Jarane ne budi dijete kao ostali, bezveze ćeš dobiti trajni ban, moj ti je savjet da vratiš stari avatar, falit ćeš nam na podforumu Serie A jer si jedan od rijetkih navijača Lazia.JTS je napisao/la:Evo i ja ću

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Jarane ne budi dijete kao ostali, bezveze ćeš dobiti trajni ban, moj ti je savjet da vratiš stari avatar, falit ćeš nam na podforumu Serie A jer si jedan od rijetkih navijača Lazia.JTS je napisao/la:Evo i ja ću
Valjda admin neće zbog toga banove djelit', al' evo da promjenimGaziHusrevbeg je napisao/la:Jarane ne budi dijete kao ostali, bezveze ćeš dobiti trajni ban, moj ti je savjet da vratiš stari avatar, falit ćeš nam na podforumu Serie A jer si jedan od rijetkih navijača Lazia.JTS je napisao/la:Evo i ja ću
ta eto baš će zbog avatara dijelit' banove. Pa ne vodiš mu ženu iz kuće.GaziHusrevbeg je napisao/la:Jarane ne budi dijete kao ostali, bezveze ćeš dobiti trajni ban, moj ti je savjet da vratiš stari avatar, falit ćeš nam na podforumu Serie A jer si jedan od rijetkih navijača Lazia.JTS je napisao/la:Evo i ja ću
ja sam buduci pravnik,Amoxicillin je napisao/la:ta eto baš će zbog avatara dijelit' banove. Pa ne vodiš mu ženu iz kuće.GaziHusrevbeg je napisao/la:Jarane ne budi dijete kao ostali, bezveze ćeš dobiti trajni ban, moj ti je savjet da vratiš stari avatar, falit ćeš nam na podforumu Serie A jer si jedan od rijetkih navijača Lazia.JTS je napisao/la:Evo i ja ću
I nije potpis'o ugovor o vlasništvu avatara![]()
Ne kršim ni jedno pravilo, koje je navedeno u registraciji koliko ja znam, a taj "ugovor" sam pročitao detaljno.
Ustvari krsis/teAmoxicillin je napisao/la:
Ne kršim ni jedno pravilo, koje je navedeno u registraciji koliko ja znam, a taj "ugovor" sam pročitao detaljno.
AÐ_Official je napisao/la:Pazi kako mi se obracas. Nemoj da te prijavim adminu. Posljednje upozorenje.terabajt je napisao/la:Obrisi sline i igraj se klisa.AÐ_Official je napisao/la:Qarina od igraca.
Livnobet je napisao/la:sharapova, **** te svi s foruma skupa sa mnom
Heller je napisao/la:što da ne
dobar dobardr.van nostrand je napisao/la:Livnobet je napisao/la:sharapova, **** te svi s foruma skupa sa mnomHeller je napisao/la:što da ne
mirsonii je napisao/la:Usra' smo se.A ovako vam dolazi maximalno motivisani Željezničar u punom sastavu.
SarajlijaTM je napisao/la: @mirsoni-zovi saida da te opere![]()
![]()
legendo ono tvoje je bilo visak...DevilS je napisao/la:Nek si ti nas/recenice stavio u najsmjesniji postovi alal ti vera.
ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:legendo ono tvoje je bilo visak...DevilS je napisao/la:Nek si ti nas/recenice stavio u najsmjesniji postovi alal ti vera.
motty je napisao/la:Uzivajte![]()
Lopta samo što nije krenula s centra, pa dozvolite da vam pročitam i sastave momčadi. Na vratima nema iznenađenja, mrežu Manchester Uniteda i danas će čuvati iskusni Mark Clattenburg, čudotvorac koji je 2005. godine u susretu s Tottenhamom uspio obraniti udarac Pedra Mendesa premda je lopta za metar ili dva prešla gol liniju.
Ispred Clattenburga zaigrat će prekaljeni stoperski par, Lee Probert i Mike Dean, koji su u travnju 2010. godine u ofsajd-zamku uhvatili Arsenalove igrače i uspješno poništili pogodak u završnici utakmice, nakon kojeg je zbog pretjeranog protestiranja i šutiranja plastične boce s vodom na tribinama završio i menadžer Topnika Arsene Wenger.
Desni će bok probijati Kevin Friend u svom pedesetom nastupu za United, dok će mjesto lijevog braniča zauzeti Lee Mason, koji je u travnju ove godine odigrao jednu od ključnih uloga u susretu protiv Queens Park Rangersa, kada je na njegovu asistenciju danas ozlijeđeni Ashley Young majstorski odglumio jedanaesterac.
Igrom Crnih vragova u veznom će redu dirigirati Phil Dowd, također jedan od Unitedovih travanjskih junaka, koji je spriječio pogodak Wigana iako je lopta već odsjela u mreži. Nešto povučeniju ulogu ovoga će puta imati Chris Foy, a novu priliku dobit će i mladi Michael Oliver, kojemu mnogi već sada predviđaju blistavu karijeru, uz komentar kako se radi o pravom nasljedniku Unitedovih legendi poput Stuarta Atwella i Grahama Polla.
Isturenu ulogu u veznom redu iza dvojice napadača i ovoga puta imat će Martin Atkinson, koji je status legende među navijačima Manchester Uniteda stekao u gradskom derbiju prije točno tri godine, asistencijom za pobjednički pogodak Michaela Owena u 97. minuti utakmice, dok će jedno od mjesta u špicu napada zauzeti Mark Halsey, čovjek odluke iz nedjeljnog derbija na Anfieldu.
Kapetansku vrpcu kao i uvijek ponijet će najbolji strijelac Manchester Uniteda i zlatna zviždaljka iz prethodnih nekoliko sezona, Howard Webb. Nerijetko čovjek odluke i glavna poluga kluba s Old Trafforda, Webb je još 2009. godine odveo United do preokreta na White Hart Laneu, gdje je Tottenham izgubio dva pogotka prednosti i izgubio s 5:2. Dvije godine kasnije u derbiju s Liverpoolom, Webb je asistirao Dannyju Welbecku za prekršaj Daniela Aggera i jedanaesterac već u prvoj minuti, a svojim je potezima natjerao i obranu Chelseaja da u veljači ove godine na Stamford Bridgeu skrivi dva jedanaesterca i izgubi prednost od čak tri pogotka.
U ovom trenutku glavni sudac utakmice Alex Ferguson, zajedno sa svojim pomoćnicima Mikeom Phelanom i Renéom Meulensteenom, dao je znak za početak utakmice, pa ćemo sastav suparnika ostaviti za prvi prekid.
Burza kralj, ko ce ako nece neko drugi.don_burza je napisao/la: Ako toliko mrzite inostranstvo nemojte onda nista koristiti od njih . Uzmi sliku ok kakve kone Razije pa drkaj na nju nemoj googlati Lisu Ann ha ja
harishp je napisao/la:Po-drzi ga dobro i ne pustaj.Bijeljinacity je napisao/la:Podrska iz Republike Srpske stize za reprezentaciju Srbije u nedelju u Skenderiji!
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 15 gostiju.