam je Dema, Cutler, Stipe? ... nesto se ulijenili izgleda.

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić VI STE PONOS NASE DRZAVE!!!!
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
E, fino vas je vidjeti. Pa javite se, nista vam nece bit. 
Kako glupo zavrsismo 2/4. fuj. Eto zasto ne gotivim Robinsona. Covjek uvijek ko da je na speedu. Beze srlja, i ostali se u tome svemu izgube, i onda rotacija nam se razbije, i lako ti 3 trice uvale.

Kako glupo zavrsismo 2/4. fuj. Eto zasto ne gotivim Robinsona. Covjek uvijek ko da je na speedu. Beze srlja, i ostali se u tome svemu izgube, i onda rotacija nam se razbije, i lako ti 3 trice uvale.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ovo nocas lose totlano..nece sut, a ljude sve hoce ..jos greske praivmo fulamo zicere ..Hamilton dva puta profula ebiga dvije kontre..nikad nismo znali odigrat dvije za redom tekme kako treba vazda se patimo u jednoj
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Smucilo mi se gledat ovu nasu ofanzivnu kosarku veceras. Boze sacuvaj niko nemoze nista pogoditi. Deng 6-15 (a nista nije bio bolji ni predhodne dvije utakmice), Hamilton 2-10. 33% pucamo kao tim, tj. kao amateri zesci.
PA ljudi su nam pucali 5 puta u ovoj utakmici blokade, na nasa polaganja. Lopez strpao Boozera u mali djep. Ovaj prnut nemoze, kako ga covjek fizicki izdominira. Gubimo lopte i lijevo idesno niko nemoze iskontrolisat lopte.
Haos lose.
PA ljudi su nam pucali 5 puta u ovoj utakmici blokade, na nasa polaganja. Lopez strpao Boozera u mali djep. Ovaj prnut nemoze, kako ga covjek fizicki izdominira. Gubimo lopte i lijevo idesno niko nemoze iskontrolisat lopte.
Haos lose.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
katastrofa ..taman dodjemo na 2 razlike i standardno nece dalje stanemo skroz.. sve tako citavo drugo poluvrijeme evote.. nismo zalsuzili pobjedu ako dobijemo bice jako sretno... nema ni odbrane nesto i ako nismo primili puno poena ali nece ebiga nece
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Jedno pitanje... Je li kod vas Brewer šutao trice? Koliko sam ga gledao prošle godine čini mi se da nije, nisam siguran. Vidim vamo kod nas šuta i Boga mi pogađa.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- Donnie Darko
- Kontakt:
Statistika kaze da nije. Eto ga ko Dorell Wright. 

Jest sutao je, prosle sezone napocetku je imao 5-5 za tri, 100% ucinak ali je kasnije nastimao ruku i shebo prosjek na jedno 20%.Carlo je napisao/la:Jedno pitanje... Je li kod vas Brewer šutao trice? Koliko sam ga gledao prošle godine čini mi se da nije, nisam siguran. Vidim vamo kod nas šuta i Boga mi pogađa.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Brewer nije mogo slobodno pogodit
...on kad na Slobodno ide ko Asik molis se bogu da pogodi barem jedno 
Nego pizda mu materina jel ovo sa ovakvim koljenom udaro zenku?
...posto nam je babuka neka neka masalah
..bogmi ovo je novi Deron Williams
...ni bijel ni crn
....znaci Rosu je zenka bijelkinja ili mu je ovo neko pripomogao dok mu koljeno ne ozdravi 

Derrick Rose tweets photos of new baby
Derrick Rose with his new son in a photo Rose sent out on his Twitter account. (Twitpic Photo / November 6, 2012)
Derrick Rose is a proud papa, judging by the photos the Chicago Bulls star tweeted out Tuesday of his new baby boy.
"My lil man PJ," Rose wrote in one tweet.
Rose has kept quiet about his impending parenthood, although he did refer to it during an October promotional appearance when he talked about his concerns as a father-to-be about the violence on city streets.
To see the other baby photos posted to Rose's Twitter account (@drose), click here.

Nego pizda mu materina jel ovo sa ovakvim koljenom udaro zenku?

Derrick Rose tweets photos of new baby
Derrick Rose with his new son in a photo Rose sent out on his Twitter account. (Twitpic Photo / November 6, 2012)
Derrick Rose is a proud papa, judging by the photos the Chicago Bulls star tweeted out Tuesday of his new baby boy.
"My lil man PJ," Rose wrote in one tweet.
Rose has kept quiet about his impending parenthood, although he did refer to it during an October promotional appearance when he talked about his concerns as a father-to-be about the violence on city streets.
To see the other baby photos posted to Rose's Twitter account (@drose), click here.
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.