U-21, U-19, U-17

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Re: U-21,U-19,U-17

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 02 nov 2012, 12:20

Btw., u Širokom ima od postojecih u prvoj momcadi pa do Juniora itekako potencijalnih mladica.
...Život za Široki...

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 02 nov 2012, 12:36

criscito je napisao/la:
edinjo-bih je napisao/la:ivan barisic -->
http://www.hercegovina" onclick="window.open(this.href);return false;. info/vijesti/sport/nogomet/ivan-barisic-hrvatska-je-moja-jedina-opcija

PS: molim svakoga da nepocnu da vrijedjaju momka! mislim da ga nije trebao da zove (isti slucaj sa kunicem i srbijom). znaci njih dvojicu nije trebao da zove, nek im je sretno! ova generacija 1992., 1993. i 1994. godiste je prilicno talentirana i nema potrebe za takvim stvarima!
taj mali je igracina,sto jest jest
njega nitko iz ns bih nije niti kontaktirao,al eto on se vec odlucio za hrvatsku
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 02 nov 2012, 12:55

Dobio je poziv?

Zasto uvijek se kenja na nas savez i repku, kadje vec davno odlucio....

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 02 nov 2012, 15:07

Odma oni o majorizaciji Hrvata,bajg niko ga nije zvao iz ns bih jednostavno ljudi žele da igraju za kockasti dres iako su rođeni pod drugim nebom,Hercegovačkim i po nekoj logici trebali bi igrati za BiH ali trenutno je tako kako je..Nerviraju me igraci tipa BUnoza koji bi igrao i tamo i vamo to su dvolicne osobe..

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 02 nov 2012, 15:14

zgembo89 je napisao/la:Odma oni o majorizaciji Hrvata,bajg niko ga nije zvao iz ns bih jednostavno ljudi žele da igraju za kockasti dres iako su rođeni pod drugim nebom,Hercegovačkim i po nekoj logici trebali bi igrati za BiH ali trenutno je tako kako je..Nerviraju me igraci tipa BUnoza koji bi igrao i tamo i vamo to su dvolicne osobe..

skoro svaki igrac ti je takav,ako ne moze tamo,hoce ovamo
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 02 nov 2012, 16:43

Ovo o etnicosti na ovim temama su zesce gluposti.
Zamislite dream tim USA na olimpijadi sa etnickim Zutim Perom,Brkom koji sjedi,Bolesnog izmedju dva uha, i ostalih starova iz razlicitih etnickih plemena.
Etnika je jedno a etika drugo.Zato ne mjesajte to duse vam........manitua.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 02 nov 2012, 17:03

Rosas7 je napisao/la:
zgembo89 je napisao/la:Odma oni o majorizaciji Hrvata,bajg niko ga nije zvao iz ns bih jednostavno ljudi žele da igraju za kockasti dres iako su rođeni pod drugim nebom,Hercegovačkim i po nekoj logici trebali bi igrati za BiH ali trenutno je tako kako je..Nerviraju me igraci tipa BUnoza koji bi igrao i tamo i vamo to su dvolicne osobe..

skoro svaki igrac ti je takav,ako ne moze tamo,hoce ovamo
Mah normala. Haman ko radnici u tvornici, vamo mu se ukaže veći topli-obrok. Ode, **** firmu.
A mi, posebno balkanci, se satrašmo sekirajući, prepirući. Levati.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 02 nov 2012, 17:07

Ova zemlja ce krenut naprijed u svakom segmentu onog dana kad. Bosnjaci prestanu racunati I ocekivati od rs nastrojenih srba I separatisticki nastrojenih hrvata bilo sta... Kad budemo u tuzli zenici bihacu I mostaru sarajevu imali uslove u kojima ce klubovi iz ovih gradova moci da prave kvalitetne igrace koji ce moci da odgovore zahtjevima modernog fudbala necemo imati potrebe da pozivamo nekog sa pala ili zapadnog mostara da igra za nas ako vec znamo da bi radije igrao negdje drugdje...energiju koju trositemoljakajuci srbe I hrvate utrosite u ganjanje bosnjacke djece po dijaspori I stvaranje uslova kod kuce pa cemo imati repku kako treba

dijalog
Kontakt:

Post Postao/la dijalog » 02 nov 2012, 17:43

gruezi je napisao/la:Ova zemlja ce krenut naprijed u svakom segmentu onog dana kad. Bosnjaci prestanu racunati I ocekivati od rs nastrojenih srba I separatisticki nastrojenih hrvata bilo sta... Kad budemo u tuzli zenici bihacu I mostaru sarajevu imali uslove u kojima ce klubovi iz ovih gradova moci da prave kvalitetne igrace koji ce moci da odgovore zahtjevima modernog fudbala necemo imati potrebe da pozivamo nekog sa pala ili zapadnog mostara da igra za nas ako vec znamo da bi radije igrao negdje drugdje...energiju koju trositemoljakajuci srbe I hrvate utrosite u ganjanje bosnjacke djece po dijaspori I stvaranje uslova kod kuce pa cemo imati repku kako treba
ne znam u kojem ti svijetu živiš, ali bih je država tri naroda ko i reprezentacija.

FA7
Kontakt:

Post Postao/la FA7 » 02 nov 2012, 17:50

gruezi je napisao/la:Ova zemlja ce krenut naprijed u svakom segmentu onog dana kad. Bosnjaci prestanu racunati I ocekivati od rs nastrojenih srba I separatisticki nastrojenih hrvata bilo sta... Kad budemo u tuzli zenici bihacu I mostaru sarajevu imali uslove u kojima ce klubovi iz ovih gradova moci da prave kvalitetne igrace koji ce moci da odgovore zahtjevima modernog fudbala necemo imati potrebe da pozivamo nekog sa pala ili zapadnog mostara da igra za nas ako vec znamo da bi radije igrao negdje drugdje...energiju koju trositemoljakajuci srbe I hrvate utrosite u ganjanje bosnjacke djece po dijaspori I stvaranje uslova kod kuce pa cemo imati repku kako treba
draze bi onda gledo somaliju nego repku nasu gdje samo igraju takozvani "bosnjaci" :roll:

ali dosta off-topica,

mislim da je spisak veoma dobar, vlado zna dobro sta radi.
Crveno-Crna i Blaugrana!
"You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football club!"

Lotus
Kontakt:

Post Postao/la Lotus » 02 nov 2012, 18:03

Sto nije pozvao Suljica?Jel ima previse godina ili...

BIHsport
Kontakt:

Post Postao/la BIHsport » 02 nov 2012, 18:19

vendeta87 je napisao/la:
edinjo-bih je napisao/la:Golmani: Kristijan Jajalo (NK Dinamo), Ivan Tirić (FK Rudar), Reuf Duraković (FC Lustenau 07), Kenan Pirić (OFK Gradina)

Odbrana: Sead Kolašinac (FC Schalke 04), Adnan Kovačević (NK Travnik), Sead Jakupović (FC Winterthur), Ognjen Petrović (FK Kozara), Stipe Marković (NK Široki Brijeg), Dino Bevab (NK Zagreb), Dušan Jevtić (Duisburg), Muamer Avdić (SC Znojmo), Danijel Graovac (NK Dinamo), Dejan Urta (FK Slavija)

Vetni red: Alen Halilović (NK Dinamo), Srđan Grahovac (FK Borac), Muhamed Bešić (Ferencvaros TC), Nermin Zolotić (FK Željezničar), Mario Kvesić (RNK Split), Sanjin Prcić (FC Sochaux), Anid Travančić (NK Čelik), Haris Duljević (FK Olimpic), Gojko Cimirot (FK Leotar), Denis Zvonić (FK Velež), Aldin Čajić (FK Teplice), Filip Arežina (HŠK Zrinjski), Nikola Popara (FK Spartak Zlatibor Voda), Goran Zakarić (NK Dinamo), Armin Čerimagić (Gent), Zvonimir Kožulj (NK Široki Brijeg)

Napad: Jasmin Mešanović (NK Čelik), Marko Maletić (VFB Stuttgart), Amer Bekić (HŠK Zrinjski), Petar Kunić (FK Borac), Mirza Ćemalović (FK Velež), Nebojša Popović (NK Travnik), Ermin Huseinbašić (OFK Gradina), Mihael Adrijanić (FC St. Pauli), Ivan Barišić (NK Široki Brijeg) i Armin Hodžić (FK Željezničar).

za ove mi je drago da su pozvani. ostale ili nepoznajem ili sumnjam da su kvalitet za u21. nezelim naravno odamh da kritikujem, jer sam ubijedjen da po neki od ovih igraca koje nepoznajem moug da budu novo otkrice aBd naravno. inace tu su i hajradinovic i sivsic koji su nadam se makar na radaru selektora.
SRETNO selektoru i nasoj novoj generaciji U21 reprezentacije, mislim da ima hvala Bogu dosta potencijala u njiima!
Ima tu odlicnih igraca, i jagodic ce njih sada iz testirati (ne samo ove sto su sad pozvani vec i druge potencijale) i onda izabrati njih 20 do 25 sa kojim ce proci kroz kvalifikacije.

Sve je ovo pranje ociju! Cuj, zove igrace koji su vec rekli gdje im srce stoji. Zove igrace sto su tesko povrijedzeni. Zove igrace iz koi bih sve i jedan pjeske isli na probu a ne da igraju u klubove kao sto su Arsenal i Celtic. A nasi selektori neznaju da tamo imaju igrace sto se ti klubovi hvale da imaju te igrace u svojim redovima! Citam na Celtikovoj web stranici o Atajicu, kazu nije los, 8 golova u 5 utakmica njihove u 20 serije. Prvi strijelac te serije. Na klupi je bio ali nije jos debitovao za a tim. Sto se tice Hajrovica, pa sta da kazem vise sto svi neznaju!? Zao mi je nas navijaca sto nas lazu iz saveza i ovdje mnogi im vjeruju.... Zalosno
I krv svoju za Bosnu moju!

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 02 nov 2012, 21:22

FA7 pogresno si protumacio sta sam rekao..nekazem da samo bosnjaci trebaju igrat nego da nesmijemo ovisiti od toga hoce li neki srbin ili hrvat igrati za nas ili ce poletiit tamo komsijama...recimo 90 posto hrvata u nasim mladzim kategorijama bi vec sutra otislo za hrvatsku igrat samo da I'm se ponudi isto vazi I za 99 posto srba...moja citava poenta je .nesmijemo ovisiti o njima nego moramo pravit kvalitetne igrace u sarajevu zenici tuzli za koje znamo da nece nigdje pobrjec..a ako neki hrvat ili srbin zele igrat za bih I imaju kvalitet onda bujrum...

mrsic07
Kontakt:

Post Postao/la mrsic07 » 02 nov 2012, 22:19

gruezi je napisao/la:FA7 pogresno si protumacio sta sam rekao..nekazem da samo bosnjaci trebaju igrat nego da nesmijemo ovisiti od toga hoce li neki srbin ili hrvat igrati za nas ili ce poletiit tamo komsijama...recimo 90 posto hrvata u nasim mladzim kategorijama bi vec sutra otislo za hrvatsku igrat samo da I'm se ponudi isto vazi I za 99 posto srba...moja citava poenta je .nesmijemo ovisiti o njima nego moramo pravit kvalitetne igrace u sarajevu zenici tuzli za koje znamo da nece nigdje pobrjec..a ako neki hrvat ili srbin zele igrat za bih I imaju kvalitet onda bujrum...
Slazem se u potpunosti s tobom jer sam i ja istog misljenja, mi ne smijemo previse ovisiti o srbima i hrvatima jer znamo kakav je njihov patriotizam prema BIH...

mrsic07
Kontakt:

Post Postao/la mrsic07 » 02 nov 2012, 22:25

draze bi onda gledo somaliju nego repku nasu gdje samo igraju takozvani "bosnjaci" :roll:

ali dosta off-topica,

[/quote]

A vi sto pricate da bi radije gledao Somaliju nego rep. u kojoj igraju samo bosnjaci, pa nemoj je ni gledati jer je potvrdjeno da za BIH igraju prosjecni hrvati i srbi samo kako bi se ispunio taj " nacionalni kljuc". Boli njih briga za BIH, igranjem za BiH gledaju samo da se prodaju u inostranstvo, znaci oni imaju korist od BiH a sta ima reprezentacija od njih nakon sto postanu " SLAVNI"??? Mislim da si odgovor dobio u srijedu u utakmici protiv Austrije... Pravi primjer je nogometna reprezentacija, sta ti mislis da jedan Hrgovic , Grlic , Krunic voli vise BiH od Dzeke ili Pjanicaili da jedan S. Kovacevic, Masic, Kuzmic vole BiH vise od Teletovica. Ja bih najvise volio da za Bosnu igraju igraci koji su rodjeni u BIH , igraci da vide Bosnu kao svoju zemlju bez obzira na vjeru ali mislim da to nije moguce niti se m0ze ocekivati u skorijoj buducnosti. Pogledaj samo price hrvata iz Širokog B. u vezi nogometne reprezentacije, ljudi zive za Hrvatsku . De mi reci jedan primjer gdje je igrac odbio Hrvatsku a prihvatio poziv Bosne, molim vas dosta mi je te suplje price o nacionalnoj zastupljenosti u reprezentaciji... Ako nisi primjetio da su trenutno u fudbalu, kosarci, rukometu treneri BOSNJAK, HRVAT, SRBIN ( nacionalni kljuc) ili mislis da je to slucajnost...

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 03 nov 2012, 11:47

mrsic07 je napisao/la:

ali dosta off-topica,

A vi sto pricate da bi radije gledao Somaliju nego rep. u kojoj igraju samo bosnjaci, pa nemoj je ni gledati jer je potvrdjeno da za BIH igraju prosjecni hrvati i srbi samo kako bi se ispunio taj " nacionalni kljuc". Boli njih briga za BIH, igranjem za BiH gledaju samo da se prodaju u inostranstvo, znaci oni imaju korist od BiH a sta ima reprezentacija od njih nakon sto postanu " SLAVNI"??? Mislim da si odgovor dobio u srijedu u utakmici protiv Austrije... Pravi primjer je nogometna reprezentacija, sta ti mislis da jedan Hrgovic , Grlic , Krunic voli vise BiH od Dzeke ili Pjanicaili da jedan S. Kovacevic, Masic, Kuzmic vole BiH vise od Teletovica. Ja bih najvise volio da za Bosnu igraju igraci koji su rodjeni u BIH , igraci da vide Bosnu kao svoju zemlju bez obzira na vjeru ali mislim da to nije moguce niti se m0ze ocekivati u skorijoj buducnosti. Pogledaj samo price hrvata iz Širokog B. u vezi nogometne reprezentacije, ljudi zive za Hrvatsku . De mi reci jedan primjer gdje je igrac odbio Hrvatsku a prihvatio poziv Bosne, molim vas dosta mi je te suplje price o nacionalnoj zastupljenosti u reprezentaciji... Ako nisi primjetio da su trenutno u fudbalu, kosarci, rukometu treneri BOSNJAK, HRVAT, SRBIN ( nacionalni kljuc) ili mislis da je to slucajnost...[/quote]

Sasa Papac,Sergej Barbarez,Marko Topic...Trebam li ti jos nabrojavati.I ko si ti da znas ko voli Bosnu i Hercegovinu a ko ne?Ocito dolazis iz neke selendre,pa imas tako razmisljanje.Ja sa svojim prijateljima slavim i Vaskrs-e,Uskrse-,Bozice,a i oni sa mnom Bajrame.I vjeruj mi da oni svi vole ovu zemlju,ovaj grad.Nije bitno da l se neko zove Ivan,Djordje ili Mujo.Bitan je kucni odgoj.Za mene su isti i onaj Laktaski dvozd i onaj levat pticijeg mozga sto se mangupisao po Sarajevu i pucao po americkoj ambasadi.Obojica nanose ili su nanijeli stetu drzavi Bosni i Hercegovini.Zato mojne mi te price,kako neko samo zato jer je ove ili one vjereispovjesti mora automatski voljeti ili mrziti ovu drzavu i zemlju.Vozdra
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 03 nov 2012, 12:14

Vidim,opet djeciji komentari preovladavaju ovuda...
Decaci,da bi ljudi o kojima govorite osjecali BiH kao prvu opciju mora se od necega krenut. Stevanovic i Vranjes su odlican pocetak da se ljudi identifikuju sa tom reprezentacijom i drzavom. Pandza i co. takodje,i mislim da ce to s vremenom biti najnormalnije i da se vec primijete ti "emotivni" pomaci. Ta,ne mislite valjda da ce neko sam od sebe zavoljeti reprezentaciju i drzavu. Moraju one ljudima ponuditi nesto. Kojekakve Dzamahirije mozete zaboravit jer je ovo BOSNA,uvijek jedinstvena u svemu pa i u etnickoj strukturi.
Na kraju krajeva,ovdje na forumu imate odlicnih momaka poput Fidelisa,Paulete,Seljakovica,BBB Livnjaka (ima ih jos,al oprostice mi) koji odlicno potvrdjuju moju tezu.
BiH je zemlja svih nas i ljudi to uveliko pocinju osjecati!
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

mrsic07
Kontakt:

Post Postao/la mrsic07 » 03 nov 2012, 15:54

Sasa Papac,Sergej Barbarez,Marko Topic...Trebam li ti jos nabrojavati.I ko si ti da znas ko voli Bosnu i Hercegovinu a ko ne?
Ocito dolazis iz neke selendre
,pa imas tako razmisljanje.Ja sa svojim prijateljima slavim i Vaskrs-e,Uskrse-,Bozice,a i oni sa mnom Bajrame.I vjeruj mi da oni svi vole ovu zemlju,ovaj grad.Nije bitno da l se neko zove Ivan,Djordje ili Mujo.Bitan je kucni odgoj.Za mene su isti i onaj Laktaski dvozd i onaj levat pticijeg mozga sto se mangupisao po Sarajevu i pucao po americkoj ambasadi.Obojica nanose ili su nanijeli stetu drzavi Bosni i Hercegovini.Zato mojne mi te price,kako neko samo zato jer je ove ili one vjereispovjesti mora automatski voljeti ili mrziti ovu drzavu i zemlju.Vozdra
[/quote]

hahahaha, odakle si ti ??, da nisi mozda sisao sa planine u grad pa meni ovdje bacas lafinu o gradskom djetetu ... Ja uopste nisam spominjao nikakovo selo ali izgleda da ti imas traume od tog seoskog djetinstva.. Sto se tice ljubavi Muje, Ivana, Marka prema BIH mislim da ti pricas nesto u sto ni sam ne vjerujes...

Amar_BiH
Kontakt:

Post Postao/la Amar_BiH » 04 nov 2012, 00:07

dino-92 je napisao/la:i sto se nigdje nemoze naci rezultat u-17 reprezentacije koja je igrala protiv cg danas u 11, valjda je utakmica vec zavrsila
http://fscg.co.me/201211012716/Vijesti- ... binju.html

levat
Kontakt:

Post Postao/la levat » 04 nov 2012, 01:09

mrsic07 je napisao/la: sta ti mislis da jedan Hrgovic , Grlic , Krunic voli vise BiH od Dzeke ili Pjanicaili da jedan S. Kovacevic, Masic, Kuzmic vole BiH vise od Teletovica.
A šta ti misliš da jedan Hajrović više voli Bosnu od Topića, Barbareza, Grlića, Milenkovića, Misimovića, Stevanovića ... ili da jedan Rizvić ili Preldžić više vole Bosnu od Markovića ili Firića. Respekt prema momicma koji igraju za repku bez obzira zovu li se Muhamed, Nemanja, Tomislav ili Zack.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 231983, Google Adsense [Bot], Hardzavi, HariTz, Proximic, riki46 i 89 gostiju.