Naše čudne sitnice

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

TheVerminator
Kontakt:

Re: Naše čudne sitnice :)

Post Postao/la TheVerminator » 03 nov 2012, 10:18

Sheyi je napisao/la:Ja jedem grah s hurmašicama. :lol: :lol:
Bijeli ili šareni ? :lol:
Victoria Concordia Crescit

“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 03 nov 2012, 10:42

TheVerminator je napisao/la:
Sheyi je napisao/la:Ja jedem grah s hurmašicama. :lol: :lol:
Bijeli ili šareni ? :lol:
Ma oba, ali s hljebom :D , gdje cu s hurmasicom :lol:

funnyMe
Kontakt:

Post Postao/la funnyMe » 03 nov 2012, 11:21

Kad sam na solji i kad dodje vrijeme brisanja, otkinem toalet tako da komad toaleta koji sam otkino ima one 3 kockice, i to fino presavijem tako da mi ispadne kao jedna kocka, tako napravim 4 komada , bez toga nema brisanja

dide
Kontakt:

Post Postao/la dide » 03 nov 2012, 11:21

Ja svaku vece prije nego sto legnem spavat istekam zvucnike iz struje :D

pesmaster
Kontakt:

Post Postao/la pesmaster » 03 nov 2012, 11:51

Odlična tema :lol:

Evo mojih par sitnica :D

Mobitel uvijek mora biti u desnom djepu , mjesecna karta u lijevom a novcanik u straznjem ..

Kupanje/tusiranje ne mogu zamislit bez mobitela. Uvijek moram pustit bilo koju pjesmu

Vrata od sobe moraju bit zatvorena , bez obzira dali sam sam u kuci ili ih je pak stotine :lol:

Uvijek kada krenem u grad , kazem sebi odoh na kafu a uzmem pivu :lol:

Kada nema nikog u kuci , obavezno moram pojacati muziku na max

Prije spavanje obavezno moram odigrat jednu PESa :lol:

Ima ih jos , naravno brojanje kockica gradom ili citanje u wcu i tako to .. :lol:
Sloboda Tuzla !!!

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 03 nov 2012, 11:55

Jel iko prekuc'o angry birds na solji :lol:

alacious
Kontakt:

Post Postao/la alacious » 03 nov 2012, 11:58

HZ_ilidzaa je napisao/la:Jel iko prekuc'o angry birds na solji :lol:
Taj sam :lol: :lol:

icetea01
Kontakt:

Post Postao/la icetea01 » 03 nov 2012, 11:59

-kad idem negdje i zakljucam vanjska vrata, obavezno moramo se vratiti i provjeriti dali su stvarno zakljucana, nekad se i po 2-3 puta vratim da bih provjerio
-prije neg sto sjednem na wc-solju, obavezno moram onaj poklopac na koji se sjede pretrati wc-papirom
-kad uzmem cistu casu, moram je preprati vodom
-novcanik mi uvjek mora biti u desnom zadnjem dzepu, mobitel u prednjem desnom, a kljucevi u lijevom

teodolit
Kontakt:

Post Postao/la teodolit » 03 nov 2012, 13:45

icetea01 je napisao/la: -prije neg sto sjednem na wc-solju, obavezno moram onaj poklopac na koji se sjede pretrati wc-papirom
-kad uzmem cistu casu, moram je preprati vodom
-novcanik mi uvjek mora biti u desnom zadnjem dzepu, mobitel u prednjem desnom, a kljucevi u lijevom
Ovo nam je isto. :)

Mene još nerviraju svatovi, nemam mi ništa mrže nego kad "lola" sjedne na onu trubu, dobro ženi se udaje ovo ono, ali jeli mora po Sarajeva da zna.

Uvijek ganjam da kada ustajem iz kreveta stanem prvo na desnu nogu. :D :D

Uništim plastične kaškice na kafu, čak nekad pomoću upaljača pravim neke figurice od tih kaškica. :D

Neko je spomenuo frižider-svjetlo, onda traženje sredine između on i off.
Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dusu, dali su ti je, ne pitajuci, dosao si na red kad drugih, boljih, nije vise bilo."

M. Selimovic - Tvrdjava

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 03 nov 2012, 15:46

Im'o sam nekada bruku tih sitnica i obreda koje moram obaviti, ali vremenom me popustilo. Mada neke stvari me i danas prate, recimo kada hocu spavat uvijek pored mene mora biti casa vode inace nema šanse da zaspim :D

Brojanje stepenica plocnika i sl. na srecu me popustilo
Don't hate what you don't understand.

BrutalConfidence
Kontakt:

Post Postao/la BrutalConfidence » 03 nov 2012, 16:07

Ja sam ovdje izgleda najjaci igrac..:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

.sve ove vase sitnice zajedno ne bi mogle prevagnuti moje ultimativno heavyweight sitnicarenje...jest da su me mnoge stvari i popustile ili sam ih prevazisao, ali uvijek sam sebe iznenadim koliko sam kreativan u stvaranju novih...

Neke su toliko apsurdne da me ih je stid priznati...hehehe...ali ajde makar ovako indirektno da se ispovjedim......:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Rules of improv:

1. say yes
2. dont prepare
3. just show up
4. start anywhere
5. act now
6. be average
7. stay on course
8. enjoy the ride!

teodolit
Kontakt:

Post Postao/la teodolit » 03 nov 2012, 16:29

xaviesta je napisao/la:Im'o sam nekada bruku tih sitnica i obreda koje moram obaviti, ali vremenom me popustilo. Mada neke stvari me i danas prate, recimo kada hocu spavat uvijek pored mene mora biti casa vode inace nema šanse da zaspim :D

Brojanje stepenica plocnika i sl. na srecu me popustilo
Kad spomenu vodu, radi ovih redukcija vode u Sarajevu ja sada imam fobiju od toga da ustanem u po noći žedan a nema vode, pa moram prije spavanje sve moguće posude u kući napuniti vodom iako mi neće ni trebati. :D :D

A što se tiče pločnika, za one koji su iz Sarajeva, Obala Maka Dizdara je fino popločana. :D :D :D
Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dusu, dali su ti je, ne pitajuci, dosao si na red kad drugih, boljih, nije vise bilo."

M. Selimovic - Tvrdjava

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 03 nov 2012, 17:08

- Ja koju god olovku uzmem moram je rastavit...To mi je specialnost ;)
- Ima jedna zanimljiva stvar što se tiče vjere. Ja sam prije (više nepijem) često s rajom kad izađemo u grad znao popiti 2-3 pive, a u noćima kad neizlazim u grad (kad nepijem) uvijek proučim kad legnem u krevet subhanike, fatihu i kulhuvalah, a kad dođem s vana pomalo pijan i legnem iako mogu da proučim sve to, ipak nikad to neuradim, jer kao uvrijedit ću Boga. ;)
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

funnyMe
Kontakt:

Post Postao/la funnyMe » 03 nov 2012, 17:14

Zagor je napisao/la: - Ima jedna zanimljiva stvar što se tiče vjere. Ja sam prije (više nepijem) često s rajom kad izađemo u grad znao popiti 2-3 pive, a u noćima kad neizlazim u grad (kad nepijem) uvijek proučim kad legnem u krevet subhanike, fatihu i kulhuvalah, a kad dođem s vana pomalo pijan i legnem iako mogu da proučim sve to, ipak nikad to neuradim, jer kao uvrijedit ću Boga. ;)

ili kad popijem pivu po danu, pa kad podem spavat, kontam jel izlapila iz mene, hocu li sta proucit :D

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 03 nov 2012, 17:15

Zagor je napisao/la:Ja sam prije (više nepijem) često s rajom kad izađemo u grad znao popiti 2-3 pive, a u noćima kad neizlazim u grad (kad nepijem) uvijek proučim kad legnem u krevet subhanike, fatihu i kulhuvalah, a kad dođem s vana pomalo pijan i legnem iako mogu da proučim sve to, ipak nikad to neuradim, jer kao uvrijedit ću Boga. ;)
ista stvar kod mene ;)
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 03 nov 2012, 17:27

Zagor je napisao/la: - Ima jedna zanimljiva stvar što se tiče vjere. Ja sam prije (više nepijem) često s rajom kad izađemo u grad znao popiti 2-3 pive, a u noćima kad neizlazim u grad (kad nepijem) uvijek proučim kad legnem u krevet subhanike, fatihu i kulhuvalah, a kad dođem s vana pomalo pijan i legnem iako mogu da proučim sve to, ipak nikad to neuradim, jer kao uvrijedit ću Boga. ;)

:lol: :lol: :lol: bruku puta mi se ovo desilo
DRUG NEBI TI PUNCA

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 03 nov 2012, 17:41

Zagor je napisao/la:Ja sam prije (više nepijem) često s rajom kad izađemo u grad znao popiti 2-3 pive, a u noćima kad neizlazim u grad (kad nepijem) uvijek proučim kad legnem u krevet subhanike, fatihu i kulhuvalah, a kad dođem s vana pomalo pijan i legnem iako mogu da proučim sve to, ipak nikad to neuradim, jer kao uvrijedit ću Boga. ;)
me2...Doduse sad ne pijem.Ponekad zna uletit somersby,al to je cisto da promjenim pice , muka mi od red bulla i biter lemona.Zadnji put kad sam se napio iz cista mira me pocela "przit" savjest,iako sam imao dosta alkohola u krvi nisam se pjanski ponasao i teturao.Tu negdje smo se rastali alkohol i ja :D I kad god slusam Acu Lukasa zaustavi me murja ,al kad god...

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 03 nov 2012, 17:51

Zagor je napisao/la:-I ja znam često tražiti te parne il neparne brojeve. Koliko ima slova u riječi, niđe veze što to radim, al eto...
Il recimo kad nema ništa na tv-u i sad ja prebacujem kanale 1,2,3,4,5,6.....26,27,28 i stanem i vratim se na keca, pa ponovo, do 28 i tako 5-6 puta zaredom, to radim navečer, a desi se i po danu nekad.
:mrgreen: :mrgreen:

Kad legnem spavati ako sam okrenut na desno i mobitel mora biti tu,ako se okrenem na lijevo mobitel premjestam i tako sve dok ne zaspim :lol: :lol:

A imam jarana,to je vec bolest,rekao sam mu to :lol: Kad mu se desi nesto fino,lijepo ili nesto bas ruzno onda on 3 serije po 3 treptaja odradi i zatvori oci i u sebi nesto prica.I pitam ga sta radi tek odgovori da ima neke rituale,hajd ga znaj uglavnom : Ja se zovem Meho Puzic.Zivim u Sarajevu, naselje Vogosca.Zavrsio sam Gimnaziju i trenutno studiram Pravo.Najdraze godisnje doba mi je zima snijeg kad pada i onda krene pricati sta mu se desilo npr . imao sam sex sa prijateljicom i valjda sad to opisuje kako je bilo :lol: :lol: :lol: Ja sam 3 sata plakao kad mi je to pricao,doduse i sad placem ahahahahaha
Volim te Celik ! ! !

"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"

kmecalica
Kontakt:

Post Postao/la kmecalica » 03 nov 2012, 19:03

Ona faca kad ga oces izvadit pred drkanje :lol:

likma23
Kontakt:

Post Postao/la likma23 » 03 nov 2012, 20:41

Zagor je napisao/la:- Ja koju god olovku uzmem moram je rastavit...To mi je specialnost ;)
- Ima jedna zanimljiva stvar što se tiče vjere. Ja sam prije (više nepijem) često s rajom kad izađemo u grad znao popiti 2-3 pive, a u noćima kad neizlazim u grad (kad nepijem) uvijek proučim kad legnem u krevet subhanike, fatihu i kulhuvalah, a kad dođem s vana pomalo pijan i legnem iako mogu da proučim sve to, ipak nikad to neuradim, jer kao uvrijedit ću Boga. ;)
Nesto mi je ovako otac pricao, nisam 100% siguran: Otisao jedan covjek da klanja a bio je pijan, a u dzamiji je bio covjek koji je bio trijezan, kao ovaj trijezni kaze sta ce ovaj u dzamiji ovako pijan, nesto u tom smislu, onda Allah dz.s. naredi meleku da uzme njegova dobra dijela (trijeznog) i da ih ovom pijanom, kao ovaj i u pijanom stanju se sjetio Allaha i da treba namaz obaviti. Ovako nekako mi je pricao, neke nisam bas najbolje napisao... :D :D
Roger Federer the best!!!

Damir Dzumhur!!!!

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 55 gostiju.