LA Lakers

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

adnan24
Kontakt:

Re: LA Lakers

Post Postao/la adnan24 » 03 nov 2012, 00:39

Nekako mi se cini da je vecina navijaca uvjerena u novi poraz veceras...znaci idealna prilika da se stvari maksimalno okrenu u korist Lakersa.

C.Paul ce kao i uvijek briljirati protiv Lakersa a vjerovatno cemo imati i prve kazne za floping u ovoj sezoni...

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 03 nov 2012, 01:16

Tesko da veceras mozemo do pobjede, a posebno jer cemo najvjerovatnije igrati sa rovitim Nashom.
U najavi pred ovu utakmicu Magic Johnson je rekao da bi Lakersi trebali trade-ovati Gasola za Smitha i da jedan od dva trenera ekipa iz LA-a kraj sezone nece docekati na klupi - mislim da tu vise misli na Browna.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

BrutalConfidence
Kontakt:

Post Postao/la BrutalConfidence » 03 nov 2012, 04:08

amerosm je napisao/la:Tesko da veceras mozemo do pobjede, a posebno jer cemo najvjerovatnije igrati sa rovitim Nashom.
nije valjda da je razlika izmedju vase dvije ekipe 40 godisnji nash?

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 03 nov 2012, 04:15

Opet nista od odbrane iako je navodno Brown strucnjak za istu...Kobe dominira napadom i bice problema kada on izadje(ako).

Nash ne igra...Howard presjedio veci dio 1/4 zbog 2 licne iako je ona prva opet rezultat Paulovog bacanja po terenu.

28-23 Cllipersi

XConTroL7
Kontakt:

Post Postao/la XConTroL7 » 03 nov 2012, 04:30

kakve gluposti sviraju dvajtu , strasno nesto
hit you with so many rights you gonna beg for a left

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 03 nov 2012, 04:47

Odlicno je, samo pet poena za njih. Naravno, morali smo primiti neki blesav kos, ovaj put je to bilo sa zvukom sirene za kraj, trica Butlera. Otprilike 10 - 15 za Clipperse na kraju.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 03 nov 2012, 04:49

Kako igramo -5 je odlicno...ipak prakticno igramo bez Nasha i Dwighta.

Izgubljene lopte a samim tim odbrana od tranzicije Cllipersa je kljucna stvar...na postavljenu odbranu bi mozda nesto i odbranili.

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 03 nov 2012, 05:05

Sve ce to doci na svoje u drugom dijelu. Bice neka serija od desetak - nula kada ce rijesiti mec.

Ostalo je samo ime.....

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 03 nov 2012, 05:28

Stvari lagano dolaze na svoje mjesto. Vec je desetak razlike..

Ostalo je samo ime.....

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 03 nov 2012, 06:18

Novi poraz, 0-11 ako racunate i pred sezonu.

Prvi 0-3 start u 34 godine

<3 LiMes <3
Kontakt:

Post Postao/la <3 LiMes <3 » 03 nov 2012, 06:21

Klupa nam je vrlo loša, praktično bez njihovog učinka u ove 3 utakmice. Superman još uvijek nije fizički spreman, očekujem od njega mnogo više.Ono što me najviše iritira jeste dosta dubok izlazak centara na pleja, nakon čega reket zjapi od slobodnog prostora, ostali igrači ne popunjavaju reket i to su lagani poeni. Preuzimanja skoro da i nemamo nikako. Loše stojimo, al' se nadam da će krenuti na bolje.
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 03 nov 2012, 06:37

Najveca krivica za ovo stanje pripada Brownu. Covjek je doveo Meeksa, veceras ni minute nije dobio :lol: :lol: Odjednom je Morris u rotaciji ispred Duhona :lol: :lol:
Hill dobije osam minuta, ali su zato starteri uvijek na 35+ 8-) 8-)
Zna covjek sta radi..
Ubjedljivo najgori trener lige.

Ostalo je samo ime.....

BrutalConfidence
Kontakt:

Post Postao/la BrutalConfidence » 03 nov 2012, 09:42

neno#4 je napisao/la: Zna covjek sta radi..
Ubjedljivo najgori trener lige.
Joj oce bit smjesno kad clown uzme playoff i natjera vas da progutate sve ove rijeci kritike...

Rules of improv:

1. say yes
2. dont prepare
3. just show up
4. start anywhere
5. act now
6. be average
7. stay on course
8. enjoy the ride!

Mitar
Kontakt:

Post Postao/la Mitar » 03 nov 2012, 09:55

Lakersi trenutno igraju kao lottery ekipa...nema sanse s ovom odbranom i ovim greskama da se moze u playoff. Ako uzmemo u obzir i predsezonu, Lakersi su na omjeru 0-10...a to definitivno nije slucajnost ni neka nesreca. Ja mislim da ova fransiza u istoriji nije imala 10 poraza za redom. I to bas u sezoni prije koje su svi pricali kako L.A. ima jednu od najboljih ekipa u svojoj istoriji... Mislim da je svaki novi dan u kojem je Brown trener, jednostavno zavlacenje...kad tad ce dobiti otkaz i to je vec jasno.
SI AMO CONte!!!

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 03 nov 2012, 11:00

Nije bas Brown takav odron kakvim ga se ovdje predstavlja. On je trenirao Cavse i sa Jamesom ih odveo do velikog finala. Da, sada ce prica James uradio sve, ok eto ako je James uradio sve, kao jedina zvijezda, kako to da Kobe i Dwight zajedno ne mogu da dobiju utakmicu? Da li je bas sve do postavke Browna ili ima i u glavama igraca? Ako te igrac ne slusa, to ti je isto kao da kamenu kazes skoci, pa se onda cudis sto ne skace. Pa Brown je jedan od najboljih defanzivnih trenera sigurno, a to sto su problemi kod preuzimanja, kod pustanja otvorenog suta, losa odbrana P&R eh to je vec vise i do igraca, jer tesko da je Brown preko noci zaboravio da vodi odbranu.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 03 nov 2012, 11:42

adriano_leite je napisao/la:Nije bas Brown takav odron kakvim ga se ovdje predstavlja. On je trenirao Cavse i sa Jamesom ih odveo do velikog finala. Da, sada ce prica James uradio sve, ok eto ako je James uradio sve, kao jedina zvijezda, kako to da Kobe i Dwight zajedno ne mogu da dobiju utakmicu? Da li je bas sve do postavke Browna ili ima i u glavama igraca? Ako te igrac ne slusa, to ti je isto kao da kamenu kazes skoci, pa se onda cudis sto ne skace. Pa Brown je jedan od najboljih defanzivnih trenera sigurno, a to sto su problemi kod preuzimanja, kod pustanja otvorenog suta, losa odbrana P&R eh to je vec vise i do igraca, jer tesko da je Brown preko noci zaboravio da vodi odbranu.
Zapravo se koliko -toliko slazem s tobom.

Browna yebe to sto tip nema autoritet. Bilo navijacima Lakersa drago ili krivo,u svlacionici se svira kako Kobe kaze. Npr,vidite ovo sinoc...Kobe je imao sjajno sutersko vece i 90% nas gleda samo to...tip je imao i 6 izgubljenih...ali svako je izgubljenu loptu napravio kad smo stizali cliperse. Svaki put kad smo im se trebali pribliti na 3,na 5 i na 8 razlike Kobe je pogrijesio u napadu. Ono sto je Kobe neki dan izjavio "da ih pustimo na miru,da ce sve doci na svoje..." ja neuzimam ozbiljno ni 1%.

Zbog tradeovanja Fishera i prije svega dolaska Browna prosle sezone na klupu bez njegovog pitanja,pocele su i neka koskanja medju igracima,cega nije bilo pod palicom Phila.

Neznam iskreno ni sam vise sta je potrebno lakersima da krenu na bolje.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 03 nov 2012, 11:50

adriano_leite je napisao/la:Nije bas Brown takav odron kakvim ga se ovdje predstavlja.

Pa izgleda da je veci nego sto se ovdje predstavlja...ja i dalje pokusavam da nadjem nesto pozitivno kod njega i sve kontam bice bolje sljedecu tekmu ali on postaje sve gluplji i gluplji...

Hajde da prihvatimo to da mu treba vremena da neke stvari uklopi ali kol'ki debil moras biti da ti Kobe igra 43 minute u trecoj utakmici regularne sezone :twisted: Rotacije zalosne...forsira ovog Morrisa iz samo njemu poznatih razloga a Meeksa i Ebanksa ce unistiti kako je poceo.

U Cavsima je bila druga prica...tu je imao mlad tim i fizicki jake igrace koji su mogli igrati bez problema 48 minuta.On ako ima bar malo mozga morao bi shvatiti da kosarka koju je igrao tamo u L.A.-u nece proci...

Ali ne brinem se ja uopste za njega...sezona je preduga da bi on sa ovom igrom zadrzao posao-ili ce se znatno popraviti ili mu je noga veoma brzo.

@majestic
Stvarno ne znam sta si ti gledao...da Kobe nije igrao kako jest,Lakersi ne bi presli 70 poena sinoc

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 03 nov 2012, 11:57

majestic24 je napisao/la:
adriano_leite je napisao/la:Nije bas Brown takav odron kakvim ga se ovdje predstavlja. On je trenirao Cavse i sa Jamesom ih odveo do velikog finala. Da, sada ce prica James uradio sve, ok eto ako je James uradio sve, kao jedina zvijezda, kako to da Kobe i Dwight zajedno ne mogu da dobiju utakmicu? Da li je bas sve do postavke Browna ili ima i u glavama igraca? Ako te igrac ne slusa, to ti je isto kao da kamenu kazes skoci, pa se onda cudis sto ne skace. Pa Brown je jedan od najboljih defanzivnih trenera sigurno, a to sto su problemi kod preuzimanja, kod pustanja otvorenog suta, losa odbrana P&R eh to je vec vise i do igraca, jer tesko da je Brown preko noci zaboravio da vodi odbranu.
Zapravo se koliko -toliko slazem s tobom.

Browna yebe to sto tip nema autoritet. Bilo navijacima Lakersa drago ili krivo,u svlacionici se svira kako Kobe kaze. Npr,vidite ovo sinoc...Kobe je imao sjajno sutersko vece i 90% nas gleda samo to...tip je imao i 6 izgubljenih...ali svako je izgubljenu loptu napravio kad smo stizali cliperse. Svaki put kad smo im se trebali pribliti na 3,na 5 i na 8 razlike Kobe je pogrijesio u napadu. Ono sto je Kobe neki dan izjavio "da ih pustimo na miru,da ce sve doci na svoje..." ja neuzimam ozbiljno ni 1%.

Zbog tradeovanja Fishera i prije svega dolaska Browna prosle sezone na klupu bez njegovog pitanja,pocele su i neka koskanja medju igracima,cega nije bilo pod palicom Phila.

Neznam iskreno ni sam vise sta je potrebno lakersima da krenu na bolje.

Jedan tim mora biti u stanju da igra i bez Phila..Znaci da je cjelo vrijeme bio trener Brown, Kobe ne bih uzeo ni jednu titulu :?: Ovdje na Forumu generelno kada tim gubi je trener kriv,kada pobjeduju onda su igraci heroji :!:
Trade Howard -Andrew je najveca glupost.

BrutalConfidence
Kontakt:

Post Postao/la BrutalConfidence » 03 nov 2012, 12:16

majestic24 je napisao/la: Neznam iskreno ni sam vise sta je potrebno lakersima da krenu na bolje.
najrađe bih rekao kemije, ali to je toliko mističan i neuhvatljiv sastojak kojim je teško manipulisati i o kojem nije lako čak ni diskutovati...iz godine u godinu od slučaja od slučaja se pokazuje da skup superstarova ili skupih individualaca ne mora znaciti i kvalitetan tim tj osvajanje titule.....tako da ovde ni najbolji trener ne bi značio 100% uspjeh...uostalom najbolji trener sa ovom gotovo istom ekipom je pometen 4:0 od autsajdera zadnji put....

zato ću reći samo .....vremena...

znam da ruzno zvuci 0-10 omjer, ali sve ce to leci na svoje mjesto do playoffa a u playoffu sve je moguce pa i da lakersi osvoje...sa brownom ili bez njega...

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 03 nov 2012, 12:19

Ocekivan poraz. Ja imam osjecaj da igraci igraju protiv trenera i ukoliko sutrasnju utakmicu izgubimo, onda treba povuci rucnu. Hebote sta covjek za manje od godinu dana napravi od Lakersa.

Svaki trener ce ti reci da sistem moras prilagoditi igracima koje imas u rosteru, a on forsira svoj sistem za koji se vidi da ne ide. Mi imamo jos ovu i sljedecu sezonu priliku da uzmemo titulu, a on igra Princeston napada za koji je poznato da je pored tirangle napada najtezi za nauciti sistem.

Lik je totalno pogubljen, i u ekipi se ne zna ni ko pije ni ko placa. Ko bi rekao da je ovaj pokusaj od trenera ucio od jednog od najvecih trenera NBA-a svih vremena.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Odgovori

Natrag na “LA Lakers”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.