FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

exbabilon
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la exbabilon » 03 nov 2012, 12:32

Ekonomista je napisao/la:Vase pisanje na temi i komentari na opaske drugih clanova foruma iz drugih gradova pokazuje vasu opsjednutost nama i svime sto se desava oko nas.Pokusavate natjerati ljude da ne simpatisu nas nego vas,kako porazavajuce i jadno s vase strane. :lol:
Niko ih ne pokusava tjerat da simpatisu nas, nego samo govorimo koji su razlozi što podržavaju vas. Jednostavno, nevolja povezuje ljude i to se još jednom vidi. U ligi imas 15 klubova koji prošle godine nisu osvojili ni bajramski turnir, a s druge strane imaš Želju koji je osvojio sve, uključujući bajramski turnir. ;)
Al' opet kažem, ujedinite se, to je put ozdravljenja bh fudbala, samo tako cemo imat dva jaka kluba, svi s jedne i Željo s druge strane!
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

tu i tamo
Kontakt:

Post Postao/la tu i tamo » 03 nov 2012, 12:34

bekicamir je napisao/la:Ja sam osobno zazelio srecu FK Sarajevu protiv NK Zeljeznicara cisto radi toga sto ih trenira Jovic i sto igraju nogomet koji on forsira a to je nogomet sa puno golova i lijepe pas igre,gledajuci njih u Mostaru i bezidejnog Zelju mislim da Husein nece imati vecih problema veceras da postigne 2,3 gola!
A zeljo mi se ogadio radi "babukina" gurkanja u odlucujucim utakmicama,pa da je pravde bilo vi bi imali 6 bodova minimalno manje na kontu ,sjetite se kako ste pokrali jednog Borca!
upravo o tome govorim ja, kada sudija bilo da pogrijesi ili namjerno nesta uradi...
toga ima na svakoj utakmici u BiH makar po 5 situacija, kod recimo Leotara, Travnika, Zrinjskog, Sarajeva...niko nece reci nista, ili hoce al to nece ostati urezano.
ista stvar kod Zelje ali znaci ISTA stvar, svi odjednom prozivaju Ivicu.
to se zove kompleks.
evo Zelji u zadnjoj utakmici protiv Olimpica nije sviran cist penal. jesi li ti cuo za to? nisi. a da Olimpicu nije sviran cist penal, ti bi cuo to makar 10x , slazes se?

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 03 nov 2012, 13:21

bekicamir je napisao/la:Ja sam osobno zazelio srecu FK Sarajevu protiv NK Zeljeznicara cisto radi toga sto ih trenira Jovic i sto igraju nogomet koji on forsira a to je nogomet sa puno golova i lijepe pas igre,gledajuci njih u Mostaru i bezidejnog Zelju mislim da Husein nece imati vecih problema veceras da postigne 2,3 gola!
A zeljo mi se ogadio radi "babukina" gurkanja u odlucujucim utakmicama,pa da je pravde bilo vi bi imali 6 bodova minimalno manje na kontu ,sjetite se kako ste pokrali jednog Borca!
ti si prvi prico njima protiv jovica a sad im se ulizujes, cudni ste vi ljudi, haj nema veze, svi cete kolektivno veceras plakat
Za zivot cijeli!

2pride3
Kontakt:

Post Postao/la 2pride3 » 03 nov 2012, 14:01

Braco bgm sad sam uzeo karte,i nije jos puno sjevera ostalo,moj savijet prije se uputite i rezervisite mjesto na sjeveru.
ponos je bitan

Hypnose
Kontakt:

Post Postao/la Hypnose » 03 nov 2012, 14:23

2pride3 je napisao/la:Braco bgm sad sam uzeo karte,i nije jos puno sjevera ostalo,moj savijet prije se uputite i rezervisite mjesto na sjeveru.
Tako ste govorili i zadnja 2 derbija, pa je bilo siri, siri vezeni peskiri..... Nikad vi onaj sjever necete napuniti, osim ako se rasirite :lol: ...
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 03 nov 2012, 14:34

Gaziiiiiiiiiiiii vcs štrumfoveeee!!!
Ja sam sad kupio kartu za Sjever.. 8-)
Zadnja izmjena: DevilS, dana/u 03 nov 2012, 14:41, ukupno mijenjano 1 put.
.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 03 nov 2012, 14:39

U fan shopovima nestalo karti!

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 03 nov 2012, 14:53

ADMIR RAŠČIĆ ZA KLIX.BA
"Sa Pazarcima ću navijati za Sarajevo, bit će 3:1 za Bordo tim“ :D
“Gledat ću utakmicu sa Pazarcima i naravno navijati za Sarajevo. Ovdje tim sa Koševa ima dosta pristalica. Vjerujem da možemo pobijediti . Mislim da će biti 3:1 za nas. Imamo sve argument za trijumf”, kazao je kratko za Klix.ba Raščić čiji tim dana igra protiv Slobode iz Užica. Recpect prema braci Novi Pazar. 8-)

jug-onostalgicar
Kontakt:

Post Postao/la jug-onostalgicar » 03 nov 2012, 14:57

sandze i fgr :) ludilooo :lol:

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 03 nov 2012, 15:01

jug-onostalgicar je napisao/la:sandze i fgr :) ludilooo :lol:
Njima je Sarajevo svetinja,pa kako god,dali grad,dali klub,kafic,pavlaka,jogurt,piva,bitno je samo da se zove Sarajevo.Ne znaju oni za drugo. :mrgreen: :mrgreen:
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 03 nov 2012, 15:05

DevilS je napisao/la:ADMIR RAŠČIĆ ZA KLIX.BA
"Sa Pazarcima ću navijati za Sarajevo, bit će 3:1 za Bordo tim“ :D
“Gledat ću utakmicu sa Pazarcima i naravno navijati za Sarajevo. Ovdje tim sa Koševa ima dosta pristalica. Vjerujem da možemo pobijediti . Mislim da će biti 3:1 za nas. Imamo sve argument za trijumf”, kazao je kratko za Klix.ba Raščić čiji tim dana igra protiv Slobode iz Užica. Recpect prema braci Novi Pazar. 8-)
a kajtazov go 2004 slavio ko da mu ga je majka rodjena zabila
Za zivot cijeli!

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 03 nov 2012, 15:06

sjetite se kako ste pokrali jednog Borca!
Sjećanje je kratko, a misao je vječnost.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 03 nov 2012, 15:08

Ekonomista je napisao/la:Naravno ovim komsinicama smeta i sto je vecinski dio Bosne i Hercegovine uz pravi klub.Sad bi oni njih tjerali da ne simpatisu nas klub nego da njima pozele srecu.Koja patetika. :lol:
ne moze nikako biti pravi klub onaj klub kojeg je osnovala udba, udbasi zdra'o, ima manijaka dovoljno, ne treba nam niko drugi, dok se vi liz liz sa svim zivima, skontali da ne mozete u belaj sa njima, pa ko biva bolje se lizat :mrgreen:
Za zivot cijeli!

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 03 nov 2012, 15:14

Hypnose je napisao/la:
2pride3 je napisao/la:Braco bgm sad sam uzeo karte,i nije jos puno sjevera ostalo,moj savijet prije se uputite i rezervisite mjesto na sjeveru.
Tako ste govorili i zadnja 2 derbija, pa je bilo siri, siri vezeni peskiri..... Nikad vi onaj sjever necete napuniti, osim ako se rasirite :lol: ...
kad dignete koreografiju vise od trecine tribine prazno,kad je spustite najednom se kao puponi ovo ostalo :)

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 03 nov 2012, 15:49

Pitari, jedno pitanje ali hocu korektan odgovor bez napucavanja brojki. Naime, prosli derbi koji se igrao na Kosevu, kada je zavrsio 2:2, moze li mi neko reci koliko je ljudi bilo na sjeveru? ili koliko je karata prodano? Hvala...

Cisto pitam da vidim kakvu posjetu mogu ocekivati veceras..

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 03 nov 2012, 15:52

[youtube][/youtube]

joooj kwkanaaa
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 03 nov 2012, 15:57

DenchiNL je napisao/la:[youtube][/youtube]

joooj kwkanaaa
joooj kompweksaaa
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

afa97
Kontakt:

Post Postao/la afa97 » 03 nov 2012, 16:00

DzoleZeljo je napisao/la:Pitari, jedno pitanje ali hocu korektan odgovor bez napucavanja brojki. Naime, prosli derbi koji se igrao na Kosevu, kada je zavrsio 2:2, moze li mi neko reci koliko je ljudi bilo na sjeveru? ili koliko je karata prodano? Hvala...

Ocekuj pun sjever jer nema vise karata nigdje da se kupe
FK Sarajevo
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 03 nov 2012, 16:02

Sta vam je kone cemu tenzije oko NovoPazaraca? :D
Veceras pobjeda i nista drugo. Srce na teren, hocemo srce na teren!!
Kad vam krece koreteo i koliko ce vas biti pun jug jelde? :)

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 03 nov 2012, 16:03

afa97 je napisao/la:
DzoleZeljo je napisao/la:Pitari, jedno pitanje ali hocu korektan odgovor bez napucavanja brojki. Naime, prosli derbi koji se igrao na Kosevu, kada je zavrsio 2:2, moze li mi neko reci koliko je ljudi bilo na sjeveru? ili koliko je karata prodano? Hvala...

Ocekuj pun sjever jer nema vise karata nigdje da se kupe
Karata ima ispred stadiona,po pravilima se mora uvijek jedan dio ostaviti koji ce se prodavati gore
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: misstianopenaldo i 36 gostiju.