LA Lakers

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

Donnie Darko
Kontakt:

Re: LA Lakers

Post Postao/la Donnie Darko » 03 nov 2012, 13:09

Brown je toliki defanzivni strucnjak da je ekipa Lakersa u odnosu na sezonu prije njega opala desetak mjesta po defanzivnom rejtingu. A jedini bitan igrac kojeg je izgubio je bio Odom, a cisto sumnjam da je on toliki bog i batina u odbrani da se taj odlazak u toj mjeri osjeti. Budimo realni, Brown unistava Lakerse na oba kraja terena i ako kontaju nesto ozbiljnije napraviti ne smiju ga jos dugo trpiti.

Slazem se da je njegov problem autoritet, ako zanemarimo kompletan ofanzivni dio igre koji je nepostojan. U Cavsima je imao jedan ego koji je bas slucajno bio jedna od najvecih atleta u historiji sporta i uvijek je bio spreman odigrati 40+ minuta, te jos hrpu role playera podredjenih istom koji su igrali odbranu i pucali trojke. Kasnije se ta ravnoteza naremetila i doslo je do kraha. Dok sad u Lakersima vodi ogroman broj ogromnih ega i nema sanse da ih on moze kontrolisati, ni na jednom kraju terena.

A ko je zasluzan za ono finale, valjda je jasno. Kombinacija LeBron i nikad slabiji istok, na kojem u to vrijeme nije bilo niti jednog ozbiljnijeg protivnika osim Detroita koji je takodjer te godine napravio ogroman korak unazad i vec je jasno bilo da je ta generacija bila na samom kraju.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 03 nov 2012, 13:23

Zanimljive izjave Bryanta nakon utakmice, i ako je prije par dana pricao nesta sasvim drugo...
Na pitanje novinara kada je vrijeme da se pritisne crveno dugme isti je samo odgovorio: ODMAH
Dakle jednom recenicom je sve rekao, a zna se da ne mozemo promjeniti komplet ekipu i da je sada na potezu FO. Isto tako je izjavio da je mislio da cemu noga otpasti nakon sto je sinoc odigrao 43 minute.

Htjeli mi to priznati ili ne Brown je za 10 mjeseci uspio unistiti Lakerse i to sistematski i cudi me da ga FO jos trpi. Ja i dalje imam osjecaj da je sutra njegova kljucna utakmica i ukoliko istu izgubimo onda ce FO morati reagovati, jer tesko da cemo mi sa njim bilo sta osvojiti.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 03 nov 2012, 13:41

Ne znam kao tako loseg strucnjaka da uopste Lakersi izaberu njega, zaista neshvatljivo da su toliki promasaj napravili ako se radi o takvom smecu od trenera.

Neko rece Princeton tezak za nauciti, ma nije on toliko tezak za nauciti koliko trebas imati igrace za to, puno pickova da se pravi, puno lopta da kruzi, brza tranzicija itd. Znaci nije problem u Brownu ako je rekao da zeli to igrati, problem je u FO jer nije obezbijedila igrace za takav napad. Znaci, vlada nekomunikacija na relaciji igraci-trener i trener-FO.

Cini mi se da su ljudi ovdje dovodjeni po randomu, bez ikakve vizije ko ce se uklapati u igru a ko ne, a to nije do Browna, to je do FO. Znaci bacena hrpa tijela Brownu pa nek radi sta zna. Tesko bi se bilo koji trener uklopio u takvu situaciju.

Donnie kaze Cavsi imali srecu za finale, da je bila hrpa role playera itd. pa kako takva hrpa role playera da igra takvu odbranu, a ovdje sve igracine i ne igraju odbranu. Kada role playeri igraju takvu odbranu, onda to znaci da je sistem dobar. Da li je do sistema ili mozda sto se igraci Lakersa ne trude? Mozda igraci sikaniraju trenera?

Puno je tu otvorenih pitanja, a da je Brown toliki krivac, sigurno nije. Sto se tice minutaze startera, da izvede Bryanta nakon 35 minuta, ovaj bi uradio sve da ga istjera iz Lakersa.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

BrutalConfidence
Kontakt:

Post Postao/la BrutalConfidence » 03 nov 2012, 14:01

adriano_leite je napisao/la: Donnie kaze Cavsi imali srecu za finale, da je bila hrpa role playera itd. pa kako takva hrpa role playera da igra takvu odbranu, a ovdje sve igracine i ne igraju odbranu. Kada role playeri igraju takvu odbranu, onda to znaci da je sistem dobar. Da li je do sistema ili mozda sto se igraci Lakersa ne trude? Mozda igraci sikaniraju trenera?

Puno je tu otvorenih pitanja, a da je Brown toliki krivac, sigurno nije. Sto se tice minutaze startera, da izvede Bryanta nakon 35 minuta, ovaj bi uradio sve da ga istjera iz Lakersa.

hehe dobra pitanja.... :mrgreen:
to je tipicna prokrustova postelja, ili igranje u krug ... TJ. ako osoba koju se za koju se (unaprijed) pretpostavlja da je nekompetentna nekada negdje nesto napravila sto bi doslo u kontradikciju sa prepostavkom tad je to sreca ili laki protivnici, a ako nije napravila tad je u pitanju njezino neznanje... :mrgreen:

Istu ovu ekipu je imao Fil čak i bolju pa je od autsajdera URAGANSKI POMETEN 4:0...kamo sreće da ju u pitanju samo Brown...previse lako bi to bilo...iako to ne znaci da njegova smjena ne bi bila pozitivan šok i korak naprijed....

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 03 nov 2012, 14:04

adriano_leite je napisao/la:Ne znam kao tako loseg strucnjaka da uopste Lakersi izaberu njega, zaista neshvatljivo da su toliki promasaj napravili ako se radi o takvom smecu od trenera.

Neko rece Princeton tezak za nauciti, ma nije on toliko tezak za nauciti koliko trebas imati igrace za to, puno pickova da se pravi, puno lopta da kruzi, brza tranzicija itd. Znaci nije problem u Brownu ako je rekao da zeli to igrati, problem je u FO jer nije obezbijedila igrace za takav napad. Znaci, vlada nekomunikacija na relaciji igraci-trener i trener-FO.

Cini mi se da su ljudi ovdje dovodjeni po randomu, bez ikakve vizije ko ce se uklapati u igru a ko ne, a to nije do Browna, to je do FO. Znaci bacena hrpa tijela Brownu pa nek radi sta zna. Tesko bi se bilo koji trener uklopio u takvu situaciju.

Donnie kaze Cavsi imali srecu za finale, da je bila hrpa role playera itd. pa kako takva hrpa role playera da igra takvu odbranu, a ovdje sve igracine i ne igraju odbranu. Kada role playeri igraju takvu odbranu, onda to znaci da je sistem dobar. Da li je do sistema ili mozda sto se igraci Lakersa ne trude? Mozda igraci sikaniraju trenera?

Pa burazeru ima 3 superstara i allstara u timu a ne moze tekme dobit, govoris za princet pa valjda ako vidi da mu ne fukcionise nakon 11 tekmi, valjda kao svaki normalan trener u bilo kojem sportu, mijenja taktiku da pokusa izvuci najbolje iz cijelokupnog tima. Normalno da je proces, normalno da nije ova ekipa igrala dugo skupa, ali pricamo o 3 superstara i all astara a ne o ekipi rookija. I kao i u svakom sportu za rezultate je odgovoran trener.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 03 nov 2012, 14:10

Kod Jacksona i kod tadasnjeg rostera je bio problem motivacije, jednostavno nakon jednog finala i dvije uzastopne titule nisu imali motivaciju, a ako se sjecate vecina je navijaca tada govorila da su ekipi potrebni neki novi vjetrovi kako bi se vratili na staze stare slave. I u toj seriji koju je Dallas dobio 4:0 dvije utakmice smo im mi fakticki pobjedu poklonili, a to se posebno odnosi na trecu utakmicu gdje smo imali sve i na kraju kao porazeni napustili parket.

@ adraiano

kada je Brown tako dobar onda sto su ga Cavsi otpustili ? Sto sa njim nisu krenuli u stvaranje nove ekipe kao sto to sada rade sa Scott-om ? Jer kako ti nahvali reklo bi se da mu Jackson i Auerbach nisu ravni.

BrutalConfidence
Kontakt:

Post Postao/la BrutalConfidence » 03 nov 2012, 14:47

amerosm je napisao/la:Kod Jacksona i kod tadasnjeg rostera je bio problem motivacije, jednostavno nakon jednog finala i dvije uzastopne titule nisu imali motivaciju, a ako se sjecate vecina je navijaca tada govorila da su ekipi potrebni neki novi vjetrovi kako bi se vratili na staze stare slave. I u toj seriji koju je Dallas dobio 4:0 dvije utakmice smo im mi fakticki pobjedu poklonili, a to se posebno odnosi na trecu utakmicu gdje smo imali sve i na kraju kao porazeni napustili parket.

1 sve stvari u zivotu su toliko kompleksne i isprepletene da je pojednostavljivanje na 1 uzrok obicno pogresno...

2 Cuj problem motivacije?...padam u iskušenje da kažem dobro jutro kolumbo :mrgreen: ...a to nikako ne bi bilo kulturno od mene.....moglo bi biti shvaceno nekako omalovazavajuce, a to ne zelim da uradim naravno ...sve sto zelim reci je da se uvijek sve moze svesti na motivaciju....

pa naravno da bi svaki trener ,igrac i svaki tim bili bolji i uspjesniji ako bi bili motivisaniji, ako bi ih vise ili manje platio , ako bi se mogli natjerati sebe i suigrace ili igrace da trce vise treniraju i igraju bolje da slusaju savjete trenera....uvijek i sve bi se moglo svesti na motiv...daj mi dobar motiv i uradicu sve sto zelis na svijetu....

ja i kad bi bio dobar kosarkas kao MJ sigurno da ne bi 6 puta zaredom osvojio..pa kome se da 6 puta zaredom ici kroz sezonu i pobjedjivati sve iako znas da si najbolji i slicno...to je poprilicno dosadan zivot...osim ako ti sve to nije velika uzivancija...

u tome i jeste fora, ako si velik motivisan si tj mentalno si jak... i velikani ne samo u sportu su velikani ne zbog nekih posebnih skilova nego zbog motivacije ili uzivancije u onome sto rade, a to onda vremenom i donosi skilove...i onda opet moras biit mentalno jak da to ponavljas svaki dan...psihologija je 80% uspjeha u svemu, a 20% skil, sreca i ostalo...

3 drugi izgovor je kao 'pokloniLi smo iM pobjedu u 0:4 seriji protiv dallasa' je pateticno izgovaranje izbjegavanje realnosti i zabusavanje...

pa valjda je jasno da igras onoliko dobro koliko ti protivnik dopusti? tj koliko ti da da se skoncentrises...niko nikom ne poklanja nista nego se zbuni i dekoncentrise radi jacine protivnika i dobre igre i izgubi glavu tako da se to metaforicki 'kaze mi smo im poklonili'...to je samo metafora za situaciju kad si toliko los i pritisnut od protivnika da ne znas sta radis.... ... niste vi njima nista poklonili nego su vas ljudi POMELI....a dokaz za to je to sto ste i okc poklonili 2 utakmice sljedece godine....dakle to je postao vas stil.... bez obzira da li je trener ovaj ili onaj....bit ce prije da kobe i nije (vise) neki igrac....

DAKLE fakat je da je najbolji trener POMETEN od autsajdera sa istom ovom ekipom..cak mozda i boljom jer je tu odom bio uigraniji su bili a Kobe mladji...

Dakle Mike Brown nije problem Lakersa nisu oni bili puno bolji prije nego ih je on preuzeo....
Zadnja izmjena: BrutalConfidence, dana/u 03 nov 2012, 15:00, ukupno mijenjano 1 put.

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 03 nov 2012, 14:49

Ne znam zasto su Lakersi upste izabrali Brown-a (koji po meni nije neka trenerska klasa, sta vise samo prosjek) kad je u igri bio i Nate McMillan-a, jer kad je Phil napustao Lakerse sam Kobe je govorio kako je Nate razumna opcija...a ako ovako nastave forsirat Princeton pobjede mogu zaboravit, eventualno ce pobjedit uz neka briljanta individualna izdanja(tako jedno Bryantovo sinoc je o5 zavrsilo porazom)...Brown daj otkaz pojacaj ekipu :D
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 03 nov 2012, 15:54

Bas sam malo istrazio o Princeton napadu, i neko je ovdje vec napisao sustinu istog. Znaci pasing igra je krucijalna, konstantno kretanje igraca, pikovi i cutovi. Ne vidim da imate igrace koji ce se cijelo vrijeme kretati, pogotovo kad su Howard i Gasol obojica na terenu u isto vrijeme. Pasing igra vam je prilicno slaba.
U ovom sve sto sam procitao, ne vidim da Princeton, moze proci sa dva centra u igri. Jednostavno nemate dovoljno mobilnosti za isti kad su njih dvojica na terenu u isto vrijeme.

Nasao sam interesantan quote: "The offense is designed for a unit of 5 players who can each pass, shoot and dribble at an above average level. It attempts to isolate and exploit a mismatch using these skills. Positions become less important and on offense there is no point guard, shooting guard, small forward or power forward."

U svom playbooku, Princeton se sastoji od 103 seta:

Half-court sets: 74 Plays
Early Offense: 5 Plays
Pick & Roll: 10 Plays
Post-Up sets: 14 Plays

Koji set:

slika
slika
slika

Vidjet cemo kako ce ovo na kraju zavrisi.

P.S. Guta forum slike, pa samo desni klik i onda 'open image in new tab'.
Postovanje treba zaraditi.

XConTroL7
Kontakt:

Post Postao/la XConTroL7 » 03 nov 2012, 22:11

slika
hit you with so many rights you gonna beg for a left

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 03 nov 2012, 22:33

Steve Nash ima 'small leg fracture' i ocekuje se da ce odsustvovati najmanje 1 sedmicu...

sundancekid
Kontakt:

Post Postao/la sundancekid » 03 nov 2012, 22:45

@kad_kako -

hvala za slike i info o Princeton napadu, ja vjerujem da nam svima fali informacija o tome. Ono sto je jasno je da Princeton napad jos nije donijeo titulu ni jednom NBA timu. Odlicno su ga igrali Kingsi, sa Webberom i Divcem, za koje je jasno da su nevjerovatno dobri dodavaci bili, znamo kakav je Divac bio sa tehnikom i kosarkaskom inteligencijom....a jos je tu bio Majk Bibi pa i Stojakovic..i to je islo.... ali opet bez NBA naslova.

Na stranu sto se gube utakmice, evo 0:3 je skor, nije to ni bitno, jednostavno je glupo bazirati se na ovom sistemu kad imas ovakvu ekipu. Situaciju odlicno ilustruju ove slike Princeton napada, a to se jasno vidjelo i na utakmicama, koliko je samo 4ka daleko od kosa u tim rotacijama... Gasol je konstantno predaleko od kosa, van linje za 3 poena, Howard ostavljen sam...jednostavno razbio se najveci adut ekipe, ta visina i snaga pod kosem. Imas dva (moguce) najjaca visoka igraca u ligi i ti ih tjeras dalje od kosa?!? Onda ti se desi da te neko izdominira pod kosem... Nasha ubijes u pojam, i onemogucis mu svaku kreativnost i ono u cemu je najbolji..isto vazi i za Kobea, svi znamo da forsira cesto, ali on moze svakoj ekipi isforsirat 30-40 koseva kad hoce. To treba iskoristit, a ne bjezat od toga. Kobe je znao reci ranije, kako ima ekipa u ligi kojim namjerno isforsira i utrpa 20 koseva do poluvremena, i oni se demoralisu odma i kraj utakmice...

Nista od toga se zasad ne koristi...jbg, 10 utakmica zaredom izgubit je ipak previse sa ovim ljudima, predsezona ili ne..

Balon
Kontakt:

Post Postao/la Balon » 04 nov 2012, 04:34

sundancekid je napisao/la:@kad_kako -

hvala za slike i info o Princeton napadu, ja vjerujem da nam svima fali informacija o tome. Ono sto je jasno je da Princeton napad jos nije donijeo titulu ni jednom NBA timu. Odlicno su ga igrali Kingsi, sa Webberom i Divcem, za koje je jasno da su nevjerovatno dobri dodavaci bili, znamo kakav je Divac bio sa tehnikom i kosarkaskom inteligencijom....a jos je tu bio Majk Bibi pa i Stojakovic..i to je islo.... ali opet bez NBA naslova.

Na stranu sto se gube utakmice, evo 0:3 je skor, nije to ni bitno, jednostavno je glupo bazirati se na ovom sistemu kad imas ovakvu ekipu. Situaciju odlicno ilustruju ove slike Princeton napada, a to se jasno vidjelo i na utakmicama, koliko je samo 4ka daleko od kosa u tim rotacijama... Gasol je konstantno predaleko od kosa, van linje za 3 poena, Howard ostavljen sam...jednostavno razbio se najveci adut ekipe, ta visina i snaga pod kosem. Imas dva (moguce) najjaca visoka igraca u ligi i ti ih tjeras dalje od kosa?!? Onda ti se desi da te neko izdominira pod kosem... Nasha ubijes u pojam, i onemogucis mu svaku kreativnost i ono u cemu je najbolji..isto vazi i za Kobea, svi znamo da forsira cesto, ali on moze svakoj ekipi isforsirat 30-40 koseva kad hoce. To treba iskoristit, a ne bjezat od toga. Kobe je znao reci ranije, kako ima ekipa u ligi kojim namjerno isforsira i utrpa 20 koseva do poluvremena, i oni se demoralisu odma i kraj utakmice...

Nista od toga se zasad ne koristi...jbg, 10 utakmica zaredom izgubit je ipak previse sa ovim ljudima, predsezona ili ne..
Princeton ofanziva je vrlo teska za nauciti, ujedno jedna od najkompleksnijih ofanzivnih taktika. Titule neznace mnogo, evo triangle ofanzivu je Tex Winter uveo negdje u 50-tim a prvu titulu je donijela tek 90-tih, znaci negdje 40 godina kasnije. Princeton je izmislio Pete Carill krajem 60-tih, jos nije donio titulu ali to neznaci da nece u buducnosti.
Lakersi su doveli hrpu strucnjaka za ofanzivu i siguran sam da Brown neutice mnogo na napad jer on uistinu i jeste defanzivni koordinator. Ljudi tek su tri utakmice odigrane, znaci citave pripreme, uigravanje treba baciti u vodu nakon tri meca?!
Treba biti strpljen i sacekati jos barem 15 utakmica pa da vidimo na sta to lici, ponekad treba samo sitnice promjeniti da bi nesto funkcionisalo a ne citav sistem. I Miami nije imao neki ekstra start na pocetku pa evo zadnje dvije godine melju, mnogo je takvih primjer na svijetu.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 04 nov 2012, 13:04

Prema pisanju pojedinih novinara Lakersi su vec kontaktirali D'Antoni-ja. Eh sada ne znam koliko je to pametno rijesenje, ali bi u tom slucaju bilo potrebno dovesti kvalitetnog defanzivnog trenera. Jedno je sigurno da ovako vise ne ide. Modza grijesim, ali imam osjecaj da ukoliko vecerasnju utakmicu izgubimo da ce FO povuci rucnu.

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 04 nov 2012, 13:39

Koji ce nam qrac treneri za ofanzivu??? Zabili smo 106 Portlandu,Clipersima 96,Dallasu 91..prosjek je 97 poena po mecu.

Vidi nam obrane..116 od portlanda,106 clipersi,osakaceni Dalls 99.prosjek 107 poena po mecu primamo.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 04 nov 2012, 14:11

Ja sam mozda jedini ovdje koji je pogledao sve pripremne plus tri u sezoni. Mi uvijek, ali uvijek isto igramo. Znaci, nikakvih pomaka nema, samo svakim danom idemo nadole. Princeton napad sa mnogo kretnje, kakve mnogo kretnje, sta? Mi smo samo u drugoj utakmici predsezone, ne mogu da se sjetim protiv koga kada su na terenu bili Meeks, Jamison, Douglas - Roberts odigrali sa vise kretnji u napadu, a to je trajalo 3 minute. Nema prilagodjavanja na novi sistem ili bilo sta drugo. Mi jednostavno ne igramo nista. Znaci, imas Gasola koji se ubio, savrsen igrac za pick n'roll, ti nesto izmisljas i stalno ga guras van reketa. Kad je kod Jacksona Pau poceo izlaziti vani, poceli smo gubiti. Sada ce neko reci da se Dwightu zatvara prostor, ako Pau igra unutra, ali to nije apsolutno tacno. Lakersi su sa Endijem i Pauom unutra osvajali titule, poslije je Odom sirio odbranu. Dwight izgleda kao prosjecan odbrambeni igrac, znaci svaku utakmicu zabiljezi 1-2 blokade, i nista prakticno ne odbrani. Nije on zaboravio igrati odbranu, nego jednostavno Brown ne zna. Rotacije su posebna prica. Onda kao Kobe trener na parketu. Kobe je covjek koji ce se podrediti timu, u to sam ubijedjen milijardu posto. Njemu je najvaznija pobjeda. Protiv Clippersa je odigro odlicnu utakmicu, pogadjao sve i svasta. Gasolu se mora reci da se odbrana igra nekada, a moze koliko toliko. Ne moze me niko ubijediti da Jamison i Hill sa klupe ne mogu ubaciti 20 poena. Koga je to Phil imao na klupi? Farmar, Vujacic, Odom? Ko je to donosio prevagu s klupe osim Odoma? Ne racunam Farmara u najboljim izdanjima. Nemamo mi toliko losu klupu, koliko to Brown radi. Pa nemoguce je da Meeks ne moze ubaciti 7-8 poena, nego jednostavno Brown se pogubio i to je to. Sto prije uradimo smjenu, bice dva puta bolje. Kobe treba povuci rucnu i uraditi sve da ode.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 04 nov 2012, 14:24

Iskreno se nadam da je ovo Brownu veceras posljednja utakmica na klupi Lakersa, jer previse bi bila serija 0:15 ukljucujuci predsezonu. Ja imam osjecaj da nas svaka pobjeda pod njegovom trenerskom palicom vraca unazad.

Koliko moras biti los trener kada nisi u stanju sa 4 All-Star igraca ostvaris jednu pobjedu u 15 utakmica.

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 04 nov 2012, 15:20

adriano_leite je napisao/la:Znaci nije problem u Brownu ako je rekao da zeli to igrati, problem je u FO jer nije obezbijedila igrace za takav napad.
znaci FO je trebao otjerati bryanta, gasola, MWP-a... :roll:
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 04 nov 2012, 15:27

KK_Bosna je napisao/la:
adriano_leite je napisao/la:Znaci nije problem u Brownu ako je rekao da zeli to igrati, problem je u FO jer nije obezbijedila igrace za takav napad.
Ma jok, nego trebali su vise komunicirati sa Brownom, ako ovaj ima ideje, trebali su ga ili poslusati ili reci nemoj to raditi mi cemo dovesti te i te i smisli nesto drugo itd. Jednostavno mislim da je komunikacija losa izmedju njih, tj. FO-trener, trener-igraci. Bryant moze igrati u svakom sistemu, Gasol ne moze igrati gdje ima mnogo trke, dok MWP nema sistema u kojem moze igrati jer je njemu kosarka prestala biti bitna a prima velike pare.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 04 nov 2012, 15:30

adriano_leite je napisao/la:
KK_Bosna je napisao/la:
Ma jok, nego trebali su vise komunicirati sa Brownom, ako ovaj ima ideje, trebali su ga ili poslusati ili reci nemoj to raditi mi cemo dovesti te i te i smisli nesto drugo itd. Jednostavno mislim da je komunikacija losa izmedju njih, tj. FO-trener, trener-igraci. Bryant moze igrati u svakom sistemu, Gasol ne moze igrati gdje ima mnogo trke, dok MWP nema sistema u kojem moze igrati jer je njemu kosarka prestala biti bitna a prima velike pare.
1. brown nema nikakve ideje

2. brown ne moze da smisli nesta drugo

3. sadasnji "matori" kobe ne moze igrati u svakom sistemu

4. MWP itekako zna igrati, samo kad je ovaj clown sposoban od howarda napraviti bezveznjaka, nema se tu puno sta pricati...
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"

Odgovori

Natrag na “LA Lakers”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.