RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
A igraci i sudije na teren.
Sutra...
Sutra...
Elvir Colic se na zimskoj pauzi vraca u Velez.
Pudar zaustavljen u finalu Kupa Saudijske Arabije
Proslavljeni Veležov golman Velibor Pudar, koji već više od šest godina uspješno radi trenerski posao nedavno je u dalekoj Saudijskoj Arabiji napravio značajan rezultat...
Trener specijalista za rad sa golmanima, sa kadetskim timom Al Ittihada čiji je uposlenik već treću sezonu za redom, dospio je u finale tamošnjeg Kupa.
Ittihad je na stadionu u Jedi poražen od ljutog gradskog rivala Al Hilala, a ključni momenat meča dogodio se u posljednjem minutu drugog produžetka.
"Sudije su nas uništile na finalnom meču. Da smo imali regularno suđenje sigurno bismo osvojili trofej. I ovako možemo i moramo biti zadovoljni," izjavio je Pudar za ****.ba iz daleke Jede.
Proslavljeni Veležov golman Velibor Pudar, koji već više od šest godina uspješno radi trenerski posao nedavno je u dalekoj Saudijskoj Arabiji napravio značajan rezultat...
Trener specijalista za rad sa golmanima, sa kadetskim timom Al Ittihada čiji je uposlenik već treću sezonu za redom, dospio je u finale tamošnjeg Kupa.
Ittihad je na stadionu u Jedi poražen od ljutog gradskog rivala Al Hilala, a ključni momenat meča dogodio se u posljednjem minutu drugog produžetka.
"Sudije su nas uništile na finalnom meču. Da smo imali regularno suđenje sigurno bismo osvojili trofej. I ovako možemo i moramo biti zadovoljni," izjavio je Pudar za ****.ba iz daleke Jede.
danas zvijezda opet velezu uzima bodove 

ma ne znam, šta bi rekao, on je mnogo puta odlazio i vraćao se.AMADUDI je napisao/la:Elvir Colic se na zimskoj pauzi vraca u Velez.
ali kada se sjetim nekih njegovih odlučujućih golova, npr. 2009. kada je zabio dva gol u trebinju, i kada smo zahvaljujući tom bodu opstali, pa kada je zabio protiv rudara eurogol, i onda kada nam je donio pobjedu kontra sarajeva 2010.
moje je mišljenje, ako se vrati, da ćemo biti puno bolji u napadu, o nekim njegovim ispadima, ne želim govoriti.
ma on je odlican igrac, to nije upitno, samo ti ispadi su problem...AlemC85 je napisao/la:ma ne znam, šta bi rekao, on je mnogo puta odlazio i vraćao se.AMADUDI je napisao/la:Elvir Colic se na zimskoj pauzi vraca u Velez.
ali kada se sjetim nekih njegovih odlučujućih golova, npr. 2009. kada je zabio dva gol u trebinju, i kada smo zahvaljujući tom bodu opstali, pa kada je zabio protiv rudara eurogol, i onda kada nam je donio pobjedu kontra sarajeva 2010.
moje je mišljenje, ako se vrati, da ćemo biti puno bolji u napadu, o nekim njegovim ispadima, ne želim govoriti.
Bravo manekeni!
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
nebi se bas slozio, ako gledas vidis da je bas suprotno! nasi se bore i fino igraju ako ista trce triput vise od protivnika! baksuz da veci nemoze bit da gubimo! okrenut cemo ovo sigurno!Maestro^^ je napisao/la:Bravo manekeni!
Pa vazda "dobro" igraju ,ali vazda izgube .
Pa do kad vise tako .
Pa do kad vise tako .

VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
****, jos sta nam sad sudija neodsvira, covjek rukom spasi svoj gol, ne da je penal nego penal i crveni trebalo bit!Maestro^^ je napisao/la:Pa vazda "dobro" igraju ,ali vazda izgube .
Pa do kad vise tako .
Rekao sam ja da nazalost Velezu negine ove sezone II liga nakon sto je otisao Mirza,pehlic i Handzic koji sam recimo dobije Zrinju u sred Mostara ,pa taj sjecate se GOSK..Zao mi Je Veleza al realnost je takva s ovom igrom II vam je liga jako blizu.A iskreno zao mi je jer VELEZ je ipak klub s velikom tradicijom pozz !
Maestro^^ je napisao/la:Pa vazda "dobro" igraju ,ali vazda izgube .
Pa do kad vise tako .
Pojedinici nikad bolje nisu igrali,a ima par njih koji su zalutali među prvih 11. Ja se nadam pozitivnom rezuultatu do kraja. Ibro je čudo od trenera.
Cemalovic 1-1 !
Zadnja izmjena: Maestro^^, dana/u 03 nov 2012, 14:12, ukupno mijenjano 1 put.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
evo ga 1-1 cemalovic
jeli ovo sin Samira Ćemalovića ?Maestro^^ je napisao/la:Cemalovic 1-1 !
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
Ne. Ovo je sin Denisa Ćemalovića. Sin od Samira Ćemalovića igra za juniore.silenT je napisao/la:jeli ovo sin Samira Ćemalovića ?Maestro^^ je napisao/la:Cemalovic 1-1 !
golemo sta nam sudija radi na domacem terenu! koliko auta i slobodni udaraca nam je ukrao pa to je kriminalno! jos onaj penal sto nije odsvirao i normalno prateci direktni crveni sto nije dao igracu zvijezde! napravili smo 3 faula u citavom prvom poluvremenu a posljedica toga je 3 zuta kartona!
fuj na sta smo spali da nas mogu sudije krast na domacem terenu! igra i zalaganje na terenu su ekstra, igramo fino, atraktivno, pas igra uz puno fini poteza! cak objektivna mostarska publika, ono malo sto ih je doslo, svako malo isprate neku akciju aplauzom a znamo da se to cesto u nas nedesava! siguran sam da cemo ovo okrenut i barem jedno 2 gola zabit u drugom poluvremenu! jedni izleti zvijezde na nasu polovinu terena je kad uzmu loptu u odbrani i roknu je na nasu polovinu terena i trce za njom! bolji smo od zvijezde za barem 2 klase!

Ovaj Cemalovic pravo dobar,svaka utakmica jedan gol,jel dobio poziv za U21?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.